Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498861 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjklimert_

stadın tüm ışıkları açılmıyor dimi karanlık var biraz

Çevrimdışı eronimo18

8-10 farklı model nostalji forma ilk olarak statta açılacak olan Kartal Yuvası'nda

Bursaspor maç günü satışa sunulacak. Daha sonrada internetten satışa sunulacak

rıdvan akar bahsetmişti. 100. yıl ve efsane olmuş bir takım formalar. maç günü staddaki kartal yuvasından alınabilecek demişti. istanbulda yaşamayanlar nasıl alacak onu merak ediyorum.
HADİD - 20

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya siz niye anlamak istemiyorsunuz? Ciddi ciddi merak ediyorum ya art niyetlisiniz anlamak istemiyorsunuz, ya da okuduğunuzu anlamama sorunu var ve bizim derdimizi anlamıyorsunuz.

BİLET FİYATLARI DEĞİL MESELE 3 MAÇA TEK BİLET OLMASI!!!

Dostum, 3 bilet olmasının da çözümünü buluruz: 3 bileti birden alırsın, diğer 2 maçı internette satışa koyduğun an gider. Artık elektronik bilet var.

Halkın takımıyız muhabbet yapanların şikayetlerinin bilet fiyatlarıyla ilgili diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Unalll

BU arada cimler kareli olacakmis. Hani begendigimiz bir motif vardi ya o sekilde.

Yaza camlar geliyor. Bölümler araisna bir sey konmayacak herkes kendi yerine oturacak

Stada yuz tanima sistemi kurulmus

Catinin membran gecirgenliginden isik oyunlairnin zor olacagi soyleniyor.

Stadin dogal gaz ve su isleri bitmek uzere

Skorboard 12 * 7 m ebatlarinda olacak eski acıktakinin yarin bitmesi planlaniyor

Gunde 6-8 adet seffaf membran cok rahat takilacbilecke gibi duruyor. 2.5 saatte 3 tane membran serdiklerini dusunursek.

Hibrit makinesinin eski aciktan yeni aciga gitmesi tam 5 saat suruyormus ve 1,5 metre genisligindeki alani hibritliyormus.
Abi membran geçirgenliğinden ışık oyunları zor demişsin ama ama şeffaflara karşı bu membranlar savunulurken ışığı dağıtabildiği falan söylenmişti hepsi yalan mıydı :(

Çevrimdışı halvetifarazi

İstanbul da büyük yer hocam sadece maç günü demek istanbullu için bile ulaşması zor demektir.
Siz artık dorumdan özel mesajla birine aldırırsınız diyecem ama...

Çok satılması planlanan ürünler illaki internete konur.
Az sayılı satılan belki k.yuvasına özellikle komup ilgi çekmeye çalışılabilir.

haklısın.
yıllardır içimde uhde kalan formalar var. zamanında öğrenciydik alamadık. e şimdi de tekrar çıkacakken kaçırmak istemem. bakıcaz artık takip edip görücez. olmadı dediğin gibi birilerinden rica ederim. gerçi çok sevenim yoktur buralarada ama olsun  :ebebe:

Çevrimdışı Fikret

bu arkadaş uygun bir dille esprili bir dille işi yumuşatmaya çalışmış yani orta yol bulmaya çalışmış ama rusvetçiye çıkmış adı.. yazık çok yazık kombine aldın diye sahibi mi oluyorsun klübün bu şuna benziyor doktora gidiyorsun ve beğenmediğin ya da beklentinin karşılanmadığı bir durumda hissediyorsun kendini yani doktor sana 1000mg lık antibiotik yazmadı diye doktora hakaret edip senin maaşını ben veriyorum diye arsızlık yapıyorsun. zaten bu var bizde yapacak birşey yok buradan izliyor ibret alıyoruz. peki kardeşim kombine aldın madem 100 lira ver açılışa gel bunda ne var acaba ben anlamadım. kombinen diyor seneye geçerli olacak bir sezon diyor klub sen sezonluk almadın mı zaten ne ya sorun ne .. hani destek ?.. sen kendini nimetten mi zannediyorsun iki günde 12500 kişi kombine aldı ürün varsa iyiyse bu satılır zaten. kimsenin eyvallahına ihtiyacı yok bunun. evet haklısın ben zamanında destek icin aldım dersin evet anlıyorum ama sen 3 sezondur maca gittin derbisi ingiliz klubu defalarca izledin. daha ne ya boyle ballı iş yok bu devirde kusura bakmayacaksın. futbolcu parasını almadımı acaba diyor sektor acımasız sende buradan kendine pay biç sevgili kardeşim.
ben zaten 3 maç biletimi alıcam. Fazla bulursam kombine almayan maça gelmek isteyenler içinde bilet alıcam.
Fiyatlar pahalı ama çok pahalı değil zira şampiyonluk yarışı ve yeni stad açılışı var.
Ben burada 3 maçla ilgili sızlamadım. Klubün sahibiyim demiyorum.

Kombine alanlara ikiyüzlü deniyor.
Diyor ki arkadaş: 3 sene beleş kombine varken f.orman kraldı.
Şimdi rüşvet bitti laf ediyorsunuz.

Ben iki yüzlü falan değilim. Kombineyi destek için aldım. F.orman 3 sene beleş verdi diye övmedim.
Tersi oldu diye de sövmem. Yanlışsa yanlış doğruysa doğru.
Kombine alanlara vebalı yaklaşımı yapanşar var.
Sanki kombine aldık suç işledik. 3 sene beleş gittiler. Görende biz stad bitmesin diye pislik yaptık beleşçiyiz sanacak.

Çevrimdışı ZEKI

Aklima geldikce yaziyorum kusura bakmayin
Örümcek kamera ile ilgili sikinti alt yapinin su an icin musait olmamasiymis. Bize gore 4 halatlik isi gibi duruyor ama sohbet esnasinda 4 halattan daha fazlasi oldugunu ogrendik elektrik hattinin cekilmesi besleme kaynaginin cekilmesi vs.
Ayni sey catidaki isik oyunlari icinde gecerli.
UNutmayalim 11 nisanda bizi %100 bitmis bir stad karsilamayacak.

Çevrimdışı ZEKI

Daha oncede paylasmistim scoreboard icin paneller, bu islerden anlayan arkadaslar belki bilgi verebilirler.

Çevrimdışı ddc1979

4 sene önce başkan kapalıda dandik bir lig maçının biletini 100 küsür tlden satıp boş tribünlere maç oynatırken , gözünü çarşı düşmanlığı bürümüş arkadaşlar gıklarını çıkarmıyorlardı.. bu sene açılış maçında kombinesi olanlara attığı kazık, trtsporda taraftara giderli konuşmalar, şimdi de 3 lü bilet dayatması.. daha da gelir bunun gerisi merak etmeyin...
başkanın iyi icraatları vardır eyvallah.. ama taraftara müşteri gibi davranması, halk takımı değiliz söylemleri, kendisine bir cephede oluşturmaya başlamıştır..
kendisinin de dediği gibi Mario GOMEZ nasıl vazgeçilmez değilse , kendiside vazgeçilmez değildir... bigün anlar..
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Fikret

Örümcek kamera ile ilgili sikinti alt yapinin su an icin musait olmamasiymis. Bize gore 4 halatlik isi gibi duruyor ama sohbet esnasinda 4 halattan daha fazlasi oldugunu ogrendik elektrik hattinin cekilmesi besleme kaynaginin cekilmesi vs.
Ben bunu merak ediyordum.
İstenirse yazın yapılabilir miymiş?

Çokta gerekli değil gerçe. Bizim stad çok alırı yüksek değil tribünde yakın. Kamera açısı iyi olacaktır bence.

Lig tv kameraları nerede olacak acaba? Hamgi taraftaymış numaralı tarafı mı kapalı mı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadın her açıdan tamamlanması 1 seneden fazla sürebilir. Hemen ışık oyunları ya da değişik ayrıntılar beklemek için erken bence de.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fikret

haklısın.
yıllardır içimde uhde kalan formalar var. zamanında öğrenciydik alamadık. e şimdi de tekrar çıkacakken kaçırmak istemem. bakıcaz artık takip edip görücez. olmadı dediğin gibi birilerinden rica ederim. gerçi çok sevenim yoktur buralarada ama olsun  :ebebe:
Hele bir stad açılsın da forma nedir alır yollarız.
Kartal yuvasına da artık kayseri maçı falan gibi maç saatinden 3 saat erken falan bir uğrarım hazır ve aşırı kalabalık olmazsa.
Kartal yuvası acsyip satış yapacak. Stad satışı çok önemli. Evlenme vsden 100kat fazla para getirir.

Çevrimdışı onurturan

Stadın her açıdan tamamlanması 1 seneden fazla sürebilir. Hemen ışık oyunları ya da değişik ayrıntılar beklemek için erken bence de.
şu stada başka masraf çıkmadan ilk maç itibari ile girelim de ben başka bişey istemiyom artık..

Çevrimdışı Burak Akay

Daha oncede paylasmistim scoreboard icin paneller, bu islerden anlayan arkadaslar belki bilgi verebilirler.
Vga ile yada component le görüntü aktarımı yapılıyor bunlara abi bildiğimiz stadlardaki elektronik reklam panolarıyla aynı yani baya güzel görseller olucaktır scorboard da
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı fore_kazık

Bilet olayından haberim yoktu şimdi foruma girdimki burası olmuş yangın yeri...sonra açtım klübün açıklamasını okudum sonra tekrar burada yazılanları okudum yine tepkilere anlam veremedim...

Bunları kombine sahibi olmayan bir taraftar olarak söylüyorum. Çok mantıklı bir karar bu kardeşim. Kombine alan her maça gelen taraftar bundan sonraki maçlarada gelmek isteyecektir. Adam niye bu maça bilet kalırmı diye düşünsün en doğal hakkıdır.

Ben 2. Öncelikli kategorisindeyim ama her maça giden adamın hakkıdır bundan sonraki maçlara gitmeye. Ona da bu hakkı vermek gerekir. her maça gitmeyeceksen ki bende o kategorideyim o zaman şansa kaldı iş. Yapacak birşey yok. Tüm maça gidecek adamın hakkıdır elbet öncelikli bilet almak... kimseye kızmanın anlamı yok. Ya tüm maçlara alacağız yada ya nasip diyip bize bilet kalmasını bekleyeceğiz... sonuçta kazanan Beşiktaş olacak. Şampiyonluk kaçarsa kimse 100 tl vermez kale arkasına... para garanti olacak...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

bu devirde Beşiktaş stad açılış maçına biçilen 100 tl yi çok bulan cidden gelmesin kardeşim. hatta git kredi kartınla 300 e al, sonraki 2 bileti aldığın fiyata sat, hatta miden kaldırıyorsa kar bile edersiniz çok aşık olduğunuz Beşiktaş üzerinden!!!
ağlaya ağlaya bitemediniz arkadaş. soruma cevap verin.. 3 yıl önce neden almadınız kombine? cevap vereyim mi? kulübe sahip çıkmak, güç vermek degil amacınız da ondan. yesiller serilince 3 yılda satılan kadar kombine satıldı. bu insanlar şimdi asla açıp ağızlarını mağdurum demesin

Kombinemi geçen sene şubat ayında aldım. Öğrenciyim, para biriktirdim aldım. Ve sözleşme taraflarından birisi yükümlülüklerini yerine getirmediği için mağdurum. Kulüp taraftarla ilgili her mevzuyu dayatma yoluyla çözdüğü için mağdurum.

Buna aslında cevap bile vermemem gerekir. Genelleme yapmamanız, tanımadığınız insanlara ithamda bulunmamanızla ilgili yazdığım postun altına da böyle birşey yazmanız hakikaten akıl alır gibi değil. Umarım bir gün empati yapmayı, hukuku, vicdanı öğrenirsiniz.

Çevrimdışı ZEKI

Ben bunu merak ediyordum.
İstenirse yazın yapılabilir miymiş?

Çokta gerekli değil gerçe. Bizim stad çok alırı yüksek değil tribünde yakın. Kamera açısı iyi olacaktır bence.

Lig tv kameraları nerede olacak acaba? Hamgi taraftaymış numaralı tarafı mı kapalı mı?
@Fikret numarali kamera acisindan kaydettigim video var. Fotograflarda eski acik kamera yerindende fotograf cektim gorebilirsin. Eski aick en ust.

Haber sitesinde http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-fotograflari-26-mart-2016-2000-34398.html

Çevrimdışı Burak Akay

Bilet olayından haberim yoktu şimdi foruma girdimki burası olmuş yangın yeri...sonra açtım klübün açıklamasını okudum sonra tekrar burada yazılanları okudum yine tepkilere anlam veremedim...

Bunları kombine sahibi olmayan bir taraftar olarak söylüyorum. Çok mantıklı bir karar bu kardeşim. Kombine alan her maça gelen taraftar bundan sonraki maçlarada gelmek isteyecektir. Adam niye bu maça bilet kalırmı diye düşünsün en doğal hakkıdır.

Ben 2. Öncelikli kategorisindeyim ama her maça giden adamın hakkıdır bundan sonraki maçlara gitmeye. Ona da bu hakkı vermek gerekir. her maça gitmeyeceksen ki bende o kategorideyim o zaman şansa kaldı iş. Yapacak birşey yok. Tüm maça gidecek adamın hakkıdır elbet öncelikli bilet almak... kimseye kızmanın anlamı yok. Ya tüm maçlara alacağız yada ya nasip diyip bize bilet kalmasını bekleyeceğiz... sonuçta kazanan Beşiktaş olacak. Şampiyonluk kaçarsa kimse 100 tl vermez kale arkasına... para garanti olacak...

Bende 2. öncelikliyim hiçbirşeye takılmıyorumda sadece bu stada neden 3 maçtada aynı 42000 kişi gelebiliyor onu anlamadım yüzbinler gitmek isterken bu yanlış gibi geldi en azından 3 maçta 70 bin kişi o stada gidebilirdi bence her maç için ayrı bilet çıksın aynı anda çıksın şimdiden satılsın
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Ardau

Zeki hocam bilgiler için teşekkürler :) sanırım burada insanların isyan ettiği bilet fiyati değil 3lu kombine işi en azından  benim öyle. Tek seferde 100 tl vermekle 300 tl vermek arasında en azindan benim için çok fark var . Tek bilete dönülmeli

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Kemal

En sevindigim nokta ise , Başkan öyle yada böyle bir kesimi daha karşısına şu bilet mevzularindan aldı , şimdi şampiyon olamazsak Allah korusun çatlak sesler 1 iken 1000 olacak bu yüzden bu şampiyonluk meczusuna tüm gücüyle yuklenmek zorunda , lobisi yoksa lobi oluşturacak , üzerine yapılan dayatmalar kabul ettirmeler varsa bunları kabul etmeyecek .

Tek çıkış şampiyonluk,  kazananda Beşiktaş

Çevrimdışı aziz1903

Halkin takimiyiz diyip kenara cekilemeyiz.Degirmenin suyunun bir tarafi da bizden gelmesi lazim.Ha 3'lu pakete bende karsiyim ama abartiya kacmayin . İsliklanma olursa A-YİP-TİR net

Çevrimdışı fore_kazık

Bende 2. öncelikliyim hiçbirşeye takılmıyorumda sadece bu stada neden 3 maçtada aynı 42000 kişi gelebiliyor onu anlamadım yüzbinler gitmek isterken bu yanlış gibi geldi en azından 3 maçta 70 bin kişi o stada gidebilirdi bence her maç için ayrı bilet çıksın aynı anda çıksın şimdiden satılsın
Kardeş mevzu orada zaten. Herkes yanı anda almasın kombine alana öncelik verilsin.

Hakkaten boşa tartışılıyor... muhtemelen bursa maçına gidenlerin bir sonraki kayseri maçında pfdk kararıyla kartlarına bloke konulacağından o biletler başkalarına devrolacak nasılsa:) yani senin dediğin 3 maça aynı 42000 kişinin gitmesi çok düşük olasılık ;)

Çevrimdışı Aydemir54

Herkes 300 tl üzerinden gidiyor. En ucuz biletlere hücum edip biteceği için  diğer kısımlarda 400 500 600 1000 e doğru gidiyo.
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2016, 00:42:11 Aydemir54 ]

Çevrimdışı fore_kazık

Kardeş mevzu orada zaten. Herkes yanı anda almasın kombine alana öncelik verilsin.

Hakkaten boşa tartışılıyor... muhtemelen bursa maçına gidenlerin bir sonraki kayseri maçında pfdk kararıyla kartlarına bloke konulacağından o biletler başkalarına devrolacak nasılsa:) yani senin dediğin 3 maça aynı 42000 kişinin gitmesi çok düşük olasılık ;)

Çevrimdışı onurturan

En sevindigim nokta ise , Başkan öyle yada böyle bir kesimi daha karşısına şu bilet mevzularindan aldı , şimdi şampiyon olamazsak Allah korusun çatlak sesler 1 iken 1000 olacak bu yüzden bu şampiyonluk meczusuna tüm gücüyle yuklenmek zorunda , lobisi yoksa lobi oluşturacak , üzerine yapılan dayatmalar kabul ettirmeler varsa bunları kabul etmeyecek .

Tek çıkış şampiyonluk,  kazananda Beşiktaş
olaya farklı açıdan bakmanın zirvesini yapmışsın abi  :D