Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5498510 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

BU arada cimler kareli olacakmis. Hani begendigimiz bir motif vardi ya o sekilde.

Yaza camlar geliyor. Bölümler araisna bir sey konmayacak herkes kendi yerine oturacak

Stada yuz tanima sistemi kurulmus

Catinin membran gecirgenliginden isik oyunlairnin zor olacagi soyleniyor.

Stadin dogal gaz ve su isleri bitmek uzere

Skorboard 12 * 7 m ebatlarinda olacak eski acıktakinin yarin bitmesi planlaniyor

Gunde 6-8 adet seffaf membran cok rahat takilacbilecke gibi duruyor. 2.5 saatte 3 tane membran serdiklerini dusunursek.

Hibrit makinesinin eski aciktan yeni aciga gitmesi tam 5 saat suruyormus ve 1,5 metre genisligindeki alani hibritliyormus.

Camlar derken abi şu takılan tel örgüler yerine mi

Çevrimdışı emrecakmak

BU arada cimler kareli olacakmis. Hani begendigimiz bir motif vardi ya o sekilde.

Yaza camlar geliyor. Bölümler araisna bir sey konmayacak herkes kendi yerine oturacak

şu şekil mi abi?

Çevrimdışı ozan062

Skorboard 12 * 7 m ebatlarinda olacak eski acıktakinin yarin bitmesi planlaniyor

Gunde 6-8 adet seffaf membran cok rahat takilacbilecke gibi duruyor. 2.5 saatte 3 tane membran serdiklerini dusunursek.

Hibrit makinesinin eski aciktan yeni aciga gitmesi tam 5 saat suruyormus ve 1,5 metre genisligindeki alani hibritliyormus.

güzel haberler,, tek korkum hep soyluyorum ama bir yandanda stadın işleri rahatlıkla yeni sezona tam anlamıyla bitecek bunu bildiğimdem korkumu aslında bastırıyor

yani işler uzayacagı için biz hani maça cıktık tamam işler bitti benden bu kadar kafası olmayacak:) çnk her saniye bir yerlerde iş olacka ve buda tabiki yeniliği gerektirecek güzel haberler  :bandit: :bandit:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Bölümler arasına bir şey konmayacaksa yaza camlar ne için geliyor

tribunleir ayiran demir ayirimlar yerine @eronimo18

Bölümler arasına bir şey konmayacaksa yaza camlar ne için geliyor
Çok doğru bir soru :)

Çevrimdışı can1903

Zaten bu çok açık belliydi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Şu bilgiyi okuyup normalde bu saatte sevinçten halay çekmem lazımken evde oturmuş kara kara ilk maça gidememe üzüntüsü yaşıyorum...

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ZEKI

Camlar derken abi şu takılan tel örgüler yerine mi
Çok doğru bir soru :)
evet tel orguler yeirne cam gelecekmis yaza dogru
Benim bölmelerden kastim fiyat farklairnin oldugu tribundeki bölümlerdi. Yanlis ifade etmis olabilirim

Çevrimdışı JoseDemba

Abi bir soruda ben soruyum merdivenler aynımı kalacak yoksa boyanıcakmı ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ZEKI

günlük 7.5 metre kibritliyor ayın 2 sinde bitirir en kötü
ayin 2 si gec olur @Efe  takimin antrenman yapmasi belirleniyor

Cektigim fotograflarda bizim soyunma odasina giris kapatilmisti ancak disaridan cekebildim. Basin odasi da hala insaat halinde ama cok hızlı calisiyorlar.

Çevrimdışı ZEKI

Abi bir soruda ben soruyum merdivenler aynımı kalacak yoksa boyanıcakmı ?
Tum merdivenlere sari sertiler cekilmis. Bu noktadan sonra en azindan simdilik boyama yapilacagini sanmiyorum.
Fakat o sari seritleri hic bir sekilde anlamiyorsunuz fotograflarda anlasiliyor mu ?

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı JoseDemba

Tum merdivenlere sari sertiler cekilmis. Bu noktadan sonra en azindan simdilik boyama yapilacagini sanmiyorum.
Fakat o sari seritleri hic bir sekilde anlamiyorsunuz fotograflarda anlasiliyor mu ?
Hayır anlaşılmıyor belli olmuyor sarı şeritler ama Juventus ve Bilbaonun stadlarındaki gibi boyansa daha iyi olurdu neyse sağlık olsun
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Factatum

Dış cephe taş işçiliği yetişebilecek mi? Bir tarafa daha hiç başlanmamış bile.

Çevrimdışı Efe

ayin 2 si gec olur @Efe  takimin antrenman yapmasi belirleniyor

Cektigim fotograflarda bizim soyunma odasina giris kapatilmisti ancak disaridan cekebildim. Basin odasi da hala insaat halinde ama cok hızlı calisiyorlar.
iç tarafları 1 haftaya bitrirler belli bölümler olduğu için çok hızlı çalışılır benim tek korkum çevre düzenlemesi stad içi için bi korkum kalmadı hepsi yetişecek buna kartal yuvasıda dahil çevre düzenlemesi ayın 5 inde belli bi görüntüye gelmeli özellikle kapalı ve eski açık numaralı düz ayak hemen yaparlar yeni açık ise problemli bölüm  bi bölümü yetişmeyebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

uslubuna biraz dikkat eder misin. Ayıp oluyor

@Melekcik Yanlış anladınız sanırım. Biz geçen hafta hakkımızı savunurken böyle yorumlar alıyorduk. Ona istinaden kinayeli bir yorum yaptım. İnsanlar maalesef sadece kendileri haksızlığa uğrayınca sesini çıkarmaya alıştı. Ne hukuk, ne de empati duygusu kaldı.

Çevrimdışı Unalll

Deplasman tribününü buraya yapmalarıda yorumsuz
...

Çevrimdışı ozgursum

Boş boş konuşmayın.
KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ!
Ben ve diğer kombine alan arkadaşlar senin gibi RÜŞVET KARŞILIĞI YALAKALIK yapmayı normal bulmuyoruz. KOMBİNECİLERE İFTİRA ATMA!

Ne zaman kraldı? 3 senedir 3 maça gittim ben. Kimseye de stad 2 sene geciksin ki 2 sene maça gideyim demedim. Zamanında bitseydi ağustos 2014 sözü verrmişti f.orman. Ama işte f.orman ın ağzından çıkan sözün doğru çıkma olasılığı düşük.

Kombine satın alanlar DESTEK İÇİN ALDI. Terbiyesizliğin lüzumu yok.

Terbiyesizligin luzumu yok demissin de derken kendin yapmissin gibi. RUSVET KARSILIGI YALAKALIK yapmak  ne demek?

Çevrimdışı Kemal

Hele şükür bilet dışında bir şey okuduk , ssol abi

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı mert_

10 numara bilgiler @ZEKI abi saolasın.

Çevrimdışı aziz1903

Eger sirf bilet yuzunden kac senedir stat icin ter doken F.Ormani isliklanirsa harbiden bu bixim ayibimiz olur insaf derler adama

Çevrimdışı Unalll

Çatı-kolon arasını led veya baska birşeyle kapatma işinden vazmı geçildi acaba?
Seneye sanırım inşallah bu membranların altından ışık vermeyide seneye yaparlar  gol olduğunda çatı rengi falan kırmızıya dönse ne kadar güzel olur

Çevrimdışı ZEKI

Bu arada isiklandirmalar daha tam ayarlanmamis karanlik gordugumuz yerler o yuzdenmis. Acikcais icim rahatladi.  :biggrinking: