Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482180 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harun1903

açılış tarihi toplantısında bu konuyu da söylemişti.. artık sıra Avrupa'da kupa kaldıracak kadroyu kurmakta dedi..

İnşallah abi, bu stada bu taraftara artık en iyisi yakışır. Bu kadar yatırım yapıp ortalama sınıf bir ekiple devam edersek karşılığını alamayız masrafını bile çıkaramayız. ŞL de aldığın bir galibiyet tek BİR galibiyet 1.5 milyon Euro. Ortalama kombine fiyatı 2000 TL desen 1 ŞL galibiyeti 2400 kombineye tekabül ediyor. Ayakbastı parası 12 milyon Euro, beraberlik 500 bin Euro, Gruptan çıkmak 5.5 milyon Euro.

Feda, cefa derken artık sefa zamanı olsun. :super:

Çevrimdışı Mehmet92

Başkan bizim için artık "ezik" dolaşmıyorlar dedi.Aranızda hayatının hiç bir döneminde "ezik" dolaşan Beşiktaşlı var mı?

8-0'ın ertesi günü işimize,okulumuza atkımızı takıp gitmedik mi?Hangi dönemde Beşiktaş taraftarı ezik olmuş ki, artık ezik değiller deniyor çok enteresan.

Bu laf benim çok zoruma gitti.

Çevrimdışı POSEİDON

Cem Dizdar Trt Spor'da Kart 1903, Kombine önceliği, Passo'dan önceki maçlara giden kişilerin bilgilerine nasıl ulaşılacağı ve danıştayın "passo ile ilgili verdiği karar" hakkında konuşuyor.
Haksız da sayılmaz.
Asıl olan hayattır,
     Hayatta BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı onurturan

Bu 3 mac icin benim kombinemden dolayi onceligim olacagindan,kardesime bilet alip benim yerime 3 maca gitmesine olanak var midir? Bilet alirken,isime yonelik mi olacak yani?
öncelik zamani kendine bilet alıp sonra kardesine devir yaparsan bu is cozulur sayin abim..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başkan bizim için artık "ezik" dolaşmıyorlar dedi.Aranızda hayatının hiç bir döneminde "ezik" dolaşan Beşiktaşlı var mı?

8-0'ın ertesi günü işimize,okulumuza atkımızı takıp gitmedik mi?Hangi dönemde Beşiktaş taraftarı ezik olmuş ki, artık ezik değiller deniyor çok enteresan.

Bu laf benim çok zoruma gitti.

aslında çok doğru söyledi senin aksine ben çok gördüm ama ifade şekli yanlış.. Başkan çok konuşuyor.. çok konuşan çok hata yapar.. artık biraz ekranlardan uzak durmalı
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet92

aslında çok doğru söyledi senin aksine ben çok gördüm ama ifade şekli yanlış.. Başkan çok konuşuyor.. çok konuşan çok hata yapar.. artık biraz ekranlardan uzak durmalı

Erdem abi ben 24 yaşındayım,ömrümde 3 şampiyonluğa tanık oldum ama ne kendimi ne de kulübü asla ve katiyen ezik görmedim.Yakışmadı başkana o kelime, çoğu taraftarın da zoruna gitti bu açıklama.

Çevrimdışı FARUK

çatıve membran ile ilgili arçelik lg nin çok güzel bir plasma led aydınlatması var gibi birşey dedi gündüzden daha güzel görülecek gece şeklinde ama kaynadı sonra

Çevrimdışı kartalcan

başkanımızı seviyorum ama hitabet eğitimi alması şart ve canlı yayın heyecanını atmalı artık bedavadan ele güne malzeme veriyor

Çevrimdışı Erdem Çözer

Erdem abi ben 24 yaşındayım,ömrümde 3 şampiyonluğa tanık oldum ama ne kendimi ne de kulübü asla ve katiyen ezik görmedim.Yakışmadı başkana o kelime, çoğu taraftarın da zoruna gitti bu açıklama.

sen de ben de öyle görmedik ama kendini böyle hisseden, arkada kaldığı düşünenlerin yorumlarını hemen her gün her ortamda okuduk, duyduk.. ama dediğim gibi açıklama yanlış

Çevrimdışı b.damatoglu

Başkan sapır supur konuşuyor

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Cem Dizdar bazı konularda doğru konuşuyor. Halkın takımı konusunda haklı.

Haklı falan değil, başkanın orada dediği şeyi çarptırıyor. Halkın takımı bedavacılık anlamına gelmez, Barcelona takımı Katalonya milli takımıdır ama en ucuz bileti 50 euro'dur.

Cem Dizdar'a dönersek. Fikret Orman'ı eleştiriyor, sonra beğenmediği soru soran taraftara "Muhammed Yılmaz kaç Beşiktaş maçına gitmiş?" diyor.

Çevrimdışı GIUNTI

Az önce Cem Dizdar ' ı izledim. Bu kadar boş ve bilgisiz biri olamaz ya.

''Arsenal'in toplasan 100.000 taraftarı vardır'' dedi.

Lan adamlar geçen sene 800.000 forma sattı  :kop:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Sevgili KCKF ve Onur Turan kardesim,tesekkurler cevap verdiginiz icin.Yurtdisinda yasiyorum,internet ortamindan bileti alabilme durumum nedir peki? Passo'nun sitesinden mi yapacagim?
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı baro19

Başkan paran yoksa gelme kombineni iade edelim kapıda sıra var şeklinde bir açıklaması var bu da çok yanlış bence.

Çevrimdışı cisse557

Düz düşünmeyin bu kadar. Beşiktaş taraftarının mutlu olmasını istiyorum diyen adam niye Beşiktaş taraftarına ezik desin? Yillardir şampiyonluk mücadelesi verememenin ezikliginden bahsediyor. 3-4 yıl önceki hissiyatinizla 2 senedir şampiyonluk mücadelesi verirkenki hissiyatiniz bir değildir herhalde.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Başkan paran yoksa gelme kombineni iade edelim kapıda sıra var şeklinde bir açıklaması var bu da çok yanlış bence.

paran yoksa demedi çarpıtmayalım.. "istemiyorsan, yaşanan durumdan memnun değilsen paranı iade edelim, kuyrukta yüzbinler bekliyor" dedi.. çok da doğru söyledi

Çevrimdışı Koa_lAA

bugünkü konu başlığı töre ve başkan oldu sanırım... :D

Çevrimdışı halvetifarazi

taraftarına ezik diyen bir başkan. ne diyeyim.

inşallah şampiyon oluruz. Olamazsak başkan bakalım çıkıp ne diyecek?

Çevrimdışı tuncaboylu

bende aldım ama arsenal taraftarı değilim örneğin..bahsettiği nokta o değil

Boşuna anlatma hocam, Cem Dizdar da kendi içinde çelişik bir adam.

"Beşiktaş halkın takımı" diyor, halktan biri kendisine soru sorunca "kaç maça gitmiş bu soruyu soran arkadaş" diyor. Demek bu adam Beşiktaş başkanı olsa ve Fikret Orman'a yapılan eleştiriler kendine gelse, (...)₄" diye seslenecek sahanın ortasında.

Afrika'da Arsenal Chelsea'ye yenildiğinde intihar eden insan haberleri çıkıyordu. Arsenal 100 bin kişinin takımı değil yani.

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu arada çatı bitmediği yağmur bir sıkıntı yaratmıyor.. şu şelaler akar falan diyen arkadaşlar bu durumu takip ediyor mu acaba?

Çevrimdışı baro19

paran yoksa demedi çarpıtmayalım.. "istemiyorsan, yaşanan durumdan memnun değilsen paranı iade edelim, kuyrukta yüzbinler bekliyor" dedi.. çok da doğru söyledi
Bu mantık da bana göre yanlış taraftar=müşteri mantığı

Çevrimdışı adem bakır

başkan türkiyenin en önemli kulubü olarak biz saray takımıyız demek istedi hemen başka yerlere çekildi hemde bizim taraftarımız tarafından, eziklikle alakalıda aynı şekil örnek vermek istedi yani bjk taraftarı eziktir demedi ancak bizim taraftarımız gerçekten muhalefet olanlar kulube zarar veriyor muhalefet yapmıyor.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu mantık da bana göre yanlış taraftar=müşteri mantığı

hiç alakası yok.. lafı başıyla sonuyla değerlendirmek lazım.. bu para Beşiktaş'a gidiyor ve buna acil ihtiyacımız var.. eğer bu durumdan memnun değilsen paranı veririz sıradaki başkası alır.. bu şartlarla, kulübe 3 maç destek olacak şekilde almak isteyen çok diyor..