Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5480144 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arkadaşlar yanlış mı anladım. ankara,istanbul,konya'da 30 maç izlemiş taraftara ayrıcalık yapacağız mı dedi başkan?
Evet zaten bilet açıklamalarında da bu var. @ondrakku
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eaglearena

arkadaşlar yanlış mı anladım. ankara,istanbul,konya'da 30 maç izlemiş taraftara ayrıcalık yapacağız mı dedi başkan?

evet az bi kombine kalmış öncelik bu taraftarlarımızda dedi.

Çevrimdışı eronimo18

haklısın

[

quote author=nusretaslanturk link=topic=2163.msg522674#msg522674 date=1458896805]
stad okey'de şu futbol takımı hakkında çok falso açıklamalar yapıyor ya, yarın gazetelerdeki haberleri düşünebiliyorum, gökhan karanlık olayı, gomez terörden korktu gidiyor haberleri, ula şampiyonluğa yürüyoruz ya
[/quote]
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 11:56:48 eronimo18 ]
HADİD - 20

Çevrimdışı Mehmet92

Başkan ben sadece Beşiktaşlılar'ın mutlu olmasını istiyorum dedi.İnşallah başkan 9 hafta sonra en mutlu biz olucaz.

Çevrimdışı harun1903

Fikret Orman: Ben bir dünya kulübü yaratmak istiyorum. Dünyada kupa kaldırmış bir takım istiyorum. En çokta bunları söylemesi dile getirmesi ve bu yönde çalışması hoşuma gidiyor başkanın. En büyük şansızlığı sportif başarıya ulaşamaması. Bu sezon onuda becerirsek avrupa kupasını getireceğine inanıyorum ben Fikret Ormanın.

Mevcut kadro ile hayal bu kardeşim bugün Uefa'da ŞL'de kupaya giden takımların kadrolarına bakıyorum kadroyu geçtim sahadaki duruşlarına alıp verişlerine bakıyorum da daha çok ekmek yememiz lazım. En iyi savunmacımız dediğimiz Rhodolfo ve Marcelo, beklerimiz İsmail Beck, kale zaten malum. Patates ederler adamı. Konuyu stada bağlayacak olursak iç saha maçlarında avantajlı skor alıp dışardaki maçlarda Çanakkale geçilmezi oynarak beeelki bir çeyrek final.. Ötesi çok zor.

Çevrimdışı ondrakku

@eaglearena @Serhat Akkaya 30 maç çok değil mi ya? ben 11 nisandaki maça gelemiyorum ama 30undaki maça gelmeyi düşünüyordum. ankara'daki tüm maçlara da gittik. başkana kızamıyorum. hak da veriyorum ama ne bileyim adil olmadı sanki biraz.

Çevrimdışı ahmet türken

Ahmet abi hatırlattığın iyi oldu tekrar yükseltmem gerekiyordu  :lol:
geç bile kaldın :D

Çevrimdışı eronimo18

Fırat gunayer doğru düzgün sormadi şu tribün ayrımı ve kale arkası filelerini ve dolayısıyla cevapta alamadı
HADİD - 20

Çevrimdışı Erdem Çözer

Mevcut kadro ile hayal bu kardeşim bugün Uefa'da ŞL'de kupaya giden takımların kadrolarına bakıyorum kadroyu geçtim sahadaki duruşlarına alıp verişlerine bakıyorum da daha çok ekmek yememiz lazım. En iyi savunmacımız dediğimiz Rhodolfo ve Marcelo, beklerimiz İsmail Beck, kale zaten malum. Patates ederler adamı. Konuyu stada bağlayacak olursak iç saha maçlarında avantajlı skor alıp dışardaki maçlarda Çanakkale geçilmezi oynarak beeelki bir çeyrek final.. Ötesi çok zor.

açılış tarihi toplantısında bu konuyu da söylemişti.. artık sıra Avrupa'da kupa kaldıracak kadroyu kurmakta dedi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@eaglearena @Serhat Akkaya 30 maç çok değil mi ya? ben 11 nisandaki maça gelemiyorum ama 30undaki maça gelmeyi düşünüyordum. ankara'daki tüm maçlara da gittik. başkana kızamıyorum. hak da veriyorum ama ne bileyim adil olmadı sanki biraz.
Yanlış anlamışsın tamamını demedi başkan bu maçlara gelmiş olanlara öncelik yapılacak dedi. Tamamını kastetmemiştir.

Kombine kart sahibi taraftarlarımızın ardından, ikinci öncelik hakkı Konya Büyükşehir Torku Arena, Ankara Osmanlı Stadı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki maçlarımızdan bilet almış olan taraftarlarımıza sağlanacaktır.
Bu öncelik hakları sonrasında kalan biletler genel satışa sunulacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Muratt

Vip orta satılmayacak oranın bir kısmı biletli olarak satılacak tahmini 1000 TL maç başı fiyat bilgisi aşağıdaki gibidir.
Sayg
____________________________________________________________________________________________________________
VIP koltuklarımızın konumu ve fiyatlarıyla ilgili görselleri ekte bulabilirsiniz.

Bütün VIP koltuk ve localarımız sadece 3 sezonluk satılmaktadır ve ödemesi önden alınmaktadır. Bu 3 senelik dönem Vodafone Arena’da ev sahibi olarak oynadığımız ilk resmi maç ile başlamaktadır.

•         Batı VIP (Eski Numaralı Tribün) yıllık $4.000, 3 yıllık $12.000 (KDV dahil)

•         1903 Tribünü (Eski Kapalı Tribün) yıllık $4.000(E-A Blok)-$5.000 (B-D blok) -$6.000(C Bloklar) << 3 yıllık $12.000-$15.000-$18.000 (KDV dahil)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

ŞL için daha çok ekmek yememiz gerek evet ama uefa için defansa ayar çektik mi hiçte zor değil. Elendiğimiz maçlarda ne çektiysek defans ve kaleciden çektik. Ben tüm kalbimle inanıyorum ön taraf gibi arka tarafa da dikiş tutturursak bu kupa gelir. Neyse konu dışına çok çıkmayalım. 
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı kartalcan

Çekim 426 nolu blok kapı çıkışı yanından yapıldı.Köşelerde de saha hakimiyeti güzel olacak inşallah, kombinesi 427 nolu blokta olan biri olarak biraz içime su serpildi inşallah yanılmam.

Çevrimdışı Gürcan

Yayina baglanirken oralar cam olacak felan dedi umarim ayrimlardan bahsetmistir baskan
Gokhana cok sinirlenmis aba altindan sopayi gösteriyor anlasilan gideceksen bile adam gibi git diyor. Ledler super olacak necmi abi demisti olursa o kisma olur diye.

Başkanın en begendim yönü artik eski beşiktaş yok demesi kimse bu camiadan ustun olamaz demesidir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 11:23:15 Gürcan ]

Çevrimdışı ondrakku

Yanlış anlamışsın tamamını demedi başkan bu maçlara gelmiş olanlara öncelik yapılacak dedi. Tamamını kastetmemiştir.

Kombine kart sahibi taraftarlarımızın ardından, ikinci öncelik hakkı Konya Büyükşehir Torku Arena, Ankara Osmanlı Stadı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki maçlarımızdan bilet almış olan taraftarlarımıza sağlanacaktır.
Bu öncelik hakları sonrasında kalan biletler genel satışa sunulacaktır.

evet ben de öyle okumuştum ancak başkan öyle dedi sanki. bilmem dinlerken yanımda birileri vardı belki yanlış anlamışımdır. 1 nisanda belli olur.

Çevrimdışı Fatih

Aga yılda 6.000$ vermekte cok koyar adama be.  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Bu 3 mac icin benim kombinemden dolayi onceligim olacagindan,kardesime bilet alip benim yerime 3 maca gitmesine olanak var midir? Bilet alirken,isime yonelik mi olacak yani?
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı ahmet1903

Haklisin  abi ayrica o taraftarlar kufur hakaret vs ederse kartlari bloklanacak ve bosuna gitmis olucak biletler

Çevrimdışı sallapati

İnteraktif müzeye 6-8 milyon tl harcanacakmış.. hologramlar olacakmış..
divan grubu japon-italyan-çin mutfağı haftanın 7 günü açık olacak dedi.
270 derece led ekranlar pzt başlıyor..
haftaya cuma takım vodafone arena da antrenman yapacak dedi.
açılışa Bilic , Toschak, Rasim Kara  , Gordon Milne , Daum , Del Bosque , Guti vs çağırılıcakmış.. Tüm eski hocalar ve oyunculara davetiye gidecekmiş.
Gökhan Töre ye verdi küsküyü başkan. Bence de iyi yaptı.. ayağını denk alsın artık bu töre

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu Cem Dizdar kadar lüzumsuz bir adam az vardır heralde.

Çevrimdışı Gürcan

Demiroren yerine fikret baskan olsaymis. Demirorenin 500 milyonluk borcun karsiliginda tum tesisler ve stadi bitmis ve istikrarli bir kulup olmustuk.
Herseyi yeniden yapilandirdi başkan tek eksigi sampiyonluklar insallah o da bu yil olacak.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sfr03

121. blok hangi blok oluyor Eski Açık'ta? Merak ettim, passo kapandığı için bakamıyorum artık.
Ne güzel toplaşmış herkes valla imrendim. Kombinemi Arena'yla tanışmadan önce almış olmasaydım Eski Açık'ta olmak isterdim:) Ben İnönü zamanından uğurlu yerim olduğu için Yeni Açık-Numaralı köşeden almıştım, ama şimdi biraz pişmanım açıkçası çünkü her maç kötü tezahürattan kapanacak tribün neresi diye soracak olsak çoğunluk Yeni Açık diyecek... *ok yoluna gideceğim diye korkuyorum 2 haftada bir...

Tamamen aynı düşüncede ve aynı durumdayım. :) Umarım taraftar olarak da değişiriz yeni stad ile ve sıkıntı yaşamayız.

Çevrimdışı baro19

Cem Dizdar bazı konularda doğru konuşuyor. Halkın takımı konusunda haklı.

Çevrimdışı KCKF

Bu 3 mac icin benim kombinemden dolayi onceligim olacagindan,kardesime bilet alip benim yerime 3 maca gitmesine olanak var midir? Bilet alirken,isime yonelik mi olacak yani?
Sen kombine önceliğiyle biletini alırsın sonra kardeşine transfer edersin. Sorun yok.
KCKF^^<3