Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478840 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı brci

Kombine konusu daha da açılmaz  :D Başkan golü attı .

Çevrimdışı klassblok

Bilet fiyatları anladığım kadarıyla pahalı olacak gibi. Başkanın sözü sona kalan dona kalır :money: :money:

Çevrimdışı YunusEmre

41903 kesin gibi 30 bin kombine varmış.. başkan thy deki sisteme dönebiliriz dedi kalan biletler için ilk biletler ucuz sonlara doğru pahalılaşan bilet sistemine geçebiliriz diyor onümüzdeki yıllar için.. 3 maç için 35  40 milyon tl kazanacaz diyor..

Çevrimdışı onurturan

TRT SPOR da canlı yayın başlamadan Başkanın sesi yayına geldi "oraya cam yaptıracaz kime yaptıralım onu"  diye söyledi tel örgülerin yerine diye düşünüyorum.
aynen abi..bence fevzi abilerin erken sikayeti butun stadi ilk maclardan itibaren kotara ilir..

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı YunusEmre

dolmabahçe ile birlikte turlar için çalışmalar olacak diyor başkan oraya gelenler buraya da gelecekler diyor.. benim nikah şahitliğimi isteyenler burda yer yaptım buraya gelecekler.. Süleyman Seba ismi için ise çok dayağını yedim diyor  :evillol: stadda duvarlara eki yöneticilerimizin futbolcularımızın resimleri konulacak diyor tarihimi her yerde olacak diyor.. tüm değerlerimize yer vermek istiyoruz diyor.. çatının şeffaflığıyla ilgili martı vs dedi fırat başkan da makette şeffaf yaptık ki iç dizayn görünsün diye yaptık diyor bu her yerde böyledir diyor..
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 10:54:06 YunusEmre ]

Çevrimdışı panic13

Az Önce açılış maçı personel girişi için adımı yazdırdığım güzel mabedimiz...
passoligimiz yok ama gireriz yine de her türlü :)
ilk 3 lümüz çekilirken formamı giyip o tribünlerdeki yerimi alacam inşallah ...

laaannn :D

Vallahi kıskandım :S
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı kivanc

Çevrimdışı mert_

fırat "30 bin kombine satıldı geriye 12 bin bilet kaldı fiyat politikanız nasıl olacak dedi" başkan da bu sayıları düzeltmedi. arkadaş loca vip cart curt bu 42 bine dahil değil midir nedir :) 42 bin "taraftar" koltuğu mu var acaba :)

Çevrimdışı cagdas44

Baştan stada bakmaktan dönemiyor gözü çatıda sağ da sol da devamlı denetleme kontrol halinde  :biggrinking:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alt loca balkonu led ekran olacakmış pazartesi başlanacakmış
İste bu beeeee Yeessss :sevinc :sevinc :sevinc
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 11:03:46 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Çözer

19. Sıra 8. Koltuk eklersen sevinirim abi

ekledim @kivanc ama tekrar söylüyorum direk mesaj atarsanız veya mention yaparsanız daha iyi olur.. aksi halde kaçırabiliyorum

Çevrimdışı Popular Demand

karta yeteri kadar para yukledikten sonra bilet satis tarihini cok iyi takip etmelisin. sonra acilir acilmaz 8. kategori 410 nolu bloga bak baska yere girme cunku en sansli bloklardan biri olacak sizin icin bos koltuk sayisi olarak @Yunus Emre Dökmeci sen de kulak ver bu mesaja ve sonra yesilleri tiklamaya calismayin sakin.. uygun olan en iyisini ver deyin o zaman ikiniz ayni anda ayni koltuga tiklama sorunu olmaz f5 e yada geri tusuna her ne olursa olsun basmayin Allah yardimciniz olsun..

Eyvallah bu bilgileri yazdım aklıma, aynen uygulıcam o gün :)
1 Nisan'dan sonra satışa çıkıcaktı son okuduğuma göre.
          [img width=41

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Fikret Orman: Ben bir dünya kulübü yaratmak istiyorum. Dünyada kupa kaldırmış bir takım istiyorum. En çokta bunları söylemesi dile getirmesi ve bu yönde çalışması hoşuma gidiyor başkanın. En büyük şansızlığı sportif başarıya ulaşamaması. Bu sezon onuda becerirsek avrupa kupasını getireceğine inanıyorum ben Fikret Ormanın.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Oktay

başkan gökhan töreye fena ayar olmuş..ertuğrul karanlıkla çektiği fotoğrafı yanlış buluyorum dedi

Çevrimdışı kivanc

ekledim @kivanc ama tekrar söylüyorum direk mesaj atarsanız veya mention yaparsanız daha iyi olur.. aksi halde kaçırabiliyorum
abi mesaj atamıyorum sana engelli gözüküyorum

Çevrimdışı brci

Boşuna laf yapmamışız burada stad turuna gelmedi etmedi diye Başkan Töreyi silmiş . Alabiliyosa alsın formayı dedi .

Çevrimdışı Mehmet92

başkan gökhan töreye fena ayar olmuş..ertuğrul karanlıkla çektiği fotoğrafı yanlış buluyorum dedi

Haklı,sonuna kadar haklı.Ayıp denen bir şey var, bu takımın kendi sağlık ekibi var.

Çevrimdışı Popular Demand

Sansın %50-50 bence önceden maclara gittigin icin sanada ayrıcalık tanınacagı vakit internetin takılacakmı ? yoksa takılmayıp rahat rahat alabilecekmisin bitmeden bu yüzden %50-50 . Umarım istedigin olur ve bilet alabilirsin az drone unu izlemedik.

@Necmi @ahmetx @Efe @FARUK beyler Bursa macı icin deplasman taraftarı gelmeyeceginden deplasman biletleride satısa cıkacakmı bilginiz varmı ?

Eyvallah, sorun yaşamam umarım.
          [img width=41

Çevrimdışı ondrakku

arkadaşlar yanlış mı anladım. ankara,istanbul,konya'da 30 maç izlemiş taraftara ayrıcalık yapacağız mı dedi başkan?

Çevrimdışı Erdem Çözer

abi mesaj atamıyorum sana engelli gözüküyorum

şu an engelli listem boş.. bi gün forumda konu dışı muhabbet varken baya bir engelleme yapmıştım arada kaynamışsın  :lol:

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

@kadir ve @ahmet türken'in yerlerinde bir hata olmuş.. düzeltmiş halini gönderiyorum

121. blok hangi blok oluyor Eski Açık'ta? Merak ettim, passo kapandığı için bakamıyorum artık.
Ne güzel toplaşmış herkes valla imrendim. Kombinemi Arena'yla tanışmadan önce almış olmasaydım Eski Açık'ta olmak isterdim:) Ben İnönü zamanından uğurlu yerim olduğu için Yeni Açık-Numaralı köşeden almıştım, ama şimdi biraz pişmanım açıkçası çünkü her maç kötü tezahürattan kapanacak tribün neresi diye soracak olsak çoğunluk Yeni Açık diyecek... *ok yoluna gideceğim diye korkuyorum 2 haftada bir...

Çevrimdışı idilahmet

121. blok hangi blok oluyor Eski Açık'ta? Merak ettim, passo kapandığı için bakamıyorum artık.
Ne güzel toplaşmış herkes valla imrendim. Kombinemi Arena'yla tanışmadan önce almış olmasaydım Eski Açık'ta olmak isterdim:) Ben İnönü zamanından uğurlu yerim olduğu için Yeni Açık-Numaralı köşeden almıştım, ama şimdi biraz pişmanım açıkçası çünkü her maç kötü tezahürattan kapanacak tribün neresi diye soracak olsak çoğunluk Yeni Açık diyecek... *ok yoluna gideceğim diye korkuyorum 2 haftada bir...

tam kale arkası kardeşim.