Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479776 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın :)
Son 17 gün

Bu geri sayımda diyorum neden 18.03'e ayarlı saat unuttum bu pazar 1 saat ileri alınacağını saatlerin  :evillol:

Biletleri de duyurun artıııııkkk  :duman:
[ Son Düzenleme: 25 Mart 2016, 08:46:28 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı doctore

küfür edilmeyen stadyum olmaması bizim küfür nedeniyle aldığımız cezaları telore etmez.
işin açıkçası başkalarında ne yaptığı beni çokta ilgilendirmiyor mesela bütün forumlarda küfür hakaret
gırla giderken burda iması bile hoş karşılanmayan bir şey. sadece Beşiktaşa değil rakiplerede edilen
küfür hoş karşılanmıyor. Ben küfürü acizlik olarak görürüm aciz insan küfür eder ve Beşiktaş taraftarının
aciz olduğunu düşünmüyorum.
Kötü yönetildik doğru ama unutmayalım iyi yönetilirken o yönetimi de gönderen bu taraftardı.
o kötü yönetimide alkışlayan gene bu taraftardı. Sence tribün istemese o kötü yönetim bu kadar uzun
başta kalabilirmiydi. Bir şeyi kabul edelim Beşiktaş taraftarı dünyada çok az olan bir şeye sahiptir.
Yönetim üzerinde direk gücü vardır. Beşiktaş taraftarının çoğunluğu tarafından istenmeyen bir yönetim
kolay kolay koltukta oturamaz Biz taraftar odaklı bir kulübüz Ben taraftarı kötülemiyorum sadece gerçeklerden bahsediyorum
biz şampiyonlukları kendi iç sahamızda oynadığımız maçlarda veriyorsak bu bir sıkıntıdır. Şu anda bile
kaybedilen puanlar çoğunlukla iç saha maçları sürekli bir kılıf bulma derdindeyiz neymiş olimpiyatta taraftar etkisi olmuyormuş
peki deplasmanda ne kadar oluyor bu takım deplasmanda şu anda avrupanın en iyisi iç sahada bir sıkıntı varsa
bunu peki taraftar değilde neye bakarak yorumlayalım. Ben bir şeyleri uydurmuyorumki Başak şehirde adam dönmüş sırtını sahaya
millete bağırıyor buraya maç izlemeyemi geldiniz peki ne için geldik maç izlemeye gelmediysek
sonra rakip korner atıyor slogan şu kartal gol gol gol o kadar sahadan maçtan uzaklarki ne zaman neyi yapacaklarını bilmiyorlar
maçın sonu 1-0 öndeyiz rakip çökmüş tepemize o sırada tribünlerde gündoğdu söyleniyor.
elbette kötü yönetimler bu sebeplerden biri bu yadsınamaz ama benim asli görevin tribünden takıma destek olmak
takım sahadayken beni ilgilendiren tek şeyin sahadaki başarı olması lazım. Artık tribünlerden homurtu ve tepkiler geliyor
bu düşüncedeki insan sayısı olimpiyatta olsun Başakşehirde olsun çok azalmıştı ankarada nerdeyse hiç yoktu
şimdi yeni stadımızda yeni taraftar profiliyle bunların olmayacağına inanıyorum bunlar hiç bir şeyi bilmeyen insanlar değil
çoğunluk 30 yaş üstü ve geçmişden gelen tribün yapısını bilen yaşayan insanlar şimdi bunlar tribüne geri dönüyor.
hemde daha olgunlaşmış bir şekilde. İşin yönetim kanadında da hataları olsa bile Beşiktaşı büyütmek isteyen
ve iyide yöneten bir yönetim var. En azından Beşiktaş için çalışıyorlar. Artık Beşiktaşda çok şey değişecek
hayat böyledir sürekli değişir bazıları bu değişime evrimleşerek cevap verir bazılarıda cevap veremez ve yok olur
ama bir gerçek varsa hiç kimsenin bir şeyleri olduğu gibi tutmaya gücü yetmez. Bu diyalektiğe aykırı.

:claps: :claps: :claps:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

GÜNAYDIN ARENA mabet bitti diye mi kimsecikler yok :by2:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı onur_U

Bu kadar güzel bi şahane stadın hala duvar ve merdivenlerinin beton gibi gözükmesini anlayamıyorum. Yani bu kadar harika stat neden böyle yaptılar çözemiyorum. Alt katlar beyaza, üst katlar siyaha boyanmalıydı böylece anlaşılmazdı bile ama sarıya boyamışlar bile geri dönüş yok galiba çok üzücü.

loca arası yatay duvarlara led panel geleceği söyleniyor. orası öyle halledilir..merdivenler için de "sarı hariç" bir şekilde çözüm bulunur diye düşünüyorum..bir an önce yapsalar keşke, bu beton görünümü ile stadımız hala bitmemiş gibi görünüyor..

Çevrimdışı Popular Demand

Günaydın beyler,

Bursa maçında yuvamızda olmazsam kahrımdan ölürüm :s20:
Kombine alamadım, son anda iptal etmek zorunda kaldım karttan dolayı ama bilet ücreti ne olursa olsun o maçta olmak istiyorum, çok mu zor olur bilet bulmak?
Kombinem olmadığı için önceliğim de olmayacak, ikinci önceliğe ise uyuyorum çünkü her statta maça gittim İstanbul'da.

Fikir verin arkadaşlar şansım olur mu acaba? :/
          [img width=41

Çevrimdışı mrtylvz

Günaydın herkese ilk maça gidip sonra eve dönünce maçın tamamını tvden izlemek istiyorum ortamın tvden nasıl görüneceğini çok merak ediyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın beyler,

Kombine alamadım, son anda iptal etmek zorunda kaldım karttan dolayı ama bilet ücreti ne olursa olsun o maçta olmak istiyorum, çok mu zor olur bilet bulmak?
Kombinem olmadığı için önceliğim de olmayacak, ikinci önceliğe ise uyuyorum çünkü her statta maça gittim İstanbul'da.

Şans olur da kartında yeterli para olsun
Maksimum 10 dakikada biter biletler
Necmi abinin de dediği gibi koltuk beğenmeden hemen ilk gördüğünü almak lazım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yeri orası mı ki , bana aşağıda monte edilip çatıya kaldırılacak gibi geliyor ?
Yok abi görüntüye gore oraya takilacak cunku Kufekiler uzerine Skorbordun Celik iskeletini monte etmisler :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Popular Demand

Şans olur da kartında yeterli para olsun
Maksimum 10 dakikada biter biletler
Necmi abinin de dediği gibi koltuk beğenmeden hemen ilk gördüğünü almak lazım

Tabii ki, yeter ki statta olayım tribün, koltuk önemli değil.
Kartta para var umarım şansım olur..
          [img width=41

Samsun'dan günaydın, sakın nasıl olsa stadyum bitti diye forum dağılmasın, sabah işe gelir gelmez buraları okumak, evde bu sayfada takılmak uzun zamandır en sevdiğim etkinlik oldu....Sakın dağılmayın....fazla mesaj yazmasam da wow,donanım ve son olarak burası...satır satır takipteyim.....sizleri şahsen tanımıyorum, sadece Murat'la arada bir telefonda konuşuyoruz....seviyorum sizleri....kopmayın....
Burasi artik herkesin görüşlerini yazdigi sanal bir ortamdan cikti biz bir Aile olduk bir Aile de kolay kolay dagilmaz

Bu forum sayesinde Bir cok insan stada girdi , Buyuk dostluklar kuruldu , Sadece mac icin degil mac disinda da birbiriyle surekli gorusenler var , Bereber omuz omuza maçlar seyrettik

Bu forum sadece Stad insaatindan Ibaret degil bir cok baslik var oralardan decam ederiz ben sahsen Twitter , Facebook hesaplarindaki taraftar sayfalarindan cok buradaki futbol sayfasinda vakit geciriyorum daha cok yazıyorum

Cunku burayi Ailem olarak görüyorum.

Çevrimdışı tayfunyasar

Baska takip edebilecegimiz konulari siralamaya baslasak simdiden iyi olur.

Dava takip filan cok tikanik.

Futbolcu takim isi cok fanatik

Kulup aciklamalari mali durum vs dava takip gibi tikanik

En mantiklisi pankart kareografi vs olaylarina girmek gibi.
Tabi birde twitterda sosyal medyada guncel haksizliklara konulara dikkat ceken bi baslik olabilir. Bunyamin gezer in hatali tum kararlari vs.
Seni düşündüm dün akşam yine!

O Kadıköy'den pasolig başvurusu yapanların hepsi Beşiktaş'lıdır merak etme. Ben Kadıköy'de doğdum, büyüdüm 30 yaşıma kadar anadolu yakasında oturdum, maçlara gelen ciddi sayıda Beşiktaş'lı var Kadıköy'de yaşayan.

Ayrıca, fenerlilerin o maça bilet bulabilme ihtimali yok. Kombine almaları lazım ancak.
İkinci öncelik hakkından yararlanmaları için de daha önce Beşiktaş tribününden giriş yapmış olmaları gerekir.
Genel satışa zaten bilet kalmaz.
Kesinlikle oyle 18 Yil Kadikoy fikirtepe de yasadim Besiktasin maclari oldugu Gun Kadikoy sahili en az Fenerin maclarinin oldugu Gunler kadar kalabalik oluyor gerci sadece kadikoydeki Besiktaslilar degil diger semtlerden gelen Besiktaslilar da Kaikoyden geçiyor Besiktasa ama olsun onemli olan oradaki Besiktasli sayisinin hicte azimsanmayacak olmasi :tabe:

Çevrimdışı mrtylvz

yağmur suyu hibritleri suluyor fışkiyeleri açmaya gerek yok sudan tasarruf edyoruz :)

kafayı yedim galiba düşündüğüm şeye bak

Çevrimdışı sallapati

Bu kadar güzel bi şahane stadın hala duvar ve merdivenlerinin beton gibi gözükmesini anlayamıyorum. Yani bu kadar harika stat neden böyle yaptılar çözemiyorum. Alt katlar beyaza, üst katlar siyaha boyanmalıydı böylece anlaşılmazdı bile ama sarıya boyamışlar bile geri dönüş yok galiba çok üzücü.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı onurturan

Günaydın beyler,

karta yeteri kadar para yukledikten sonra bilet satis tarihini cok iyi takip etmelisin. sonra acilir acilmaz 8. kategori 410 nolu bloga bak baska yere girme cunku en sansli bloklardan biri olacak sizin icin bos koltuk sayisi olarak @Yunus Emre Dökmeci sen de kulak ver bu mesaja ve sonra yesilleri tiklamaya calismayin sakin.. uygun olan en iyisini ver deyin o zaman ikiniz ayni anda ayni koltuga tiklama sorunu olmaz f5 e yada geri tusuna her ne olursa olsun basmayin Allah yardimciniz olsun..

karta yeteri kadar para yukledikten sonra bilet satis tarihini cok iyi takip etmelisin. sonra acilir acilmaz 8. kategori 410 nolu bloga bak baska yere girme cunku en sansli bloklardan biri olacak sizin icin bos koltuk sayisi olarak @Yunus Emre Dökmeci sen de kulak ver bu mesaja ve sonra yesilleri tiklamaya calismayin sakin.. uygun olan en iyisini ver deyin o zaman ikiniz ayni anda ayni koltuga tiklama sorunu olmaz f5 e yada geri tusuna her ne olursa olsun basmayin Allah yardimciniz olsun..
:ok:

415-416-417 daha makul gibi zira bombos :D

Cunku deplasman tribunu normalde :bandit:

Ama bilgiler icin teşekkürler 410 nolu blok aklimda :ok:

Çevrimdışı İhsan

Samsun'dan günaydın, sakın nasıl olsa stadyum bitti diye forum dağılmasın, sabah işe gelir gelmez buraları okumak, evde bu sayfada takılmak uzun zamandır en sevdiğim etkinlik oldu....Sakın dağılmayın....fazla mesaj yazmasam da wow,donanım ve son olarak burası...satır satır takipteyim.....sizleri şahsen tanımıyorum, sadece Murat'la arada bir telefonda konuşuyoruz....seviyorum sizleri....kopmayın....

@mustafa.kuru
Sadece okumakla olmuyor... daha fazla yazmalisin  :ebebe: :boxin: :ebebe: :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı brci

sabahtan

bu hibrit kulübesi non-stop mı devam ediyor ? yoksa arada tamamen işi bırakıp ertesi gün mü devam ediyor acaba ? ne zaman görsem bi git geli var :)

Çevrimdışı İhsan

Günaydın beyler,

Zor olur ama sen drone ile izlersin artık  :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozgurkaracan1

Günaydın herkese.  Dün akşam stad civarı yoğun yağış aldı.  Bilgisi olan var mı acaba stad yağmurdan ne kadar etkilendi? Özellikle membranlar. Teşekkürler.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş bir takım değil kişiliktir.

Çevrimdışı onurturan

:ok:

415-416-417 daha makul gibi zira bombos :D

Cunku deplasman tribunu normalde :bandit:

Ama bilgiler icin teşekkürler 410 nolu blok aklimda :ok:
oooo dogru dep de acilacak demi.. super olmus o zaman 410 un simetrigine hangisi denk geliyosa ordan almaya calisin cunku en buyuk dilimler bunlar cok koselere gitmeyin parmakliklar var..ben biraz da beraber izleriz diye dediydim 410 diye  :lol:

Çevrimdışı Serdar

Herkese günaydın arkadaşlar, umarım çalışmalar yağıştan fazla etkilenmez.

Çevrimdışı Serdar

Vay arkadaş ya 38 yaşında yavru kartal mı olur, ne zaman büyücem ben ya, kaç iletide büyüyoruz  :ebebe: