trubunlerde olan kotu hadiseler olumsuz hareketler bunlari sabaha kadar tartisiriz bir cogunda da hem fikirim ... ama kime sorarsan sor Besiktas en buyuk gucu taraftaridir ... Bu yonetimi elestirmek suan icin yanlis evimize dondukten sonra 1 sezon gececek o zaman anlayacagiz iyi mi kotu mu ... suan icin spor kulubunden cok insaat firmasi gibiyiz ... yeni stadimiz bitecek taraftar modelimiz degisecek basarilar gelicek ben bu dusunceye katilamam yanlis cunku esas sorun taraftar degil ...sayfalarca taraftarin yaptigi yanlislari yazin yonetimin ferrari ayibini karsilamaz daha niceleri var saymakla bitmez bu yonetiminde var hasta yataginda sozlesme imzalandi bu yonetim zamaninda Besiktas in para kayiplarinin sorumlusu taraftar degildir... en buyuk yarayi Besiktas maddi yonden almistir ... bakiniz Besiktas in son dort senesine ? sizin o zarar veriyor dediginiz taraftar modelide yok stadlarda ne var sporsal basari ? herhangi bir kupada ceyrek final bile yok ... kulupler taraftarlari icin vardirlar onlar icin yarisirlar ben bizim taraftarimiz cok dogru destek veriyor iddiasinda da degilim ama elimizi vicdanimiza koyalim basiretsiz yonetimler mi Besiktas a daha cok zarar vermis taraftar mi ? dusunelim ...
sen biraz yanlış anladın sanırım ben çarşıyı eleştirmiyorum. Genel taraftar profilinden bahsediyorum.
aslında tribünlere dönecek olanda geçmişin o özlenen taraftar profili olacak. Benim kimseye sormaya ihtiyacım yokki
Ben Beşiktaşın maçlarına giden biriyim. Gözlerimle gördüğüm bir şeyi yorumlamadan aciz değilimki.
neden birilerine sorayım. Burda birlikta maçlara gittiğimiz 40-50 kişilik bir grup var bunların 20 misi her zaman tribünde olur
sor bunlara bakalım benden farklı düşünen birini bulabilecekmisin sen katıl katılma ben söylemiyorum bunu artık tribündeki taraftar söylüyor.
Beşiktaş taraftarı her zaman adil olmuştur ve her zaman doğru kararı verebilecek yetiye sahipdir ve emin ol şu yaşadığımız 3 sezon
Beşiktaşta çok şeyi aldı götürdü o taşlar artık yerinden oynadı. Sen duygulardan bahsediyorsun ben gerçeklerden bahsediyorum
3 sezon bu takımı yanlız bırakan taraftar ki bunda direk çarşıyı söylüyorum passo boykotunada her zaman saygı duydum
ama tesadüflerede inanmam kusura bakmasın kimse boykotun bitmesi stadın açıldığı zamana denk geliyorsa bu iki yüzlülüktür
derimki demekki dert passo değilmiş olimpiyatmış passo dert olsa passo bursa maçındada olacak. Neyse tribündeki taraftar
Beşiktaş taraftarı güvenelim en doğru kararı verecektir. Adildir. Haklı olana hakkını verir. Ben burda iki yıl çarşıyı ve passo
boykotunu savundum. Ama hikayeymiş bu.
dün tv de kulübün orda kombine sırasında olanlarla röportaj yapılıyordu bir röportajda vatandaş ne dedi Feda diyoruz kulübün paraya ihtiyacı var geldik burda
sıra bekliyoruz kombine alacağız be arkadaş biz 3 sene önce feda dedik şimdi demiyoruz. sen 3 sene öncesinde kalmışsın
kulübün gerçekten desteğe ihtiyacı olduğunda nerdeydin şimdi stad açılırken feda yapmak aklına gelmiş. Bu zihniyette olan insanın tribünde desteğinden ne olacak
biz artık feda yapmıyoruz gümbür gümbür geliyoruz. Ben mesala son satışta satılan kombinelere öncelik vermesini istemezdim
onun yerine sahada takımını desteklemek için 3 yıldır stad stad dolaşan taraftara öncelik vermeliydi şimdi bir çoğu sırf ekonomik nedenlerle
kombine alamadığı için dışarda kalacak bu üzücü burda yönetim hakkaniyetli davranamadı. 3 yıldır takımını destekleyen taraftarı
seyirciden iyi gün dostundan ayırması gerekirdi. 3 yıldır olimpiyat konya ankara ve başakşehirde bir kere bile gidip desteklememiş
insana ben taraftar demem. Dünya methiye düzse ne olur işte gerçekler buz gibi ortada duruyor.
kimse zorluktan bahsetmesin bunlar hep kılıf bulmak biz her maç 5-6 araç çıkarttık anons ettik gelin götürelim maç dönüşüde evinize
bırakalım diye zaten gidiyoruz sırtımızda yük olmaz ama nedense araçlar hep boş gitti. Boş geldi. Bu süreç bir sınavdı
ve Beşiktaş taraftarı bu sınavı geçemedi.
olimpiyatta her maç 70000 e oynasaydık ne olurdu işte taraftar derdim yılda 20 maçtan 100 M 3 yılda 300 M işte taraftar stadın parasını çıkartırdı.
bu gün 1 milyar olan borç 700 M olurdu
kulüp eneramoya imza attırmış ameliyat masasında doğru yanlıştı dany de yanlıştı diğerlerine yanlış diyemem ama eneramo bonservissiz alındı
dany kiralık geldi diğer taraftan Bayı satan ersanı atınçı satan çok iyi paralar kazandıranda bu yönetim 1000 dolara gomezi alanda bu yönetim
atibayı töreyi oğuzhanı alanda bu yönetim yüzde yüz başarı diye bir şey varmı. sakat doğan çocuklar veya hastalıklar kuraklık doğanın bile
sıfır hatayla gitmediğini gösterir. Bir işdeki kusura bakarken artılar eksiler konur sonuca bakılır 4 sezonda kupa alınamamış elbette bu başarısızlık
ama bu takım 3 yıldır şampiyonluğu kıl payı kaçırıyor avrupada en başarılı olduğu sezonları yaşadı bir yıl feda yılıydı kulüp batmışdı
3 yıl stadı yapmakla geçti her maçımız deplasman genede ilk üçün içinde kalabildik gs nin bir sene olimpiyatta oynadığında başına gelenlere bakınca
buna ben başarısızlık diyemiyorum Başarı dediğin sadece kupa kaldırmak değildir kupa onun tacı oluyor sadece. Yenilmesi çok zor bir takım kuruldu
ama hala kırılgan yeni mabetle buda giderilecektir. bu kötü şartlardaki 4 sezonda geldiğimiz nokta başarıdır yerle birde olabilirdik ama güçlenerek çıktık
ve yeni stadımıza güçlü bir şekilde giriyoruz. Evet bence Başarılıyız. adamlar uefadan tokat yedikleri ilk sene yerle bir oldular bu kulüp iki sene bu darbeyi yedi
yıkılmadı şikeyle suçlandı yıkılmadı. Kusura bakma şu dört yıl olağanüstü şartlar yaşadık ve bunların hiç biri bu yönetimin suçu değildi
ama dimdik ayaktayız evet bu başarıdır.