Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5475579 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

vodafone yazısı biter bitmez başlarlar bi bilgiye göre bugün gelecekti mebranlar yarın başlarlar bence :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Oktay

yanlız çevre düzenlemesi maç günü dahi devam edecek saat 18 e kadar çalışırlar tahminimce son kaşan bölümler olacaktır kapalı ve eski açık kesin bitecek ama yeni açık numaralı son güne kadar belli olmaz uafak tefek eksikler kalabilir çok önemli mi değil tabiki önemli olan kapalı ve eski açığın tam bitmesi
bence maç gününe kadar İBB ilgilendiren bölümde çevre düzelmesi protokol açılışından dolayı bitmiş olur.. .İBB başkanı kadir topbaşta muhtemelen açılışta olacağından kenarda köşede yarım iş kalmaz

Çevrimdışı serti67

Elektronik led reklam panolarının durumu ne oldu loca önündeki şeritler için? @Necmi abi
onların olacagını ben sanmıyorum ınsallah yanılırım ama bole cıplak beton bırakıcaklarını tahmın etmıyorum ıhtımal vermek ıstemıyorum
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı martin40

Yeni açikta skorbord için hazırlık var.

Ben zemin diyorum başka birşey demiyorum.

Çevrimdışı Oktay

Güncel
Yorumsuz...
obitaşın yaptığı tribün bukadarmı güzel olur.. öyle değilmi @Efe  :icool: :icool:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni açikta skorbord için hazırlık var.

Ben zemin diyorum başka birşey demiyorum.

daha hibrit çim olmamış hali bile Türkiye ligine fazla :)

Çevrimdışı serti67

Güncel
Yorumsuz...
bakan maşallah desınnn yemınle buney lannnnn maşallaahhhhhhh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetozgurak

Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sedat_BJK

Güncel
Yorumsuz...
Antipikselcilere gelsin

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi ergin

akşam resimlerinde kuledeki sayaç 18 gün 1 saat gösteriyor
kulübün ve forumun sayacı 18 gün 23 saati gösteriyor

Çevrimdışı fevzikececi

Kısmetsizlik bizi buldu... Tel örgülerle kapatılan loca bizim 9 arkadaş, daha lansman bile yapılmadan danaya girer gibi aldığımız loca. Bugün konu başkana intikal etti. Çözüm bulunmasını istemiş. Fotoğraflara dikkat edilirse, oraya koltuk takılmadı ve cam yapılacağı söylendi.

Biz orada diz mesafesinde bir ayraç ve tribün tarafında da bele kadar falan bir cam ayrım olması gerektiğini düşünüyoruz. Başkan çözüm bulmadan koltukları takmayın demiş. İşin komik tarafı, tel örgü locanın tam ortasına denk geliyor, 9 kişiden dördü numaralıda beşi eski açıkta kalıyor... İşin bir acaip tarafı da projede de aslında aynen böyle çizilmiş. Ayraç proje çizimlerinde var fakat bu kadar çirkin bir tel örgü konması büyük bir hata.

Bakalım bir iki hafta içinde çözülecek diye bekliyoruz.

şimdi locaların yerinede bizmi isyan edeceğiz. :alala:

Çevrimdışı kivanc

Ya şu güzelim stadda tel örgü yapılır mı valla çok canımı sıkıyo bu olay. Anlamadığım şey koskoca stad çalışanları mimarlar falan görmüyor mu bu durumu göz var nizam var arkadaş

Çevrimdışı ahmetx

Kısmetsizlik bizi buldu... Tel örgülerle kapatılan loca bizim 9 arkadaş, daha lansman bile yapılmadan danaya girer gibi aldığımız loca. Bugün konu başkana intikal etti. Çözüm bulunmasını istemiş. Fotoğraflara dikkat edilirse, oraya koltuk takılmadı ve cam yapılacağı söylendi.

Biz orada diz mesafesinde bir ayraç ve tribün tarafında da bele kadar falan bir cam ayrım olması gerektiğini düşünüyoruz. Başkan çözüm bulmadan koltukları takmayın demiş. İşin komik tarafı, tel örgü locanın tam ortasına denk geliyor, 9 kişiden dördü numaralıda beşi eski açıkta kalıyor... İşin bir acaip tarafı da projede de aslında aynen böyle çizilmiş. Ayraç proje çizimlerinde var fakat bu kadar çirkin bir tel örgü konması büyük bir hata.

Bakalım bir iki hafta içinde çözülecek diye bekliyoruz.

ben çözüleceği kanaatindeyim
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrkunCoskun

Güncel
Yorumsuz...

Fotoğrafı kaydedip tüm akrabalara gönderdim. Ağlamak istiyorum allaaaahım goooooooooooooool

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı serti67

ben çözüleceği kanaatindeyim
böle elit bır yapıda zaten bole yapmaları hataydı kı çözüm şart ve orneklerı var yaoılmıs juventus stattı onumuzde dururken bole parmaklık yapılması hoş olmadı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

Elektronik led reklam panolarının durumu ne oldu loca önündeki şeritler için? @Necmi abi
:dontknow:

Çevrimdışı Tolga

onların olacagını ben sanmıyorum ınsallah yanılırım ama bole cıplak beton bırakıcaklarını tahmın etmıyorum ıhtımal vermek ıstemıyorum
Loca katları arasında led panolar olacaktır ama belki şimdi takmazlar yaza bırakırlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fevzikececi

Bu kadar güzel bir statta bu gibi detaylara daha hassas yaklaşmak lazım, haklısınız.

İnönü'de Kapalı'ya bizzat kaçak girmişliğim var defalarca. Bunu tel örgüyle falan engellemek mümkün değil. Bunun tek yolu hem sağ hem sola üzerine siyah beyaz giydireceğin birer güvenlik oturtmak. Güvenlik de tabii o bizim seyir zevki için gelenler gibi değil, baya ingiliz statlarındaki Stewars'lar gibi işini ciddiye alan adamlar olmalı. Herkesin koltuk hakkını savunmak zorundalar.

Zaten benim tanıdığım Beşiktaş taraftarı o tel örgüyü geçmek isterse sen onu fizana kadar da diksen geçer... Önemli olan koltuk hakkını savunacak önlemler almak.

Bunu yapamayacağını düşünüyorsan, o zaman çözüm Fenerbahçe stadı gibi parçalanmış bir yapıda stadyum inşaa etmek. Orada bu ayrımlar doğal şekliyle var oluyor biliyorsunuz.

böle elit bır yapıda zaten bole yapmaları hataydı kı çözüm şart ve orneklerı var yaoılmıs juventus stattı onumuzde dururken bole parmaklık yapılması hoş olmadı

Çevrimiçi murat

@sallapati tüm şirket hatlarını vodafone a geçirdim, evimdeki ve şirketteki tüm elektronik Beko'dan, araç kiralamalarım da fleetcorp'tan. bir şey alacaksam önce sponsorlarım diyorum.
Aynısını bende yapıyorum ama sompo japan hayal kırıklığı yarattı.560 tl ye yaptırdığım sigorta için 2500 liralık teklif verdiler.kaskomu bile 620 tl ye yaptırdım.mantık dışına çıkmadığı sürece sponsorlar 1. Tercih olmalı.

Çevrimdışı furkankaya1903

Güncel

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fikret

Bu kadar güzel bir statta bu gibi detaylara daha hassas yaklaşmak lazım, haklısınız.

İnönü'de Kapalı'ya bizzat kaçak girmişliğim var defalarca. Bunu tel örgüyle falan engellemek mümkün değil. Bunun tek yolu hem sağ hem sola üzerine siyah beyaz giydireceğin birer güvenlik oturtmak. Güvenlik de tabii o bizim seyir zevki için gelenler gibi değil, baya ingiliz statlarındaki Stewars'lar gibi işini ciddiye alan adamlar olmalı. Herkesin koltuk hakkını savunmak zorundalar.

Zaten benim tanıdığım Beşiktaş taraftarı o tel örgüyü geçmek isterse sen onu fizana kadar da diksen geçer... Önemli olan koltuk hakkını savunacak önlemler almak.

Bunu yapamayacağını düşünüyorsan, o zaman çözüm Fenerbahçe stadı gibi parçalanmış bir yapıda stadyum inşaa etmek. Orada bu ayrımlar doğal şekliyle var oluyor biliyorsunuz.

Görüşlerinize katılıyorum.
Change.org da imza kampanyası var onu yaysak güzel olacak.

Stadın deplasman tribünü hariç hiçbir yerinde tel örgü olmamalı bence.
Tribün aralarına cam konmalı. Benim kombinem öyle bir noktadaki c90, c60 denirken sahanın yarısını tel örgüden izleyecek hale geldim :/
Neyse yönetime ulaşır umarım bu sezenişler. Sizin locanız haricinde de çözümler bulunmalı.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba