Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472935 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

Siz Fikret Orman'ın 6000 tane bileti sponsorlara bedavaya vereceğine gerçekten inanıyo musunuz? :D

muhtemelen "beyler çek defterlerinizi çıkarın" der ve minimum rakamları söyledikten sonra ekler. "ağanın eli tutulmaz"  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Sponsorluk anlaşmalarında koltuk miktarları sabit
İstese de istemese de verecek
Ama sayı 2-3 bin civarı 6 bin değil

Çevrimdışı bjklimert_

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Yasin A.

skorboard'ı bulundugu yerde montajını yapıp, ardından yükseğe çatıya doğru çekme olasılıgı yok mu acaba?

Çevrimdışı sahinnd

Guncel 16.10 civari
scoreboard malesef projedeki gibi hayallerimdeki olmadı

Çevrimdışı AngryEagle

muhtemelen "beyler çek defterlerinizi çıkarın" der ve minimum rakamları söyledikten sonra ekler. "ağanın eli tutulmaz"  :D

Club Brugge maçından bu yana hangi devasa sponsor geldi ki,
sponsorlara ayrılan bilet sayımız 2.300'den 6bine çıktı ?

http://onedio.com/haber/besiktas-taraftari-club-brugge-macina-akin-ediyor-471566

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı GörkemGörkem

Konu dışı ama paylaşmadan edemeyeceğim ..   harika ötesi olmus     
Hersey iyi güzelde 37. saniyede Atibanın topu elle önüne almasını koymasalarmıs keske.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 16:47:59 Fuat Görkem Yıldız ]

Çevrimdışı Gürkan

İki sayfa önce loca koltuklarının ordan bir fotoğraf vardı. Bilgisayara indirip eklemeyi beceremedim kusura bakmayın. Normal koltukların en son sırası ile loca koltukları arasında bir cam korkuluk yoktu! Mutlaka oraları ayıran bir cam bölme olacaktır değilmi? Benim koltuk son sırada arada susayınca bişeyler ikram ederler artık  :busted_cop:

Belki de skorboardlar icin son siraya koltuk koyunmuyor
Bence 43.000 falan koltuk iyidir ve yeterdir. Daha fazla olsa ya zeminden cok uzak olacak veya C90 görüntüsü olmayacak
Sampiyonlar Ligi ve büyük lig maclari kapali gise oynariz ve diger maclarda 38 bulsak gayet yeterinci bence

Çevrimdışı Emre.Guler

Al sana taraftar boyu ve skorboard boyu. Bir taraftar bu skorboardın önünü ne kadar kapatabilirki :) @SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı brci

Hersey iyi güzelde keske 37. saniyede Atibanın topu elle önüne almasını koymasalarmıs keske.

o kadar havaya soktu ki dikkat dahi etmedim  :halay:

Çevrimdışı ErsinA.

eski açık en üst sırada korkuluklar var ancak koltuk takılmamış gibi. Son sıraya koltuk montajı olabilir bence.

Birden skorboard montajı yapan adamlardan boyut hesabı da yapılabilir.

Çevrimdışı ahmetx

Şimdi şu locadakiler isyan etmesinde kim etsin paranla rezil olmak diye buna derler .Tel örgüler görüşlerini kapatıyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı selim

Al sana taraftar boyu ve skorboard boyu. Bir taraftar bu skorboardın önünü ne kadar kapatabilirki :) @SDemirsoy
Montajından sonra biraz yukarı kaldırılır mı @Emre.Guler abi?

Çevrimdışı yigitcan1903

Şimdi şu locadakiler isyan etmesinde kim etsin paranla rezil olmak diye buna derler .Tel örgüler görüşlerini kapatıyor.
Bu iş düzelirse localardan düzelir
Kale arkasını takmaz kimse
#ZenginDayılarActNow

Çevrimdışı attila_metu

Stadın içe biraz makyaj lazım. led panodur, kaplamadır, merdivenleri fümeye boyamadır,.. bişeyler lazım.
Şuan bakıldığında beton ağırlıklı. Koltukların çoğuda beyaz olunca ve membranların da etkisiyle fotoğraflarda çok soluk bej ağırlıklı bir görüntü çıkıyor.
Tribünde biyerlerde (koltuk, loca arası beton kısım, koridor ışıklandırması gibi) hafif kırmızı iyi gidermiş.

Çevrimdışı mutixls

anons işi gerçekten stad açıldıktan sonra bu şekilde taraftarlada etkilşimi iyi yapan biri olur.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sahinnd

Bugün ilk defa Vodafone Arena'ya girme fısatı buldum. O ilk çimleri gördüğüm an dizlerimin bağı çözüldü.  Aglasam mı gülsrm mi bilemedim. Bağırmak, haykırmak istedim. Bir stat bu kadar güzel, modern, sıcak olabilir. Cıkarmasalar günlerce kalınır orda. Yapanların eline, yüreğine sağlık.
Bilgi: Fikret Baskan stattaydı. Orada duran esmer bir abi var. Sorumlu. @Necmi abi falan bilir. Dedigine göre baskan iceri girince bu abilere bagırmıs, küfür falan etmis. Taraftarı buraya topluyorsunuz is yapmiyorsunuz demis. Siz böyle yaparsanız bu stat bitmez. Taraftar bize izin vermiyor ki calisalim. Yetistiremezsek rezil olacagiz. Bunu mu istiyorsunuz? Dedi.