Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468378 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı juggerhaunt

günaydın kardeşim şu çatıya da bi amblem yapabilir misin ben yaptım paintle insanlar vazgeçti :D @juggerhaunt

buyur abi bu kadar oldu fikir veriyor az çok gene de :)

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Arkadaşlar, biraz geriye gittim bir bilgi bulamıyorum,işde yoğun.
Kombine satışları hangi rakama ulaşınca sonlandırıldı?

kulüp bir bilgi açıklamadı henüz @sozkul

Çevrimdışı Sezer94

ekşide Turkcell e fena giydiriyorlar.. yaşasın vodafone  :bandit: :bandit: .. herkes vodafone a geçiyor...
aramızda Turkcell kullanan yoktur umarım  :D

Aynen herkes vodafone kullanmali artik turkcell devri kapandi tekelcilik bitti rekabet yokken somurduler milleti, membranlar ne oldu bu arada ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı ilhan mansız

daha önce hesaplayan oldumu arkadaşlar bilmiyorum ama .locaların fiyatını da yıla bölerek hesaplarsak bütün stadyumu full kombine yapsak ne kadar gelir elde ediyoruz 1 yılda ... :alala: :alala: :alala:
eğer 30 bin kombine satılmışsa yıllık gelirin localar ve 1903 ile birlikte 150 milyon civarına ulaştığını düşünebiliriz. Bu rakam 3 yıl önce toplam geliri 140 milyon olan bir klübün nereden nereye geldiğini anlatmaya yeter. 3 yıl önceki 140 milyonun sadece 12 milyonu tribün geliridir.Yönetimin Beşiktaş'ın gelirlerini katlama hedefi büyük oranda gerçekleşti.

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

ekşide Turkcell e fena giydiriyorlar.. yaşasın vodafone  :bandit: :bandit: .. herkes vodafone a geçiyor...
aramızda Turkcell kullanan yoktur umarım  :D
@sallapati tüm şirket hatlarını vodafone a geçirdim, evimdeki ve şirketteki tüm elektronik Beko'dan, araç kiralamalarım da fleetcorp'tan. bir şey alacaksam önce sponsorlarım diyorum.

Çevrimdışı kyiv

Konuyla alakası yok ancak takımın sahaya çıkış müziğinden bahsedilmiş. Kendi çapımda Europe dan Finalcountdown çok iyi olabileceğini düşünüyorum. Hem takıma melodisiyle gaz vermesi hem taraftarı harekete geçirmesi vs. çok iyi bir alternatif olabilir.

Çevrimdışı sallapati

Aynen herkes vodafone kullanmali artik turkcell devri kapandi tekelcilik bitti rekabet yokken somurduler milleti, membranlar ne oldu bu arada ?

membranlar yok ortada.. 18 gün kaldı.. membransız mı açacaklar acaba .. protokol açılışı olacağı gün de çalışma olmaz.. kaldı 17 gün

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Tahminim şu bölgeler abi
Görüşü gayet güzel olur @Emre S. Sönmez

Sagol kardesim ya,valla nasil mutlu oldum anlatamam,seneler once zeki'nin 89. Dakikada feneve caktigi ve asagilara ucustugumuz mac, hic aklimdan cikmadiydi,orada gelip onumuze yattiydi zeki,hatirasi var anlayacagin  :tabe:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar ben büyüsü bozulmasın diye hiç stada gitmedim stada yakın oturmama rağmen. 11 nisana kadar da gitmeyi düşünmüyorum. Gidenlere birşey danışmak istiyorum. Benim bilet Yeni Açık üst 408 blokta. Görüş açısı olarak üst mü daha iyi yoksa alt mı daha iyi? Biletleri takas yapmak isteyen biri var. Oyüzden ikileme düştüm. Altta olursam sahaya daha yakın olurum ama üstte olursam da sahayı daha açık seçik bir açıyla görürüm diye düşünüyorum. Kararsız kaldım.

Abi şuna karar vermen lazım.

Biraz daha dar açı ama sahaya yakın mı?

Daha geniş açı ama sahaya biraz daha uzaklık mı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Var ben ! Maalesef 12 ay daha taahüdüm olduğu için kullanmak zorundayım. bittiği gün Vodafone 'a geçeceğim.

2 ayım kaldı benim de. Yetti o kadar para yedirdiğimiz turkcell'e.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

@sallapati tüm şirket hatlarını vodafone a geçirdim, evimdeki ve şirketteki tüm elektronik Beko'dan, araç kiralamalarım da fleetcorp'tan. bir şey alacaksam önce sponsorlarım diyorum.

4 4 lük taraftar  :D :D

Çevrimdışı mmansiz

kombinelerin bitmiş olma ihtimali kesinlikle yok yanlış hatırlamıyorsam 20 bin satılmıştı geçen ay sonu itibari ile 2 günde 20 bin satılmış olamaz...

Çevrimdışı quentine83

üst kat loca koltuklarını beyaz yapıp ara kat gibi bir görüntü verip tribünleri daha büyük ve uzun gösterebilirdik.alt kat loca koltuklarını da beyaz yada pixele uygun yapıp alt tribünü de  daha uzun gösterebilirdik.bunu neden uygulamadık  anlayamadım.ben olsam kesinlikle bu şekilde yapardım.içimde uhte kaldı...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Aykut60

Bu hibrit makinesi neden hep yerinde sayıyor anlamadım :alala:

Çevrimdışı sallapati

beyler bu stat olayı psikolojik baskı yaratıyor bence FB taraftarına... medyada devamlı Vodafone Arena haberleri.. kombineler bitti diye de haber yaparlar 1-2 gün...
Umarım bizim takım rehavete girmez.. tüm maçları kazanmalıyız. Puan farkı 1 gibi düşünmeliyiz

Çevrimdışı Yasin A.

Arkadaşlar, biraz geriye gittim bir bilgi bulamıyorum,işde yoğun.
Kombine satışları hangi rakama ulaşınca sonlandırıldı?

Ağbi twitter'da böyle bir bilgi var...

https://twitter.com/firatgunayer/status/712959099336531968

Çevrimdışı zayyef

şimdi yaşadıklarınızla ilgili birşey diyemeyecem.
kimler nasıl bilet buluyor içeri giriyor bunlar başka bir konu.
olay alkolde değil bence. gündüz vakti basket maçına gittiğimizde kavga çıkaran tipler vardı yumruklaşacaktık raddeye gelindi başka bir sağlık sorunu oluşunca birden karşı taraf kendine geldi insanlığı hatırladı...

neyse ben konuya döneyim.
bu cezalar haksız.
bu cezalar Beşiktaş'a duble tarifeden uygulanıyor.

bu cezalara genelde futbolun katili türk hakemleri sebebiyet veriyor.

fenerin şike senesi sonrası 4lü final icat ettiler. ilk maç inönü'de gs'ye karşı.
hakem Beşiktaş'ı bitirdi resmen. gslilere dokunmasan bile faul. onlar ne yapsa faul vs yok. h.göçek diye aklımda kaldı b.yıldırım da olabilir. neyse o maçta ben sahaya atlamadım ama atlayana da laf etmedim.
adam çıldırttı herkesi. küfür etmemek o anda mümkün olamıyor.

keyiften edilen küfüre bende karşıyım. yani sonraki maç takım fener deplasmanına gidecek diye küfür edilir falan ya onlara uymam.
ama federasyonun, hakemlerin bariz üstümüze oynadığı anlar oluyor. hakkatten dayanılmaz bir hal alıyor. seyirci küfürde etmese sahaya girecek kadar geriliyor. millet tribünde bu hakemi dışarıda ağzını burnunu bir dağıtsan bir daha bak bakayım inönü'de başka hakem bunu yapabiliyor mu şeklinde konuşabiliyor.

olimpiyatta 80000 kişiyiz Fırat Aydınus tüm tribünü çileden çıkarttı. o maçta sahaya giren 1453çüler oldu dense de asıl provakatör Fırat aydınus'tu. sahaya giren 1 kişi yokken koşarak kaçması. 2.yarı her kararla sinir katsayısını durmadan artırması onun başarısıdır ve tüm tribün ya allah diye bağırdı o maçta sonra sahaya girilmişti...
geçen sene olimpiyatta gene gsli sneijder'in yüzüne eli değdiği için veli'yi attılar falan...

Beşiktaş seyircisi 40k, 70k farketmiyor, hakemler tarafından bilerek çıldırtılıyor.
Fenerin sahasında fenere sarı çıkaramıyor hakemler. bize geldi mi haksız penaltılar, kırmızılar, komik faullerle rakibi kolluyorlar.

Beşiktaş'ın hakkı yenmese böyle küfür olmaz. Ceza da olmaz. Yani manifesto anca keyif küfrünü engeller. Sinirler gerilince o hakem, o abdullah avcı-emre belözoğlu-melo-aziz yıldırım o küfrü yer yani.

Bu yaklaşım çok yanlış bence. Bu yaklaşım yüzünden ceza yiyip duruyoruz. Bir çok ihtiyacın olduğu ve paranın damladığı bir ortamda biz bu cezalara hatırı sayılır meblağlar akıtıyoruz.

Kusura bakmayın ama "Hakem bize haksızlık yaptı. Öyleyse küfür serbest." mantığını ben anlamıyorum, anlamak da istemiyorum. Sonuçta ceza geliyor mu; geliyor! Federasyon demiyor ki "Ya bu maçta Beşiktaş'ın hakkı yendi. Bu seferlik çocukları görmezden gelelim." Basıyor cezayı, geçiyor.

Kimisi de "Fenerliler de küfür ediyor, ceza almıyor ama biz ceza alıyoruz." diyor. Kardeşim, onlara ceza vermiyorlar ama bize veriyorlar. Bize veriyorlarsa etmeyeceksin o küfürü. Bu kadar basit. Bu çifte standardı kabullen demiyorum. Haklı tepkini çirkinleşmeden, alçalmadan da ortaya koyabilirsin diyorum. Memleketin tartışmasız en zeki taraftar kitlesiyiz. Küfür etmeden de protesto edemez miyiz yani?

Federasyonun düzeni bu arkadaşlar! Biz bu düzeni federasyonla, PFDK'yla inatlaşıp ısrarla küfür ederek bozamayız. Cezalarımız katlanır, tribünlerimiz kapatılır, taraflarımız yasak yer. Olan yine Beşiktaş'a olur. Biz bu düzeni bozmak istiyorsak, taraftar olarak toplu küfürü stadyumumuzdan atmalıyız. Bu kadar basit. Bakın 20 kişi hep bi ağızdan küfür etse bile bu toplu küfür oluyor. Yeri geliyor 20 kişi yüzünden bütün tribün yasak yiyor.

Gül gibi yeni stadımız oldu. Gül gibi de yeni taraftarımız olsun. Küfür etmek isteyen bireysel küfürünü etsin. Ama toplu küfür hiçbir şeyin çaresi değil.

Evimize dönerken, bu konuda gerçekten bir şeyler yapmak lâzım. Bize ceza vermek için pusuda bekleyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmalıyız. Vodafone Arena'da bize ceza vermek için ellerini oğuşturanları çatlatmalıyız. Yeni evimizde toplu küfüre hayır demeliyiz. Yeni evimizle birlikte biz de kendimizi yenilemeliyiz.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 13:19:50 zayyef ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

kombinelerin bitmiş olma ihtimali kesinlikle yok yanlış hatırlamıyorsam 20 bin satılmıştı geçen ay sonu itibari ile 2 günde 20 bin satılmış olamaz...

40 bin değil 30 bin kombine satılıyor.. gerisi maç başına satılacak
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Tolga

Stadın tüm koltukları kombineli olmaz bir yerde durdurmaları gerekiyor.

Tahminen 30.000 civarı olmuştur ve bu yüzden de kombine satışı durmuştur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bu hibrit makinesi neden hep yerinde sayıyor anlamadım :alala:
Yerinde mi sayıyor.Ben nedense her fotoğrafta yerini değişik görüyorum.Belkide bende sorun vardır  :alala: :alala:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yerinde mi sayıyor.Ben nedense her fotoğrafta yerini değişik görüyorum.Belkide bende sorun vardır  :alala: :alala:

yok senin gözlerin sağlam :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

4 4 lük taraftar  :D :D

Bizim vodafondaki sabit telefon hala nakil olmadı (tam 3 ay oldu)..eyyyyy vodafone  duy sesimi.........

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Güncel
Kenardaki sentetik çimler hibrit çakılma işinden sonramı başlıyacak acaba??
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK