arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle herkese merhabalar. allaha çok şükür sonuna geldik stadımız açılıyor. yalnız benim merak ettiğim bazı şeyler var. muğla'da yaşadığım için kombine alma şansım yok ne yazık ki, işte bu nedenle beni ilgilendiren kısımlardan biri de canlı yayın açıları ve stad ışıklandırması. bu konular çok önemli zira 40bin kişi stadta izliyorsa milyon küsur kişi de televizyondan izleyecek. bilgisi olan arkadaşlarımdan bazı soruların cevabını istiyorum;
1) çekim açısı tt arena gibi dik mi yoksa kadıköy gibi eğimli mi olacak?
2) stad ışıklarının rengi tt arena gibi sıcak beyaz mı yoksa kadıköy gibi soğuk beyaz mı?
3) çimlerimizin rengi tt arena gibi açık ve parlak yeşil mi olacak yoksa kadıköy gibi soluk ve koyu mu?
4)tribünler tt arena gibi aydınlatmasız mı yoksa kadıköy gibi özel aydınlatmalı mı olacak?
5)sizlerin tercihleri nedir bu konularda?
öncelikle benim isteğim tt arena gibi sıcak ve daha avrupai bir atmosfer oluşması için ilk 3 maddenin tt arena gibi olması, 4. maddenin ise kadıköy gibi tribün aydınlatmalı olması. umarım herşey istediğimiz gibi olur.
edit: imla.
kendi sorumu alıntıladım ama gerçekten merak ettiğim şeyler arkadaşlar, çok gerilerde kaldı, ufak bir bilgi olsa yeterli aslında. evet şimdi heyecanlıyız, çok meraklıyız ama herşeyin tadına varıp artık bizim için normalleşince senelerce önemli olacak olan tv yayını gibi hususlar da az önemli değil bence. bu konuda keşke yönetim de dikkatli ve özenli olsa. yalnızca 40bin değil milyonlarca taraftarın var ve tv karşısında senle birlikte oluyorlar. tüm heyecan etki bir şekilde azalıp normalleşecek, geriye standart bir yayın kalitesi ve izleme keyfi kalacak.