Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5465775 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

bugün eski açık numaralı köşesine betoon dökülürse hafta sonuna skorbordlar monte edilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Loca alanlar bizimkileri alacalı bulacalı yapmayın siyah olsun vip olsun demişlerdir

Çevrimdışı tayfunyasar

Allah rızası için biri eski açık üst kapalı tarafına gidip saha görüşü koltuklar filan içeren fotolar çeksin.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı yigitcan1903

evet loca koltukları uymadı alt kata...

@ahmetx  bir şey sorcam sana.. seyirci çıkış kapılarına siyah giydirme uygulanacak mı? çok beton görünüyor bu haliyle..

loca arası led panel + loca üstü giydirme + seyirci çıkış kapısı giydirme + araç çıkışı giydirme

bunlar yapıldı mı mükemmel olacak
Seyirci çıkışları boyandı daha da bir şey yapılmaz artık
Loca kısımlarını ve araç çıkışlarını halletmeliler ama

Çevrimdışı tayfunyasar

kombine rakamı için 28000 adete ulaştığı doğru mu ? bu bilgileri nereden kontrol edebiliriz? bilgisi olan var mı?
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Mehmet92

üst kat localara siyah koltuk yakıştı ama alt kat loca koltukları beyaz olmalıydı alt sırlardaki beyaz koltukların devamında siyah koltuklar gözüme çok itici geldi siz ne düşünüyorsunuz

Aynen abi katılıyorum, bu da bir milattır Efe abinin stad hakkında ilk eleştirisi :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Willerdem

Selamlar,

Birleşim yerlerindeki demir korkuluklar camla değiştirilecek mi?
Rıdvan Akar'a dün defalarca sordum ama yanıtlamadı.

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı GIUNTI

Ekteki fotoda aydınlatmaların yüzde 90 ı açıkken saha ve tribünler çok karanlık geldi gözüme.

Sebebi nedir sizce?

Açık olanların parlaklığını azaltma gibi bir opsiyon var da o mu kullanılmış?

Çevrimdışı Emre.Guler

Abi bu ne ya?

Yani yazı yazılacak bu biliniyordu ama şimdi ben dijital baskı işinde çalıştığım için konuşuyorum.
Bu kullandıkları malzeme büyük ihtimalle cast folyo (Esnek folyo) Normalde bu işi işin ehli adamların yapması lazım.
Bizim çatı işini yapan arkadaşlar profesyonel dağcı olabilir ama folyo yapıştırmak kolay iş değil. Hele soğuk havada bu folyolar esnekliğini bir nebze yitirir bir kere yamuldumu yapıştırırken toparlayamazsın kolay kolay. Yırtılır kat kat olur buruşur v.s. O kocaman çatıya bu yazıyı o dağcı arkadaşlar yapıştırmaz inşallah yoksa çok kötü bir sonuç ortaya çıkar.

Çevrimdışı sallapati

Seyirci çıkışları boyandı daha da bir şey yapılmaz artık
Loca kısımlarını ve araç çıkışlarını halletmeliler ama

@yigitcan1903 @ahmetx

loca üstüne bu paneller kesinlikle yapılmalı.. Resimdeki Old Trafford kırmızı panel.. tam ortada "theatre of dreams" yazıyor... bizde de bir şey yazabilir...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2016, 10:01:05
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

Arkadaslar kapasite için soyle bir hesap yaptım :
deplasman turbunu kapasıtesı tum stadın kapasıtesının %5 i
 deplasman turubununde satıs olmadıgı icin koltuklar gozukmuyor  (404-405-406 nolu bloklar)
 Bunun simetrigindeki :(410-411-412 nolu bloklar) tek tek koltuklarını  saydım
410:960
411:626
412 :654
3 blok Toplam:2240 (yani kapasitenin %5 i)
Tum stad deplasmanın 20 katı
Stad kapasitesi :44800 dur
Tarafsız!!! Basınıda eklersek (200)
Toplam 45000 dir
Hayırlı olsun

deplasmanı başka birisi de 2247 saymış toplamda 44940 yapıyor.
ya bu stat harbiden 45bin alır mı bana ufak görünüyor hala...

[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 10:08:12 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı carsikartali

üst kat localara siyah koltuk yakıştı ama alt kat loca koltukları beyaz olmalıydı alt sırlardaki beyaz koltukların devamında siyah koltuklar gözüme çok itici geldi siz ne düşünüyorsunuz

plastikte ok sıkıntı olmaz ama kumaş kaplı koltuklarda beyaz en ufak kiri gösterir.Oyüzden siyah yapılmış olabilir.

Çevrimdışı tkuybu

-Neden Yolu Uzattık Baba ?
+Diğerlerinin Hibriti yok bizi görmesinler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

:lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Arkadaşlar. Trubun ayrımı şuan tellerle yapılıyorda peki trubun önlerine de bunumu yapacaklar yoksa cam mı olcak.?

Tel olursa en az 4 5 sıra yukarı cıkıyor önler bom boş...

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Ulaşımla ilgili bir soru da ben sorabilir miyim?Ayvalık'tayım...Kombinem yok ama Ankara'daki neredeyse tüm maçlara gittiğim için bilet umudum var...Pazartesi sabah Edremit'ten uçakla İstanbul'da gideceğim ama uçak dönüş saatleri uygun değil...Otobüs 23:20 gibi Alibeyköy'den kalkacakmış...Nasıl gidebilirim acaba oraya?Barbaros Bulvarında Kamil Koç'un şubesi var ama Alibeyköy'e servisi var mıdır?

Alibeyköy'e servis var. O noktada sıkıntı olmaz.

bulvar üzerinde Şubede servis de var Ben istanbula her gidişimde  kullanıyorum 👍🏽

Teşekkür ederim arkadaşlar... @Kuntz  @burakkk1903

Çevrimdışı ahmet1903

Nostalji formalar ilk staddami satisa cikacak ve 100. Yil bagcikli forma olurmu

Çevrimdışı tayfun

4-5-6 bitti,7 de az kaldı,bundan sonra ya 8 ya 1-2-3...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SDemirsoy

:upto:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı juggerhaunt

İmza forum kurallarına aykırı