Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5466106 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

o kısma muhtemelen Baba Hakkı,Süleyman Seba,Şeref Bey isimleri yazılır,yazılmalı  :D  @sallapati aksi takdirde dostlar alışverişte görsün olur bu .

şerefinle oyna hakkınla kazan  da yazılabilir en ortaya

Çevrimdışı yigitcan1903

Herkes farklı bir eksik/istek belirtiyor ama sayı oldukça fazla
Bunları madde madde toplayıp bi anketle öncelik sırası versek ve ona göre organize şekilde kulübe iletsek daha iyi gibi
Böyle 10 tane şey söyleyince geçiştiriyorlar gibi
Anketle olmazsa olmaz çıkan şeyler için bastıralım ilk etapta

Çevrimdışı SDemirsoy

yüklenin arkadaşlar Rıdvan bey'e :)
dün yazdım şimdilik öyle bi proje yok dedi :(

Çevrimdışı Ensar

şimdi yarın öbür gün ben bilet alıp geldiğimde , kombineli Beşiktaş arena grubunun yanında maç izleyemeyecek miyim arkadaş ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı yigitcan1903

Harika olur
Güzel bi yazı fontuyla  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmetx

ama orası Baba Hakkı Tribünü , Sir Alex Ferguson Stand gibi Old Tarffordda.

[ Son Düzenleme: 24 Mart 2016, 11:04:26 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı tayfun

121 de görünüyor hala  :alala:
passo nun sistem atlayıp zıplıyor,biten yer geri geliyor,olan yer kayboluyor.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı AngryEagle

Benim bir sorum var cevap verirseniz sevinirim.

Malum izmirde yaşıyorum. buradan iki arkadaş tek kombine alsak devrederek maçlara gidebilirmiyiz?

İkinizin de passo lig kartı olduğu sürece olur.
Maç maç birbirinize devrede devrede kullanabilirsiniz tek kombineyi, sorun olmaz.

Çevrimdışı tayfunyasar

Bahsettiğim konu tam olarak buydu aslında. Aşağıdaki fotolardaki kişiyle facebooktan da mesajlaştık. "Ben 10 senedir bu işi yapıyorum. İşimi düzgün yapıyorum ve dürüstüm." dedi. kendince haklı.

ama benim gönlüm elvermiyor açıkcası Beşiktaş'ımın üstünden rant sağlanmasına. kulübümüzün bu duruma yasal alternatif oluşturması mecburiyettir kanımca.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Emre.Guler

@Emre.Guler

Umarim dedigin gibi ilgili maddenin genlesme ve buzulme olayini hesaplayip yapistiriyolardir.

Bir de konunun uzmani oldugu icin birsey sormak istiyorum abi. membranlar bildigimiz gibi isik gecirgenligi yuksek olarak secildi. Ayni sekilde bu yapistirmalarin da isik gecirgenligi var mi ? Eger yoksa membran aydinlatmasi takildigi zaman reklamlarin takildigi kisim cok sonuk kalmaz mi ? bu konular hakkinda ne dusunuyorsun ?

Folyonun genleşme ve büzülme hesabı yapmalarına gerek yok bir kere sağlam yapıştımı kolay kolay esnemez yapıştığı yerden ama bu folyoyu sıvarken buruşukluk olmaması için bombeli yüzeylerde gerdirerek sıvaman gerekir mesela fazla gerdirirsen yuvarlak vodafone logosu eğri bir hal alır.
Eğer düşündüğüm gibi cast folyo ise onların arkası gri renklidir ışık geçirmez malesef.

Çatının altından baktığınız zaman  gölge şeklinde göreceğiz malesef @harund1k3

Çevrimdışı yigitcan1903

passo nun sistem atlayıp zıplıyor,biten yer geri geliyor,olan yer kayboluyor.
Şu an sistemden kalkan blok sayısı toplam 17
Geri dönmezse tekrar,bi kısım bileti tutmuş olabilirler diğerlerinden satış olsun diye

Çevrimdışı gurol_1903

beyler biri bana şunun cevabını verebilir mi? benim kombine denizbank 120. blok 5. sıra 15 numara. bu 5. sıra olması beni düşündürüyor. demir parmaklıklar yapılacakmış ya. o parmaklıklar 5. sıradaki adamın görüşünü engeller mi? ben inceledim engelleyecekmiş gibi duruyor. gerçi daha parmaklık yok ortada ama

Çevrimdışı dr.ozan

kombine kart satışı bitti mi?
passo dan girilmiyor!

Çevrimdışı yigitcan1903

beyler biri bana şunun cevabını verebilir mi? benim kombine denizbank 120. blok 5. sıra 15 numara. bu 5. sıra olması beni düşündürüyor. demir parmaklıklar yapılacakmış ya. o parmaklıklar 5. sıradaki adamın görüşünü engeller mi? ben inceledim engelleyecekmiş gibi duruyor. gerçi daha parmaklık yok ortada ama
Son duruma göre parmaklık değil file dendi
Ama garantisini veremez kimse

Çevrimdışı yigitcan1903

10 dakka önce tam karttan öde dedim kombine için.tam o sırada kapandı galiba.kombine satışı bitti galiba aldım mı alamadım mı tam belli olmadı.hay boyle sansın.

Çevrimdışı koray1903

kombine kart satışı bitti mi?
passo dan girilmiyor!

ben dün geceden beri deniyoru alamadım bir türlü

Çevrimdışı SilverArrows

İçeriden hiç güzel görünmüyor Vodafone yazısı. Çok belli oluyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

Artık bursa maçı biletlerini görelim
1 Nisan'ı beklemeyelim
En azından fiyatları duyursunlar,kendimizi ayarlamaya çalışalım

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar tribünleri birbirinden ayıran demir parmaklıkları istemiyoruz. Bunun için change.org üzerinden imza kampanyası başlattık.

https://www.change.org/p/be%C5%9Fikta%C5%9F-j-k-vodafone-arena-tel-%C3%B6rg%C3%BC-iptali?recruiter=513331598&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

Attığınız her imza kulübe direk mail olarak gidiyor. Bir çok konuda ayrılabiliriz ama bu tribünleri birbirinden ayıran demir parmaklıklar konusunda hem fikiriz.

Stadımızın tribünlerinin cezaevi gibi birbirinden ayrılmasına izin vermeyelim.

Bu bağlantıyı sadece burada imzalamakla kalmayıp. Twitter ve facebook üzerinden de yayalım.

Aynı zamanda Rıdvan akar'a ve twitter'dan vodafone arena hesaplarına tepkimizi yazarak gösterelim.

Çevrimdışı Altuğ

Keşke son dakikaya bırakmasaydınız kombine işini sanırım tamamı tükendi.

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

kombine alamayan arkadaşlar aşağıdaki arkadaş'da fazla kombine var alabilirsiniz

https://twitter.com/1903Cakmakoglu
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Emre.Guler

İçeriden hiç güzel görünmüyor Vodafone yazısı. Çok belli oluyor.

Yalnız bu photoshop söyliyeyimde  :icool: ortalama bu şekilde gözükecek eğer benim düşündüğüm malzeme ise. Aslında düz beyaz folyo bile olsa biraz gölge yapacak.

(Forum üyelerine özellekle yeni üyelere uyarı 16-17 yıllık grafikerim benim her yüklediğim fotoğraf gerçek değildir lütfen fotoğraflarıma yorum yapmadan önce Photoshoptan geçmiş olma ihtimalini göz önünde bulundurun :) )