Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5465809 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın

Eğer bilet fiyatları dedikodular boyutunda olursa kale arkasına kalıcaz gibi en iyi ihtimalle
İşin kötüsü kombine önceliği sadece kendi kombine koltuğumuzaysa ondan da faydalanamıcaz
Artık ikinci öncelikte umutlar

Çevrimdışı dj_dellyy

günaydınlar paintle bu kadar oldu şu fotoya daha iyisini yapacak var mı :D

sana paint kullanmayı yasaklıyorum samet allah aşkına bak allah'ın adını verdim  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

sana paint kullanmayı yasaklıyorum samet allah aşkına bak allah'ın adını verdim  :D
çok zevkli ama :D

Çevrimdışı Yasin A.

Günaydın

Eğer bilet fiyatları dedikodular boyutunda olursa kale arkasına kalıcaz gibi en iyi ihtimalle
İşin kötüsü kombine önceliği sadece kendi kombine koltuğumuzaysa ondan da faydalanamıcaz
Artık ikinci öncelikte umutlar

kombine önceliği kendi kombine koltuguna olacaktır, olmalıdır.
misal senin kombine eski açıktan ama önceliğin var diye ilk maçı kapalıdan izleyeyim diyorsun gidiyorsun başkasının kapalı kombine yerinden bileti alıyorsun, sonra oranın sahibi kendi koltuguna bilet almak isteyecek derken bir bakacak, başkası almış sonra o da başkasının yerine çökecek öyle böyle bu işler içinden çıkılmaz bir hal alacak, herkese zehir olacak...
bu yüzden kombine önceliği herkesin kendi koltugu içindir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı yigitcan1903

kombine önceliği kendi kombine koltuguna olacaktır, olmalıdır.
misal senin kombine eski açıktan ama önceliğin var diye ilk maçı kapalıdan izleyeyim diyorsun gidiyorsun başkasının kapalı kombine yerinden bileti alıyorsun, sonra oranın sahibi kendi koltuguna bilet almak isteyecek derken bir bakacak, başkası almış sonra o da başkasının yerine çökecek öyle böyle bu işler içinden çıkılmaz bir hal alacak, herkese zehir olacak...
bu yüzden kombine önceliği herkesin kendi koltugu içindir diye düşünüyorum.
Ben de öyle tahmin ediyorum
Ondan dedim olimpiyat başakşehir önceliğine kalıcaz artık

Çevrimdışı tayfunyasar

An itibariyle 440 saat 26.449 dakika 1.586.900 saniye kaldı. #EveDönüyoruz.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı sallapati

Günaydın Beşiktaş Arena. Serdar Sarıdağ ın milliyet haberine göre led paneller önümüzdeki günlerde çinden gelecekmiş ve bu panellerdeki reklam akışı ciddi para getiriyormuş... süper haber...  :ok: :ok:

loca arası mı yoksa stad dışına mı yapılacak olanlar geliyor acaba?

Çevrimdışı doctore

loca arası mı yoksa stad dışına mı yapılacak olanlar geliyor acaba?

stad dışına, çatı sütunlarının olduğu aralığa.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı sallapati

stad dışına, çatı sütunlarının olduğu aralığa.

eyvallah... loca aralarını da skorboard montajı ile birlikte hallederler Bursa maçına kadar umarım

Çevrimdışı ahmetx

günaydınlar paintle bu kadar oldu şu fotoya daha iyisini yapacak var mı :D
ben vazgeçtim çatıda hiç bir şey olmasın sadelik daha güzel . :D    Günaydın arena  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

kombine sahipleri ve son 2 yılda passoligine maç yükleyenler dışında kimseye bilet kalacağını düşünmüyorum...

yani son 3 yılda maça gitmemiş adamın açılışa gitmesinin  tek şansı kombine alması.. (şimdi alanlara öncelik tanınacaksa tabi...)

Çevrimdışı ahmetx

@Serkan_KaNaDa genelde projeye sadık kaldılar , projede senin kaplamaya benzer bir kaplama var ama ferforjelerin siyah seçilmesiyle beraber çatı kolonlarının da böyle kalacağı intibai oluşuyor.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kırmızı nedir yahu alıntıdır
tam istediğim gibi yazı küçük olacak

Çevrimdışı Serkan80

Olimpiyat,Konya, Osmanlı, Başakşehir, karda kışta hasta olduk Stada temelden girdik Cefayı çektik bırakın da SEFA yı sürelim. :)
KUPALAR GELECEK YİNE
KARTAL UÇACAK GÖKLERE
MERMİLER ATILACAK GÖKYÜZÜNE
ŞAMPİYON OLDUĞUN GECE

Çevrimdışı idil

Bursa maçına kadar cam ayrım ve loca katı led panolar ve çatı üstü amblem için Rıdvan akar a baskı yapmalıyız diğer şeyler zaten yetişecek :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Serdar

Herkese günaydın arkadaşlar. Kazasız belasız hayırlı çalışmalar.

ysariusta

• Ziyaretçi

ben senin yerinde olsam kadıköy degil Üsküdar vapuruna binerim 5 dk sürüyor , koşa koşa marmaraya girerim , girmesi çıkması 10 dk da ayrilikcesme durağına varırsın , 15 dk da kadıköy yani , direk ordan kartal metrosuna bin 30 dk da kartalda sin , bin bi taksiye 20 dk sürer ordan havaalanı , fiyatını da internetten hesap edebilirsin 30 40 tl civarı olur herhalde , 1 saat 5 dk oldu toplam ,  hadi in bin yürü koy 15 dk 1 saat 20 dk eder ,  21.50 de staddan çıkmış olsan 23.10 da varırsın ama tabi biraz koştururma olmak zorunda :)

he bu arada vapur saatlerine de bak bence çünkü çok geç saate kalmadan kapanıyor bildiğim kadarıyla , ekspres otobüs o saatte yola çok takılmaz durduran da pek olmaz kullanabilirsin bence
Maç günü kabataştan kadıköy motoru zaten var. Kadıköyden havataş. En makul olan bu. Havataş saatleri internette var

Çevrimdışı ers1903

umarim şu skorbordlar çatının ön tarafinda asılı olur ,arkaya kolona yakin olursa net görüş olmaz ..

Çevrimdışı ahmetx

üst kat localara siyah koltuk yakıştı ama alt kat loca koltukları beyaz olmalıydı alt sırlardaki beyaz koltukların devamında siyah koltuklar gözüme çok itici geldi siz ne düşünüyorsunuz

Çevrimdışı sallapati

denizbank da keşke spor toto gibi yüksek olsaydı.. orası sinirime dokunuyor.. umarım 3-5 senede izin çıkar da düzeltilir..

Çevrimdışı tangaz

@Necmi , Abi bu cati kolon ve kirislerine birsey yapilmayacak mi ? Boyle kalacagi kesin mi yoksa yaza birseyler dusunuyorlar mi ?  Yetkili birine sorup kesin bir cevap alamaz miyiz, bende rahatliyim.

Cunku sen kendin de demistin planlarda orada cikinti gibi birsey gordugunu.

Estetik acidan kaplanmasi lazim ve yine siyah renk olsun.

Günaydın @Serkan_KaNaDa  Necmi abinin dediği gibi hakikaten bu kolon ve kirişlere takmış durumdasın  :D
sanırım o kolon araları led panellerle kaplanacak ve bu nedenle siyah kalması daha mantıklı bu aşamada, şayet öyle birşey olmayacaksa bir ara senin paylaştığın antik roma sütunu tarzı kaplamalar görsel açıdan güzeldi. Kanadaya selamlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BesiktasinNeferi

Günaydın BeşiktaşArena güncel foto varmı?

Çevrimdışı harund1k3

üst kat localara siyah koltuk yakıştı ama alt kat loca koltukları beyaz olmalıydı alt sırlardaki beyaz koltukların devamında siyah koltuklar gözüme çok itici geldi siz ne düşünüyorsunuz

pikselli koltuklar aradaki gecesi saglayacak denince ben de alt kat beyaz ust kat siyah bekledim ama olmadi. Cok itici olmasa da dedigin gibi olsa daha iyi olurdu.

Çevrimdışı sallapati

evet loca koltukları uymadı alt kata...

@ahmetx  bir şey sorcam sana.. seyirci çıkış kapılarına siyah giydirme uygulanacak mı? çok beton görünüyor bu haliyle..

loca arası led panel + loca üstü giydirme + seyirci çıkış kapısı giydirme + araç çıkışı giydirme

bunlar yapıldı mı mükemmel olacak

Çevrimdışı Forza.55

alt kat localardaki koltuklar ne alaka? pikselli beyaz koltuk ağırlıklı olması gerekiyor.düm düz siyah yapmışlar. @ahmetx abiye katılıyorum.