Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467988 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yusuf koca

yusuf abi avatarını bi yenilesene abi sana zahmet foto kırık görünüyor :)
kardeşim biraz teknoloji özürlü olduğumdan o işi çocuklar gelince halledeceğim.

Çevrimdışı OrhanAker

NEDEN BEŞİKTAŞ’LIYIM
by admin

Beşiktaş’lı oluşumun hikayesi bir tür çaresizlik ve yokluk hikayesidir. Beş altı yaşlarındayım. Yıldıztepe Mahallesinde oturuyoruz. Evimizin tam karşısında geniş bir arsa var. Mahallenin çocuklarıyla beraber sabahtan akşama kadar it gibi top koşturuyoruz. Takım falan tutmuyorum henüz ama kırmızıyı çok sevdiğimden Galatasaray’a yakın gibiyim..
Kahvaltı sonrası kendimi arsaya attığım her zamanki günlerden bir gün. Bir kaç arkadaş bekliyor zaten. Birlikte minyatür kale maç yapmaya başlıyoruz. Bir süre sonra yanımıza geliyorlar sırıta sırıta. Şimdi isimlerini bile anımsamadığım iki kardeş. Sırtlarında pırıl pırıl Galatasaray formaları. Babaları almancı, izne gelirken almış hediye diye. Nasıl da güzeller. O güne kadar ne benim ne de diğer çocukların forması olmamıştı hiç. Geberiyoruz kıskançlıktan. Resmen geberiyoruz. Devam ediyoruz bir süre sonra maça ama kimsenin oyunla alakası kalmamış. Herkesin aklı formalarda. Bırakıyoruz maçı. Ben fazla dayanamayıp koşarak eve gidiyorum. Babam işte. Annem evde. Soluk soluğayım. Annee diyorum, anne n’olur bana forma alalım. Gülüyor annem önce. Israrımı görünce de bağırmaya başlıyor. Para nerde diyor, kardeşinin götüne bez alamıyoruz sen forma derdindesin. Sahi ya lan. Bizim paramız yok ki. Zaten ben bildim bileli hiç olmadı ki paramız. Neyse.. Çekiliyorum bir köşeye burnumu çeke çeke ağlıyorum. Annem kapı aralığından bana bakıyor. İyice abartıyorum ağlamayı. Annem yan odaya geçiyor. Takır tukur sesler. Hiç dışarı çıkasım yok. Ağlamayı da kestim. Mal mal oturuyorum. Annem sesleniyor. İsteksizce yanına gidiyorum. Bir şey uzatıyor bana. Eski siyah tişörtümün üzerine beyaz atlet parçaları dikip forma yapmış. Arkasına da 7 rakamı dikmiş. Anne diyorum bu Beşiktaş forması. Ben Galatasaray istiyorum. Olsun oğlum diyor bu daha güzel. Hem bak 7 numara bu Feyyaz’ın forması. Forma bir şeye benzemiyor aslında. Alelacele çocuk avutmak için yapılmış uyduruk bir şey. Ama annem o kadar güzel gülüyor ki. O dakika karar veriyorum. Ben artık Beşiktaş’lıyım..
Velhasıl neden Beşiktaş sorusunu duyduğumda sallama cevaplar verirdim bugüne kadar. İlk kez itiraf ediyorum. Beşiktaş’lıyım çünkü paramız yoktu. Beşiktaş’lıyım çünkü kırmızı tişörtüm yoktu. Beşiktaş’lıyım çünkü o gün annem bana çok güzel gülüyordu..

Ali Lidar'ın hikayesi. Beşiktaş buralardan beslenir. http://alilidar.com/index.php/2013/03/neden-besiktasliyim/
Çok iyi ya. :)

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1. blok, 1. sıra, Kaçak yayın görüş açısı :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi aynı şeyleri ben söylüyorum zaten lütfen yazdıklarımı bidaha oku :D
iki defa okudumda yazdım sen dön yazılarını bir daha oku belki düzeltme yaparsın :bandit: :busted_cop:

Çevrimdışı mehmetcan1903

foruma belli saat aralığı ile giriyorum yeni bir bilgi var mıdır acaba stadyumla ilgili içerisinden, dışarısından vs.. ama bir kaç gündür kombine sohbetlerinden başka birşey göremiyorum ayrıca arada önemli çoğu kişininde merak ettiği soruları soran arkadaşlar var ama cevap alamıyolar arada kaynayıp gidiyo.. kombineler ile ilgili ayrı başlık açılmış orda konuşulabilir burda bilgi almak isteyen, bilgi vermek isteyen ve yeni gelen merak eden birçok kişi var :bandit: saygısızlık değil niyetim emir falan da değil nacizane düşüncemi paylaştım abilerim sevgiler herkese  :tabe:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Oktay

iki defa okudumda yazdım sen dön yazılarını bir daha oku belki düzeltme yaparsın :bandit: :busted_cop:
tmm abi senin eşşeğin kancık olsun  :evillol: :evillol: gidip bidaha okuyup düzeltmemi yapacam  :s18: :s18:

Çevrimdışı harund1k3

Gerçek Beşiktaş taraftarı kim Harun? Yok öyle bir şey kendi kafanda yaratıp inanmışsın sadece. Beşiktaş kompleks yapıya sahip, her renkten insanın olduğu, kozmopolit bir taraftar topluluğuna sahip.

Ne zannediyordun taraftarın %99'u fakir Fener'in ise %80'i zengin mi? Yok öyle bir şey. Romantizm üzerine yazacağın her şeyi çürütebilirim çünkü artık bunları bitirmemiz gerekiyor bunlar bizi bitirdi 20 yıldır.

Aynı Türkiye'de yaşıyor herkes. Doğuştan şanslı değilse herkesin fırsatları var maddi imkanlarını arttırmak için. Beşiktaş taraftarı hiç de sandığın gibi fakirlerin yoğun olduğu bir taraftar grubu değil.

Ki öyle bir noktaya geldik ki fakirlik kötü gibi algılanıyor asla yanlış anlaşılmasın. Ama bu yanlış. O zaman senin bahsettiğin gerçek taraftar 5.000 kişi filan sadece nerede kalan 15 milyon? Yok böyle bir şey boşuna kendini avutma ne su ne ekmek.

Su ve ekmek görmek istiyorsan Dortmund'a bak. Arsenal'e bak. Onlar da işçi sınıfı taraftar grupları. Kombine almak için şimdi sıraya girsen 2062'de birileri ölürse alabilirsin.

Ben nerede Beşiktaş taraftarının %99 u fakir dedim? Halkın takımı olmak, işçilerin ağırlıkta olduğu bir taraftar topluluğu olmanın kötü tarafı nedir?  Zengin insanların beşiktaşlı olması yasak mıdır?  Bir insan hem zengin olup aynı zamanda sömürünün, işçinin yanında olamaz mı? tartısacaksak bunları önce cevaplaman gerekiyor.

Ben sadece kendi durumumu ilettim. Ben paramı lüks bir restoranda veya diskoda barda da yiyebilirdim ama gönülden bağlı olduğum Beşiktaş maçlarına gitmekten yana kullandım. 2.5 - 3 saat yol gittim ama gocunmadım gayet keyifliydi hatta her istasyonda daha çok arttı Beşiktaş taraftarı. Buradaki mevzu vaktini ve paranı Beşiktaşa ayırman. Zenginlik ve fakirlikle alakası yok.

Dostum benim anlatmak istedigimi yanlış anlıyorsun. özel durumları olan müstesna ama maddi durumu gayet el verislı olduğu halde maçlara gitmeyen hadi diyelim taraftar gruplarına karşı özel bir garezi var stada gitmeyi kendine göre boykot ediyordur veya herkes Besiktaslı istanbulda oturmuyor adam şehir dışında veya yurt dışında yaşıyordur istanbula gelecek durumu da yoktur ama bununla birlikte takıma destek olmak için kartal yuvasından alışveriş yapmayan adam benim tanımlarıma göre gerçek beşiktaşlı değildir.

Bu söylediğimin neresinde zenginlik fakirlik var Allah aşkına.

Adamın durumu yoktur ne maçlara gidecek parası vardır ne kartal yuvasından ürün alacak hali vardır ama sanal ortamda Beşiktaşı savunuyordur millete burada stat ile alakalı bilgi veriyordur bu bile büyük bir destektir. Gercek Beşiktaşlılık bana göre budur.

Dortmund, Arsenal taraftarıyla olan kıyaslamalara hiç girmiyorum Almanya ve İngiltere de ki maaşlarla, gayri safi milli hasılatlarla bizdekini hiç kıyaslama bile. Bu tartışmayı da devam ettirelım istiyorsan özelden devam edelim milleti rahatsız etmeyelim.

Çevrimdışı onurturan

vip 1903 ve localardan para talebi olmaz onlara 3 yıllık satış yapıldı parayıda almışlardır daha bişey talep edemezler
nasil edemiyolar abi yaa Allahini seven bana normal biletle bunlar arasindaki farki anlatsin biz kiraladik da sanki bunlar satin aldilar stadi biri bir yil biri uc yil.. ayni durum gecerli..

Çevrimdışı kivanc

arkadaşlar 121. blok yerleşim planlı üzerinde forumdan kombinesi olanları gösteren bir tablo hazırlıyorum.. kombinesi olanlar yerlerini bana mesaj atarsa ekleyebilirim

bugün mesaj atan ve foruma yazan arkadaşları ekliyorum.. yarın güncel halini paylaşacağım

@Necmi abi başka renk olmasın dedim umarım mecbur kalmam :)
sıra 19 koltuk 8

Çevrimdışı asi_kartal

Bugun tam kapasite belli olacakti sanirim var mi gelisme ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Gürcan

Acilisa özel bilet basilsin tanesi 10 liradan satisa ciksin yurt genelinde minumum 10milyon getiri gelir kulübe insallah boyle bisey yapilir. Hatıra bileti bir kereye mahsus

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı darthvader

Biletleri tek tek alma şansımız var mı?Yoksa 3 maçlık mı olacak biletler?Kombine alamayacağım bu gidişle keşke zamanında biriktirseydim.Birde passolig başvurumu yaptım,daha önce olimpiyata veya başakşehir stadına gidemediğim için bilmiyorum,passolig kartımı aldıktan sonra,satın aldığım bileti veya biletler,direk passolig kartıma mı aktarılıyor?

Çevrimdışı dorukkaymak

1. Twitter'da Rıdvan Akar'da dedi gelecek diye ama açılışa kadar hepsinin bitmesi zor o yüzden onların montajı devam edecektir.
2. Onlar büyük ihtimal seneye kalacak.
3. Skorbordlar ay sonuna kadar gelmeli çünkü 2'sinin montajı toplam 10 gün.
4. Şeffafların ayın 24'ünde seri şekilde takılacağını söylemişti böyle şeyleri öğrenebilen biri bu forumda.

cevaplar icin tesekkurler.

Ledlerin seneye kalmasi cok sinir bozucu, nitekim Turkiyede sonraya birakilan hicbir is gerceklesmez

Çevrimdışı Kuntz

Ledlerin seneye kalmasi cok sinir bozucu, nitekim Turkiyede sonraya birakilan hicbir is gerceklesmez

Sponsor rahat bırakmaz sanki. Seneye de kalsa yapılır.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

https://twitter.com/ustamuharrem/status/712691896058044416

Muharrem Usta bugün ki Vodafone Arena gezisinden sonra Akyazı stadının zeminini hibrit yapmaya karar vermiş . Daha Arena açılmadan örnek olmaya başladı :)

Çevrimdışı Gürcan

Hatira Biletleri satisa cikiyor bu cok iyi. 10 tl den minumum satisa çıkmalı

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı harund1k3

Kardeş 20:39 da fikri ortaya atmışsın 43 geçe gerçek olmuş harbi büyük başarı :)

Şaka bir tarafa akıllıca bir fikir mutlaka gelir getirir aynı zamanda taraftar içinde bir anı olur. getirir tebrik ediyorum.

Çevrimdışı harund1k3

Kardeş 20:39 da fikri ortaya atmışsın 43 geçe gerçek olmuş harbi büyük başarı :)

Şaka bir tarafa akıllıca bir fikir mutlaka gelir getirir aynı zamanda taraftar içinde bir anı olur. tebrik ediyorum.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yazın yapılır.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

23 Mart 2016. Yeniinönü.
Daha adam paylaşalı 1 dakika olmuş.😂😂Pusudamı bekledin naptın?😀😀

Çevrimdışı can1903

Daha adam paylaşalı 1 dakika olmuş.😂😂Pusudamı bekledin naptın?😀😀
Ana sayfada gezinirken önüme düştü  :tabe: :D