Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467758 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Laflarim gercek Besiktas taraftarina aittir. Sonuna kadar da arkasindayim. Passolige sonuna kadar karsi olsam da dayanamadim disimden tirnagimdan arttirip passolig cikarttim maclara gittim Turkiyede bulundugum sure boyunca. Passolig meselesini ayri tutuyorum bunun disinda keyfine yenik dusup adam maclara gitmiyorsa gercek bir taraftar degildir bana gore.

Gercek besiktas taraftari icin maca gitmek ekmek gibi su gibi bir ihtiyactir laflarimin arkasindayim !
gerçek olmayan taraftar kim onuda söyle?

Çevrimdışı Turco

yaa arkadaş git bi bjk tarihini oku iyice gariban sıradan insanların takımı yaptınız kulubü.. bu takımı o oligart ve para babası dediğn inanlar sponsor yada loca alıp katkı yapmasa sen rüyanda görürdün statdı

Daha geçen hafta rahmi koç'u çağırdık stada. rahmi koç halktan değil godaman adamın teki, biz ise halkın takımıyız keşke gurur yapıp çağırmasaydık adamı. en pahalı locayı kitlemeseydik adama.

Reza Zarrab'a loca satarken halkın takımıyız biz yeaaa olur mu öyle şey loca sattığımız adam halkın parasını çalan hırsızın teki halkın takımına yakışır mı yeaaa diyen bi allahın kulu çıkmadı nedense.

ah bu duygusallık romantizm aklın fikrin önüne geçmese keşke.

Çevrimdışı srncby1903

Çarşı grubunun tamamı paso ligi protesto etmiyordu çok az bir kesim var onlar protesto ediyordu. Onlar da aslında protesto etmiyordu sadece olimpiyat çilesini çekmemek için paso ligi bahane ediyorlardı. .
kardesim emin olmadan neyin ne oldugunu bilmeden insanlar hakkinda konusmamalisin ...

Çevrimdışı Erdem Çözer

arkadaşlar 121. blok yerleşim planlı üzerinde forumdan kombinesi olanları gösteren bir tablo hazırlıyorum.. kombinesi olanlar yerlerini bana mesaj atarsa ekleyebilirim

bugün mesaj atan ve foruma yazan arkadaşları ekliyorum.. yarın güncel halini paylaşacağım

@Necmi abi başka renk olmasın dedim umarım mecbur kalmam :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı bürküt

Bu ülkede 2015 yılında yaklaşık 12 milyon akıllı telefon satışı oldu.Satılan araç ve emlak sayısı her yıl rekor kırıyor.İstanbulda yaşayıp ne kadar şanslı olduğunu unutup Beşiktaş için 100-200 tl muhabbeti yapması beni şaşırtıyor.Bence kıymetini bilin.Ben oktay'a katılıyorum.Kendimizi romantik cümlelerle belli kalıplara sokmayalım.100 milyon dolarlık bir stat yapan büyük bir camiayız.Öyle gariban halk takımı değiliz.Nerdeyse göğüs reklamı almayalıma getirceksiniz.

Çevrimdışı Oktay

varda ne b.ka yarıyorlar Rahmi Koçu ayrı tutuyorum.
o saydığın isimlerde Beşiktaşı satma sırasında en başa koyan insanlar.
birde acımasız olan kral değil ona uşaklık yapanlardır, sınıf farkını ortaya koyan oligarşiden
çok ona köpeklik eden satılmışlardır katliamları yaratan bunu sakın unutma incele o katliamların
olduğu ülkeleri bak sokaklarda kelle doğrayanlar kimler. sosyalist söylemler 70 lerde kalmadı.
dünyada sınıflar olduğu sürece sınıflar arasındaki savaş olacak sadece dönem dönem şekil değiştirir.
Bir insanı aç bırakma sakın onu asla allah din günah gibi kelimelerle durduramazsın.
silahla korkutamazsın Ezer geçer seni. @Oktay

ben sana sporla alakalı yorum yaptım sen konuyu nereye getirdin :D :D

bu arada NEVZAT DEMİR bak oda Beşiktaşlı İş adamı :D
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 20:06:25 Oktay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 20:07:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Olay sadece parayı nereye harcayacağı ya da nereye borçlanmayı seçeceği ile ilgili herkesin.

Statta herkesin akıllı telefonu var, herkes sevgilisi ile bir yerlere gidebiliyor, hepsi olsun umarım daha da fazlası olur herkes mutlu olsun. Ama bir tarafta verebiliyorken ne oluyorsa hep konu Beşiktaş olunca ''pahalı'' edebiyatı başlıyor.

Evet bence de pahalı. Ama ülkede zaten her şey pahalı. Forma maksimum 50 TL, kale arkası biletleri 15 TL olmalı futbol için hele hele bu ülkede oynanan için maksimumu budur. Ama ülkenin yapısı böyle değil.

Ve en kötüsü de tepkiye yanlış yerden başlamak. Bilete 60 TL olunca itiraz edebilmek için elinde 3.000 TL'lik telefon olmaması gerek. Cebinde 10 liralık sigara olmaması gerek. Ha benim tercihim dersin, daha da samimi oluruz '' sana ne lan'' dersin hakkındır.

Ancak o zaman aynısını kulüp de der ve sana der ki, ekmek ve su kadar değerli olmak istemiyorum, borçlanma tercihlerinden daha değerli olayım yeter. Değilsin dersen onu seçenle devam eder. Maalesef acıdır ama gerçek bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

en kötüsü de bu kadar güzel günlerde 3 yıllık sürecin sonunda tam keyfini çıkaracakken saçma sapan romantizm ve demogoji yapmak, başlasın sen benim her gece efkarım.....

Çevrimdışı sozkul

bir hafta on gündemi biriktireceksin :alala:
kale arkaları 100 ve 110 diğer tribünler daha belli olmamış
ama diğer tribünlerde 200 ün altında bilet olmaz numaralı 400 le konuşur
bu kıstasa göre

Numaralı ve kapalı aynı olur, çünkü kombine ücretleri aynıydı.

Çevrimdışı zayyef

Yeni stat 1 sene kadar karışıklıklara yol açacaktır burada Fikret Orman'ın tutumu çok ama çok önemli. Bu işi bitirirse asıl gerçekten efsane o zaman olur.

Çarşı artık Beşiktaş taraftarı için bir kimlik 500-1000 kişilik bir grup değil. Ancak Demirören döneminde fazlasıyla kulübü kemiren, kavga çıkaran grup mutlaka ama mutlaka izole edilmeli.

Adam arkasını dönüyor maça ve bağırmıyorsun diye bağırsana buraya maç izlemeye mi geldin diyor? Ulan stattayım niye gelinir stada tabi ki izlemeye geldim.

Arkanı dön lay lay lom yap gerektiği yerde hakeme baskı uygulayama adam döv bedava bilet sat sonuç? İnönü'deki galibiyet yüzdesi %51. İnönü'den çıktık son 3 yıldır %65'e yükseldi bunlar tesadüf değil.

Kesinlikle katılıyorum. Çarşı, özellikle YD dönemiyle birlikte takıma olumlu katkı anlamında inanılmaz düşüşe geçmişti. Bunu söyleyen insanlara Çarşı üyesi yahut Çarşı sempatizanı kimseler karşı çıkıyor ama gerçek bu.

Çarşı, geçtiğimiz yıllarda iyice kibirlenip kendini Beşiktaş'ın üstünde görmeye başlamıştı. En çok takdir ettiğimiz ve övdüğümüz sosyal sorumluluk eylemleri bile bir noktadan sonra kendi reklâmlarını yaptıkları bir alana dönüştü.

Ha, şahsen uzun zamandır kendilerine sempati duymasam da tribünde elbette Çarşı'nın olmasını isterim. Fakat Çarşı'nın günümüz şartlarına adapte olması şartıyla. Eğer hakikaten Beşiktaş'ın istikbâlini düşünüyorlarsa, onlar da her birey ve her taraftar grubu gibi Beşiktaş deryasında ufacık bir damla olduklarını kabul ederek gelmeliler stada. Büyüklenip Beşiktaş'ı tek başlarına sahiplenmek yanlışına düşmemeliler. Zaten artık böyle bir ortam da bulamazlar. Vodafone Arena açıldıktan sonra her şey eski tas eski hamam devam edecek sanıyorlarsa yanılırlar.

Statsız geçirdiğimiz şu son 3 sene bizim için eğriyi doğruyu gördüğümüz, dostu düşmanı ayırdığımız, karşılıksız sevenle rant bekleyeni tanıdığımız bir nevi aydınlanma öncesi geçiş dönemi işlevini gördü. Bunu doğrudan Çarşı'ya yönelik söylemiyorum.

Bu saatten sonra Beşiktaş'ı önceliği Beşiktaş olmayanların eline terk etmeyiz. Taraftar olsun, yönetici olsun fark etmez. Çok kötü zamanlar geçirdik çünkü. Hakikaten büyük badireler atlattık. 2003-2004 sezonundan beri tanıklık ettiğimiz, yaşadığımız onca şey bir stadyum açılışıyla unutulmamalı. Tersine daha da sağlam bir biçimde hafızalarımıza kazınmalı.
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 20:13:54 zayyef ]

Çevrimdışı dorukkaymak

Merhabalar,

Bir kac sorum var genelde elektroniklerle ilgili.

1) Stadin cati kolonlari arasina LED gelicek diyorlardi bununla ilgili bir gelisme var mi acaba?

2) Localarin arasina stadi 360 dolasan led ekranlar takilacakti bunlar ne zaman takilacak bir bilgi var mi acaba?

3) Skorboardlar ne zaman gelecek ne zaman takilacak?

4) Catidaki, bir suru insanin seffaf dedigi ama seffaf olmayan o kucuk membranlar ne zaman takilacak 1 tane takildi ve durdu bilgi var mi acaba?

Tesekkurler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 20:13:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Statsız geçirdiğimiz şu son 3 sene bizim için bir nevi eğriyi doğruyu gördüğümüz, dostu düşmanı ayırdığımız, karşılıksız sevenle rant bekleyeni tanıdığımız bir nevi aydınlanma öncesi geçiş dönemi işlevini gördü. Bunu doğrudan Çarşı'ya yönelik söylemiyorum.

Bu saatten sonra Beşiktaş'ı önceliği Beşiktaş olmayanların eline terk etmeyiz. Taraftar olsun, yönetici olsun fark etmez. Çok kötü zamanlar geçirdik çünkü. Hakikaten büyük badireler atlattık. 2003-2004 sezonundan beri tanıklık ettiğimiz, yaşadığımız onca şey bir stadyum açılışıyla unutulmamalı. Tersine daha da sağlam bir biçimde hafızalarımıza kazınmalı.

Mükemmel tespitler. Hoşgeldiniz. Yaşınızı da girerseniz profilinize daha güzel olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

NEDEN BEŞİKTAŞ’LIYIM
by admin

Beşiktaş’lı oluşumun hikayesi bir tür çaresizlik ve yokluk hikayesidir. Beş altı yaşlarındayım. Yıldıztepe Mahallesinde oturuyoruz. Evimizin tam karşısında geniş bir arsa var. Mahallenin çocuklarıyla beraber sabahtan akşama kadar it gibi top koşturuyoruz. Takım falan tutmuyorum henüz ama kırmızıyı çok sevdiğimden Galatasaray’a yakın gibiyim..
Kahvaltı sonrası kendimi arsaya attığım her zamanki günlerden bir gün. Bir kaç arkadaş bekliyor zaten. Birlikte minyatür kale maç yapmaya başlıyoruz. Bir süre sonra yanımıza geliyorlar sırıta sırıta. Şimdi isimlerini bile anımsamadığım iki kardeş. Sırtlarında pırıl pırıl Galatasaray formaları. Babaları almancı, izne gelirken almış hediye diye. Nasıl da güzeller. O güne kadar ne benim ne de diğer çocukların forması olmamıştı hiç. Geberiyoruz kıskançlıktan. Resmen geberiyoruz. Devam ediyoruz bir süre sonra maça ama kimsenin oyunla alakası kalmamış. Herkesin aklı formalarda. Bırakıyoruz maçı. Ben fazla dayanamayıp koşarak eve gidiyorum. Babam işte. Annem evde. Soluk soluğayım. Annee diyorum, anne n’olur bana forma alalım. Gülüyor annem önce. Israrımı görünce de bağırmaya başlıyor. Para nerde diyor, kardeşinin götüne bez alamıyoruz sen forma derdindesin. Sahi ya lan. Bizim paramız yok ki. Zaten ben bildim bileli hiç olmadı ki paramız. Neyse.. Çekiliyorum bir köşeye burnumu çeke çeke ağlıyorum. Annem kapı aralığından bana bakıyor. İyice abartıyorum ağlamayı. Annem yan odaya geçiyor. Takır tukur sesler. Hiç dışarı çıkasım yok. Ağlamayı da kestim. Mal mal oturuyorum. Annem sesleniyor. İsteksizce yanına gidiyorum. Bir şey uzatıyor bana. Eski siyah tişörtümün üzerine beyaz atlet parçaları dikip forma yapmış. Arkasına da 7 rakamı dikmiş. Anne diyorum bu Beşiktaş forması. Ben Galatasaray istiyorum. Olsun oğlum diyor bu daha güzel. Hem bak 7 numara bu Feyyaz’ın forması. Forma bir şeye benzemiyor aslında. Alelacele çocuk avutmak için yapılmış uyduruk bir şey. Ama annem o kadar güzel gülüyor ki. O dakika karar veriyorum. Ben artık Beşiktaş’lıyım..
Velhasıl neden Beşiktaş sorusunu duyduğumda sallama cevaplar verirdim bugüne kadar. İlk kez itiraf ediyorum. Beşiktaş’lıyım çünkü paramız yoktu. Beşiktaş’lıyım çünkü kırmızı tişörtüm yoktu. Beşiktaş’lıyım çünkü o gün annem bana çok güzel gülüyordu..

Ali Lidar'ın hikayesi. Beşiktaş buralardan beslenir. http://alilidar.com/index.php/2013/03/neden-besiktasliyim/

Çevrimdışı OnizukaSensei

Ben maalesef acilisa gidemeyecegim ama kartal yuvasi internet sitesinden acilis maci icin hatira biletler satilsa, hatta stadimizla ilgili urunler satilsa guzel olurdu bence.

Çevrimiçi Necmi

Gerçek Beşiktaş taraftarı kim Harun? Yok öyle bir şey kendi kafanda yaratıp inanmışsın sadece. Beşiktaş kompleks yapıya sahip, her renkten insanın olduğu, kozmopolit bir taraftar topluluğuna sahip.

Ne zannediyordun taraftarın %99'u fakir Fener'in ise %80'i zengin mi? Yok öyle bir şey. Romantizm üzerine yazacağın her şeyi çürütebilirim çünkü artık bunları bitirmemiz gerekiyor bunlar bizi bitirdi 20 yıldır.

Aynı Türkiye'de yaşıyor herkes. Doğuştan şanslı değilse herkesin fırsatları var maddi imkanlarını arttırmak için. Beşiktaş taraftarı hiç de sandığın gibi fakirlerin yoğun olduğu bir taraftar grubu değil.

Ki öyle bir noktaya geldik ki fakirlik kötü gibi algılanıyor asla yanlış anlaşılmasın. Ama bu yanlış. O zaman senin bahsettiğin gerçek taraftar 5.000 kişi filan sadece nerede kalan 15 milyon? Yok böyle bir şey boşuna kendini avutma ne su ne ekmek.

Su ve ekmek görmek istiyorsan Dortmund'a bak. Arsenal'e bak. Onlar da işçi sınıfı taraftar grupları. Kombine almak için şimdi sıraya girsen 2062'de birileri ölürse alabilirsin.
aslında her kesimden olsa bile bu kesimlerin içinde fazla duygusal romantik eğitimli ve önceliği başka şeyler olan
bir grubun tuttuğu takımdır. mesela geçenlerde yapılan bir ankette en eğitimli taraftar Beşiktaş taraftarı çıktı
yani en azından Beşiktaşı tutmak için belli bir zekanın üstünde olmak gerekiyor.  :busted_cop:
zaten buda yaratıcılığında kendini belli ediyor. @Çağrı

bu arada @Oktay  bey Beşiktaşın halkın takımı olması gariban olması demek değildir
Halk dediğin tabakanın içine saydığın herkes girer. ama bu söylem senin anlayamayacağın bir söylem
bak halkın takımı deyince direk gariban insanları düşünüyorsun ve diğerlerini halkın dışına atıyorsun
sonrada onlarda tutuyor diyorsun ya halkın takımı olmak garibanlık demek değildir o kelimenin başka bir rol
modeli vardır.

Çevrimdışı Raskolnikov

Çevrimdışı zayyef

Mükemmel tespitler. Hoşgeldiniz. Yaşınızı da girerseniz profilinize daha güzel olur.

Hoş bulduk ve teşekkürler. Yaşımı da ekledim. :)

Çevrimdışı sosyalkartal

Konu dışı olacak ama renkliler nasıl korkuyorlar biliyormusunuz Stadın açılış maçını kazandığımızda korkuları daha da artacak o akşam az olan umutları tükenecek o yüzden çok bekledik sabırsızız ama şu an şampiyonluk mücadelesinde olduğumuzu unutmayalım  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sozkul

bu tablonun 40 bin kişiye göre maç hasılatı 11 milyon tl civarı

üç maç yaklaşık 11 milyon dolar ediyor zaten.
Başkanda 10 milyon dolar demiş üç maça. Doğru hesap demekki. :)

Çevrimdışı Oktay

çoğumuzun geçmişine bakarsak kalbur üstü yaşantımız olmamıştır kendimden örnek vereyim; benim babam bir maaşla 5 çocuk büyütmüştür eğer garibanlık konuşacaksan dik alasını konuşurum ama bu sadece acitasyondan ileri gitmez

Çevrimdışı sozkul

Archilifography Instagram hesabından alıntıdır
Hibrit zemin farkı

Burada sentetik çimler çok uzun görünüyor, onlarıda me biçecekler acaba @FARUK ?

Çevrimdışı Oktay

aslında her kesimden olsa bile bu kesimlerin içinde fazla duygusal romantik eğitimli ve önceliği başka şeyler olan
bir grubun tuttuğu takımdır. mesela geçenlerde yapılan bir ankette en eğitimli taraftar Beşiktaş taraftarı çıktı
yani en azından Beşiktaşı tutmak için belli bir zekanın üstünde olmak gerekiyor.  :busted_cop:
zaten buda yaratıcılığında kendini belli ediyor. @Çağrı

bu arada @Oktay  bey Beşiktaşın halkın takımı olması gariban olması demek değildir
Halk dediğin tabakanın içine saydığın herkes girer. ama bu söylem senin anlayamayacağın bir söylem
bak halkın takımı deyince direk gariban insanları düşünüyorsun ve diğerlerini halkın dışına atıyorsun
sonrada onlarda tutuyor diyorsun ya halkın takımı olmak garibanlık demek değildir o kelimenin başka bir rol
modeli vardır.
@Necmi abi aynı şeyleri ben söylüyorum zaten lütfen yazdıklarımı bidaha oku :D

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Merhabalar,

Bir kac sorum var genelde elektroniklerle ilgili.

1) Stadin cati kolonlari arasina LED gelicek diyorlardi bununla ilgili bir gelisme var mi acaba?

2) Localarin arasina stadi 360 dolasan led ekranlar takilacakti bunlar ne zaman takilacak bir bilgi var mi acaba?

3) Skorboardlar ne zaman gelecek ne zaman takilacak?

4) Catidaki, bir suru insanin seffaf dedigi ama seffaf olmayan o kucuk membranlar ne zaman takilacak 1 tane takildi ve durdu bilgi var mi acaba?

Tesekkurler.
1. Twitter'da Rıdvan Akar'da dedi gelecek diye ama açılışa kadar hepsinin bitmesi zor o yüzden onların montajı devam edecektir.
2. Onlar büyük ihtimal seneye kalacak.
3. Skorbordlar ay sonuna kadar gelmeli çünkü 2'sinin montajı toplam 10 gün.
4. Şeffafların ayın 24'ünde seri şekilde takılacağını söylemişti böyle şeyleri öğrenebilen biri bu forumda.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK