abi yapacak birşey yok düzen bu elden ne gelir ki ?
ikimiz de buzdolabı satıyoruz diyelim. sen buzdolabının tanesini satıyorsun 1000 liraya ben 700 liraya. ee abi nasıl rekabet edicem ben seninle ?
bilet fiyatlarını ucuz yaptığımız zaman da talep çok olacak birçok kişi yer bulamayacağından stada giremeyecek birde böyle düşün. stadın kapasitesi yüksek olsa tamam sürümden kazanma hatrına fiyatlar aşağı çekilir ama locaları, vip koltukları, misafiri onu bunu çıkardığımız zaman kalan koltuk 35.000 civarı ki bence yeterli değil.
kardeşim ben biletin pahalılığını söylemiyorumki bilet çıkarsın en ucuz bileti bin lira yapsın
tek laf edersem namerdim. arz talep meselesi der konuyu kapatırım. ama bu durum öyle bir durum değil
şimdi sen bilet aldın verdin bu parayı sonra baktı kulüp bu maça çok büyük talep var döndü bu biletler iptal girmak isteyene daha önce aldığı biletler için öncelik tanıyacağız
bu biletleride falanca maça sayıyoruz dese ne dersin. Şu anda yaptıkları o . bursa maçında satışa çıkaracağı 121 blok 20 sıra 18 numaralı
koltuğu iki sene önce bana zaten sattı şimdi vermiyorum kardeşim yeniden alacaksın diyor. Tamam biz müşteri değiliz taraftarız kulübün menfaati
varsa sineye çekeriz. Yeniden öder parasını satın alırız. zaten kulüp için bu sene harcadığım paranın yanında bu devede kulak kalır.
ama veremeyecek olan kombinesini bin bir zorlukla ödemesini kredi çekerek uzun vadeye yararak almış iki yıldır bu stadda ilk maçın ilk
üçlünün hayalini kuranlar ne yapacak. Kardeşim bu ülkede aç yatan öğrenciler var. Bu paralar bir şey değil ne olacakki verin denmez
bu söylem insanların zoruna gidiyor. Tamam dersin bu yanlış ama buna kulüp menfaati için katlanmak zorundayız ama bu durumuda eleştirme hakkım olmayacak demek değildir.
insanlara herşeyi kabul ettirirsin ama ettirme şekilleri vardır. Bu şekilde hak gasp ederek değil. Bu işi doğru bir politikayla
taraftarı ikna ederekte yapabilirdin bak bilet fiyatlarını bile açıklayamıyorsun geliri bildiğine göre bilet fiyatıda belli neden açıklanmıyor
Beşiktaş bu demek değil. Bir şeyi yapıyorsan bile bunu dürüstçe şartları ortaya koyarak insanları ikna ederek yapacaksın.
Ben onun yerine maç veriyorum demekle olmaz. Beşiktaş başkanı taraftarına garanti verdiyse bunun arkasında duracak.
satma kombine yaza kadar biletlerin yarısı duruyor çıkart iki katı üç katı fiyata kim ne diyecek üçlü kombine yap aynı geliri elde edersin
diğer taraftanda kombine sahiplerine önümüzdeki sene nisan 11 sonrasına bir paket yap zorunlu kılma sadece bir süre koy
bak gör hepsi satılmıyormu hem hedeflediğin gelirden fazlasını alırsın hemde taraftarını üzmemiş olursun.