Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468289 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Unalll

Scoreboardların numaralı ve kapalıda olması ihtimali yok mu o çatı demirlerine illa kale arkalarında mı olacak :D kale arkalarına amblem koyarız :D

Çevrimdışı Melekcik

arkadaşlar madem bilet sıkıntısı olacak 3 maçıda olimpiyata alalım 76.000 mis gelir getirir :kop: :kop:  :evillol: :evillol:
(yalnız şakası bile insanı üşütüyor )
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Scoreboardların numaralı ve kapalıda olması ihtimali yok mu o çatı demirlerine illa kale arkalarında mı olacak :D kale arkalarına amblem koyarız :D
stadın en önemli yerine skorboart mu koyacağız görüş açısından kale arkaları daha müsait numaralı ve kapalıya amblem konmalı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni stat 1 sene kadar karışıklıklara yol açacaktır burada Fikret Orman'ın tutumu çok ama çok önemli. Bu işi bitirirse asıl gerçekten efsane o zaman olur.

Çarşı artık Beşiktaş taraftarı için bir kimlik 500-1000 kişilik bir grup değil. Ancak Demirören döneminde fazlasıyla kulübü kemiren, kavga çıkaran grup mutlaka ama mutlaka izole edilmeli.

Adam arkasını dönüyor maça ve bağırmıyorsun diye bağırsana buraya maç izlemeye mi geldin diyor? Ulan stattayım niye gelinir stada tabi ki izlemeye geldim.

Arkanı dön lay lay lom yap gerektiği yerde hakeme baskı uygulayama adam döv bedava bilet sat sonuç? İnönü'deki galibiyet yüzdesi %51. İnönü'den çıktık son 3 yıldır %65'e yükseldi bunlar tesadüf değil.

Bu çok önemli konu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi benim ne kombinem var, ne bilet alabilecegim durumum da yok zaten yurtdisinda yasiyorum.

Necmi abiylede konustum bu durumu. ben kabullenemiyorum bir Besiktasli olarak. Icime sinmiyor.

Necmi abinin ornegi cok yeterli. Ortada bir Besiktas taraftari olsun disinden tirnagindan arttirip kombine almis stadin acilacagi gunu 2.5 sene beklemis olsun. Simdi bu karar ile hic bir sekilde bu bilet parasini toplayacak gucu de olmasin. Ve onun gidemeyecegi maca stada hayran kalmis bir Fenerbahceli, bir Galatasarayli gitsin bilet alsin otursun. Bu duruma razi oluyor musun ?

Gelirler, giderler cok onemli kabul ediyorum ama bu insanlarin yasayabilecegi bu magduriyet benim icin cok daha onemli. ben eger ne stadin acilisina gelecek ne bilet alacak durumda degilken o insanlari dusunup uzuluyorsam hepimiz ayni dusuncede olup bu ise karsi cikmaliyiz. karsi cikmakla kalmayip alternatif oneriler gelistirmeliyiz. Cunku biz en basta Besiktasliyiz. Bize yakisan bence bu olur.

maça gitmek insanların tamel ihtiyaçı değildir aynı gazinoya yada clube gitmek gibi paran varsa güzel yerden herzaman gidersin yoksa bütcene uygun  ve arada bir gidersin.. eğer açılış günü statad girecek maç parası bulamıyosan bu dünyanın sonu değil stat 40 bin beşiktaşlı 10 milyon senin mantığına göre 9 milyon 960 bin beşiktaşlı üzntüden kahrolması lazım

Çevrimdışı YunusEmre

Bugün 2 arkadaş ile laf dalaşına girdim.Konu zemin konusu işte hepimizin bildiği. Galatasaraylı arkadaş dedi ki isterseniz zemini en iyisine yaptırın yine bozulacak ilk haftalar dedi. İşte ben itiraz ettim SİS firması bu konuda dünyanın en iyisi ve ayrı olarak hibrit olacak falan filan diye. Arkadaşın cevabı şu oldu. Bizim zemini yapan firma Real Madrid ve Barcelonanın zeminini yapan firmaydı. Firmayla alakası yok bu işin dedi.

Uzun lafın kısası bozulmayacağından emindim ama içime kuşku düşürdüler.Birisi bana izah edebilir mi rica etsem.Sorum şu .

Zemin bozulur mu ? Bozulmazsa bile neden bozulmaz ? Yani sağlamlığının nedeni nedir ?

Gsnin fbnin kasimpasanin ve biterse trabzonun zeminini Sis yapmış olacak bu zeminler içinde kasimpasanin zemini surekli gunes aldigi icin etrafi acik oldugu icin Turkiyenin en iyi zemini tabi bizimkinden öncesi.. Gsnin çatı yapısı zeminin ggüneşle bulusmasına engel hava sirkülasyonunda da sorun var bir de yapay ışıkları da çok elektrik yakiyor diye kullanmıyorlar e doğal olarak da sonuç bu oluyor.. Bizde sorun olmaz rahat olun...

Çevrimdışı Unalll

stadın en önemli yerine skorboart mu koyacağız görüş açısından kale arkaları daha müsait numaralı ve kapalıya amblem konmalı
Tamam tamam ama amblem bile koymazlarsa ayıp ederler stadın en önemli yeri boş kalır:D

Çevrimdışı smhkcr

Yok sanırım  :bawling: :bawling: :bawling:

***Çok Önemli***

122. Blok 24. Sıradan ücreti karşılığında kombinesini bana devretmek isteyebilecek bir hayırsever arkadaşım var mıdır forumda???  :D :D :D

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

arkadaşlar madem bilet sıkıntısı olacak 3 maçıda olimpiyata alalım 76.000 mis gelir getirir :kop: :kop:  :evillol: :evillol:
(yalnız şakası bile insanı üşütüyor )
çok mantıklı ''yoğun bilet talebi üzerine vodafone arena açılışını olimpiyatta yapıyoruz'' -Beşiktaş JK  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı TayfurU

Yeni stat 1 sene kadar karışıklıklara yol açacaktır burada Fikret Orman'ın tutumu çok ama çok önemli. Bu işi bitirirse asıl gerçekten efsane o zaman olur.

Çarşı artık Beşiktaş taraftarı için bir kimlik 500-1000 kişilik bir grup değil. Ancak Demirören döneminde fazlasıyla kulübü kemiren, kavga çıkaran grup mutlaka ama mutlaka izole edilmeli.

Adam arkasını dönüyor maça ve bağırmıyorsun diye bağırsana buraya maç izlemeye mi geldin diyor? Ulan stattayım niye gelinir stada tabi ki izlemeye geldim.

Arkanı dön lay lay lom yap gerektiği yerde hakeme baskı uygulayama adam döv bedava bilet sat sonuç? İnönü'deki galibiyet yüzdesi %51. İnönü'den çıktık son 3 yıldır %65'e yükseldi bunlar tesadüf değil.

çarşı kapalı üstte olacak. zaten kapalı üste giden adamda oturup  maç seyretmeye gitmez, oturup maç seyretmek isteyen numaralıya gider kapalı alta gider vs. kimse  tribün yapılan yere gidip(kapalı üst) oturup maç izlemez zaten bu türkiyenin tüm statlarında böyle.

Çevrimdışı harund1k3

maça gitmek insanların tamel ihtiyaçı değildir aynı gazinoya yada clube gitmek gibi paran varsa güzel yerden herzaman gidersin yoksa bütcene uygun  ve arada bir gidersin.. eğer açılış günü statad girecek maç parası bulamıyosan bu dünyanın sonu değil stat 40 bin beşiktaşlı 10 milyon senin mantığına göre 9 milyon 960 bin beşiktaşlı üzntüden kahrolması lazım

2.5 yil boyunca bugunu beklemis taraftarin gidecegi ilk maci gazinoya veya clube gitmeye benzettiginzin farkindasinizdir umarim. Benim soyleyecek daha fazla birseyim yok bu yorum uzerine !

O adamlarin hic biri agzini acip magdur edebiyati yapmayacak hic merak etmeyin. Parasi olanlar izlesinler hatta 4000-5000 tl yapsinlar biletleri nasil olsa bir sekilde dolar o ilk maclarda o tribunler. Bu takim oligarklarin, para babalarin degil halkin takimidir. Besiktas taraftari icin maca gitmek ekmek gibi su gibidir. Liselerde derslerden kacip deplasman otobusleriyle elaziga maca giden genclerin takimidir BESIKTAS.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 19:42:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Keşke bütün Türkiye'nin statları SIS yapsa tüm zeminler iyi olur. Futbol için ne stat, ne lüks önemli şey zemindir yıllardır bu bile iyi futbol oynamamasının sebeplerinden biridir bu ülkede ve maalesef taktiğe bile dönüştürülmüştür.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay

aynen dediğin gibi Beşiktaş halkın takımı lafı gerimizden uydurulmuş bir şey değil
Beşiktaş her zaman emekçilerin tuttuğu takım olmuştur. Neden hakemler federasyonlar
tarafından bu kadar kolay harcandığımızı sanıyorsun. Dünyanın her yerinde bu böyledir.
abi bırak bu bayatlamış 1970 lerden kalma sosyalist söylemleri.. halk takımızyız doğrudurda bu camia içinden rahmi koçları ömer sabancıları,turgay cinerleri,hüsnü özyeğineri, tüncay özilhanları daha adını sayamadığım serveti milyar dolar aşmış insanlar çıkarmış bukadarda beşiktaşı sırf emekci takımı diye lanse etmeyin

Çevrimiçi Necmi

abi yapacak birşey yok düzen bu elden ne gelir ki ?

ikimiz de buzdolabı satıyoruz diyelim. sen buzdolabının tanesini satıyorsun 1000 liraya ben 700 liraya. ee abi nasıl rekabet edicem ben seninle ?

bilet fiyatlarını ucuz yaptığımız zaman da talep çok olacak birçok kişi yer bulamayacağından stada giremeyecek birde böyle düşün. stadın kapasitesi yüksek olsa tamam sürümden kazanma hatrına fiyatlar aşağı çekilir ama locaları, vip koltukları, misafiri onu bunu çıkardığımız zaman kalan koltuk 35.000 civarı ki bence yeterli değil.
kardeşim ben biletin pahalılığını söylemiyorumki bilet çıkarsın en ucuz bileti bin lira yapsın
tek laf edersem namerdim. arz talep meselesi der konuyu kapatırım. ama bu durum öyle bir durum değil
şimdi sen bilet aldın verdin bu parayı sonra baktı kulüp bu maça çok büyük talep var döndü bu biletler iptal girmak isteyene daha önce aldığı biletler için öncelik tanıyacağız
bu biletleride falanca maça sayıyoruz dese ne dersin. Şu anda yaptıkları o . bursa maçında satışa çıkaracağı 121 blok 20 sıra 18 numaralı
koltuğu iki sene önce bana zaten sattı şimdi vermiyorum kardeşim yeniden alacaksın diyor. Tamam biz müşteri değiliz taraftarız kulübün menfaati
varsa sineye çekeriz. Yeniden öder parasını satın alırız. zaten kulüp için bu sene harcadığım paranın yanında bu devede kulak kalır.
ama veremeyecek olan kombinesini bin bir zorlukla ödemesini kredi çekerek uzun vadeye yararak almış iki yıldır bu stadda ilk maçın ilk
üçlünün hayalini kuranlar ne yapacak. Kardeşim bu ülkede aç yatan öğrenciler var. Bu paralar bir şey değil ne olacakki verin denmez
bu söylem insanların zoruna gidiyor. Tamam dersin bu yanlış ama buna kulüp menfaati için katlanmak zorundayız ama bu durumuda eleştirme hakkım olmayacak demek değildir.
insanlara herşeyi kabul ettirirsin ama ettirme şekilleri vardır. Bu şekilde hak gasp ederek değil. Bu işi doğru bir politikayla
taraftarı ikna ederekte yapabilirdin bak bilet fiyatlarını bile açıklayamıyorsun geliri bildiğine göre bilet fiyatıda belli neden açıklanmıyor
Beşiktaş bu demek değil. Bir şeyi yapıyorsan bile bunu dürüstçe şartları ortaya koyarak insanları ikna ederek yapacaksın.
Ben onun yerine maç veriyorum demekle olmaz. Beşiktaş başkanı taraftarına garanti verdiyse bunun arkasında duracak.
satma kombine yaza kadar biletlerin yarısı duruyor çıkart iki katı üç katı fiyata kim ne diyecek üçlü kombine yap aynı geliri elde edersin
diğer taraftanda kombine sahiplerine önümüzdeki sene nisan 11 sonrasına bir paket yap zorunlu kılma sadece bir süre koy
bak gör hepsi satılmıyormu hem hedeflediğin gelirden fazlasını alırsın hemde taraftarını üzmemiş olursun.

Çevrimdışı empisayn

madem öyle, kulüp yapsın kale arkası kombineleri 400 lira. transfer yasağı gelince de çıkıp siz oynarsınız artık  :lol:

Sıkıntı yok , ben a2 takımı çıksa da gidip izlerim . Şampiyonluk sayılarına , gelecek yıldız oyunculara , ya da kendi takımından olan insanların gelirlerini küçümseyerek konuşsaydım başka takım tutardım zaten .

3 maçta uygulanacak bilet fiyatlarına gelirsek , ilk 3 maç için ideal fakat normal bant bu olacaksa kabul edilemeyecek fiyatlardır . En azından benim için .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 19:45:45
  • Beşiktaş / Bodrum
2.5 yil boyunca bugunu beklemis taraftarin gidecegi ilk maci gazinoya veya clube gitmeye benzettiginzin farkindasinizdir umarim. Benim soyleyecek daha fazla birseyim yok bu yorum uzerine !

O adamlarin hic biri agzini acip magdur edebiyati yapmayacak hic merak etmeyin. Parasi olanlar izlesinler hatta 4000-5000 tl yapsinlar biletleri nasil olsa bir sekilde dolar o ilk maclarda o tribunler. Bu takim oligarklarin, para babalarin degil halkin takimidir. Besiktas taraftari icin maca gitmek ekmek gibi su gibidir. Liselerde derslerden kacip deplasman otobusleriyle elaziga maca giden genclerin takimidir BESIKTAS.

Haklı yönlerin olsa da çok fazla romantizm içeriyor sözlerin.

Madem ekmek gibi su gibi ihtiyaç neden bu takım yıllardır ortalama 9.000 - 17.000 seyirciye oynadı? Stadın yarısı boştu farkındasın değil mi İnönü'de? Hiç de sandığın gibi bir durum yok artık şu romantizm bir bitmesi lazım.

Beşiktaş taraftarı yıllardır üstüne düşeni yapmadı. Korsan ürün kullandı, maça gitmedi, iyi destek veremedi ve bedelini de hep beraber karanlık bir 20 yıl olarak ödedik bunun farkına varıp gerçek dışı romantizmi bırakmamız gerek.

Stadın içine yerleşmiş korsanlardan 40 liraya tonla forma aldı taraftar gözümün önünde orjinali 82 lirayken. 20 liralık atkıyı almadı gitti 10 liraya korsanını aldı.

Gördüğün tablolar 3 aşağı 5 yukarı hep aynı kişilerin yaptığı yani 300-500 kişinin yaptığı işler. Kalanı nerede bu taraftarın? Yok öyle bir Dünya maalesef gerçekler acıtır.

Edit: Ayrıca bu takımı sadece fakir takımı olarak nitelemek de nereden çıktı? Koç mu fakir, Kalde mi, Efes Pilsen'in sahibi Özilhan mı? Türkiye'de zenginlerin en çok tuttuğu takımdır Beşiktaş.

Katkısı tartışılır ancak halkın takımı demek ayrıdır fakir takımı demek ayrıdır.
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 19:50:34 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Çim'i,çatısı ve incelikleriyle dünya markası olan stad'da,stadın sahibi olan takımın amblemi olmazsa olmaz!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı mylife1903

Mahallenin fakir ama gururlu abisiyizdir besiktasli olarak.

Halkin takimiyiz, taraftarimizin gelir seviyesi biraz dusuk olabilir ama turkiyeye yayilmis camialariz. Her kesimden insanlari barindiriyoruz bunyemizde. Amigomuz bile afedersiniz ermenidir.

Lakin stada gelecek 40000bin maddi durumu yerinde besiktasli da yok degildir. Eski stadin biraz rahat olmamasindan, girisi cikisi ayri iskence olmasindan dolayi gelir seviyesi yuksek besiktaslilar biraz cekiniyorlardi maca gelmekten, yeni stadla birlikte bu biraz degisecektir.

Fakat nereden geldigimizi de asla unutmamaliyiz. Gelir seviyesi dusuk, maca gelemeyecek besiktaslilara bu yeni statta mac seyrettirmek, yonetimin en onemli gorevidir. Kupa maci olur yaparsin 10lira bileti lig macina gelemeyen besiktasli kardeslerimiz, besiktasimizi yeni stadinda izleme sansi bulur. Sponsorlar ile gelir seviyesi dusuk besiktasli arkadaslarimiz takim ile bulusturulur.

Yahu yonetim dusunsun iste muhim olan bilet alamayan kardeslerimizin unutulmamasidir.

Çevrimdışı wbishop82

mrb arkadaşlar.başkan dün yaptığı konuşmasında 50-60 milyon dolar bandı arası bir gelir bekliyoruz demişti(stad gelirleri+stad reklam ve sponsorluk gelirleri+stad diğer gelirleri toplamı manasında).bu konuda dün akşam yazmıştım.bizim stadımızın konumu ve diğer birçok avantajı mevcut.tek tek bahsetmeye gerek yok sanırım.Bizim buradan elde edeceğimiz gelir rakiplerimizle kıyasla ne durumda olacak.yani diğer rakiplerimizin gelirleri ne durumda.aradım fakat net bişey bulamadım.bilen biri varsa sevinirim
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 19:52:46 wbishop82 ]

Çevrimdışı Oktay

yaa arkadaş git bi bjk tarihini oku iyice gariban sıradan insanların takımı yaptınız kulubü.. bu takımı o oligart ve para babası dediğn insanlar sponsor yada loca alıp katkı yapmasa sen rüyanda görürdün statdı
[ Son Düzenleme: 23 Mart 2016, 19:53:12 Oktay ]

Çevrimdışı harund1k3

Haklı yönlerin olsa da çok fazla romantizm içeriyor sözlerin.

Madem ekmek gibi su gibi ihtiyaç neden bu takım yıllardır ortalama 9.000 - 17.000 seyirciye oynadı? Stadın yarısı boştu farkındasın değil mi İnönü'de? Hiç de sandığın gibi bir durum yok artık şu romantizm bir bitmesi lazım.

Beşiktaş taraftarı yıllardır üstüne düşeni yapmadı. Korsan ürün kullandı, maça gitmedi, iyi destek veremedi ve bedelini de hep beraber karanlık bir 20 yıl olarak ödedik bunun farkına varıp gerçek dışı romantizmi bırakmamız gerek.

Stadın içine yerleşmiş korsanlardan 40 liraya tonla forma aldı taraftar gözümün önünde orjinali 82 lirayken. 20 liralık atkıyı almadı gitti 10 liraya korsanını aldı.

Gördüğün tablolar 3 aşağı 5 yukarı hep aynı kişilerin yaptığı yani 300-500 kişinin yaptığı işler. Kalanı nerede bu taraftarın? Yok öyle bir Dünya maalesef gerçekler acıtır.

Laflarim gercek Besiktas taraftarina aittir. Sonuna kadar da arkasindayim. Passolige sonuna kadar karsi olsam da dayanamadim disimden tirnagimdan arttirip passolig cikarttim maclara gittim Turkiyede bulundugum sure boyunca. Passolig meselesini ayri tutuyorum bunun disinda keyfine yenik dusup adam maclara gitmiyorsa gercek bir taraftar degildir bana gore.

Gercek besiktas taraftari icin maca gitmek ekmek gibi su gibi bir ihtiyactir laflarimin arkasindayim !

Çevrimdışı harund1k3

yaa arkadaş git bi bjk tarihini oku iyice gariban sıradan insanların takımı yaptınız kulubü.. bu takımı o oligart ve para babası dediğn insanlar sponsor yada loca alıp katkı yapmasa sen rüyanda görürdün statdı

Neler diyorsun sen abi ya. Gariban siradan insan ne demek !!!

Çevrimiçi Necmi

abi bırak bu bayatlamış 1970 lerden kalma sosyalist söylemleri.. halk takımızyız doğrudurda bu camia içinden rahmi koçları ömer sabancıları,turgay cinerleri,hüsnü özyeğineri, tüncay özilhanları daha adını sayamadığım serveti milyar dolar aşmış insanlar çıkarmış bukadarda beşiktaşı sırf emekci takımı diye lanse etmeyin
varda ne b.ka yarıyorlar Rahmi Koçu ayrı tutuyorum.
o saydığın isimlerde Beşiktaşı satma sırasında en başa koyan insanlar.
birde acımasız olan kral değil ona uşaklık yapanlardır, sınıf farkını ortaya koyan oligarşiden
çok ona köpeklik eden satılmışlardır katliamları yaratan bunu sakın unutma incele o katliamların
olduğu ülkeleri bak sokaklarda kelle doğrayanlar kimler. sosyalist söylemler 70 lerde kalmadı.
dünyada sınıflar olduğu sürece sınıflar arasındaki savaş olacak sadece dönem dönem şekil değiştirir.
Bir insanı aç bırakma sakın onu asla allah din günah gibi kelimelerle durduramazsın.
silahla korkutamazsın Ezer geçer seni. @Oktay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 19:56:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Laflarim gercek Besiktas taraftarina aittir. Sonuna kadar da arkasindayim. Passolige sonuna kadar karsi olsam da dayanamadim disimden tirnagimdan arttirip passolig cikarttim maclara gittim Turkiyede bulundugum sure boyunca. Passolig meselesini ayri tutuyorum bunun disinda keyfine yenik dusup adam maclara gitmiyorsa gercek bir taraftar degildir bana gore.

Gercek besiktas taraftari icin maca gitmek ekmek gibi su gibi bir ihtiyactir laflarimin arkasindayim !

Gerçek Beşiktaş taraftarı kim Harun? Yok öyle bir şey kendi kafanda yaratıp inanmışsın sadece. Beşiktaş kompleks yapıya sahip, her renkten insanın olduğu, kozmopolit bir taraftar topluluğuna sahip.

Ne zannediyordun taraftarın %99'u fakir Fener'in ise %80'i zengin mi? Yok öyle bir şey. Romantizm üzerine yazacağın her şeyi çürütebilirim çünkü artık bunları bitirmemiz gerekiyor bunlar bizi bitirdi 20 yıldır.

Aynı Türkiye'de yaşıyor herkes. Doğuştan şanslı değilse herkesin fırsatları var maddi imkanlarını arttırmak için. Beşiktaş taraftarı hiç de sandığın gibi fakirlerin yoğun olduğu bir taraftar grubu değil.

Ki öyle bir noktaya geldik ki fakirlik kötü gibi algılanıyor asla yanlış anlaşılmasın. Ama bu yanlış. O zaman senin bahsettiğin gerçek taraftar 5.000 kişi filan sadece nerede kalan 15 milyon? Yok böyle bir şey boşuna kendini avutma ne su ne ekmek.

Su ve ekmek görmek istiyorsan Dortmund'a bak. Arsenal'e bak. Onlar da işçi sınıfı taraftar grupları. Kombine almak için şimdi sıraya girsen 2062'de birileri ölürse alabilirsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli