Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467877 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Benzinin 5 lira, bir paket sigaranın 10 lira olduğu memlekette gayet normal olan fiyatlar.

Buna da çemkiren çıkmasın artık.
herkesin aracı yok benzin almıyor herkes sigarada içmiyor o paraları veremeyecek insanlar
zaten dediğin harcamalarıda yapamaz kardeşim. en düşük bilet olan 100 lirayı 3 maçta 300 lira
bütçesinden ayıramayacak o kadar çok insan varki bir çok öğrenci kardeşimiz abisine babasına yalvararak kale arkası kombinesi almıştır.
şimdi sen diyorsunki onlara sen bu maça girme parası olan girsin. Sen onların elinden kombine satarken
verdiğin hakkı söküp alıyorsun. Buna kulüp hakkı falan demeyin resmen sattığı koltuğu tekrar satıyor.
göreceksiniz bu bilet paralarını veremeyecek bir çok insan olacak onlar dışarda üzgün otururken hangimiz
çok mutlu şekilde gireceğiz o stada. bunun yolu bu değildi.

Çevrimdışı koray1903

Bugün 2 arkadaş ile laf dalaşına girdim.Konu zemin konusu işte hepimizin bildiği. Galatasaraylı arkadaş dedi ki isterseniz zemini en iyisine yaptırın yine bozulacak ilk haftalar dedi. İşte ben itiraz ettim SİS firması bu konuda dünyanın en iyisi ve ayrı olarak hibrit olacak falan filan diye. Arkadaşın cevabı şu oldu. Bizim zemini yapan firma Real Madrid ve Barcelonanın zeminini yapan firmaydı. Firmayla alakası yok bu işin dedi.

Uzun lafın kısası bozulmayacağından emindim ama içime kuşku düşürdüler.Birisi bana izah edebilir mi rica etsem.Sorum şu .

Zemin bozulur mu ? Bozulmazsa bile neden bozulmaz ? Yani sağlamlığının nedeni nedir ?

SIS firması her video veya röportajda talebe ve ihtiyaca göre hizmet verdiklerini dile getiriyor. yani 3 lira verirsen 3 liralık, 5 lira verirsen 5 liralık yaparım diyor. Fikret Orman zemine normalin 20 katı para harcadık diyor.
Yani GSli arkadaşın aslında sorunun cevabını kendisi vermiş, firmayla alakası yok ortaya koyduğun paraya bakar iş.
O yüzden benim içim rahat zemin konusunda, senin de rahat olsun   :ok:

Çevrimdışı Efe

her türlü uyar maçtan birgün önce kararlaştırırız
yusuf abi avatarını bi yenilesene abi sana zahmet foto kırık görünüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjklimert_

Biletler çıkmadan önce bir açıklama yapılır mı şu gün şu saatte satışa çıkacak vb gibi

Çevrimdışı mylife1903

Yeni stat 1 sene kadar karışıklıklara yol açacaktır burada Fikret Orman'ın tutumu çok ama çok önemli. Bu işi bitirirse asıl gerçekten efsane o zaman olur.

Çarşı artık Beşiktaş taraftarı için bir kimlik 500-1000 kişilik bir grup değil. Ancak Demirören döneminde fazlasıyla kulübü kemiren, kavga çıkaran grup mutlaka ama mutlaka izole edilmeli.

Adam arkasını dönüyor maça ve bağırmıyorsun diye bağırsana buraya maç izlemeye mi geldin diyor? Ulan stattayım niye gelinir stada tabi ki izlemeye geldim.

Arkanı dön lay lay lom yap gerektiği yerde hakeme baskı uygulayama adam döv bedava bilet sat sonuç? İnönü'deki galibiyet yüzdesi %51. İnönü'den çıktık son 3 yıldır %65'e yükseldi bunlar tesadüf değil.

Cagri en guzel noktaya deginmis. Inonu rakipler icin bir cehennem falan degildi, misafirhane olmustu. Hakemlerin buyuk takimlari da harciyoruz bakin, dedikleri bir besiktas dograma merkeziydi.

Insallah yeni stat ile bunlar degisir ama benim icimde bir tedirginlik var. kutfen kimse stadi actik gelene 5 gidene 7 cekecegiz, hakemler bizi harcayamayacak moduna girmesin.

Stat acilisi ile yonetime ve taraftar gruplarina buyuk is dusuyor. Bizim futbolcularimizin da yeni inonude deplasmanda olacaklarini unutmayalim.

Taraftara acik calismalar yapilirsa herkes biraz alisir. Fikret orman lutfen federasyon ve kurullariyla ilgilenmeye baslasin, stat bitmis zaten safak sayiyoruz, eksiklikler olacaktir, dogaldir boyle buyuk bir yapida, yavas yavas tamamlanir ve iyilestirilir.

Stat kapasitesi ve misafir takimin kapasitesi hakkinda benim de kafam karisti.

Çevrimdışı Burak Akay

Ben Başkanın yerinde olsam hiç kombine satmam sadece loca ve vip satarım geri kalan ortalama 38 bin normal koltuğu her maç satışa çıkarırım sıcak para gelsin her hafta insanlar aç stada zaten ilk sene her türlü dolar iyi para kazanırdık 17/18 sezonu itibari ile kombine satardım maç başı 7 milyon gelse ortalam 25 maç olsa 175 milyon tl sadece bilet getirisi olurdu kombineden bu parayı kazanamayız.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Biletler çıkmadan önce bir açıklama yapılır mı şu gün şu saatte satışa çıkacak vb gibi
tabi yapılır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

herkesin aracı yok benzin almıyor herkes sigarada içmiyor o paraları veremeyecek insanlar
zaten dediğin harcamalarıda yapamaz kardeşim. en düşük bilet olan 100 lirayı 3 maçta 300 lira
bütçesinden ayıramayacak o kadar çok insan varki bir çok öğrenci kardeşimiz abisine babasına yalvararak kale arkası kombinesi almıştır.
şimdi sen diyorsunki onlara sen bu maça girme parası olan girsin. Sen onların elinden kombine satarken
verdiğin hakkı söküp alıyorsun. Buna kulüp hakkı falan demeyin resmen sattığı koltuğu tekrar satıyor.
göreceksiniz bu bilet paralarını veremeyecek bir çok insan olacak onlar dışarda üzgün otururken hangimiz
@Necmi abi niye Beşiktaş taraftarı hep fakir edebiyatı yapar hiç anlamış değilim ..bu ülkede fenerbahçe galatasaray hep hafiş fiyata kombine ve bilet satar herzamanda doldururlar ..yani tüm zenginler fb ve gs tutmuş garibanlarda Beşiktaşlımı olmuş?

Çevrimdışı f_madida

bir de satilacak kombine sayisi kisitlansa iyi olur...zaten sezon basinda, derbilerde ve avrupa maclarinda talep patlamasi oluyor, sirf bu kategorideki 7-8 mactan kombine geliri kadar gelir elde edilir, geri kalan maclarda da daha yuksek bir fiyat alinir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı empisayn

Benzinin 5 lira, bir paket sigaranın 10 lira olduğu memlekette gayet normal olan fiyatlar.

Buna da çemkiren çıkmasın artık.

hadi ya ?

öğrencilere devlet tarafından 1 ay geçinmesi için verilen ''400 '' lira için de normal mi fiyatlar ?
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

bir de satilacak kombine sayisi kisitlansa iyi olur...zaten sezon basinda, derbilerde ve avrupa maclarinda talep patlamasi oluyor, sirf bu kategorideki 7-8 mactan kombine geliri kadar gelir elde edilir, geri kalan maclarda da daha yuksek bir fiyat alinir.
30 binde durduracaklardır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Turco

abi yapacak birşey yok düzen bu elden ne gelir ki ?

ikimiz de buzdolabı satıyoruz diyelim. sen buzdolabının tanesini satıyorsun 1000 liraya ben 700 liraya. ee abi nasıl rekabet edicem ben seninle ?

bilet fiyatlarını ucuz yaptığımız zaman da talep çok olacak birçok kişi yer bulamayacağından stada giremeyecek birde böyle düşün. stadın kapasitesi yüksek olsa tamam sürümden kazanma hatrına fiyatlar aşağı çekilir ama locaları, vip koltukları, misafiri onu bunu çıkardığımız zaman kalan koltuk 35.000 civarı ki bence yeterli değil.

Çevrimdışı FARUK

Aydınlatmalara bakılırsa scoreboard açıklarda tam ortada olacak gibi

Çevrimdışı harund1k3

@Necmi abi niye Beşiktaş taraftarı hep fakir edebiyatı yapar hiç anlamış değilim ..bu ülkede fenerbahçe galatasaray hep hafiş fiyata kombine ve bilet satar herzamanda doldururlar ..yani tüm zenginler fb ve gs tutmuş garibanlarda Beşiktaşlımı olmuş?

@Oktay abi benim ne kombinem var, ne bilet alabilecegim durumum da yok zaten yurtdisinda yasiyorum.

Necmi abiylede konustum bu durumu. ben kabullenemiyorum bir Besiktasli olarak. Icime sinmiyor.

Necmi abinin ornegi cok yeterli. Ortada bir Besiktas taraftari olsun disinden tirnagindan arttirip kombine almis stadin acilacagi gunu 2.5 sene beklemis olsun. Simdi bu karar ile hic bir sekilde bu bilet parasini toplayacak gucu de olmasin. Ve onun gidemeyecegi maca stada hayran kalmis bir Fenerbahceli, bir Galatasarayli gitsin bilet alsin otursun. Bu duruma razi oluyor musun ?

Gelirler, giderler cok onemli kabul ediyorum ama bu insanlarin yasayabilecegi bu magduriyet benim icin cok daha onemli. ben eger ne stadin acilisina gelecek ne bilet alacak durumda degilken o insanlari dusunup uzuluyorsam hepimiz ayni dusuncede olup bu ise karsi cikmaliyiz. karsi cikmakla kalmayip alternatif oneriler gelistirmeliyiz. Cunku biz en basta Besiktasliyiz. Bize yakisan bence bu olur.

Çevrimdışı Turco

hadi ya ?

öğrencilere devlet tarafından 1 ay geçinmesi için verilen ''400 '' lira için de normal mi fiyatlar ?

madem öyle, kulüp yapsın kale arkası kombineleri 400 lira. transfer yasağı gelince de çıkıp siz oynarsınız artık  :lol:

Çevrimdışı Efe

Aydınlatmalara bakılırsa scoreboard açıklarda tam ortada olacak gibi
skorboartlar orda  olacaktır bencede numaralı ve kapalı ortada bırakılan 2 boşluğada armamızın geleceğini düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

aynen dediğin gibi Beşiktaş halkın takımı lafı gerimizden uydurulmuş bir şey değil
Beşiktaş her zaman emekçilerin tuttuğu takım olmuştur. Neden hakemler federasyonlar
tarafından bu kadar kolay harcandığımızı sanıyorsun. Dünyanın her yerinde bu böyledir.

Çevrimdışı Fatih

Yeni stat 1 sene kadar karışıklıklara yol açacaktır burada Fikret Orman'ın tutumu çok ama çok önemli. Bu işi bitirirse asıl gerçekten efsane o zaman olur.

Çarşı artık Beşiktaş taraftarı için bir kimlik 500-1000 kişilik bir grup değil. Ancak Demirören döneminde fazlasıyla kulübü kemiren, kavga çıkaran grup mutlaka ama mutlaka izole edilmeli.

Adam arkasını dönüyor maça ve bağırmıyorsun diye bağırsana buraya maç izlemeye mi geldin diyor? Ulan stattayım niye gelinir stada tabi ki izlemeye geldim.

Arkanı dön lay lay lom yap gerektiği yerde hakeme baskı uygulayama adam döv bedava bilet sat sonuç? İnönü'deki galibiyet yüzdesi %51. İnönü'den çıktık son 3 yıldır %65'e yükseldi bunlar tesadüf değil.
bu sevda bitmez bu hasret dinmez
İsteyene gider hic fark etmez!!!

@Çağrı

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı eagleizm

skorboartlar orda  olacaktır bencede numaralı ve kapalı ortada bırakılan 2 boşluğada armamızın geleceğini düşünüyorum
bir kartal bir de arma olsa da olur  :)
BEŞİKTAŞ..

ysariusta

• Ziyaretçi

Doluluk meselesi demografik yapı üzerinden tartışılmaz ama gerçekten kıt kanaat geçinen insanları düşünmek güzel bir vasıftır. Düşünülmelidir. Özel aracında seyahat ederken metrobüs rezaletini yok saymak gibi bir durum bu. Hayatın her alanında muhtaç insanlar var. İnsanlar refahı paylaşamazsa sonu felaket olur.

Çevrimdışı Kuntz

Oktay bey kanımca ortada fakirlik edebiyatı falan yok. Var olan bir gerçek var. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaraya nazaran daha çok emekçi kitlelerin ve eskiden orta direk olarak tabir ettiğimiz kesimlerin takımıdır. Mürekkep yalamışı çoktur ama kolay yoldan köşeyi döneni genel anlamda pek yoktur. Bu gerçeği kabullenmenin de fakir edebiyatı ile alakası yoktur. Alın teri ile çalışıp parasını kazanan insanların çoğunluğunun Beşiktaşlı olması övünülecek bir şeydir. Halkın takımı tabiri boş bir tabir değildir. Beşiktaş'ı anlatır.

Çevrimdışı OrkunCoskun

madem öyle, kulüp yapsın kale arkası kombineleri 400 lira. transfer yasağı gelince de çıkıp siz oynarsınız artık  :lol:

Kimse öyle birşey istemedi zaten. Öğrenciler dişinden tırnağından arttırıp yine alırlar. Ukala ukala konuşmak yerine yapıcı ol biraz.

Beşiktaş HALKIN TAKIMI'dır derken gururla söylüyorsun ya ? Hani halkı düşünen bir konuşma değil bu.

Çevrimdışı emre1

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 19:31:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar Trabzon taraftarının stadımız ile ilgili kötü yorumlarını buraya koymayın bir anlamı yok çünkü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı harund1k3

Bunların bizimle alıp veremediği ne ?

Daha bugun baskanlari gelip cimimize metiyeler duzdu :) Boyle seyleri paylasmaya bile degmez. Stadimizin ne kadar guzel oldugunu bu tarz yorumlardan anlayabilirsiniz. Ters oranti yapin boyle yorumlari ne kadar saydiriyolarsa ne kadar dillerine dusmusse o kadar guzel oldu demektir. Bogazin ortasina bir saray yaptik kiskananlarin yorumlari elbette boyle olacak.