Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468284 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı empisayn

maçın oynanmasına bir kaç gün kalana kadar genel satışa çıkmaz biletler
büyük ihtimalde hiç çıkmaz ikinci öncelikte biter
paranızı kartınıza önceden yükleyin çıkar çıkmaz bir kaç dakikada biletler tükenecektir
öncelikle boşluk fazla olan yerlere hamle yapıp alın derim yer beğenmeye kalkarsanız bilet kalmaz
önemli olan o gün stadın içinde olabilmek nerde oturduğunun görüş açının ne olduğunun hiç bir önemi yok

abi ikinci öncelikte olanlar da mı 1 bilet alabiliyor bilgin var mı @Necmi
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı brci

eski açık rampayı özledim galiba   :)

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi kullanıcı profilinde kombine bilet detayı için bir yer açılamaz mı?  Kombinesi olanların yaşının altında koltuk bilgisi de yer alsa olmaz mı?
zaten isteyenin yazması için boş alan var.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tugozcan

paranızı kartınıza önceden yükleyin çıkar çıkmaz bir kaç dakikada biletler tükenecektir
öncelikle boşluk fazla olan yerlere hamle yapıp alın derim yer beğenmeye kalkarsanız bilet kalmaz
önemli olan o gün stadın içinde olabilmek nerde oturduğunun görüş açının ne olduğunun hiç bir önemi yok
Uyarilar icin sagolasin abi.
Kombinem var benim önceliği kaciricam bi aksilik olacak diye panik yapiyorum :D

Çevrimiçi Necmi

abi ikinci öncelikte olanlar da mı 1 bilet alabiliyor bilgin var mı @Necmi
kombine sadece kendi koltuğunu alabiliyor sonrakilerede bir bilet hakkı verirler
diğer türlü karaborsaya yol vermiş olurlar. maçın oynanacağı gün bilet fiyatları 2000 lirayı geçer. :)

Çevrimdışı ToNI

abi peki kombine sahipleri sadece kendi koltuklarını mı alabilecekler yoksa başka bir yerden de bilet alıp izleme şansları olacak mı ? saçma gelebilir ama.......
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı Efe

Uyarilar icin sagolasin abi.
Kombinem var benim önceliği kaciricam bi aksilik olacak diye panik yapiyorum :D
kombinelere 1 hafta öncelik tanırlar zaten koltuğunu sana satacak başka bi koltuk almamız mümkün değil açıklamaya göre sen bilet almaya bastığında direk seni koltuğuna yönlendirecek ve satışı yapacak benim anladığım bu :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yatoraya

Güncel :D :D

ne kadar büyük bir iş yapıldığı bu fotolardan anlaşılıyor. hey gidi..
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı ahmetx

koltuğun dibine tel örgü koyan zihniyet mi olur yaa.. utandım resmen, acilen cam yapılmalı.
ayrıca tribun ayrımı için çok kötü bir yer seçilmiş, ayrımın olacağı yer çapraz olmalıydı ki kimsenin önüne gelmesin tel veya cam
evet bence de ,
koltuğun dibine tel örgü koyan zihniyet mi olur yaa.. utandım resmen, acilen cam yapılmalı.
ayrıca tribun ayrımı için çok kötü bir yer seçilmiş, ayrımın olacağı yer çapraz olmalıydı ki kimsenin önüne gelmesin tel veya cam
stadyumun en kötü tarafı bu olsa gerek koltuklar tel örgüyle ayrılmış olacak iş değil .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brci

Çevrimiçi Necmi

kombine alacak olanları uyarayım acele edin bilet satışları başladığında kombine satışı biter

Çevrimdışı Efe

kombine alacak olanları uyarayım acele edin bilet satışları başladığında kombine satışı biter

KOMBİNE ALACAK ARKADAŞLAR 1 HAFTA İÇİNDE KOMBİNELERİNİ PASSOLİG KARTLARINA YÜKLETSİNLER MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTIĞI AN KOMBİNE SATIŞLARI DURACAKTIR.İLK MAÇI KAÇIRMAYIN. :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Dün Başkanımızın 3 maç olayı çokça konuşuldu ve ben bu gün anlıyorum ki çok yerinde bir taktik olmuş. Sanırım sırf şu son 3 hatta açılış maçında tribünde olabilmenin önceliği için kombine alanlar var

Olayın arka planınıda bilmiyoruz, hala izlenmedeyiz, belki yapmasak UEFA'dan bir yıl daha gelecekti, belki halada gelecek, stadın geç açılması nedeniyle UEFA'ya verilen sözler tutulamamıştır, BA ve Ersan'dan gelen paralar verilen sözleri karşılamaya yetmemiştir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Efe

1 Nisana kadar 30 bin rakamını devirirsek baya iyi gelir olacak üzerine bide 38 bin bilet satılacak loca vip 1903 hariç parasal açıdan önümüzdeki 2 ay iyi geçecek inşallah şampiyonlukta gelirde sıkıntılar biter :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Güncel fotoğraf yokmu?Şeffaflar yarında serilmezse bayağı bayağı işkillencem😤😤
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

abi peki kombine sahipleri sadece kendi koltuklarını mı alabilecekler yoksa başka bir yerden de bilet alıp izleme şansları olacak mı ? saçma gelebilir ama.......
söylenen o

Çevrimdışı kryhrglu

KOMBİNE ALACAK ARKADAŞLAR 1 HAFTA İÇİNDE KOMBİNELERİNİ PASSOLİG KARTLARINA YÜKLETSİNLER MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTIĞI AN KOMBİNE SATIŞLARI DURACAKTIR.İLK MAÇI KAÇIRMAYIN. :icool:
Abi merak ettiğim birşey var benim kombinem var, ilk maçada tabiki gidicem ama bilet fiyatları hakkında bir duyum veya bilgi varmı öğrenciyim biriktiriyim yani bi şekilde  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Olayın arka planınıda bilmiyoruz, hala izlenmedeyiz, belki yapmasak UEFA'dan bir yıl daha gelecekti, belki halada gelecek, stadın geç açılması nedeniyle UEFA'ya verilen sözler tutulamamıştır, BA ve Ersan'dan gelen paralar verilen sözleri karşılamaya yetmemiştir diye düşünüyorum.
sıkıntı olmasa kombine sahiplerine 2 senedir ücretsiz maç izleten yönetim 3 maçın Hesabını yapmazdı. Darboğazdan çıkmaya çalışıyoruz bu Yüzden destek şart,,

Çevrimdışı tuncaboylu

Umarım bir sorun çıkmayacaktır, şu 3 maçtan gelecek para bizi rahatlatabilir.

http://www.hurriyet.com.tr/besiktasa-uefadan-ceza-ve-anlasma-28955394

Bu anlaşmaya göre, başabaş zararı 20 milyon euro'ya indirmiş olmamız gerekiyordu. Tahminimce başardık, oyuncu transferinden epey kar ettik çünkü. Ama başkan işi şansa bırakmak istemiyor muhtemelen.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Uefa sıkıntı yaratmasın diye vodafone ödemeleri ikinci devreden itibaren yapmış bu yüzden sıkıntı yok. Ben eğer 3 maçlık öncelik olmasaydı bu günlerde bu kadar kombine satışı olmazdı diye düşünüyorum. Necmi'nin dediği gibi bursa maçında 2000 TL lere çıkabilir fiyatlar. Bunun yerine gidip yarısına kombine almak varken karaborsaya düşmek mantıksız. Bir de Loca 1903 ve Vip tribünlere de baskı yapmalı Başkan. Nasıl olsa 3 sene sonra ödeyecekler bu parayı. Şimdiden ödeseler iyi olur ayrıca fakir edebiyatı yapacaklarını da sanmıyorum. Ayrıca diğer kombinelilere de moral olur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Abi merak ettiğim birşey var benim kombinem var, ilk maçada tabiki gidicem ama bilet fiyatları hakkında bir duyum veya bilgi varmı öğrenciyim biriktiriyim yani bi şekilde  :D
kale arkaları alt 110 üst 100 olacak deniyor bende öyle tahmin ediyorum daha ucuzda olmasın zaten  bare yaptılar böyle bişey kasaya iyi para girsin kapalıda 250 den alta olmamalı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kryhrglu

kale arkaları alt 110 üst 100 olacak deniyor bende öyle tahmin ediyorum daha ucuzda olmasın zaten  bare yaptılar böyle bişey kasaya iyi para girsin kapalıda 250 den alta olmamalı :)
Sağolasın abi  :)

Çevrimdışı ozcan7

Çarşı grubunun tamamı paso ligi protesto etmiyordu çok az bir kesim var onlar protesto ediyordu. Onlar da aslında protesto etmiyordu sadece olimpiyat çilesini çekmemek için paso ligi bahane ediyorlardı. .

yok artık daha neler.çArşıyı sevmezsin anlarım.Destek olmazsın anlarım.Ama saçma sapan iftiraları anlamam.Olimpiyatı bahane gören insanların yüzde 90 ı amatör branşlara gidiyor deplasmanı kaçırmayan insanlardı.
Ya en güzel günler bizim olacak ya da kimsenin güzel günü olmayacak.