Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5467579 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı Gorgaze

Trabzon hakkında bazı yazar arkadaşların yorumları ve düşüncelerini hayretlerle okuyorum.

Herhangi birini veya toplu olarak alıntılayıp altına cevap girmek istemiyorum. çünkü söylemek istediklerim bu arkadaşlara cevap mahiyetinde değil, genel bir görüşün ortaya konmasıdır.

Beşiktaş ve Trabzon.. Kimse bana bu ikisinin çok başka şeyler yaşadığını anlatamaz. Binlerce şeyi ölçümleyip birini daha başarılı diğerini daha başarısız addetmek mümkündür.

Ülkemizde endüstriyel futbolun varlığından bu yana sistemin 'sürekli' olarak etlerini kopardığı - parçaladığı 2 kulüp bulunmaktadır.
Bugün bizim Trabzon'dan farklı bir noktada olmamızın 2 sebebi vardır. Süleyman Seba ve Fikret Orman. Son gözlemlerim ve haddimce bu işten anladığım kadarıyla Muharrem Usta Trabzon için büyük bir şanstır. Kulübe ve taraftara çok yakışmaktadır.

Bu ikinci mesajım forumda. Bir öncekinde belirttim. İnsanların akılları ve duygularıyla mücadele eder. Sahada da, uzay araştırmalarında da, bir ilkokulda da bu böyledir. Bu mücadele esnasında akılları değiştiremezsiniz fakat duygular her an değişime açıktır ve duygular mücadelenin en yoğun olduğu anlarda akıldan çok daha büyük bir silahtır.

Liverpool maçında olimpiyat stadındaydım. Oyuncularımızın terlerini sonuna dek takdir ediyorum. Hepsinden allah razı olsun. O gün tribünde olan herkes şunu bilir. O turu atlayan stattaki insanların duygularıdır. Bu çok açıklanabilir birşey değil. Yok takımı ittik, top Liverpool dayken ıslıkladık falan değil. Yüzbine yakın insanın aynı anda aynı şeyleri bu kadar yoğunlukta hissettiği çok az an olmuştur. Her ne kadar Beşiktaş olsak bile çok kolay tekrarlayabileceğimizi düşünmüyorum. Demek istediğim o maçı televizyonda izleyen taraftarlar ile statta izleyen taraftarlarımızın açısından önemi çok farklıdır. Geçen twitter da veya instagram da tam hatırlamıyorum Olcay Şahan'ın yakın zamanda Liverpool maçı ile ilgili paylaşımını gördüm. Altındaki yorumların %80 i bırakın artık şu maçı şampiyonluğa konsantre olun %20 si ise duygusal ve gurur mahiyetinde. Size şunun garantisini verebilirim o %80'in içindeki hiçbir arkadaş o gün Olimpiyatta değildi.

Hiç düşünmüyor musunuz Trabzon taraftarları neden bu kadar kırılgan ve şiddete meyilli. Adaletin bittiği yerde ne oluyordu bizim lügatımızda?

Arkadaşlar şunu kabul edelim. Trabzonlu kardeşlerimiz bir daha o fırtına estirdikleri zamanın endüstriyel futbol içerisinde gelmeyeceğinin farkındalar. Toplayıp, bilenip, bütün güçleriyle en uygun şartlar altında yakalayabilecekleri ve benim kişisel kanaatim yakalamayı sonuna kadar hak ettikleri ve adaletli olan tüm vicdanlarda 'yakaladıkları' başarı kursaklarından alınmıştır. Bu travmayı bizim için kaybedilmiş bir şampiyonlukla eş tutamazsınız. Biz nice şampiyonluklar kazanıp kaybedeceğiz. Kimilerinde terimiz yetmeyecek kimilerinde bizim de kursağımızdan alacaklar. Fakat çoğu Trabzon'lu genç kardeşimin hiç yaşamadığı, senelerce belki de bu kadar yaklaşamayacakları bir şey ellerinden alındı. Çalındı.

Kırgınlıkları ve buruklukları az boz değil. Günlerce aç susuz dövülmüş bir kediye elinizi atınca sevebileceğinizi mi düşünüyorsunuz. Bırakın bize de vursunlar. Görmüyor musunuz? Yaraları açık. Kanıyor. Utanmıyor musunuz?

Şu anki hallerini biz anlamayacaksak dünyada kimseye anlatamazlar kendilerini.

Trabzonspor birilerinin gözünde 4. büyük, birileri için hayatın ta kendisi, birileri için düşman olabilir. Birileri için 2010-2011 şampiyonu, kimileri için 2. si olabilirler. Benim ve birçok Beşiktaşlı için hiçbiri değiller. Trolleri boşversinler. Trabzonlu kardeşlerim şunu unutmasınlar:

Beşiktaşlılar için Trabzonspor kimsenin boğazına çökmemiş, hangi takımlı olursa olsun hiçbir mazlumun sevincini çalmamış, her başarısının arkasında kendi emeği olan onurlu ve şerefli bir Türk kulübüdür.

bir yerlerde yazıyor musun bilmiyorum ama yazmıyorsan kesinlikle yazmalısın.Eline sağlık  :claps:
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Emre_ZA

Arkadaşlar stadyumda açılacak olan Kartal Yuvası ne zaman faaliyete geçer. Ve sizce maç günü ne kadarlık bir ciro olur tahmini. Bir de karşılaştırma açısından eski evimizdeki kartal yuvasının maç günü cirosu kaç liraydı. Hatırlayan bilen var mı? :photo:

İnönü'de 2 kartal yuvası vardı, bir maçta maksimum 300.000 TL yi görmüştü bundan 5 sene önce..
Bu sene...O sene...

Çevrimiçi Necmi

121. blok yerleşimini yapmaya başladım.. 121. bloktan kombine alanlar yazarsa devam ederim :)
121 20 18
yanlız çizgileri farklı bir renkle çizersen daha iyi belli olur

Çevrimdışı tugozcan

Çevrimdışı rebelh

cinayet olayını biraz araştırdım lafım yok ona
ama futbol taraftarı söver abi acımadan söver hele hele taçı 20 numara gibiler kullanıyorsa ana avrat söver
daha 1 ay önce futbolun beşiğinde cüneytin yediği ingilizce küfürlerden dolayı yayın istanbula alındı

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

allahım sana şükürler olsun 15 gündür internet yoktu nihayet foruma girdim :ishock:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi @Efe

121.ci blokda bos yer varmi ?

Oncelikli bilet hakki ciktigi an saldiracagim ona gore :busted_cop:

bulursan saldırırsın :busted_cop:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gorgaze

yaw biz çok alttan almışız sizlere çok uzak kaçmışız sıra :10 nedir yahu  :)
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

121. blok yerleşimini yapmaya başladım.. 121. bloktan kombine alanlar yazarsa devam ederim :)
@Erdem Çözer şimdiden ellerine sağlık. Aradaki boşlukları da foruma üye yapacağız illaki  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ErsinA.

121 20 18
yanlız çizgileri farklı bir renkle çizersen daha iyi belli olur

Necmi abi kullanıcı profilinde kombine bilet detayı için bir yer açılamaz mı?  Kombinesi olanların yaşının altında koltuk bilgisi de yer alsa olmaz mı?

Çevrimdışı emre1

https://twitter.com/poyrazjk/status/712616690434097152

Böyle tipleri burda savunacakta çıkar şimdi

bu tip insan görünümlü yaratıkları şu güzelim stada almamaları lazım küfür etmeden yada alkol almadan takıma destek verilemiyo mu yada görsel şovlar pasif mi kalıyor herkes kendi kolkuğunda oturunca sesimiz shaya az mı duyuluyor yada 3 lü çekemiyomuyuz. bir insan futbol maçına neden gider. takıma destek için - futbol maçı izlemek için ve eğlenmek için. kendi koltuğunda oturarak hem takıma destek olabilirsin hem maç izleyebilir hemde eğlenebilirsin ama bu beyinsiz gerizekalılar koltuk gaspı yapmakla beraber içkiden kokuşmuş ağızlarından küfürü eksik etmeyerek insanlara o eşsiz dakikaları zehir etmekten başka bir bok bilmezler. inşallah o dik tribünlerden düşürlerde sakatlanıp maçlara gelemezler, çünkü bu insan görünümlü yaratıklar muhtemelen açılır kapanır koltuklarında üstüne çıkarlar

Çevrimdışı siyah-1903

Arkadaşlar Buraya Cam Olacak mı ?

koltuğun dibine tel örgü koyan zihniyet mi olur yaa.. utandım resmen, acilen cam yapılmalı.
ayrıca tribun ayrımı için çok kötü bir yer seçilmiş, ayrımın olacağı yer çapraz olmalıydı ki kimsenin önüne gelmesin tel veya cam
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ErsinA.

bulursan saldırırsın :busted_cop:

Bizde deplasman tribününden alırız artık.  (şansımız varsa)

Çevrimdışı mehmetcan1903

vip tribünü 1903 yazalarlar diye bekledik maşallah içine etmişler.. o modeli tasarlayan arkadaş kimdir ya Allah için! sadece piksel olsa ne güzel uyardı.. zaten koltukların rengi diğer beyaz koltuklardan 1-2 ton fazla bide aşşağı dik inen siyah koltuklar berbat etmiş  :s20: tel örgülere hiç deyinmek istemiyorum deplasman tribününü hadi tel örgü ile ayırdık tamam kabul ama kendi tribünlerimizi tel örgü ile ayırmak böyle stadyuma yakışmıyor. ersoy özdem stadyum açılmadan cam korkuluk ile değiştirileceğini yazmış twitter hesabından  :bandit:

Çevrimdışı serti67

yanarım yanarım sazan gıbı atlayıp  ılk gun yenı acık alttan aldım tum forum eskı acık alta gıttı aldı bırı cıksa yenı eskı degısmek ısteyen alt kat dakkada degıstırcem yaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Turco

cinayet olayını biraz araştırdım lafım yok ona
ama futbol taraftarı söver abi acımadan söver hele hele taçı 20 numara gibiler kullanıyorsa ana avrat söver
daha 1 ay önce futbolun beşiğinde cüneytin yediği ingilizce küfürlerden dolayı yayın istanbula alındı

biz sövmesin demiyoruz ki. hatta ana bacı sövsün ama koro eşliğinde toplu küfür edip kulübe ceza aldırmasın.

iki metre önündeki futbolcuya yabancı madde atıp yaralayıp ceza aldırmasın.

hiç yurtdışında maç izledin mi ? ben nerden baksan 10 ülkede maç izledim inan bana abartmıyorum taç kullanan futbolcunun üzerine balgam atıyorlar.

balgamı geçtim alt katta bulunan deplasman taraftarı tribününe yukarıdan işiyorlar  :lol: 

bireysel yapılan şeylere pek ceza gelmiyor, geliyorsa da kişisel olarak geliyor ama toplu yaptın mı kulübü yakıyorsun. bunlar toplu yapıp kulübe zarar veriyorlar maalesef.

Çevrimiçi Necmi

Çıksın artik biletler :)
maçın oynanmasına bir kaç gün kalana kadar genel satışa çıkmaz biletler
büyük ihtimalde hiç çıkmaz ikinci öncelikte biter
paranızı kartınıza önceden yükleyin çıkar çıkmaz bir kaç dakikada biletler tükenecektir
öncelikle boşluk fazla olan yerlere hamle yapıp alın derim yer beğenmeye kalkarsanız bilet kalmaz
önemli olan o gün stadın içinde olabilmek nerde oturduğunun görüş açının ne olduğunun hiç bir önemi yok

Çevrimdışı ErsinA.

maçın oynanmasına bir kaç gün kalana kadar genel satışa çıkmaz biletler
büyük ihtimalde hiç çıkmaz ikinci öncelikte biter
paranızı kartınıza önceden yükleyin çıkar çıkmaz bir kaç dakikada biletler tükenecektir
öncelikle boşluk fazla olan yerlere hamle yapıp alın derim yer beğenmeye kalkarsanız bilet kalmaz
önemli olan o gün stadın içinde olabilmek nerde oturduğunun görüş açının ne olduğunun hiç bir önemi yok

Karta 120 TL yükledim.  Bekliyorum bakalım.

Çevrimdışı serti67

ınsallah yenı stata bu tarz üzücü olaylar yaşanmaz halkın takımı adını almıs bır takımın ınsanların hakkını barbarca gasp edıldıgı bır oluşumlara ızın vermemsı lazım bızım ovundugumuz besıktaslılık durusna yakısmaz duzelmek ıcın yenıden bır trubun kulturu olusturmak ıcın eskılerın yanlıslarından ders alınarak temız bır sayfa acmak ıcın tam zamanı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

@Birisi bilet kalmaz ben sana diyim :D bu arada 24 ünde şeffafların geleceği bilgisi vardı sende bi daha sordurabilirmisin rica etsek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

benm anlamadığım şu..
çarşı passo almaya yeni başladı deniyor, ama zaten kapalı üstün kombineleri çoktan satılmıştı..
nasıl kapalı üstte olacaklar?
Çarşı grubunun tamamı paso ligi protesto etmiyordu çok az bir kesim var onlar protesto ediyordu. Onlar da aslında protesto etmiyordu sadece olimpiyat çilesini çekmemek için paso ligi bahane ediyorlardı. .