Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5468395 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tuncaboylu

Stadsın kapasitesi 43.880 bilin bakalım neden  :)

Misafir takıma %5 yer ayrıldığı için diyorsun.

Ama talimatta en az %5 deniyor, %5.5'de ayrılmış olabilir tribün yapısından ötürü.

Çevrimdışı ademkestane

Arkadaşlar kafama takıldı ve burda illaki bir bilen vardır diye sormak istiyorum. seref tribununde oturanlarda bilet alacakmı? almıyorsa bence almaları gerekmezmi?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Dün Başkanımızın 3 maç olayı çokça konuşuldu ve ben bu gün anlıyorum ki çok yerinde bir taktik olmuş. Sanırım sırf şu son 3 hatta açılış maçında tribünde olabilmenin önceliği için kombine alanlar var
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yedic

Cevaplandiysa kusura bakmayin aradim buladim, suanda tartisilan demir bolme - sonradan cam olacak deniyor, o bolumu neden ayirdilar? orasi deplasman tribunuyle kesismiyor neden oyle bolduler anlamadim.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 15:26:50
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

neden :D
neden abi :D

Misafir tribünü X 20

Ayrıca çoğu rakip taraftarı tarafından boş bırakılacak misafir tribününü binde bir bile fazla yapmaz bizim başkan
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Cevaplandiysa kusura bakmayin aradim buladim, suanda tartisilan demir bolme - sonradan cam olacak deniyor, o bolumu neden ayirdilar? orasi deplasman tribunuyle kesismiyor neden oyle bolduler anlamadim.

Tribün ayrımı, kale arkası tribünlerle kapalı ve numaralıyı ayırıyor.

Çevrimdışı tayfunyasar

Dün Başkanımızın 3 maç olayı çokça konuşuldu ve ben bu gün anlıyorum ki çok yerinde bir taktik olmuş. Sanırım sırf şu son 3 hatta açılış maçında tribünde olabilmenin önceliği için kombine alanlar var

uefa işi de olayın başka bir boyutu tabi ki. yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir bu yorum.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı SilverArrows

Sahada bulunan reklam panoları dijital olursa güzel olur. Modern stadlarda hepsi dijital artık.

Çevrimdışı castoridae

Arkadaşlar ben stadın tamamının kombine olarak satılması yasak diye biliyorum. Hatta toplam koltukların en fazla %75'i satılabilir gibi de bir rakam kalmış aklımda. 40 bin koltuğun %75'i 30 bin civarı yapıyor zaten. Bu koltukalardan sponsora ayrılan var misafir tribünü var derken arkadaşın saydığı 29 bin rakamı toplam kombine gibi duruyor.
Tabi yanılıyor olmam da kuvvetle muhtemel.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 15:31:18
yeni kombine alanlar bursa maçına bilet almadan direk girebilecek mi?
böyleyse tam kaos olur...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tayfunyasar

Misafir tribünü X 20

Ayrıca çoğu rakip taraftarı tarafından boş bırakılacak misafir tribününü binde bir bile fazla yapmaz bizim başkan

403 -404 ve 405 nolu bloklar 410 -411 -412 ile aynı. Passodan sayan arkadaşın dediğine göre orada 2174 koltuk var. Stadın toplam kapasitesi 42903 dendi, 42193 dendi 41903 dendi. En nihayetinde bir drone çekimi olsa da komple saysak şu koltukları.

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimiçi Samet Ç

Stadı genel olarak beğendim bir iki ayrıntı dışında. Umarım onlarda ilerleyen senelerde değiştirilir.

Koltuk düzeni pixel çok kötü duruyor bence tek renk olsaydı mesela full siyah aynı şekilde merdivenlerde çok sade duruyor onlarda fümeye boyanırsa daha da boğucu bir stat haline gelebilir. Tel örgülerin de değiştirileceğini düşünüyorum milyon dolarlık lüks bir stat yapıyorsun ama tribünleri tel örgü ile ayırıyorsun saçmalık şu anki Samsun 19 Mayıs stadında bile belli bölümler kırılmaz cam ile ayılmış durumda fazla bir maliyetinin olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.

Çevrimdışı ozan062

Misafir tribünü X 20

acıkcası arttırabilirler bile çnk çnk hep bu koltuklar satısta olacak anlık olarak ve geneldede tamamı satılacak bunu yıla vurdugumuzda milim artıslar bile kazancı arttırırlar o kadar diyoruz baskan parayı sever işte burda bu tezimiz çuvallıyor:D yani mecburen artabilir binde bir bile olsa
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

uefa işi de olayın başka bir boyutu tabi ki. yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir bu yorum.

Her şeyden önce sanırım diyerek kesin bir yorum koymadım ortaya. Ayrıca stadın en geç ve kesin olarak 30 nisanda açılacağı belliydi. Başkanımızın açıklamasından sonra kombine kuyruğu oluşuyorsa kimse farklı bir anlam yüklemez sanırım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı yedic

Tribün ayrımı, kale arkası tribünlerle kapalı ve numaralıyı ayırıyor.

Tesekkurler, ama bence cok mantiksiz zaten yeni sistemde herkesin oturacagi yer belli boyle bir ayrima bana gore gerek yoktu.

Ayrica http://www.futbolarena.com/vodafone-arenaya-ne-kadar-para-harcandi-250396h/ haberde kapasitenin uefa statusundeki finallerine evsahipligi yapabilmesi icin yaklasik 45.000'e cikarildigi yaziyor.

Çevrimdışı Turco

Arkadaşlar kafama takıldı ve burda illaki bir bilen vardır diye sormak istiyorum. seref tribununde oturanlarda bilet alacakmı? almıyorsa bence almaları gerekmezmi?

şeref tribününe gelen adamdan nasıl para alacaksın ? diyelim ki başbakan geldi adamdan bilet parası mı isteyeceğiz ?  :D

Çevrimdışı osman1903

Ben yönetim 32.000 kombine olunca durduracak diye duymuştum 2000-2500 deplasman olsa sponsorlar falan her maç 5-6 bin bilet satılacaktır her maç

Çevrimdışı Fatih

Yok baya baya fark edilecek temizlense bile 1-2 ton fark var arasında.
Valla bende 25.000TL versem ben de 1-2 ton fark olmasini isterdim  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Turco

peynir ekmek gibi kapışılmış kombineler kapalıdan alacaktım alamadım  :s20:

keşke başkan daha yüksek fiyat çekseymiş.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2016, 15:41:45
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

peynir ekmek gibi kapışılmış kombineler kapalıdan alacaktım alamadım  :s20:

keşke başkan daha yüksek fiyat çekseymiş.
Seneye olası bir şampiyonluk durumunda bu kombineler %20 %30 zamlanır bence. Bu lokasyona şampiyonlar ligi de katılırsa en makul fiyatın bu olacağını düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Seneye olası bir şampiyonluk durumunda bu kombineler %20 %30 zamlanır bence. Bu lokasyona şampiyonlar ligi de katılırsa en makul fiyatın bu olacağını düşünüyorum.

ama artmamalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı eagleizm

Bu kadar ilgiden sonra kapasite konusunda sınırlar zorlanacaktır.Hatta üst katlara koltuk koymayı düşünmüyorlarsa bile artık düşüneceklerdir.
BEŞİKTAŞ..