Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473699 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

@FARUK numaralıya takılan koltuklardaki dikey olarak görünen yerler boş mu yoksa siyah koltuk mu ne yapılmaya çalışılıyor anlayanmadım
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı yigitcan1903

Şurada stad tarihi verilmiş, ortam bayram havası olacakken, vah ben mahkemeye veririm, vay bu nasıl dolandırıcılıktır. Ondan sonra kulüp neden diğer renklilerle mücadele edemiyor diye soruyorsunuz ? Cevabı son 3 sayfada net görünüyor, şu dk'da kombine muhabbeti yapan adam, benim gözümde müşteridir, taraftar değildir..
Senin gözünde değil kulübün gözünde öyle zaten
Demekki öyle de davranmak gerekiyor
Hakkını yiyen federasyona yetmez gücü
Gelip taraftara yetirsin bakalım

Çevrimiçi sozkul

Arkadaşlar küçük bir özet lütfen:
Başkan, 10-11 nisan açılışı dışında ne dedi?

Çevrimdışı Adaletli Kartal

Öncelikle herkese merhabalar,

Forumu devamlı takip etmekle beraber ilk kez mesaj yazma gereği hissettim. Buradan bizi bilgilendiren, heyecanını paylaşan bütün arkadaşlarıma ve büyüklerime teşekkür ederim.

3 maçlık kombine mevzusu ile ilgili açıklama yapmak istiyorum.

Kombinem var ve şükür kendimi çok zorlamadan gönül verdiğim takımı destekleyebileceğim, heyecanını hissedebileceğim kadar kazanıyorum (ki bence bütün emekçiler zorlanmadan sevdiği takımı destekleyebilmeli, çocuklarına arzu ettiği eğitimi verebilmeli,en azından bir kez tatile çıkabilmeli vs. - malesef bunu yaşatamayan bir ülkeyiz). Bunu size söyleme sebebim, benden ilk 3 maç istenilen mebla ne olursa olsun çıkarıp seve seve vereceğim. Buradaki çoğu insanın da benim gibi davranacağına eminim.

Fakat mevzu bu değil. Mevzu Beşiktaş için benden daha fazla fedakarlık ederek, hayatında birçok değişiklik yaparak orada olma hayali ile kombine alan arkadaşlardır. 20bin veya 30 bin kombineli içerisinde 20 tane bile bu fedakar arkadaş zarar görecekse, ve bu zarar Beşiktaş'ın verdiği sözü tutmamasından dolayı olacaksa orada çok büyük bir yüzde ile sesini yükseltecektir taraftarımız.

Hiçbir zaman kulübümüzün menfaatini fedakar taraftarımızın hayalleriyle oynayarak sağlamadık. Hatta sadece kendi değil başka takımın taraftarının hak ettiği hayaller üzerinde bile 'adalet' diyerek kendi menfaatimizi gözetmeden yanında durabildiğimiz için 'beşiktaşlı duruşu' diye bir kavram var. Diğer bazı takım taraftarları kabul etmese de, başka hiçbir kulüp için '... duruşu' denmemiştir.

Arkadaşlar : Son yıllarda yakaladığımız ivmenin sebebinin doğru yatırımlar, doğru transferler vs. gibi sığ şeyler olduğunu düşünmüyorum. Zaten bu bahsettiğim şeylerden kaynaklı başarılar sonucu reel sportif sonuçlar olması lazım, ki 5 senedir böyle bir durum yok. Fakat neredeyse 5 senedir tüm Beşiktaş taraftarı kendini gayet başarılı gibi hisseder. Bu içinizdeki hissin nedeni ortaya bir algı konmuş olmasıdır. Malesef Süleyman Seba'dan sonra ülkemizdeki hiçbir kulüp başkanın gösteremediği başarıyı sayın Fikret Orman göstermiştir. Beşiktaşîn başarısı adalet, terbiye ve birliktelik vurgusudur. Bunu taraftarında, oyuncusunda, ekibinde her yerinde görebilirsiniz. İnsanlar akılları ve duygularıyla mücadele ederler. Her alanda bu böyledir. Sahada da, şantiyede de, uzay araştırmalarında da. İnsanların akıllarını değiştirebilmeniz mümkün değildir. Fakat duygularını değiştirebilirsiniz.

Etrafınızda ne kadarını hissedersiniz bilmiyorum fakat, inanılmaz bir pozitif hava var Beşiktaş'a karşı. Bunu bizim kadar fanatik insanlarda algılayamazsınız. Bizim duygularımız çok uçta ve keskin (: Fakat fanatik ve dünyasının merkezindeki aktörlerden biri futbol olanlar halkın %10 u değil. Kalanına sorun. Bir kadına sorun, bir küçük kıza, bir futboldan nefret eden meriç e (: sorun Beşiktaş'ı.

İyi insan olmadan Beşiktaş'lı olunmaz. Beşiktaş hiçbir taraftarımızın hayalinden büyük değildir. Beşiktaş zaten o hayale sarılabilmektir. Milyonlarca insanın Gomez'den önce mazlumu sevmesidir.

Bizi yenemezler. Malesef bu böyle. Çünkü burada bir rekabet yok.

Bizi yenerler. Onların masasına oturursak yeniliriz. Bilmiyoruz çünkü.

Onların masasına oturmayın arkadaşlar.

5-10 tane mazlumun hakkı bile 40.000 biletten evladır Beşiktaş'ta.
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler

Çevrimdışı ibrahimktkc

@ibrahimktkc kardeşim
Bu kadar güzel yazan biri olarak sen bu güne kadar nerelerdeydin?

Abi ben hep buralardaydım aslında ama muhabbetlere girmeye pek fırsat bulamıyordum. Ama böyle bir konu beni derinden üzdü ve şaşırttı. Başta yazdığım gibi Beşiktaşa bu kadar sıkı sıkıya bağlı kişilerden böyle bir tepki beklemiyordum.

Çevrimdışı idil

Kapasite şaşırttı beni hep artacağı yönde umut ediyordum sıkıştırarak 41.903 - 42.000 olmuş ama zaten planlanan buydu ilginç  :alala:

42 903 neredeyse 43 000 yani kapasite
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı tedd

Kapasite şaşırttı beni hep artacağı yönde umut ediyordum sıkıştırarak 41.903 - 42.000 olmuş ama zaten planlanan buydu ilginç  :alala:

Al benden de o kadar. Umut Güner boş gördüğü yere 2şer 3er koltuk sıkıştırıyor dedi.
Websitesinden de ilave koltuklar eklenecek türüdünden bir haber yapıldı.
Şimdi de kapasite 41903 oldu deniyor.
Vallahi komedi:)
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı yigitcan1903

Yok öyle bir şey
Başkan en son söyledi
41903-42000 civarı olacak diye

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

Şunu açıklamadı başkan acaba kombinesi olan kişiler 1 biletmi alıcak yoksa passolig'in izin veridig 5 bilet'e kadar alınabilecekmi???
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı osvaldo nartallo

daha önce yazıldı mı bilmiyorum; başkan konuşmanın bir yerinde "önceleri tüm sezon 10 milyon dolar toplayamazken şimdi 3 maçta bunu toplayacağız" falan dedi. eğer bu üç maştan 10 milyon dolar bekleniyorsa maç başına 10 milyon TL eder. 42000'e böldüğünüzde de yaklaşık 250 TL eder. yani bu ortalama bilet fiyatları olabilir. bu durumda kale arkalarının başlangıç fiyatları 100-150 TL arası bir rakama tekabül eder.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Turco

ne 1500 beyler iyi misiniz ? Arz-Talep kanununda haberiniz var mı ? kim verecek 3 maç için 1500 tl. Kapalı max 300-400 olur.

hangi yıl hatırlamıyorum ama inönüde ki kezman'ın gol atıp fenerin 1-0 kazandığı maça karaborsadan eski açık biletine o zamanın parası 600 lira vermiştim.

inan bana avrupada yaşayan beşiktaşlılar dernekler falan sadece açılış maçı için en ucuz bilete çok rahat 1000-1500 euro verir onlara koymaz ki.

halkın takımıyız tamam ama beşiktaş taraftarının alayı da fakir değil yani. mümkün olacağını bilsem her koltuğu açık arttırmayla satalım diyicem  :)

madem başkan böyle bi uygulamaya gitmiş acımasın gömsün diyorum.

Çevrimdışı rubi_tobin

Yahu benim anlamadığım desteğe ihtiyaçları varsa söyleselerdi kampanya, ürün alırdık gibi söylemleri söyleyip.
Sonra da 3 maç için bilet satışı olmaz, yasal değil, kandırıldık, her şey para değil söylemlerini anlayamıyorum.
Elbette her şey para güncel futbol düzeninde.
Lütfen açıp okuyun bakalım kombine sözleşmenizin neresinde duruma aykırı bir husus var.
Kandırılmadınız sadece beklediğinizden farklı bir durum oldu.
Bunun yasallıkla, duygusallıkla ilgisi yok.
Ben durumu makul görüyorum, sen görmüyorsun.
Aptallık sınırlarını zorlayan söylemlere gerek yok.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı harund1k3

sende öyle böyle bi madur oldunki vah vahhh beşiktaş seni dolandırdı, kandırdı... yazık bu kulübe dimi  :alala:

şimdi sen ankaradan kombine aldın diye bende edirneden kombinemi almalıydım... ben sana ne diyom sen bana ne diyon :D

neyse sen benim beşiktaşlılığımı tartma istersen ben çünkü senin için öyle bişey yapmıyorum.. haddim değil... öyle büyük beşiktaşlısın fln gibi laflar ergen laf atışması..gerek yok..

ben diyeceğimi dedim anlayan anladı... görüşüm budur.. sana selam ve saygılar arkadaşım..

Sen Beşiktaş taraftarını her ne amaçla olursa olsun kandıramazsın. En başında söylenseydı böyle bir plan olursa böyle olacak diye o zaman. Taraftara en başından beri kombineler stadın açıldığı tarihten itibaren bir sene geçerli olacak dendi. Son dakikada esnaf kurnazlığı yapıyolar şimdi. Millet parasında mi sanıyorsun?

Kombinesi olan taraftarın senin gibilere vereceği en güzel tepki satılacak biletleri alıp ilk 3 maça gitmemek olacaktır.

Adamın parası da olmayabilir onu napıcaksın? O adamın hakkını kim verecek.

Çevrimdışı Yado

Başkanı ve klubü karalamak , çelme takmak , için her fırsatı değerlendiren kötü güncüler yine hortlamış!

ve görüyorum ki itiraz edenlerin bir çoğu yumurta hesap !!

Beşiktaşın evlatları Vodafone kadar olamadı ! Adamlar yarım sezonun parasını hibe ederken Sözde Beşiktaşın evlatları gevelemeye başladı!!

Yönetimimizin onlarca akıllıca hamlesinden biriyle daha karşı karşıyayız. Çok büyük işler yapıyorlar helal olsun .

Ayrıca Harçlığını stad yapımında kullanılması için Başkana yollayan çocuğu hatırlıyorum da Ne Güzel Çocukmuşsun sen be
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı iilkerr

Onu vodafone ceo su yanlis soyledi galiba. Basta 42093 falan dedi sonra 42903 dedi. Dili surctu heralde. Sonra baskan 41903-42000 diye acikladi.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eaglemania

Süper bir stad yapilmis artik hasret bitiyor bunun sevincinde olacagimiza hala bilet muhabbeti yapanlar var yaziklar olsun baska da bir sey demiyorum siz taraftar misiniz musteri misiniz ? Gelme kardesim maca TARAFTAR olan biletini alir maca gelir zaten size gerek yok yani.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Arkadaşlar kendinize gelin resmen kombine alanlar ve almayanlar birbirine girecek, herşeyi güzel götürdük son hadde de bu şeylerin yaşanması hakikatten üzücü ama ne yapalım, elimizden ne gelir gidip yine ücretini verip alırız, yanlız burada da kombine sahiplerime hakaret vari ve dalga geçen  konuşmalar yapan arkadaşlarıda esefle kınıyorum, bende bugüne kadar hep biletle gittim hayatımda ilk defa kombine aldım rahat edecem dedim ama daha  ilk maçtan yattı bu beklentim, yapacak birşey yok keşke sadece açılış maç kombineler geçerli olup kalan 2 maçta ücrçretli olsaydı o zaman bunların hiçbiri yaşanmazdı.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 12:12:14 Tahsin Ç. ]

Çevrimdışı ibrahimktkc

Yahu benim anlamadığım desteğe ihtiyaçları varsa söyleselerdi kampanya, ürün alırdık gibi söylemleri söyleyip.
Sonra da 3 maç için bilet satışı olmaz, yasal değil, kandırıldık, her şey para değil söylemlerini anlayamıyorum.
Lütfen açıp okuyun bakalım kombine sözleşmenizin neresinde duruma aykırı bir husus var.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı gorilla

30 milyon gelir için ortalama min 200 TL olması gerekiyor biletlerin.

Çevrimdışı iilkerr

Ayni uygulama 1903 tribunuyle localarda neden olmadi peki ?

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sozkul

daha önce yazıldı mı bilmiyorum; başkan konuşmanın bir yerinde "önceleri tüm sezon 10 milyon dolar toplayamazken şimdi 3 maçta bunu toplayacağız" falan dedi. eğer bu üç maştan 10 milyon dolar bekleniyorsa maç başına 10 milyon TL eder. 42000'e böldüğünüzde de yaklaşık 250 TL eder. yani bu ortalama bilet fiyatları olabilir. bu durumda kale arkalarının başlangıç fiyatları 100-150 TL arası bir rakama tekabül eder.

Maç başına localardan 12.000 dolar alsalar 5 milyon TL localardan  gelir ortalama fiyat 125 e düşer.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Beşiktaş'lılık birazda acı çekmektir...

Çevrimdışı Kerememir

Şunu açıklamadı başkan acaba kombinesi olan kişiler 1 biletmi alıcak yoksa passolig'in izin veridig 5 bilet'e kadar alınabilecekmi???

Kombine sahibine tanınan öncelik sadece kendi koltuğu için olacak dedi başkan.

Çevrimdışı yigitcan1903

Utanmadan eğip büküp durumu normalleştirmeye çalışıyorsun
Kombine stat açılır açılmaz 1 sene geçerli dediler bas bas
Hala aykırı durum yok diyorsun
Taraftarın suratına sıçsalar normal dersin
Düzen adamısın sen de,her şeyi kılıfına uydurursun
Neyse bunu yazmaya bile değmezdi aslında

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kombine sahipleri için üzüldüm , keşke kombinesi olan kişilere fiyat olarak bi şekil yapılsa daha güzel olur 2 yıl öncesinde kombine alanlarla benim aramda bi fark olmalı o insanlar bazı şeyleri hakettiğini düşünüyorum.