Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472397 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MUTE

Ben 32 yaşındayım. Bende boş stada kombine alarak imkanlarım dahilinde Kırıkkale'den maçlara gitmeye çalıştım. Bazı zaman oldu gidemedim bazı  zaman oldu gittim eşimle beraber 2 kombine aldık boş stada. Buradan öğrenci arkadaşlarda var boş stada kombine alan biliyorum. Biraz haksızlık yapıldı evet bu doğru evet ama hepsinin ortak bir görüşü var. Onlar o zaman FEDA dedi şimdide FEDA diyorlar.

Bende eşimde kombine aldık evet. Şimdi bilet alabilir miyim bilmiyorum. Maddi imkanım el verirse yine alacağım, daima alacağım, hep alacağım, ilelebet alacağım. FEDA olsun yinede canlar sağ olsun. Biz başıboş deplasmanlarda sevdik Beşiktaş'ı. Biz şampiyonluğuna değil renklerine gönül verdik.

Can feda olsun sana büyük BEŞİKTAŞ. Ölürsem de kefenim SİYAH BEYAZ olsun.

Tüm BEŞİKTAŞlı kardeşlerimi selamlar Vodafone Arena'da nice zaferlere hep beraber uzanalım. Çünkü bu taraftar bunu sonuna kadar hak ediyor.

Çevrimdışı turklucky

Arkadaşlar şu açılışın biletli olacağı konusunu başka başlıkta konuşsak daha iyi olmaz mı?

Çevrimdışı tugozcan

Seneye 33. Haftada iceride fb ile sampiyonluk macina ciktigimizi düşünun. (Genelde bu haftalarda bir derbi mutlaka oynuyoruz) avrupada ceyrek final yaptigimizi düşünün.

Kombine sahibi olarak o maclara gidemesem cok üzülürdum. Seneye butun sezon olmasi iyi oldu. Bu 3 macada oncelikli kendi koltugumuzdan alma sansimiz var. Daha ne olsun. Sahsen ben memnunum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Açmaktan vazgeçip 3 maç daha olimpiyata gidiyoruz yeni sezonda acicaz kombineleriniz olimpiyatta geçerli deseler daha iyiydi sanırım.

Futbolcular kulube avukat getirdiğinde futbolcuya sallayanlar kulübe dava açmayı konuşuyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Konya'da oturuyorum ama şuan Nevşehir de okuyorum haliyle kombinem yok ama durumum olsaydı ve İstanbul da olsaydım gücümün yettiği en iyi kombineyi alırdım.Kombinesi olanlar 3 maç için ellerinden gelse dava açacaklar hayret bir şey .Yerinizde olmak isteyen ben ve ben gibi o kadar insan var ki..İllaki vardır il dışından kombine alan Allah onlardan razı olsun her şey ortak bir dava için sonuçta Beşiktaş için.Bekara avrat boşamak kolay diyenler vardır evet kombine bende alabilirdim ama sezonda 5 maçına gidemem ve boşuna işgal etmiş olurum gidecek durumda olanların hakkını diye düşündüm,sonuçta Sen yoksan 1 kişi eksiğiz..Bende elimden gelen her şeyi yapıyorum,3 yaşında kardeşim var bütün futbolcularımızın ismini sayar,Beşiktaş'a laf söylenince aglar,gelir bana şikayet eder. Her yanına gidişimde Kartal yuvalarından alışveriş yaparım..Uzun lafın kısası kimisi parasıyla destek olacak kimisi Beşiktaş aşkını yaymasıyla arkadaşlar her şey daha güzel bir Beşiktaş için. İstanbul'da olmayı yerinizde olmayı o kadar isterdim ki kıymetinizi bilin..

Çevrimdışı ciku1903

Kombine fiyatları gene mi değişecek?

Birkaç gün önce açıkladıkları fiyatlar geçerli değil mi?

Çevrimdışı ozan062

20milyontllik bir çim yatırımı yani emirates daha fazla bir yatırım söz konusu

bence manset budur... çnk diğerlerine oranla en büyük önem teskil eden detay budur bana göre

bosuna 400milyon tlye ulasmamıs stad:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kerememir

Arkadaşlar konuya adalet bakımından bakmayın çünkü adil olmaması konusunda kombine sahipleri olarak haklıyız AMA seneye finansal fair play yüzünden ceza gelirse ve stadın açılışında şampiyonlar liginden mahrum kalma ihtimalimizi de düşünün, unutmayın şuan biz kaybedersek Beşiktaş kazanır ama Beşiktaş kaybederse biz hep kaybederiz.

Çevrimdışı emrekhvcgl

"Maç öncesi sahada kartal uçurmak istiyoruz."
- Fikret Orman

:halay: :steamed: :super:

Çevrimdışı Fatih

20milyontllik bir çim yatırımı yani emirates daha fazla bir yatırım söz konusu

bence manset budur... çnk diğerlerine oranla en büyük önem teskil eden detay budur bana göre

bosuna 400milyon tlye ulasmamıs stad:)
400 milyon olmasinda kur farkininda cok onemi var ama. Belki totalde o kadar olmayabilir. @Necmi abi daha net bilgi verir bu konuda...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı cursedofdragon

2 sene kombinenle beleş maçlara gitmişsin.

Yine bilet alırken öncelik sana tanınıyor.

gelecek sezon bütün maçları izleyeceksin son 3 maç kala öyle kombinen bitip kalmayacaksın halen bir isyan bir isyan ayıptır ya.

Başımızdakiler yiyici birisi olsa anlayacağım o para ile futbolcuların parası ödenir daha şimdiden başladınız.

Çevrimdışı remiles

kombine almadım ama almış olsaydım bile yine kulübe destek için tepki göstermezdim. o paralar atiba'ya gomez'e ve şampiyonluklara gidecekse daha fazla haksızlığa uğramaya razı olurum.

Çevrimdışı ozan062

400 milyon olmasinda kur farkininda cok onemi var ama. Belki totalde o kadar olmayabilir. @Necmi abi daha net bilgi verir bu konuda...

söyle birsey ekledi vodafone ile kaldenin yatırımlarınıda ekledi yani hepsi bizim cepten cıkmadı hani nasıl 5milyonken 10milyon harcadı vodafone teknoloji için bununda etkisi var tabi

Çevrimdışı arda

Herkes kendi fikrini söyleyecek tabi ki;

Sonda gelen soru bence olayı bitirmiştir. Şuan alamayacak durumu olanı anlarım ve sözüm kesinlikle onlara değil ancak kulübe para gerekiyor.

Yaklaşık 30 milyon Tl gişe demek 3 maç. 3 maçta stad maliyetinin %10'u veya oyuncularının maaşının %33'ü karşılanacak olaya böyle bakmalı verecek durumu olanlar.

Kulübün başında artık ''yiyiciler'' yok arkadaşlar. o yüzden kulübü kendinizden ayırmayın maddi olarak ne koyarsak onu alacağız.

Dolayısıyla ben normal karşılıyorum.

:claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı Burak Akay

Öncelikle hayırlı olsun çok şükür bugünleride gördük. Konu malum bilet 3 maç için 30 milyon tl yani her maç 10 milyon Sponsor geliri zaten sezon ortası başladı dedi başkan başka ne kalıyorki yani bu demek oluyorki çok büyük bir kısmı biletden gelicek bu paranın ortalama 35.000 bilet satılsa ortalama fiyat 200 tl olursa 7 milyon tl yapar kaba taslak kale arkaları minimum 80 tl olur minimum hatta düz hesap 100 olur çünkü ortalama tutmaz yoksa numaralıda ise kenarlar 160-200 ortalar ise 300 den aşağı olmuyacaktır.Başakşehir yada olimpiyat fiyatı hikaye olur Ankara'da bile @yigitcan1903 @ilhan abi bilir şampiyonluk iddiamız var diye kale arkasını bile 60 liradan aldığımız oldu sağlık olsun diyeceğiz.Beşiktaş'a feda olsun diyeceğiz kombinem yok ama yinede sanki kombinelilere biraz ayıp oldu madem böyle bir plan vardı 20 gün kala değilde daha erken bunu açıklasaydık kombinelere 16-17 sezonundan itibaren geçerli olacak deseydik iş bitseydi.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı osman1903

Bazı arkadaşlar fedakarlıkla haksızlığı bile ayırt edemiyor fedakarlık olmayan stattan para verip kombine almaktır 3 senedir bedava maçlara gidiyonuz deniyor da sanki millet olimpiyata güle oynaya gidiyo o maçlara gittiğimiz için bize plaket verilmesi lazım vefalı taraftar diye haksızlıkta sen söz veriyosun ayrıca sözleşmeye de madde koyuyosun bu hem vicdanen hem hukuken haksızlıktır dava açılırsa kulüp zarar edecektir

Çevrimdışı Burak Akay

kombine almadım ama almış olsaydım bile yine kulübe destek için tepki göstermezdim. o paralar atiba'ya gomez'e ve şampiyonluklara gidecekse daha fazla haksızlığa uğramaya razı olurum.
O paralar mustafa pektemeğe gidecek keşke Atiba'ya Gomez'e gitse
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı 38life

Kombine aldığı dönemde maddi durumu daha iyi olan ve şuan son 3 maç için bilet alamayacak durumda olan arkadaşlar kombinelerini yarın açıklanacak güncel fiyattan devretsin. Gelecek para ile son 3 maçına gitsin. Bu dönemde de parayı tekrar tamamlayıp yeniden kombine alsın.

Zaten bu tarz dönemsel olarak paraya sıkışanlar dışında bu 3 maç olayına tepki göstermek bence gereksiz. Kendi koltuğunuza oturabileceksniz. Sizden ekstra para da istenmiyor. Hakkınız yenmiyor. Yani ortada bir problem yok. Tek problem kombine alırken maddi durumu iyi olup şuanda para sıkıntısı çeken arkadaşlar. Onların tepkisi %100 haklıdır. Onlar da dediğim gibi bir yol izlerler ise bu sorunu çözerler.

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı tangaz

Saygıdeğer kombine kart sahibi arkadaşlar, lütfen olaya empati yaparak bakınız.

yarın belki sizin ödediğiniz bedellerin 2 katı rakamlar açıklanacak kombine fiyatlarında, uygun fiyatla kombine aldınız (sanırım kale arkası sadece 900 TL idi) üstüne 3 sene bedava maç izlediniz olimpiyatta bir misafir ağırladınız o kartla, şimdi de kulüp bilet alma önceliği veriyor. bu yeniçeri edası siz değerli Beşiktaşlılara yakışmıyor.

bazı yorumlar var ki şaşkınlıkla okuyorum. kale arkasına 900 TL verip kombine almış bıraksanız stadın tapusunu isteyecek neredeyse...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Önümüzdeki senenin son 3 yada 4 maçını bugünden satın alıyormuş gibi düşünün.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben 32 yaşındayım. Bende boş stada kombine alarak imkanlarım dahilinde Kırıkkale'den maçlara gitmeye çalıştım. Bazı zaman oldu gidemedim bazı  zaman oldu gittim eşimle beraber 2 kombine aldık boş stada. Buradan öğrenci arkadaşlarda var boş stada kombine alan biliyorum. Biraz haksızlık yapıldı evet bu doğru evet ama hepsinin ortak bir görüşü var. Onlar o zaman FEDA dedi şimdide FEDA diyorlar.

Bende eşimde kombine aldık evet. Şimdi bilet alabilir miyim bilmiyorum. Maddi imkanım el verirse yine alacağım, daima alacağım, hep alacağım, ilelebet alacağım. FEDA olsun yinede canlar sağ olsun. Biz başıboş deplasmanlarda sevdik Beşiktaş'ı. Biz şampiyonluğuna değil renklerine gönül verdik.

Can feda olsun sana büyük BEŞİKTAŞ. Ölürsem de kefenim SİYAH BEYAZ olsun.

Tüm BEŞİKTAŞlı kardeşlerimi selamlar Vodafone Arena'da nice zaferlere hep beraber uzanalım. Çünkü bu taraftar bunu sonuna kadar hak ediyor.

Umarım yakında genç kartallarını da eklersin kombinelerine  :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

"Maç öncesi sahada kartal uçurmak istiyoruz."
- Fikret Orman

:halay: :steamed: :super:

Stad etrafında köftecilerle kokoreççiler oldukça zor o iş  :D
Tek Büyük Beşiktaş