Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472231 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kerememir

Çok iyimsersin

En ucuz bilet 1000 lira olur. Madem başkan böyle bi yola gitmiş acımasın yapıştırsın.

Bu memlekette tonla zengin adam var. Bi gece dışarı çıkıp gece kulüplerinde 3-5 bin lira bırakan adamlar var. Açılış maçına ödesinler bi o kadar anasını satayım.

Acımasın başkan gömsün, zengin adama koymaz. Kulübe para girsin. O parayla seneye yıldız oyuncu alırız.

Dün Rıdvan Akar derbilerden ucuz normal maçlardan pahalı olacak demişti kalan 3 maç birim fiyatı olarak, ayrıca kombine sahiplerine kendi koltuklarını almaları için öncelik tanınıyor kendi koltuğumda başkası oturucak diye endişeye mahal yok. Ama itiraz edenin itiraz etme hakkı var tabi ki ben etmeyeceğim öbür türlü iflas durumundaki Gs bile önümüzdeki sene çok sağlam bir tribün geliriyle başlıyacak ama bizim tribün geliri çok düşük olacak.

Çevrimdışı quentine83

en kötü kombine sahiplerine yarı fiyattan verseler bari.biraz belki ortalık yatışır...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı İhsan

Herkese merhabalar ve hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.
Muhabbetlere pek katılmasam da wow dan dh dan beri hergün yazdıklarınızı takip ediyorum.
@Necmi @ZEKI @Efe @Anil @YunusEmre @ahmetx @SDemirsoy ve ismini yazamadığım diğer abilerim, arkadaşlarım ve kardeşlerimin Beşiktaşlılığından harcadığı emekten ve kulübe olan katkılarından kimsenin şüphe duyacağını sanmıyorum ki bende duymuyorum. Günden güne sizin aracılığınızla takip ettik stadımızı. Ancak katılmadığım bir konu var kombine konusunda. Tamam kulüp kombinelerin "stat açılış tarihinden itibaren 1 yıl geçerli" olduğunu sözleşme altına almıştır ve bu artık haktır bu buna da eyvallah kesinlikle sözüm yok. Ama dünden beri yazılanları gördüğümde inanın çok üzüldüm. Aklıma şu soru geliyor, ya stat son 3 maçta açılmasaydı, o zaman mı daha çok üzülürdük yoksa böyle bir karar alındığı için mi? Kaldı ki öncelik hakkı var, seneye de aynı durumla karşılaşılacak. Parası olmayan kişi için eyvallah birşey deme hakkımız yok ama burada söz konusu olan Beşiktaşımızın menfaatleri. Beşiktaşın menfaatleri Uefa kriterleri anlaşmalar ortadayken bu benim hakkım demek ne kadar doğru. Hakkı olan sözleşmede yazan parayı aldı, bizi mahkemeye verdi diye Nihat'a, Aurelio'ya aklıma gelmeyen diğer futbolculara hocalara sallayan biz değilmiydik. Mesele hak meselesi değil bana göre Beşiktaş menfaatleri.

@ibrahimktkc kardeşim
Bu kadar güzel yazan biri olarak sen bu güne kadar nerelerdeydin?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı onder23

Bence başkanın açıklamasında ki kilit nokta şu
Biz uefa ya stadın sezon içinde açılacağını söyledik planlamayı ona göre yaptık.
Başkan burda stattan belirli bir miktar gelir elde edeceğiziz sözünü vermiş olabilir uefa ya
Malum kaza yüzünden gecikince bu yüzden böyle bir yola gidilmiş olabilir.

Çevrimdışı Prostatic

ne 1500 beyler iyi misiniz ? Arz-Talep kanununda haberiniz var mı ? kim verecek 3 maç için 1500 tl. Kapalı max 300-400 olur.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 11:54:49 Prostatic ]

Çevrimdışı SiyaahBeyaaz

Taraftarların yasalara uygun davranmasını mı beklemezdiniz, yasal olmayan bir duruma ses etmelerini mi beklemezdiniz?
yav iyi gidin mahkemeye verin yazık vallahi yazık hiç beklemezdim bizim taraftardan bu davranışı

Çevrimdışı Fatih_

Başkan işini bilir faiş fiyat olacağını sanmıyorum özellikle açık tribünler 100 tl civarında olur öğrenci emekli vs. stadı görmek isteyen kim varsa ona uygun bir ayarlama yapılır mutlaka.

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

Şunu açıklamadı başkan acaba kombinesi olan kişiler 1 biletmi alıcak yoksa passolig'in izin veridig 5 bilet'e kadar alınabilecekmi???
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Koa_lAA

Başka şehirmiş
Ankaradan aldım kombineyi
Tuzun kuru
Davulun sesi çok hoş oralarda
En kahraman Beşiktaşlılarsınız  :claps: :claps:

sende öyle böyle bi madur oldunki vah vahhh beşiktaş seni dolandırdı, kandırdı... yazık bu kulübe dimi  :alala:

şimdi sen ankaradan kombine aldın diye bende edirneden kombinemi almalıydım... ben sana ne diyom sen bana ne diyon :D

neyse sen benim beşiktaşlılığımı tartma istersen ben çünkü senin için öyle bişey yapmıyorum.. haddim değil... öyle büyük beşiktaşlısın fln gibi laflar ergen laf atışması..gerek yok..

ben diyeceğimi dedim anlayan anladı... görüşüm budur.. sana selam ve saygılar arkadaşım..

Çevrimdışı yigitcan1903

yav iyi gidin mahkemeye verin yazık vallahi yazık hiç beklemezdim bizim taraftardan bu davranışı
Ben de hiç bilmiyordum her haltı parayla ölçen adamlara dönüştüğümüzü
Maneviyatı arkaya atalı çok olmuş
Artık taraftar yok müşteri var
Demekki tamamen müşteri gibi davranmak gerekiyor
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 11:56:21 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

ne yazık ki sadece ilk 10 dk'yı çekebildim.. hiç bu kadar uzun kayıt yapmadığım için sınırlamadan haberim yoktu  :s20:

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan ayıp etmiş bunun başka açıklaması yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Turco

Dün Rıdvan Akar birisine normal bilet fiyatlarıyla derbi bilet fiyatları arasında birşey olacak demişti. Başakşehirde doğu 40tl derbide ise 80tl idi. Söylendiği gibi olursa gayet uygun duruyor.

arada bu kadar ufak bi fark varsa hiç girmesin başkan bu işe. kombinesi olana yazık arada çok fark yok ki.

yapsın en ucuz bileti 1000 lira bak o zaman tamam. ama 40-50 liralık fark için kombinesi olan adama da bunu yapmasın.

madem para kazanıcaz bu işten, o zaman köklesin başkan dibine kadar acımasın.

bu ülkede açılış maçı için 3-5 bin lira ödeyebilecek adamlar varken 100 lira 300 lira çok komik olur.

Çevrimdışı Fatih

sanki kombineleri iptal ettiler hee...

bırakın bunları.. siz stad yokken feda yapıp kombine aldınız.. kulüpte stad bitene kadar bedava maç izletti size yaklaşık 3 yıldır...

daha ne istiyosunuz... ben sizin kombineniz var diye bedava izlediğiniz maçların iki tanesine gelcem diye nerdeyse kombine parası kadar para harcadım...

geçin bunları geçin...

öyle yok kazıklandık, yok dolandırıldık, yok kandırıldık gibi kulübü küçük düşürecek laflar etmeyin... bahsettiğiniz kulüp beşiktaş az ağır olun..
Hangi maclardan bahsediyorsunuz?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Oktay

ben sonuca bakarım vodafone arena açıldıığından itibaren bir yıl geçerlimi? evet geçerli
tabii alışınca 2 senedir kombine kullanmaya bu karar bünyeye zor geldi..
sonuçta beşiktaşa maddi olarak böyle bir gereksinim varsa ben saygı duyuyorum..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Stadda herşey son düzlükte artık.Hibrit çakılmaya başlandı bitecek,vip koltuklar takılıyor bitecek,skorbord ve yedek kulübeleri montajı kolay zaten.Kalan 20 gün bizim için artık büyük bir zevkle ve sabırsızlıkla geçecek!😎😎👍👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı yusuf koca

UEFA'ya devre arası açılış için söz vermiştik ama geciktik dedi Başkan, ardından Mayıs'ta inceleme var ve bizim gelire ihtiyacımız var dedi.
Bu 3 maçtan 10M USD hedefliyoruz dedi, bunu kombine sahiplerini mağdur etmek için yapmıyor bence, böyle yapılmasına ihtiyaç var.
Benimde kombinem var ama sadece bir taraftan bakmak istemiyorum, önümüzdeki sene şampiyonlar ligi maçlarını bu stadda izlemek istiyorsam ve bu o 3 maçtan gelecek gelire de dolaylı yoldan bağlıysa, haksızlığa da uğrasam ses çıkarmayacağım ve o 3 maç için bilet alacağım.
kardeşim söylediklerine tamamen katılıyorum bende 3 maçlık biletide alacağım ancak itiraz eden kardeşlerimede bir şey deme hakkını kendimde görmüyorum.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gerçekçi olmak zorunda olursak kulüp dolmayacağı kesin olan olimpiyat için 3 yıl bedava giriş hakkı verdi. Başakşehir'de ise bu hak verilmedi.Ama Başkanın kararını destekliyorum. Umarım 3 maç için fahiş fiyat olmaz. Ayrıca bu uygulamaya Localar dahil mi çok merak ediyorum. O 10 milyon localardan çıkar 3 maç için birde vip ve 1903 tribününden  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı xxxkingme

Büyük bir şaşkınlıkla yazılanları okuyorum Beşiktaş forumunda mıyım yoksa başka takım forumunda mıyım ayırt edemiyorum. Çok yazık

Çevrimdışı İhsan

Stadın açılışına bu başlık yetmeyecek galiba  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Sekosese

Şurada stad tarihi verilmiş, ortam bayram havası olacakken, vah ben mahkemeye veririm, vay bu nasıl dolandırıcılıktır. Ondan sonra kulüp neden diğer renklilerle mücadele edemiyor diye soruyorsunuz ? Cevabı son 3 sayfada net görünüyor, şu dk'da kombine muhabbeti yapan adam, benim gözümde müşteridir, taraftar değildir..

Çevrimdışı ErsinA.

Rıdvan Akar bilet fiyatlarının derbi maçı seviyelerinde olacağını söyledi diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı asi_kartal

Kapasite şaşırttı beni hep artacağı yönde umut ediyordum sıkıştırarak 41.903 - 42.000 olmuş ama zaten planlanan buydu ilginç  :alala:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rıdvan Akar bilet fiyatlarının derbi maçı seviyelerinde olacağını söyledi diye hatırlıyorum.

Derbi maçlarından ucuz, normalden biraz yüksek dedi
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."