Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472247 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Koa_lAA

sanki kombineleri iptal ettiler hee...

bırakın bunları.. siz stad yokken feda yapıp kombine aldınız.. kulüpte stad bitene kadar bedava maç izletti size yaklaşık 3 yıldır...

daha ne istiyosunuz... ben sizin kombineniz var diye bedava izlediğiniz maçların iki tanesine gelcem diye nerdeyse kombine parası kadar para harcadım...

geçin bunları geçin...

öyle yok kazıklandık, yok dolandırıldık, yok kandırıldık gibi kulübü küçük düşürecek laflar etmeyin... bahsettiğiniz kulüp beşiktaş az ağır olun..

Çevrimdışı turklucky

Beşiktaş'ın dışındaki her şey teferruattır. Var mı yeni foto? :D

Çevrimdışı Turco

75 ile 300 arası değişecek biletler bence tabi :iblush:

Çok iyimsersin

En ucuz bilet 1000 lira olur. Madem başkan böyle bi yola gitmiş acımasın yapıştırsın.

Bu memlekette tonla zengin adam var. Bi gece dışarı çıkıp gece kulüplerinde 3-5 bin lira bırakan adamlar var. Açılış maçına ödesinler bi o kadar anasını satayım.

Acımasın başkan gömsün, zengin adama koymaz. Kulübe para girsin. O parayla seneye yıldız oyuncu alırız.

Çevrimdışı yigitcan1903

bırakın bunları.. siz stad yokken feda yapıp kombine aldınız.. kulüpte stad bitene kadar bedava maç izletti size yaklaşık 3 yıldır...

daha ne istiyosunuz... ben sizin kombineniz var diye bedava izlediğiniz maçların iki tanesine gelcem diye nerdeyse kombine parası kadar para harcadım...

geçin bunları geçin...

öyle yok kazıklandık, yok dolandırıldık, yok kandırıldık gibi kulübü küçük düşürecek laflar etmeyin... bahsettiğiniz kulüp beşiktaş az ağır olun..
Sen de kombine alaydın da biraz faydan olaydı
Öyle 2 maça gelip atıp tutmakla olmuyo
Sana kaldı Beşiktaşı öğretmek

Çevrimdışı İhsan

geçin bunları geçin...

:claps:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ibrahimktkc

Herkese merhabalar ve hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.
Muhabbetlere pek katılmasam da wow dan dh dan beri hergün yazdıklarınızı takip ediyorum.
@Necmi @ZEKI @Efe @Anil @YunusEmre @ahmetx @SDemirsoy ve ismini yazamadığım diğer abilerim, arkadaşlarım ve kardeşlerimin Beşiktaşlılığından harcadığı emekten ve kulübe olan katkılarından kimsenin şüphe duyacağını sanmıyorum ki bende duymuyorum. Günden güne sizin aracılığınızla takip ettik stadımızı. Ancak katılmadığım bir konu var kombine konusunda. Tamam kulüp kombinelerin "stat açılış tarihinden itibaren 1 yıl geçerli" olduğunu sözleşme altına almıştır ve bu artık haktır bu buna da eyvallah kesinlikle sözüm yok. Ama dünden beri yazılanları gördüğümde inanın çok üzüldüm. Aklıma şu soru geliyor, ya stat son 3 maçta açılmasaydı, o zaman mı daha çok üzülürdük yoksa böyle bir karar alındığı için mi? Kaldı ki öncelik hakkı var, seneye de aynı durumla karşılaşılacak. Parası olmayan kişi için eyvallah birşey deme hakkımız yok ama burada söz konusu olan Beşiktaşımızın menfaatleri. Beşiktaşın menfaatleri Uefa kriterleri anlaşmalar ortadayken bu benim hakkım demek ne kadar doğru. Hakkı olan sözleşmede yazan parayı aldı, bizi mahkemeye verdi diye Nihat'a, Aurelio'ya aklıma gelmeyen diğer futbolculara hocalara sallayan biz değilmiydik. Mesele hak meselesi değil bana göre Beşiktaş menfaatleri.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Ben numaralıdan 2000 tl civarına yıllık bilet aldım, şimdi diyolar ki 3 maç 1500 civarı olur, ben bu parayı veremem kardeşim, o parayı zar zor verebildim, bir kerede nasıl vereyim, ilk maça sıkıntısız gidebilmek için aldım ben bu kombineyi, birde diyorlar ki 3 yıl maça gittiniz, toplasan 10 maça gittim ben şahsen, hep ücret talep etmeden öğrenci gönderdim, hadi tamam paralı yaptın bari sadece açılış maçında şu Kombineler geçerli olaydı ne olurdu incileriniz mi dökülürdü, yok bize bazı arkadaşlar para muhabbeti yapıyorsunuz deme gafletinde, tamam kardeşim böyle yapacağına çıkar ikinci seneninde kombinesini 3 maça 1500 vereceğime bir yıla 3000 verelim, yeter kiBeşiktaş üzerinden şak kurnazlığı limse yapmasın

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Ben numaralıdan 2000 tl civarına yıllık bilet aldım, şimdi diyolar ki 3 maç 1500 civarı olur, ben bu parayı veremem kardeşim, o parayı zar zor verebildim, bir kerede nasıl vereyim, ilk maça sıkıntısız gidebilmek için aldım ben bu kombineyi, birde diyorlar ki 3 yıl maça gittiniz, toplasan 10 maça gittim ben şahsen, hep ücret talep etmeden öğrenci gönderdim, hadi tamam paralı yaptın bari sadece açılış maçında şu Kombineler geçerli olaydı ne olurdu incileriniz mi dökülürdü, yok bize bazı arkadaşlar para muhabbeti yapıyorsunuz deme gafletinde, tamam kardeşim böyle yapacağına çıkar ikinci seneninde kombinesini 3 maça 1500 vereceğime bir yıla 3000 verelim, yeter kiBeşiktaş üzerinden şak kurnazlığı kimse yapmasın

Çevrimdışı insade1903

Arkadaşlar abartmayın açık tribün max 100-120 TL olur. 300-500 TL ne demek :)

Çevrimdışı Koa_lAA

madem biliyosun beşiktaşı ona göre laflar et beyzadem...

ben başka şehirde yaşayan biri olarak yapacağım katkıyı yapıyorum zaten senin yol göstermene ihtiyacım yok...

Çevrimdışı quentine83

başkan bu 3 maç olayını söylerken biraz da kombine sahiplerinin gururunu okşayarak söyleseydi ve affınıza sığınıyorum durumları biliyorsunuz falan tarzı bişeyler daha deseydi ve hemen laf arasında geçiştirmeseydi ,eminin çıkan bazı çatlak seslerde kesilir ve herkes feda olsun Beşiktaşıma derdi.ama biraz umursamazca ve gönül almadan yapıldı bu iş.belli ki acele verilmiş bir karar.
ama dediğim gibi feda olsun.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yasin A.

UEFA'ya devre arası açılış için söz vermiştik ama geciktik dedi Başkan, ardından Mayıs'ta inceleme var ve bizim gelire ihtiyacımız var dedi.
Bu 3 maçtan 10M USD hedefliyoruz dedi, bunu kombine sahiplerini mağdur etmek için yapmıyor bence, böyle yapılmasına ihtiyaç var.
Benimde kombinem var ama sadece bir taraftan bakmak istemiyorum, önümüzdeki sene şampiyonlar ligi maçlarını bu stadda izlemek istiyorsam ve bu o 3 maçtan gelecek gelire de dolaylı yoldan bağlıysa, haksızlığa da uğrasam ses çıkarmayacağım ve o 3 maç için bilet alacağım.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 11:47:49 Yasin A. ]

Çevrimdışı Koa_lAA

ben başka şehirde yaşayan biri olarak yapacağım katkıyı yapıyorum zaten senin yol göstermene ihtiyacım yok...

Çevrimdışı Turco

geçin bunları geçin...

tam da bunu yazacaktım abi. umarım başkan açılış maçı için yüklü miktarda bilet parası belirler.

Çevrimdışı Oktay

kusura bakmayın ama siz taraftar değil müşteri olmayı decoder ile, passo ile, ülke gerçeklerinden uzak fahiş bilet ve kombine fiyatları ile çoktan kabul ettiniz. Bu durumu kabul etmeyenleri de Beşiktaş düşmanı olarak yaftaladınız.

Sizin Beşiktaş'lılığınızdan zerre şüphem yok, bunu da belirteyim alınma darılma olmasın..
futbolculara para yerine gazoz kapağı versek kabul edermi acaba

Çevrimdışı Ensar

şimdi sponsorlar devre arasından başlamış ödemeye , neye ödüyorlar bitmemiş stada , ama ise gel bizim taraftar 3 maç için yaygara koparıyor gönül koyuyor , tutun ki ihtiyaç var kulüp dedi ki yarım sezonluk maçları gitmiş sayın , kazıklandik mi diyeceksiniz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı yigitcan1903

Başka şehirmiş
Ankaradan aldım kombineyi
Tuzun kuru
Davulun sesi çok hoş oralarda
En kahraman Beşiktaşlılarsınız  :claps: :claps:

Çevrimdışı Sekosese

Ayrıca Kombine alınırken 3 sene bedava maç izleyeceksiniz diye taahüt vermedi kimse size, ozaman ki kombinelerin ne kadar makul fiyatlara satıldığınıda hatırlatmak isterim, yok dolandırıcılık, yok dava açıcam filan bunlar taraftar değil, müşteri kafasıdır. Lütfen böyle muhabetlere girmeyelim, kombinesi olup o maça para verip gelmek istemeyen olursa oda onların kararıdır, yerleri çok rahat dolar şüpheniz olmasın.

Çevrimdışı serti67

Arkadaşlar abartmayın açık tribün max 100-120 TL olur. 300-500 TL ne demek :)
hangı açık açık tribünmü kaldı yavvv şaka Bıryana kale arkaları senın soledıgın rakamlarda olur
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SiyaahBeyaaz

Kimse eveleyip gevelemesin.
Kulüp etik olmayan davranışta bulunmuştur, çok çok büyük ihtimalle de yasal değil.

Çevrimdışı Raskolnikov

Dün Rıdvan Akar birisine normal bilet fiyatlarıyla derbi bilet fiyatları arasında birşey olacak demişti. Başakşehirde doğu 40tl derbide ise 80tl idi. Söylendiği gibi olursa gayet uygun duruyor.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Ben numaralıdan 2000 tl civarına yıllık bilet aldım, şimdi diyolar ki 3 maç 1500 civarı olur, ben bu parayı veremem kardeşim, o parayı zar zor verebildim, bir kerede nasıl vereyim, ilk maça sıkıntısız gidebilmek için aldım ben bu kombineyi, birde diyorlar ki 3 yıl maça gittiniz deyip bıdı bıdı yapanlar var, toplasan 10 maça gittim ben şahsen, hep ücret talep etmeden öğrenci gönderdim, hadi tamam paralı yaptın bari sadece açılış maçında şu Kombineler geçerli olaydı ne olurdu incileriniz mi dökülürdü, yok bize bazı arkadaşlar para muhabbeti yapıyorsunuz deme gafletinde, tamam kardeşim böyle yapacağına çıkar ikinci seneninde kombinesini 3 maça 1500 vereceğime bir yıla 3000 verelim, yeter kiBeşiktaş üzerinden şak kurnazlığı kimse yapmasın

Çevrimdışı Ensar

Kimse eveleyip gevelemesin.
Kulüp etik olmayan davranışta bulunmuştur, çok çok büyük ihtimalle de yasal değil.
yav iyi gidin mahkemeye verin yazık vallahi yazık hiç beklemezdim bizim taraftardan bu davranışı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı serti67

Şimdi bi koltukları sıkıştırıp sıkıştırıp 41903 bulduk yanı okadar uğraş artmadı dahada azalması mı engellenmıs oldu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı brci

Anlam veremediğim bir şey var şuan milyonlarca Beşiktaşlı ciddi ciddi son 3 maça gelme planı yapıyor ama sadece 126 bini belki de daha azı bu maçlara gidebilecek . Belki ben de bu 3 maça bir şekilde gelemeyeceğim sonuçta kombine alanların kombineleri iptal edilip geçersiz sayılmıyor. Bu son 3 maç muabbetine extra bir durum algısıyla yaklaşmak lazım  :eyes