Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476274 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

Öncelikle bir avukat olarak;

*Geçtiğimiz sezondan kombinesi olan taraftarlarımızın da Vodafone Arena’nın açılmasının ardından bir yıl süreyle hakları devam edecek olup, 2015-2016 sezonu için ayrıca kombine alım işlemi yapmalarına gerek yoktur"

maddesine göre kesinlikle taraftar bu konuda haklıdır, stad ne zaman açılırsa o tarihten itibaren 1 yıl geçerlidir, son üç maç için para ödense de daha sonra sebepsiz zenginleşmeye dayanarak tazminat alabilirsiniz.

Ama daha önemlisi bir Beşiktaşlı olarak;

Nitelikli dolandırıcılıktan dava açarım demiş birisi. Git aç kardeşim, Beşiktaş JK'nin ceza hukuku bakımından sorumlusu yönetim kurulu başkanı olarak Fikret Orman'dır. Ben Başkanımı o soruşturmada para almadan savunurum, ha sonra sana da haksız şikayetten tazminat davası açar, o üç maça vermekten kurtulduğun parayı katıyla alıp kulübe hibe ederim.

Tazminat hukuku bakımından haklı olmak yapılan hareketin suç oluşturacağı anlamına gelmez. Kaldı ki; hukuken haklı olmak bu kadar değer verdiğinizi iddia ettiğiniz kulübe ve değerli yöneticilerinin başını ağrıtacak saçma sapan hareketlere girmenize sebebiyet vermemeli. Del Bosque, Schuster, Matteo Ferrai... ilk aklıma gelenler. Hepsi de sizin de şu an içinde bulunduğunuz gibi hukuken haklılardı, ama eminim siz de en az benim kadar küfretmişsinizdir onlara Beşiktaşımıza açtıkları davalar için. 1 yıllık kombine parasıyla zaten kaç yıldır bedava maç izliyorsunuz, ne olmuş yani yönetim üç beş kuruş para kazanmak için böyle bir olay yapsa? Bu mudur yani bu çok sevdiğiniz renklerle ilişkiniz dandik bir sözleşme maddesine göre haklı olup olmamaya göre mi biçimlenecek? Fikret Orman'a nitelikli dolandırıcılıktan soruşturma başlattıracak kadar mı değerli yani nedir bu? Ben yönetimin yerine olsam, taraftarımdan anlayış beklediğim bu konudaki tavır üzerine tamam kardeşim öyle mi, madem öyle stadı yeni sezonda açıyorum derim. En çok desteğe ihtiyaç duyulan bir anda bu gösterilen aşağılık tavra yakışan tavır bu olurdu ancak.

sen de haklısın güzel yazmışsın. şayet kombine sahiplerine öncelik verilecekse taraftarın büyütmemesi gerekir bence. hep destek tam destek...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı harund1k3

Güzel tamamlamışsin. Düdük de bayrak da başkanın elinde hatta top da onun. Verin o zaman topu gidiyorum ben eve seneye acicam stadı derse. Sözleşmeye uyarsa yani bundan kim zararlı çıkar hem kendisi hem besiktas hem biz. Peki golü sayarsak kim kazanır hem besiktas hem başkan hem de biraz taviz versek de biz.
Bana da koyuyor bile bile gol yemek ama seviyorum işte napıyım

Hocam hiç bir kurumu tek bir kişiye indirmeyin en büyük sıkıntı bu. Fikret Ormanı projelerini Bir kaç hatası hariç Beşiktaşlı duruşunu gerçekten çok severim. Camiaya büyük enerji ve vizyon getirdi. Ama boyle birsey olursa en ağır eleştiriyi yine benden ve kendini destekleyenlerden alır. O stat da çok emeği var ama orası ne Fikret Ormanın ne vodafone arena'nın ne hükümetin ne başkasının. O stat bizim Beşiktaş taraftarının. Biz olmadan her tarafına binlerce arma koy, en kaliteli sistemden Beşiktaş marşları söylet asla tamamlanmış olmayacak. Kafasına göre bu kadar sona gelinmişken seneye acicam stadı diyemez, kimse dedirtmez.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Neden bir sebebi varmı acaba

Kesinlikle vardır açılışa bu kadar kısa süre kalmışken günü boş geçirmek mantıklı değil ama biz neden bilmiyoruz bir bilgi paylaşılmadı  :dontknow:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Özay

Vay be sona gelindi ha?

Bu forumdakilerin çoğunu wowturkey'den hatırıyorum. daha ilk yıkım kararında herkes oradaydı. Sonra forum açıldı geldik her gün her saat foroğraflara baktık. Yıllar geçti hayatlarımız değişti stad da bitti.

Bu şarkı şu an joy fm'de çalıyordu.Tam da isabet oldu şu duygusal anıma  :lol: :lol:

Bu arada bundan sonra neyi takip edeceğiz biz?  :D

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

iyi yaptın @yorgo_d(geodem)  içimiz dışımız bilet oldu. konu dışı mesajlar arasında foto bilgi aradım bende baya ama hep bilet konusu geçmiş.

kombinesi olan arkadaşlar haklılar ama bir yarın olsun başkanı beklesinler dinlesinler derim...

aynen kardesim haklisin ..  Ben de  bu denli futursuz  bir  karara  imza  atacaklarini dusunmuyorum acikasi .. O kadar ince  dusunen Baskan  "taraftarimiza  haksizlik yapmaGa  dayanamam" der  bence   :evillol:
Yorgo

Çevrimdışı Pence

O zamaan kombinesi olupda geliri olmayanlarin 3 maclik biletlerini nasil odeyeceklerinide dusunursun.  Hak gasbi soz konusu mahkemeye ver bakalim kim kazaniyor. @Pence
Neyse iyi geceler.

Mahkemeye verir kazanırsınız o zaman ne diyim herkes hakkını arasın

Çevrimdışı onurturan

iyi yaptın @yorgo_d(geodem)  içimiz dışımız bilet oldu. konu dışı mesajlar arasında foto bilgi aradım bende baya ama hep bilet konusu geçmiş.

kombinesi olan arkadaşlar haklılar ama bir yarın olsun başkanı beklesinler dinlesinler derim...
bence artik büyük resmi gormek lazim abi
Kombine lobisi stadi bu baslikta actirmamak icin ust akildan emir aldi ve bu tartismayi baslatti :evillol:
ama yarin baskan guzel adaletli bi aciklama yapacak herkes tamam diyecek..
olan benim gozlerime olmus olacak yine butun herkesin kombine alma hikayelerini okudum :)

Çevrimdışı cisse557

Hala stadın açılacağına inanamıyorum rüya gibi.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Forum bu günlük bu kadar yeter sanırım iyi geceler arkadaşlar.

Yemin ederim sürreal bir tabloya bakar gibi oldum yazıyı okurken. Tam bişeyler anlayacak gibi oluyorum sayılar, yüzdeler, smileyler falan fışkırıyor.
  :kop: yok yok .. bu  direkt  alman  disa  vurum dalgasi .. Emprovize  ve  non-figuratif  calistim  .. Icimden ne geldiyse ortaya  birakiverdim   :evillol:
Yorgo

Çevrimdışı AhmetY

Yıl bilmem kaç ve bizim taraftarımız yıllardan beri olduğu gibi o zamanlarda da boş umutlarla kandırılıyor, aradan bir arkadaş Fikret Orman'ın dürüst açıklamasını belirtiyor diğeriyse onu yalancı çıkarıyor fakat sonuç ortada. Stadyumla birlikte gözü açık, modern bir taraftar kitlesi de umuyorum haydi hayırlı olsun  :) :)

*wow'dan alıntıdır*

Çevrimdışı Fikret

İzmirliyim, öğrenciliğimden dolayı kombine alacak durumum yok ne yazık ki ancak bulabilirsem gerekirse harçlığımdan kesip 3 maçlık kombine almak istiyorum. Ancak durumum olsaydı da triplere girmeden kombineme verilecek 1 haftalık önceliği kullanır 3 maçlık kombinemi alır geçerdim herkesin karakteri farklı, ben dert etmezdim bu durumu.
Kimsenin Beşiktaşlılığına laf ettiğim yok durum sizi rahatsız ediyorsa almazsınız önümüzdeki sezon ister kombinenizle ister kapattığınız locanızda takımımızı desteklersiniz.
Ayrıca yaşınızı bilmediğim için 'abi' kelimesini kullanmadım saygısızlık ettiysem affola.
TRİPLERE GİRMEK NE DEMEK? Ergen kız mı da "TRİPLERE GİRİYOR" burada koca koca adamlar?
madem almadın kombine sana ne birader? niye bu konuda sıkıntısı olanları kendi aklınca aşağılıyorsun?
bilirkişi olduğundan beğenmezseniz almayın ulan tavrı...

bir hata var. olası ayıp bir davranış var.
sen gelmişsin istemeyen almasın diyerek bu mağduriyeti yaşayanlara hadi ikileyin diyorsun.

Beşiktaş'ın kongre üyesiyim, kombinemi de aldım. Bunları hiç yapmayıp sonrada klavye başından millete sallamıyorum.
Benim klüple yazılı, sözlü anlaşmalarım var. Beşiktaş ismi gereği bunları yerine getirmelidir.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 02:19:36 Fikret ]

Çevrimdışı ilhancelebi

Reza Zarrab bizim stadyumdan loca aldigini hatirliyorum bu adam simdi ABD'de tutuklandi 30 yila kadar hapsi isteniyor. Merak ettigim konu, bu gibi durumlarda acaba loca sozlesmesinde fesih gibi bir durum soz konusu olabilir mi? Loca alan var mi formda bilmiyorum ama kombine sozlesmelerinde bu tarz bir madde var mi bildiginiz?

Çevrimdışı Fikret

abı zatten elestırende kendıne gore haklı dıorun kızanada kımse tepkı gosteremez ben sadece ııkı sene bedava mac ızledık artı bu uc mac ıcın oncelıkte kombıne sahıplerıne verıldı ben kendımce fazla kızammadım ama mesela oncelık vermeseler kombınelılere ozamn okadar acılıs bekledık sımdı bıze bılet kalmasa cok uzulurdum ama aksıne kızanada kızamam elestıremem
kusura bakmayın ama bedava 3 sene maç izledik diye birşey yok.
2014 Ağustos'ta bitecek denilen stad uzadı da biz açıktan yararlandık değil olay.

Ben kombineyi Vodafone Arena için aldım. Arsenal-Liverpool maçı harici de maça gitmedim.
Gidip kombinemle bilet alıp devirde yapmadım kulübe zararım dokunmadı.
Devre arası açılsa nolacaktı yarım sezon mu gidecekti?

3 sene önceden parayı veriyoruz. 3 sene önce dolar 2tl altındaydı şimdi 3tl.
yani biz daha o günden alarak kombineyi katkıyı verdik.
o gün 1000 tl veren kişi bugünün 1500ünü vermiştir kulübe. zor borç alınan dönem olması açısından da yardımcı olunulmuştur.

şimdi 3 kuruş fazla kazanacam diye bu yapılan çok yanlış.
BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ İMZALADIĞI SÖZLEŞMENİN ARKASINDA DURMALIDIR.
Seneye son 3 hafta önemsiz mi olur? Yoksa derbiler, UEFA çeyrek finalleri mi olur? Bunu bilemiyoruz.
Yönetim burada küçük hesaba girmemeli. Seneye mi bıraksak 3 boş maçı yoksa bu sene mi denmemeli.
Sözleşmemiz gereği 11 Nisan 2017'ye kadardır demelidir.
Benim düşüncem böyle.

NOT:
Kombine almayan arkadaşlar kombinecileri ucuzlukla suçlamasınlar komik oluyor. Seneye 11 Nisan 2017-1 Haziran 2017 arası belki 1 derbi, 2 avrupa maçı gelecek nereden biliyorsunuz? Konu para değil. Ben arkadaşlarımla beraber aldığımız kombine koltuklarında yanyana olmak istiyorum.

Çevrimdışı Fikret

Reza Zarrab bizim stadyumdan loca aldigini hatirliyorum bu adam simdi ABD'de tutuklandi 30 yila kadar hapsi isteniyor. Merak ettigim konu, bu gibi durumlarda acaba loca sozlesmesinde fesih gibi bir durum soz konusu olabilir mi? Loca alan var mi formda bilmiyorum ama kombine sozlesmelerinde bu tarz bir madde var mi bildiginiz?
adamın parasının üstüne yatamayız herhalde.
belki locasını başkasına satar.

ben şahsen o adamın maça çok gelebileceğini de sanmıyorum.
siyaset bulaştırmak istemiyorum ama tribün gerçekleri de ortada. sıkıntı çıkar.

Çevrimdışı Pence

Bu tarz kişiler locaları şahıs adına değil şirketleri adına alır ki kdv den düşebilsinler
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 02:21:11 Pence ]

Çevrimdışı tayfunyasar

herkes haklı tartışan, bu tartışmanın başlamasını sağlayan Rıdvan Bey'e de teşekkür ediyorum. 11 Nisan diyerek 32 diş dolanan beni gecenin 2'sine kadar ayakta tuttu. Halbuki mis gibi uyurdum bugun. Yarın uyanır sayacı görme umuduyla mabedin oradan evime dönmeye çalışırdım...

Şu mutlu günde, muğlak bir konunun ortaya atılması da çok Beşiktaşlı bir hareket yalnız.

Maçta olanlar vardır aramızda, slavia prag'tan 5 dakikada 2 gol yiyip son dakikaları acabayla geçirmiştik. ki son saniyede serbest vuruştan ağlara giden ama gol değeri taşımayan şutun ardından, herkes sus pus çıkmıştı staddan. tur atlamıştık ama Beşiktaş Beşiktaşlılığını yapmıştı işte. Şu an aynı hissiyatla yatağa gidiyorum. Herkese iyi geceler.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ilhancelebi

kusura bakmayın ama bedava 3 sene maç izledik diye birşey yok.
2014 Ağustos'ta bitecek denilen stad uzadı da biz açıktan yararlandık değil olay.

Ben kombineyi Vodafone Arena için aldım. Arsenal-Liverpool maçı harici de maça gitmedim.
Gidip kombinemle bilet alıp devirde yapmadım kulübe zararım dokunmadı.
Devre arası açılsa nolacaktı yarım sezon mu gidecekti?

3 sene önceden parayı veriyoruz. 3 sene önce dolar 2tl altındaydı şimdi 3tl.
yani biz daha o günden alarak kombineyi katkıyı verdik.
o gün 1000 tl veren kişi bugünün 1500ünü vermiştir kulübe. zor borç alınan dönem olması açısından da yardımcı olunulmuştur.

şimdi 3 kuruş fazla kazanacam diye bu yapılan çok yanlış.
BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ İMZALADIĞI SÖZLEŞMENİN ARKASINDA DURMALIDIR.
Seneye son 3 hafta önemsiz mi olur? Yoksa derbiler, UEFA çeyrek finalleri mi olur? Bunu bilemiyoruz.
Yönetim burada küçük hesaba girmemeli. Seneye mi bıraksak 3 boş maçı yoksa bu sene mi denmemeli.
Sözleşmemiz gereği 11 Nisan 2017'ye kadardır demelidir.
Benim düşüncem böyle.

NOT:
Kombine almayan arkadaşlar kombinecileri ucuzlukla suçlamasınlar komik oluyor. Seneye 11 Nisan 2017-1 Haziran 2017 arası belki 1 derbi, 2 avrupa maçı gelecek nereden biliyorsunuz? Konu para değil. Ben arkadaşlarımla beraber aldığımız kombine koltuklarında yanyana olmak istiyorum.

Ben karar alindigini sanmiyorum sadece bu uc maci ucretli yapalim gelecek sene sonu ugrasmayalim ayri bir uygulama ile diye dusunuldu gibi geliyor bana. Mantiken aslinda dogru bir dusunce ancak uygulamada sorunlar cikacaginan artik seneye son uc mac icin bilet satisi ya da son uc mac icin sene basindan ekstra bir kombine satisi dusunulebilir. Resmi bir aciklama gelmeden yapilan tum aciklamalarin fikir asamasindan gectigine inaniyorum. Ridvan beyin aciklamasida bu sekilde sanirim. Tepkiler dogal ve gerekli idi bu fikrin uygulamaya gecemeyecegini gorur yonetim ve daha uygun adim atar diye inaniyorum ben.

Çevrimdışı Serdar

Kombine olayı patlamış bu akşamda, her gün yeni bir aksiyon var forumda. Özellikle hafta sonları olmak üzere senenin büyük kısmını yurtdışında geçiren bir taraftar olarak çok istememe rağmen kombine alamıyorum. Ancak maksat destek olsun diye neredeyse hiçbiri elime ulaşmasa da 3 dergi aboneliğim var, bırakın formayı kıyafeti çarşafı yorganı donuma kadar Beşiktaşlıyım. Kulübe katkım belki de en az kombine alan arkadaşlarım kadar ve eminim benim gibi davranan binlerce insan vardır. Herkes açılış maçında olmanın hayalini kuruyor ve açılışa bu kadar kısa bir süre varken tartışılan bu kararı kesinlikle kınıyorum. Kombinesi olmayan arkadaşlar zaten belki küçük bir ihtimal bilet bulurum hayalinde ama kombineli arkadaşlar kesin açılışta olacağız düşüncesinde ve 3 yıldır bu günü bekliyorlar. Bu kadar kısa süre kalmışken Beşiktaş Kulübü nün kendi taraftarına gol atmasına ve haksızlığa uğratmasına dayanamıyorum. Açılışta olmayı belki de kombinesi olan arkadaşlardan daha fazla da istesem desteğim sizinle. Aslında kişisel düşüncem tüm taraftarın gönlünü almak adına madem böyle bir düşünce var açılışta tüm kombine sahiplerinin haklarını korursun, son iki maç kombineleri geçersiz sayar bilet basarsın. Böylelikle açılış maçı olmasa bile diğer taraftarlara da bu sezon maç izleme şansı sunarsın. Kombine sahiplerinin gönlünü almak içinde gelecek sezonunun tamamını geçerli sayarsın. Sanırım kombinesi olan arkadaşlarda bu güzel duyguyu diğer taraftarların da yaşamasına izin verecektir. Beşiktaşlılık biraz paylaşmak çokça da fedakarlıktır.   

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Stad acılışı bursa ile olmasi cok canimi sıkıyor. :s20:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ilhancelebi

Kombine olayı patlamış bu akşamda, her gün yeni bir aksiyon var forumda. Özellikle hafta sonları olmak üzere senenin büyük kısmını yurtdışında geçiren bir taraftar olarak çok istememe rağmen kombine alamıyorum. Ancak maksat destek olsun diye neredeyse hiçbiri elime ulaşmasa da 3 dergi aboneliğim var, bırakın formayı kıyafeti çarşafı yorganı donuma kadar Beşiktaşlıyım. Kulübe katkım belki de en az kombine alan arkadaşlarım kadar ve eminim benim gibi davranan binlerce insan vardır. Herkes açılış maçında olmanın hayalini kuruyor ve açılışa bu kadar kısa bir süre varken tartışılan bu kararı kesinlikle kınıyorum. Kombinesi olmayan arkadaşlar zaten belki küçük bir ihtimal bilet bulurum hayalinde ama kombineli arkadaşlar kesin açılışta olacağız düşüncesinde ve 3 yıldır bu günü bekliyorlar. Bu kadar kısa süre kalmışken Beşiktaş Kulübü nün kendi taraftarına gol atmasına ve haksızlığa uğratmasına dayanamıyorum. Açılışta olmayı belki de kombinesi olan arkadaşlardan daha fazla da istesem desteğim sizinle. Aslında kişisel düşüncem tüm taraftarın gönlünü almak adına madem böyle bir düşünce var açılışta tüm kombine sahiplerinin haklarını korursun, son iki maç kombineleri geçersiz sayar bilet basarsın. Böylelikle açılış maçı olmasa bile diğer taraftarlara da bu sezon maç izleme şansı sunarsın. Kombine sahiplerinin gönlünü almak içinde gelecek sezonunun tamamını geçerli sayarsın. Sanırım kombinesi olan arkadaşlarda bu güzel duyguyu diğer taraftarların da yaşamasına izin verecektir. Beşiktaşlılık biraz paylaşmak çokça da fedakarlıktır.   

Serdar, Ridvan beyin aciklamalarida boyle zaten, 3 maci biletli yapip seneye olacak olan son 3 maci kombineye dahil etmek. Ancak bazi kombinesi olan arkadaslar bunu kabul etmiyor, sorun burdan kaynakli.

Çevrimdışı Serdar

Serdar, Ridvan beyin aciklamalarida boyle zaten, 3 maci biletli yapip seneye olacak olan son 3 maci kombineye dahil etmek. Ancak bazi kombinesi olan arkadaslar bunu kabul etmiyor, sorun burdan kaynakli.

Yok İlhan ben aslında tam olarak Rıdvan Bey in açıklaması gibi düşünmedim. Kombinesi olan arkadaşlar bence kesinlikle haklı zaten. Ancak sanırım birçoğunun haklı itirazı açılış maçına ilişkin. Benim düşüncem son iki maç içindi. Yoksa açılış maçında bu uygulama tamamen haksızlıktan ve hak yemekten öteye geçemez. Tabii kişisel düşüncem bunlar, herkes farklı düşünmekte özgür ama kombinesini yıllar önce alan arkadaşlar ne derse haklıdır bence.

Çevrimdışı xxxkingme

Statta çalışma var mı şuan acaba çimler ne durumda

Çevrimdışı ilhancelebi

Yok İlhan ben aslında tam olarak Rıdvan Bey in açıklaması gibi düşünmedim. Kombinesi olan arkadaşlar bence kesinlikle haklı zaten. Ancak sanırım birçoğunun haklı itirazı açılış maçına ilişkin. Benim düşüncem son iki maç içindi. Yoksa açılış maçında bu uygulama tamamen haksızlıktan ve hak yemekten öteye geçemez. Tabii kişisel düşüncem bunlar, herkes farklı düşünmekte özgür ama kombinesini yıllar önce alan arkadaşlar ne derse haklıdır bence.

Her turlu 3 mac icinde zor bir uygulama. Yukarda da belirtigim gibi resmi bir aciklama degil, o yuzden beklemek lazim. Ancak yapilan itirazlar ve sikayetleri degerlendireceklerdir mutlaka. Yarin hele bir aciklansinda ne zaman acilacagi stadin. Bende cok istiyorum gelmek ama hem isler hemde bu son saldirilar kafamda bir suru soru isareti. Neyse herkese iyi geceler...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bursa maçına denk getirmek tam bir ahmaklık olur. Bursa'yı büyütmek olur. Ayrıca, zaten 3 maç kalmış evinde görünen. Bu saaten sonra Beşiktaş için stadında maç oynamak değil, stadında şampiyonluk kutlamaktan bahsedilir. Yani, son lig maçında açılsa da olur... Ama Bursa maçında açılmasın... Şunları şımartmayın. Beşiktaş'ın Bursa'ya yapacağı tek iş onu önemsememektir. Çünkü öyleler.. Önemsizler.... İlave: İlk maçımız şampiyonluğu garantileme maçımız olsa daha iyi. Bence bu yüksek olasılıkla, Beşiktaş Osmanlı maçı olacak. Ne güzel işte... Staddaki ilk maçta kupayı da kaldırırız.
yada en düsük ama en cok istedigim sey stadı sezon bitine kadar acmasınlar stadı olmadan sampiyon olalım

alıntı
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 04:12:56 AllstarUmut ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güntekin Onay stadı gezmiş :busted_cop:

'Heyecan verici bir stat'

"VODAFONE Arena’yı ilk kez gezme fırsatım oldu... Açıkçası inşaatın biraz ilerlemesini bekliyordum. Ve gelinen noktada çimlerin yarısından fazlası serilmişti. Koltuk montajları bitmiş, ışıklandırmalar tamamlanmıştı. Çatı membranları iç halka dışında tamamlanmış, sadece tribün arkasındaki yaşam alanları, koridorlar ve localardaki ince işçilik devam ediyordu. Tüm bunların dışında çevre düzenlemesi içersinde işçiler harıl harıl çalışıyordu.

HER şeyden önce Vodafone Arena, heyecan verici bir stat. Dışarıdan tribüne girdiğinizde ilk intiba çok etkileyici. Çünkü tribünlerin üst katına giriş yapıyorsunuz, çok dik ve görkemli bir stat. Zemin ise eskiye oranla çok daha aşağıda yani deniz seviyesinin en az 10 metre altında. Fotoğraflardan stadın bu kadar büyük olduğunu anlamıyorsunuz. Ancak içine girince ne kadar haşmetli bir stadyumla karşılaştığınızı anlıyorsunuz. Her Beşiktaşlının gurur duyacağı, her futbolsevere heyecan verecek bir yapı.

TARİHİ DOKUSU VAR

SON derece modern olmakla birlikte dışardan bakınca tarihi bir dokusu da var. Küfeki taşıyla kaplanmış sütunlar, tarihi taş duvarla birlikte uyumlu bir görüntü veriyor. Stadın içinde, tribünlerin arkasındaki bütün alanların zemini mermer kaplı. Duvarların tamamı granit. Her türlü malzemenin en yüksek kalitelisi tercih edilmiş. Estetik açıdan çok şık bir stadyum. Beton veya harçla kaplı bir yer görmüyorsunuz. Hiçbir şey ucuz ve baştan savma değil, kalite kokuyor.

VIP tribünlerle, locaların yaşam alanları, kafelerle restaurantların olduğu bölüm son derece şık ve her şey düşünülmüş. Yürüyen merdivenler ve asansörler en üst kalite. Stadın her açısından görüş açısı son derece sağlıklı. Çatı malzemesinin yapısı itibariyle ışık geçirgenliğine sahip olması, koltukların da ağırlıklı olarak beyaz tercih edilmesi stada son derece ferah ve elit bir hava katıyor. Beşiktaş  bu stadın açılmasıyla birlikte ezeli rakiplerini yakalayacaktır.

ALKIŞLAR BAŞKANA

KISACASI her anlamda Beşiktaş’a ve Türk sporuna çok önemli bir tesis kazandırılmış. Emeği geçen başta Fikret Orman olmak üzere herkesi alkışlamak lazım. Maliyetle ilgili bazı eleştiriler vardı. Açıkçası kalem kalem tabii ki incelemedik ama Avrupa’daki bütün statlarda bulunmuş, dünyadaki birçok stada gitmiş olan şahsım, bu stadın bu fiyatlarla son derece uygun bir maliyetle yapıldığını söyleyebilirim."
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."