Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472954 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Şu geri sayım cihazında bile amblemimizin olmaması hosuma gitmiyor.
o kullanılan amplem kimin amplemi toki arenanınmı?
Kardeşim bizim stadımızın amplemi o hani şu taraftarlar tarafından seçilen amplem
vodafone arena geri sayım sayacında vodafone arena amplemini kullanmanın yanlış olan tarafı ne
kulübü açmıyoruz stadı açıyoruz o zaman stad amplemi yapılmasaydı direk onun yerine Beşiktaş amplemi kullanılsaydı
itiraz edin eleştiride yapın ama lütfen artık saçmalamayın
orda kullanılan vodafone amplemi değil Beşiktaşın stad amplemi bizim yani bize ait taraftar seçti.

Çevrimdışı Kalyoncu

o kullanılan amplem kimin amplemi toki arenanınmı?
Kardeşim bizim stadımızın amplemi o hani şu taraftarlar tarafından seçilen amplem
vodafone arena geri sayım sayacında vodafone arena amplemini kullanmanın yanlış olan tarafı ne
kulübü açmıyoruz stadı açıyoruz o zaman stad amplemi yapılmasaydı direk onun yerine Beşiktaş amplemi kullanılsaydı
itiraz edin eleştiride yapın ama lütfen artık saçmalamayın
orda kullanılan vodafone amplemi değil Beşiktaşın stad amplemi bizim yani bize ait taraftar seçti.
Güzel hoş abide yanda yazan vodafone arena tabelasının amblemine bak birde orayada şu bizim oylarımızla seçilen amblem koyulamazmıydı?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kartal39

Çevrimdışı kral_bjk

Merakla beklenen Beşiktaşımızın yeni evi, Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Arena’nın açılış tarihini açıklamak üzere, 22 Mart Salı günü Başkanımız Fikret Orman ve Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt bir basın toplantısı düzenleyecek.

Değerli basın mensuplarını, toplantıda görmekten mutluluk duyacağız.

Program:

Tarih:              22 Mart 2016, Salı

Yer:                 Divan Oteli, Elmadağ

10.00-10.30    Karşılama & Kahvaltı

10.30-11.30    Basın Toplantısı

Basın Toplantısının Frekans Bilgileri     

Türksat 3A
Frekans       11066.5
Polarizasyon   H
Sembol Rate  3333
Roll off     % 20
Fec      5/6

Video format : SD   4/3   PAL
Encoding   : MPEG 2  4:2:0

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı nakres77

Şu işaretlediğim yerlere asfaltmı dökülmüş yoksa yalıtım malzemesimi? Epoksi falanmı?

Hemen yaninda siyah boya var boyamış olmasinlar😂😂😂😂

Çevrimdışı xxxkingme

tam ben paylaşcaktım ne kadar hızlısınız yav :evillol: :claps:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı emrekhvcgl

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

9. başlıkta açılır :D
9.başlık diye başlık yok anıl bu başlıkta açılacak 1000 sayfayı geçsede bu başlık kapanmayacak artık bundan sonraki başlık stadın açıldığı gün açılacak  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

geri sayım 19 gün 03 saatle başlasa iyi olmaz mı :alala:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı onder23

Eski açık tarafında ki Billboard larda değişiyor eve dönüyoruz temalı resimler var

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

9.başlık diye başlık yok anıl bu başlıkta açılacak 1000 sayfayı geçsede bu başlık kapanmayacak artık bundan sonraki başlık stadın açıldığı gün açılacak  :D
Ooo şike var :evillol:

Çevrimdışı sozkul

Bizim çimler istanbul havasını sevdi, gittikçe güzelleşiyor..  :)

Çevrimdışı nakres77

Stad içinde bozuk para vermek yasak... Para üstü  Gofret 1 tl :)
Fiyatlar tribüne göre ayaklanacak...kale arkaları haliyle en ucuz fıyatlar olacak... Fenerın kapalı altda fiyatlar Çay 5 tl su 3 tl sosisli- köfte-döner 18 tl ayran 6 tl... Cola 9 tl ...

Bu sezon olimpiyattaki bir macta sanirim lokomotif maciydi su aliyordum 2 tl ye yeni statta su 3 tl olacak dedi.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yarın büyük ihtimal 11 Nisan açıklanacak!😀😀👏👏
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.
Necmi bey dün gece paylaştığınız, vodafone arenanın çimleriyle ilgili sisle yaptığınız görüşmede; sis bizim çimleri ingiliz stadlarının çimleriyle karşılaştırdığı bir mesajınız vardı. Aradım bulamadım, mümkünse bulup bana yollarmısınız. (Oğlana anlattım, inandıramadım  :) )
şu bey kelimesini kaldırsak çok soğuk ve mesafeli oluyor burda hepimiz Beşiktaş ailesinin üyeleriyiz :)
bahsettiğin yazı bumuydu.
http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-8-(seref-bey-stadyum-projesi)/msg516035/#msg516035

birde yaptığımız röportaj var esas bunu okut birebir aynısı yapıldı sadece çimler serme oluyor.  @Özgür Kartal
http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim-20843.html

Çevrimdışı ErmanS

geri sayım 19 gün 03 saatle başlasa iyi olmaz mı :alala:
Bence 10 nisan acilisini soyleyip 19 03 ten baslatirlar zaten  :ok:

Çevrimdışı macrinus

Tribunlerde fiyat farki olan kısımlarda bölme olacak mı? (cam vs.)
Mesela ben kapali 416 dan kombine aldim. 417den biri gelip yerime oturabilir mi?

Ben oyle herkes yerinde oturmak zorunda diyen biri değilim ama en azindan aldigim kısımda olmak isterim. Sonuçta ortada olmak için bilerek daha fazla para verdim.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mehmetcan1903

forumda herkes çimlere odaklanmış şeffaf membranları ve stat iç-dış led panoların ne zaman geleceğini konuşmuyor  :evillol: :lol:

Çevrimdışı TTurk

Tribunlerde fiyat farki olan kısımlarda bölme olacak mı? (cam vs.)
Mesela ben kapali 416 dan kombine aldim. 417den biri gelip yerime oturabilir mi?

Ben oyle herkes yerinde oturmak zorunda diyen biri değilim ama en azindan aldigim kısımda olmak isterim. Sonuçta ortada olmak için bilerek daha fazla para verdim.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 416 dayim