Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472851 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

kapalının önünde su borusu patlamış

fıskiye koymak lazım bir yerlere yakışıyor :busted_cop:

Çevrimdışı Deadam

Hafiye nedir bu arada yorumlarinizi espirilerinizi gulerek takip edioruz forumda en cok guldugum insansin diebilirim :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler :D işte ne mutlu sizlerin yüzünde ufak bir tebessüm oluşturabiliyorsam :D Ancak burda benden daha ince espri yapan, beni güldüren çok arkadaş var haklarını yemeyelim. :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Necmi

Sanırım yetişemedim benden daha erken kesin tarihi veren olmuş :(
aslında ilk kesin tarihi veren SIS olmuştu :busted_cop:
Burda dedik ama kimseyi inandıramadık :bandit:
bu arada Hoşgeldin

Çevrimdışı Deadam

İbrahim Melih GÖKÇEK duymasın fışkıyeyi kim kırdı diye peşimize düşer.

Bu işlerde olur ufak tefek sulu işler.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı demir_kArtAl

stadtan su çıktı diye diye çıkardınız suyu, tebrikler. :D :D
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fevzikececi

47 gün 12 saat olsa sabah 5'te açmak lazım. Düzelir :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

:by2: cihaz bozulmuş

ilk açılış sadece rakamlar yazıyor baaşkanın açıklamasıyla beraber devreye girer onlar bence şimdi yazmaz bişey kapatırlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekaradag

Kamera yeri ve zoom'unu allah aşkına düzgün ayarlayın hocam madem yayıncı kuruluştasın, ulaşırsın bi şekilde.

O konuda stadda yayın kuruluşa verilen yer neresi ise oradan oluyor diye biliyorum, ama elimden bişey gelirse tabii ki

Çevrimdışı Özgür Kartal

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.
Necmi bey dün gece paylaştığınız, vodafone arenanın çimleriyle ilgili sisle yaptığınız görüşmede; sis bizim çimleri ingiliz stadlarının çimleriyle karşılaştırdığı bir mesajınız vardı. Aradım bulamadım, mümkünse bulup bana yollarmısınız. (Oğlana anlattım, inandıramadım  :) )
İnadına KARTAL; Ölümüne BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

yarın kesin açıklanacaak tarih bence sayaçlar bile geldi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı doctore

kapalının önünde su borusu patlamış

o kadar demişlerdi su çıkacak su çıkacak diye sonunda çıktı işte :D
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Tolga

yarın kesin açıklanacaak tarih bence sayaçlar bile geldi :)
Bende öyle düşünüyorum yarın artık kesin tarih açıklanır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

asıl o kamyonda fotosu çekilen sayaç nereye konacak acaba stada büyük ihtimal onun çalışır vaziyette fotoso lazım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

deniz suyumu bu tatlı sumu gidip damacanalara  dolduralım damacana hesabı :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

başkan yarın birgün açıklama yapacaksa 19.03 ten başlayabilir sayaç 10 nisan pazara denk gelir protokol açılışı yapılır o gün
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 17:28:15 Mehmet Ali Güneş ]

Çevrimdışı Özgür Kartal

Fikret başkan stat dışına atılan betonları sulamak için bilerek patlatmıştır.bunu da beleşe getirdi helal olsun :ok:
İnadına KARTAL; Ölümüne BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Efe

Necmi bey dün gece paylaştığınız, vodafone arenanın çimleriyle ilgili sisle yaptığınız görüşmede; sis bizim çimleri ingiliz stadlarının çimleriyle karşılaştırdığı bir mesajınız vardı. Aradım bulamadım, mümkünse bulup bana yollarmısınız. (Oğlana anlattım, inandıramadım  :) )
hosgeldiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı nmntk

SIS yöneticisiyle yaptığım görüşmede bunların hepsini konuştuk aynen dediğin gibi zaten bu gelen çimde özel bir çimmiş
bayağı aradılar bu çimi avrupadaki bütün çim tarlalarını dolaşmışlar. Uygun çimi bulabilmek için Hibrit olayına gelince biz bunu
bir senedir söylüyoruz ama hala buna inanmayanlar var :)  hibrit olması ekme veya serme olmasıyla alakalı bir şey değil
ekme çimde ekildikten sonra bir boya geldiğinde hibrit çakılıyor zaten ikisinin kalite anlamında bir farkı yok hatta bu yabani ot
işini sordum ekme riskli değilmi dedim bana yok zaten sahalar dış etkilerden uzak ricit edilmiş ortam rüzgar yabani ot getirmez
demişdi ama sermede bunun kontrolü çok daha kolay oluyormuş yerine serildikten sonra ikisinin arasında avantaj dezavantaj olmuyormuş
hibritide çakınca hepsi aynı nitelikte oluyormuş. Sadece söylediği net bir şey varsa özel bir çim getiriyoruz ve çok mükemmel bir
zemin olacak dünyada eşi olmayacak dedi tabi bu sadece çim değil komple alt yapıyı katarak söyledi Bazı arkadaşlar ingiliz stadlarına
benzeyecekmi diyor benzemeyecek çok daha üst düzey olacak bunun bir tık altı dompos arena ingiliz stadları kalite olarak onun bile altında
kalıyor. Bunu söylerken ingiliz stadlarının 4-5 tanesini SIS yaptı bunu belirterek söylüyor Vodafone arenanın çok özel olduğunu.
Çok heyecanlılar emin olun çok gurur duyuyorlar burayı yaptıkları için Bu özellikte yapılması istendiği içinde çok mutlular Belki bir daha
bu nitelikte bir stad yapamayacaklar en azından büyük bir referans olacak gelecekteki müşterileri için.