Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473079 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ciku1903

Tırların ne zaman geleceği belli mi ? Yarına sarkar mı Sis'in çalışması?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şeffaf membran bugün hiç takılmadı.Canımı sıkmaya başladı bunlar benim😤
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

zaten mevzu burda değildi.
yazanında beşiktaşlı olup olmadığını bilmiyorum hocam.
soruyu alaycı algıladığım için bu şekilde yazdım.
içimde çok rahat.
:ok:

Çevrimdışı sosyalkartal

Hocam cam i farketmek biraz zor oluyor gonderdigin fotoda😂😂😂
biraz ayıp olacak ama cam korkuluk nerde ben göremiyorum  :kop: :kop: :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalpençesi

Bir arkadaş günde 7 tane şeffaf takacaklar demişti  :lol: daha 3 tane olmadı
son bilgi günde 7 adet serilecek 6 günde şeffaf membran bitecek kaynak sağlam sormayın :D
@SDemirsoy  sen demiştin günde 7 tane diye . @Emre.Guler sen değil :D
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

vip koltuklarda boşluklar bırakmışlar

Nedeni ne ola ki abi öyle kalacak değil herhalde.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı burakkk1903

Paylaşıldımı bilmiyorum Nereye yazacağımı bilemedim sinirlendim yılın Şikesi Aziz yıldırım iş başında 😡😡😡

https://twitter.com/besiktasordusu/status/711901050542940160
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 15:28:43 burakkk1903 ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı dorukkaymak

Su takilan "Kucuk Membran" lara "Seffaf' demiyelim bence cunku sacma oluyor zira seffaflikla alakasi yok bildigin beyaz membranin biraz daha isik gecireni. seffaf falan degil transparan bile degil

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Emre.Guler

Şu işaretlediğim yerlere asfaltmı dökülmüş yoksa yalıtım malzemesimi? Epoksi falanmı?

Çevrimdışı sosyalkartal

şeffafı dert etmeyin günde 10 tane takılır çok basit montajı var onun  :lol: bir dost  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tuncaboylu

Oraya tel geldi mi çok zor değişir yakın vadede
Başlangıçta yapılması bile böyle estetik bir stat için çok ilkel görünüyor

17 milyon euroluk cati yapican, fayans m2'sine 65$ veriyorum diye hava atican sonra da cam konulmasi yuksek maliyet diyeceksin baskan olarak... Gulerler...

UEFA finalini yarin alsalar o tel orguler kalkar...

Tel örgü stadı bozdu sesimizi duyuralım.

O takılanların adı tel örgü değil, metal parmaklık.

Geçen gün de adama (Rıdvan Akar) yanlış soru sordunuz, adam da "Deplasman tribünü dışında stadda tel örgü olmayacak" dedi.

Doğrusunu yazın, değerlendirmeye alınacaksa öyle alınsın.

Çevrimdışı cn

herkese merhaba arkadaşlar, burdan haberim 4 gün önce oldu arkadaşım sayesinde ama o günden bugüne sürekli takip ediyorum bende. fakat tel örgü konusu çok kötü oldu   :s20: tamda 419 cu blokta kombinemiz, acaba çarşamba günü satışa cıkan kombinelerden kapalıdan bir koltukla değiştirme şanşımız olur mu napabiliriz sizce ?  ( bu arada takibi elimizden geleni yapalım her şartta tel örgülerin bütün stadın görüntüsünü bozuyor zaten)

Çevrimdışı GIUNTI

Şu işaretlediğim yerlere asfaltmı dökülmüş yoksa yalıtım malzemesimi? Epoksi falanmı?

asfalt gereksiz olabilir orası için belki taş döşenecektir onun altyapısıdır.

Çevrimdışı baro19

asfalt gereksiz olabilir orası için belki taş döşenecektir onun altyapısıdır.
Bence yalıtım ile ilgili olabilir.

Çevrimdışı yigitcan1903

O takılanların adı tel örgü değil, metal parmaklık.

Geçen gün de adama (Rıdvan Akar) yanlış soru sordunuz, adam da "Deplasman tribünü dışında stadda tel örgü olmayacak" dedi.

Doğrusunu yazın, değerlendirmeye alınacaksa öyle alınsın.
İsmi her neyse
İsminin farklı olması sanki ucube görünümünü değiştiriyor
Onlar çok iyi anlıyorlar neyin kast edildiğini,deplasman tribününde de aynısı kullanıldı