Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472481 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Efe

Stada Sayaç Geldi :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
zateen belliydi stada gittiği güzzel yere takmışlar herkes görür yarın başlarız geri saymaya heycan dorukta bu iş bitti şampiyonluk vodafone arenada kutlanacak eve dönüyoruz :busted_cop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Beko , Efsane Kartallar adı ile Bekonun sponsor olduğu sezonlarda futbolcu kartlarını veriyor ve sezona göre  albüme yerleştirip puan topluyorsunuz o puanlarla forma,maç bileti,atkı filan  kazanıyorsunuz. Ben bir maç bileti ve atkı almıştım en son kalan puanımla da  3 hafta önce kadar bursa maçına bilet aldım. Açılışı hiç düşünmeden ama. Gidemesem de birine veririm demiştim. Şimdi stat açılışı bursa maçına denk geldi bunlar bana bileti vermezse sevdiğim Beko markasıyla papaz olurum  :kop: :kop:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Offf elim ayağım boşaldı yeminle sayacı da görünce  :ebebe: :sevinc :ebebe:

Çevrimdışı Engin

arkadaşlar geçen gün gelen çim tırları ile ilgili gümrükçü arkadaşlar vardı önceden bilgi vermişlerdi ikinci parti tırlar ile ilgili bir bilgi gelmedi kimdi o arkadaş bi sorsak ona ne durumda diye trafik için akşamımı bekliyorlar yoksa henüz gelmedimi gümrüğe
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Emre.Guler

Beko , Efsane Kartallar adı ile Bekonun sponsor olduğu sezonlarda futbolcu kartlarını veriyor ve sezona göre  albüme yerleştirip puan topluyorsunuz o puanlarla forma,maç bileti,atkı filan  kazanıyorsunuz. Ben bir maç bileti ve atkı almıştım en son kalan puanımla da  3 hafta önce kadar bursa maçına bilet aldım. Açılışı hiç düşünmeden ama. Gidemesem de birine veririm demiştim. Şimdi stat açılışı bursa maçına denk geldi bunlar bana bileti vermezse sevdiğim Beko markasıyla papaz olurum  :kop: :kop:

Vallahi bugün ben baktım bursa bileti hediyesini kaldırmışlar osmanlıspor bilet hediyesi ile tükendi gözüküyor ben geç kaldım

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Emre.Guler

Şu boru patlatma olayına o arabamı sebep oldu acab ne işi varki kepçeye o kadar yakın? ve çekici ile kaldırıyorlar @Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Burak Akay

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 17:46:12 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Vallahi bugün ben baktım bursa bileti hediyesini kaldırmışlar osmanlıspor bilet hediyesi ile tükendi gözüküyor ben geç kaldım

Ben kayseri maçı ile açılır diye kesin gözüyle bakıyordum abi. Sürekli aynı kartlar çıkıyor diye son puanıda harcayım bir daha da girmem bileti nasılsa  birine aktarırım demiştim ama şans yüzüme güldü mü desem bilemem çünkü güvenmiyorum açılış maçı biletini böyle vereceklerini.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet in odasının üstüne sayacı taktılar az çıkmadıkı o odaya :icool:
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 17:54:50 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfunyasar

Sayacin rakam renklerini beğenmedim. Neden siyah üstüne beyaz değil de kırmızı :D :D

Tayfundan gelsin

Şakayla karışık başlarmış böyle güzel güzel  seyler

...
...

Hadi yine iyisin iyisin iyisin
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı GörkemGörkem

Şu geri sayım cihazında bile amblemimizin olmaması hosuma gitmiyor.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Vaybe numaralıdaki eksik koltuklarda takılıyor.Çim yarın kesin devam edecek ve bitecek.Sadece ve sadece merak ettiğim şey şeffaflar neden bir tane takıldı ve hala takılmadı.Ağsı bile daha yok ortalarda..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı sozkul

Stad içinde bozuk para vermek yasak... Para üstü  Gofret 1 tl :)
Fiyatlar tribüne göre ayaklanacak...kale arkaları haliyle en ucuz fıyatlar olacak... Fenerın kapalı altda fiyatlar Çay 5 tl su 3 tl sosisli- köfte-döner 18 tl ayran 6 tl... Cola 9 tl ...

Çikolatalı gofret mi 1TL?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Şu boru patlatma olayına o arabamı sebep oldu acab ne işi varki kepçeye o kadar yakın? ve çekici ile kaldırıyorlar @Necmi
yok ya araba neden sebep olsun sahibini bulamamışlardır.
tamir etmek için kaldırıyorlardır. taraftar aracıdır stadın çevresinde tavaf ediyordur. :busted_cop:
bizde aynısını yapıyoruz. bizden birinin aracı olma ihtimali bile olabilirdi.

Çevrimiçi Necmi

site çok yavaşladı :)
Devlet kaynaklı sanırım ne zaman twitter le oynasalar internet yavaşlıyor :bandit:

Çevrimdışı Rache

Şaka gibi bir Türkiye gerçeği daha, hayırlısı olsun deyip bunu da sindirmekten başka bşy gelmiyor elden. @yigitcan1903

Bursa da az kafa yapmadık arkadaşlarla belediye çalışanlarından ve cevre illerden toplanmış şak şakçılarla açılış yaptılar diye döndü dolaştı başımıza geldi.
Hocam bence yanlış düşünüyorsun çünkü Fikret orman gs stat açılışındaki sıkıntıları yasamamak için devlet büyükleri, protokol ve Beşiktaş jk genel kurul ve yönetim kurulu üyeleriyle cumartesi acılışı yapacak pazartesi günü de taraftarla buluşacak ve stadımıza kavuşacağız
Taraftar açılışa gelse yuhlama olsa sancı çekeriz baskanımızda bunu düşündüğü için böyle karar aldırdı. Ali Fuat duatepe cumartesi futbolcuların Vodafone Arenada antrenmanda yapacağını yazdı

Çevrimdışı Rache

Şaka gibi bir Türkiye gerçeği daha, hayırlısı olsun deyip bunu da sindirmekten başka bşy gelmiyor elden. @yigitcan1903

Bursa da az kafa yapmadık arkadaşlarla belediye çalışanlarından ve cevre illerden toplanmış şak şakçılarla açılış yaptılar diye döndü dolaştı başımıza geldi.
Hocam bence yanlış düşünüyorsun çünkü Fikret orman gs stat açılışındaki sıkıntıları yasamamak için devlet büyükleri, protokol ve Beşiktaş jk genel kurul ve yönetim kurulu üyeleriyle cumartesi acılışı yapacaksını pazartesi günü de taraftarla buluşacak ve stadımıza kavuşacağız
Taraftar açılışa gelse yuhlama olsa sancı çekeriz baskanımızda bunu düşündüğü için böyle karar aldırdı. Ali Fuat duatepe cumartesi futbolcuların Vodafone Arenada antrenmanda yapacağını yazdı

Çevrimdışı Kalyoncu

Beşiktaş adı bu stadda nerde yazacak biri söylesin 42 bin koltukta küçük küçük onları geçelim ve tepki koyacaksak bunlara koyalım tamam vodafone büyük bir imaj güzel bir birliktelik heryerede yazsın hakkıdır ama bakın birliktelik diyoruz gerçekten buna sesini çıkarmamanız inanılır gibi değil onlar bu iş ortaklığından daha fazla kazanacaklar kulubun kazandığı 1 Tl hesabı yapılmış onların kazandığına bakalım birde.minnettarız vodafoneda yeter artık tadınıda kaçırmasınlar

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 18:15:55 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."