Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472832 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

ben demiştimle olmuyor bu işlerr

11nisan değildi çnk :D 9uydu sonradan değişti tarih yani aslında kimse tahmin edemedi :P
Daha önceden 30 Nisan demiştim daha sonra çimlerin 9 Nisan'a yetişeceği açıklanınca dedim ki Bursa maçıyla stadı açarız. Bursa maçı da 11 Nisan'a alınınca 11 Nisan üzerine vurgu yaptım haliyle :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kartalcan

numaralı arkasında da aynı uygulama var.

Çevrimdışı 38life

Şuanda toplam kaç bin kombine satıldı? Bursa maçı biletleri satışa çıktığında Passolig muhtemelen çöker.

Çevrimiçi Necmi

burdan tül gibi görünüyor mesh membran.
gibisi fazla zaten tül dışardan baktığında kumaş görürsün ama bu ışığı geçirmediği
anlamı taşımaz tülde direk geçirmez ışığı

Çevrimdışı kartalcan

Ptesiye aldıran biziz zaten
Tekrar değişmez artık

Hangi mantıkla değiştirdik tarihi @yigitcan1903 ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Hangi mantıkla değiştirdik tarihi @yigitcan1903 ?
10'unda protokol gelecekmiş
Uygun tarih oymuş onlara

Çevrimdışı xxxkingme

Arkadaşlar başkan yarın kesin olarak tarihi açıklayacak mı?

Çevrimdışı ciku1903

Çim serimi bugün bitecek deniyordu ama tırlar yok meydanda sanırım.

Nasıl bitecek bugün?

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ben yine bir ihtimal kalan  çim tırlarının akşam geleceğini düşünüyorum.Gelmese bile yarın kesin gelecek.Kaybedecek vaktimiz yok.Geri sayım sayacı bile stada varmak üzere..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yasin A.

Eğer 11 Nisan Pazartesi Bursa maçıyla açıyorsak, 9 Nisan Cumartesi gününe antreman koyarlar mı taraftara açık şekilde?   :money:

Çevrimdışı Erdem Çözer

artık çim rahat yetişir asıl mesele diğer yerlerin yetişmesi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kartalcan

10'unda protokol gelecekmiş
Uygun tarih oymuş onlara

Şaka gibi bir Türkiye gerçeği daha, hayırlısı olsun deyip bunu da sindirmekten başka bşy gelmiyor elden. @yigitcan1903

Bursa da az kafa yapmadık arkadaşlarla belediye çalışanlarından ve cevre illerden toplanmış şak şakçılarla açılış yaptılar diye döndü dolaştı başımıza geldi.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 16:42:05 kartalcan ]

Çevrimdışı Tolga

Yakından çekilen fotoğraflarda çimin kalitesi çok net ortaya çıkıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı tangaz

beyler farkındamısınız çimlerin üzerinde minik bir traktör arkasındaki silindirle çimlerin üzerinde sıkıştırma benzeri bir işlem yapıyor. daha dün serilen çimlerde bu işlem yapılıyor ve sorunsuz görünüyor bırakın toki stadlarındaki gibi 6 aylık çimlerin ayak ucu batınca kalkmasını silindirle dahi deforme olmuyor   :claps: :claps: :claps:

şu futbol coğrafyasında bataklık da açan gül gibiyiz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Zenginlerin koltukları bile daha beyaz be.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

Eğer 11 Nisan Pazartesi Bursa maçıyla açıyorsak, 9 Nisan Cumartesi gününe antreman koyarlar mı taraftara açık şekilde?   :money:

olmaz cnk 10unda devletabiler gelicek dolayısıyla  o tarihten once en ufak bir organizasyon gerceklesmez
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Zenginlerin koltukları bile daha beyaz be.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

normal koltuklar baya tozlu şu an

Çevrimdışı osvaldo nartallo

günün bu saatinde tırlar o bölgeye sokuluyor mu ki? hadi dün pazardı belki ondan girebilmişlerdir. muhtemelen saat gece 10'dan sonra girebilirler.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ddc1979

Para üstü olacak mı? Bozuk para yerine gofret verecekler mi?  :evillol:
Stad içinde bozuk para vermek yasak... Para üstü  Gofret 1 tl :)
Fiyatlar tribüne göre ayaklanacak...kale arkaları haliyle en ucuz fıyatlar olacak... Fenerın kapalı altda fiyatlar Çay 5 tl su 3 tl sosisli- köfte-döner 18 tl ayran 6 tl... Cola 9 tl ...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...