Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473528 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ddc1979

Divan restaurant ne durumda peki bittimi oralar bilgin varmı?
Eski açıktaki büyük teraslı restaurant yeni sezonda açılacak... Taraftar büfeleri Bursa maçına hazır olacak...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Emre.Guler

Eski açıktaki büyük teraslı restaurant yeni sezonda açılacak... Taraftar büfeleri Bursa maçına hazır olacak...

Çay kaç para peki :) Köte ekmek olacakmı?

Çevrimdışı Karabay

Şeffaf membranla birlikte çatının ucundaki bombelerde kayboldu. Konya stadı gibi bombeli kalmaması güzel oldu.

Çevrimdışı tangaz

11 Nisan Bursa maçı için görevlendirme aldım arkadaşlar.. Açılış maçımız Bursa maçı... Hayırlı olsun ...
Not: divan turizm

teşekkürler bilgi için. şimdiden size ve Beşiktaşımıza başarılar dilerim. @ddc1979
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AdemG

oldu olacak, menuyu paylasabilsen super olurdu.. :icool:

Çevrimdışı tayfunyasar

vurdu gol oldu. başkandan önce açıkladı ya adam stad tarihini  :D :D

yine de resmi açıklama gelmeden açılış tarihi belirsiz benim için.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ddc1979

teşekkürler bilgi için. şimdiden size ve Beşiktaşımıza başarılar dilerim. @ddc1979
Teşekkür ederim... Bir BEŞİKTAŞ SEVDALISI olarak Fener ve gs nin maçlarında görev Almanın ne kadar eziyet birşey OLDUĞUNU inanın tarif edemem ... Rabbim nasip ederse artık  aşık Olduğum renklere hizmet edecem ..onun Mutluluğu yeter bana.. Gelsin Artık 11 Nisan... :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı kartalcan

Tarihin değişmesini hala içime sindiremiyorum, o günü eşimizle, çocuğumuzla tüm gün bayram havasında geçirmemize bile engel oldular. Eğer yarın başkanımız ilk maç bursa ile derse tarih konusunda da değişiklik isteyeceğiz demeli ve hafta sonuna mutlaka aldırmalı. Bunca yıl hasret çek, o günün hayaliyle yat kalk, hak görülen muameleye bak sen  :akuma:

Çevrimdışı ozan062

beko yazaydılar iyiydi :/

bir türlü cıkaramadım belkide o dicem ama yok daha farklı birseye benziyor

belkide fake atıyorlar:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı burakkk1903

Geri sayım için tabela gidiyor stada bir arkadaş paylaşmış Gün saat vs yazıcak sanırım!

https://twitter.com/snc1903/status/711916487024500736
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı yigitcan1903

Tarihin değişmesini hala içime sindiremiyorum, o günü eşimizle, çocuğumuzla tüm gün bayram havasında geçirmemize bile engel oldular. Eğer yarın başkanımız ilk maç bursa ile derse tarih konusunda da değişiklik isteyeceğiz demeli ve hafta sonuna mutlaka aldırmalı. Bunca yıl hasret çek, o günün hayaliyle yat kalk, hak görülen muameleye bak sen  :akuma:
Ptesiye aldıran biziz zaten
Tekrar değişmez artık

Çevrimdışı ErsinA.

Para üstü olacak mı? Bozuk para yerine gofret verecekler mi?  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

ertesi günü senden bol fotograf gormek isterukk

aklında bulunsun

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ozan062

Geri sayım için tabela gidiyor stada bir arkadaş paylaşmış Gün saat vs yazıcak sanırım!

https://twitter.com/snc1903/status/711916487024500736

hakikaten dünya küçük:)

gözlerden kacmıyor hiçbirseycik

Çevrimdışı tugozcan

Çevrimdışı ahmetx

Bursa maçıyla açılış iyi olmuş bir an önce eve dönelim .  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

11 Nisan'da açılır diyorum kaç gündür hiç dinlemiyorsunuz :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar benim twitter hesabım yok. Olan bir arkadaş şu kalan çimlerin akıbetini Rıdvan Akar'a sorabilir mi? Geri dönüş yapıyor bildiğim kadarıyla. Şimdiden teşekkürler.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı burakkk1903

İnşallah büyük gün yakın çok şükür 🙃
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Vay bee 21 günden mi geri sayacak acaba?Yarın başkan tarihi açıkladığı andan itibaren başlatılacaktır
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ozan062

11 Nisan'da açılır diyorum kaç gündür hiç dinlemiyorsunuz :D

ben demiştimle olmuyor bu işlerr

11nisan değildi çnk :D 9uydu sonradan değişti tarih yani aslında kimse tahmin edemedi :P

Çevrimiçi Necmi

Şu işaretlediğim yerlere asfaltmı dökülmüş yoksa yalıtım malzemesimi? Epoksi falanmı?
izolasyondur o alta geçirgenliği önlemeleri gerekiyor büyük ihtimal membran kaplamadır.
o şekilde fazla tutamazlar demekki arka tarafında döşemesine başlanıyor