Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473574 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Milangaz olmasın  :evillol:
Hala bir tane Beşiktaş arması yok statta. Neyse daha vakit var bekliyoruz 11 nisana kadar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi sozkul

O takılanların adı tel örgü değil, metal parmaklık.

Geçen gün de adama (Rıdvan Akar) yanlış soru sordunuz, adam da "Deplasman tribünü dışında stadda tel örgü olmayacak" dedi.

Doğrusunu yazın, değerlendirmeye alınacaksa öyle alınsın.

Siz o nedenle mi tel örgü olmayacak demiştiniz daha önce?

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy  sen demiştin günde 7 tane diye . @Emre.Guler sen değil :D
Evet öyle dendi ama görücez bakalım sanki beğenmediler mebranı :D

Çevrimdışı FARUK

Şu işaretlediğim yerlere asfaltmı dökülmüş yoksa yalıtım malzemesimi? Epoksi falanmı?
Yalıtım malzemesi şu şekilde uygulanıyor
Taş döşenen yerlere yapıldı daha önce

Çevrimdışı yzturk

sanırım numaralıya aktifbank yazılıyor. şu an görülen harfler f ve b gibi. logo için bkz: http://www.aktifbank.com.tr

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı Emre.Guler

Yalıtım malzemesi şu şekilde uygulanıyor
Taş döşenen yerlere yapıldı daha önce

Aynen diğer sitede daha net resimleri var epoksi kutuları duruyor o yerde. Eski açık ve kapalıya göre farklı birşey döşenecek o zaman? Diğer iki tribünün  zemini sadece beton dökülerek harçla yapılıyor çünkü

Çevrimdışı tuncaboylu

Siz o nedenle mi tel örgü olmayacak demiştiniz daha önce?

Ben metal parmaklık da olmayacağını düşünüyordum.

Cam olması daha iyi olur. Ama adama sürekli "tel örgü olmasın" diye sorarsanız, "zaten yok" cevabı alacaksınız yine.

Çevrimdışı giunti1903

sanırım numaralıya aktifbank yazılıyor. şu an görülen harfler f ve b gibi. logo için bkz: http://www.aktifbank.com.tr

hocam o zaman Aktifbank ın ANK kısmını diğer plastik koltuklara mı yazacaklar:) bence aktifbank yazmayacaklar
Bizimkisi bir aşk hikayesi değildir. Bizimkisi AŞK, gerisi HİKAYEDİR..

Çevrimdışı Fatih

O takılanların adı tel örgü değil, metal parmaklık.

Geçen gün de adama (Rıdvan Akar) yanlış soru sordunuz, adam da "Deplasman tribünü dışında stadda tel örgü olmayacak" dedi.

Doğrusunu yazın, değerlendirmeye alınacaksa öyle alınsın.
Sonuc itibari ile halk dilinde ayni b.kun mavisi hocam...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ErmanS

hocam o zaman Aktifbank ın ANK kısmını diğer plastik koltuklara mı yazacaklar:) bence aktifbank yazmayacaklar

Belki 1903 yazar bi umit.. ama bosluklar sekilsiz gorunuyo biseye benzetemedim ben

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ddc1979

11 Nisan Bursa maçı için görevlendirme aldım arkadaşlar.. Açılış maçımız Bursa maçı... Hayırlı olsun ...
Not: divan turizm
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Emre.Guler

11 Nisan Bursa maçı için görevlendirme aldım arkadaşlar.. Açılış maçımız Bursa maçı... Hayırlı olsun ...

Divan restaurant ne durumda peki bittimi oralar bilgin varmı?

Çevrimdışı Efe

tahmin ettigim gibi beyaz mebranla alakasiz şeffaf mebran bursada ve konyadakinin aynisi gayet gecirgendir zaten harika durmus gerisi cok onemlide degil benim icin ama digerlerinede baslasalar tam super olacak cimden haber yok sanirim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yasin A.

Vayyy hayırlı ugurlu olsun, bugünleri de gördük.  :super:

Çevrimdışı Efe

zaten olmasi gereken bu 20 gun var dolu dolu rahatlikla isler biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tekincelik

Çevrimdışı FARUK

Aynen diğer sitede daha net resimleri var epoksi kutuları duruyor o yerde. Eski açık ve kapalıya göre farklı birşey döşenecek o zaman? Diğer iki tribünün  zemini sadece beton dökülerek harçla yapılıyor çünkü
Paylaştığım foto 16 Şubat tarihli eski açık arka kısım
Siyah taşların altına yapıldı yani
Ama farklı birşey kullanılmasına engel değil bakalım 1-2 güne başlar döşeme

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeeessssss :sevinc
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cn

şimdiden 68 kişi imzaladı , klübe mailde atalım hatta ? klüpten kime atmalıyız arkadaşlar ? gazetelerin spor köşe yazarlarına  filanda olabilir  sanki ?  https://www.change.org/p/be%C5%9Fikta%C5%9F-j-k-vodafone-arena-tel-%C3%B6rg%C3%BC-iptali?recruiter=513380570&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

birde profil fotoğrafım için fotoyu koyan arkadaşa teşekkür ediyorum 

edit: teşekkürü unuttuğum için :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Paylaştığım foto 16 Şubat tarihli eski açık arka kısım
Siyah taşların altına yapıldı yani
Ama farklı birşey kullanılmasına engel değil bakalım 1-2 güne başlar döşeme

Yok faruk ben dış kısımlardan bahsediyorum kaldırım alarları yani oralar beton dökülüp taş döşenerek yapılıyor. Bu arada dışarıdaki merdivenler kapalının önündekiler yani. Siyah granit kaplanıyordu

Çevrimdışı betoo38

tepeden yada alttan çekilen görüntüsü lazım güneş varken bakalım nasıl olacak tam şeffaf değil bu ben cam gibi bir şey bekliyordum ya :D @Emre.Guler
kardesim anlamak istemiyor musunuz? böyle olacak denildi ya  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı idil

şimdiden 68 kişi imzaladı , klübe mailde atalım hatta ? klüpten kime atmalıyız arkadaşlar ? gazetelerin spor köşe yazarlarına  filanda olabilir  sanki ?  https://www.change.org/p/be%C5%9Fikta%C5%9F-j-k-vodafone-arena-tel-%C3%B6rg%C3%BC-iptali?recruiter=513380570&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

birde profil fotoğrafım için fotoyu koyan arkadaşa teşekkür ediyorum 

edit: teşekkürü unuttuğum için :)

bence 500 destekçi yapalım onu en az  :ok:

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.