Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479385 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Exory_1903

Günaydın Arena Dünya Beşiktaşlılar Günümüz Kutlu Olsun Bol Çimli Günler
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı cadavra

Öğleden sonra gorunur yesiller.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

beyler bugün maça gidecekler yanlarında bayraklar ve atkılar götürsünler.. bugünkü maç için neden özel bir şey yapılmadı.. Şampiyonluk havasına girdiğimizi herkes görmeli..

ŞL ön eleme maçında bu bayrak show u yapan taraftar şampyonluk için neden organize olmuyor? 12numara ergenleriyle ugrasacağımıza şampiyonluğa odaklanalım..

[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 10:04:25 sallapati ]

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı koray1903

bazı insanların iyi yüreği yüzünden okunur ya hani :) videodaki abide tam anlamıyla öyle :)
aynen katılıyorum, ne kadar samimi anlatıyo:)

Çevrimdışı tugozcan

Gunaydin arkadaslar umarim yesili goruruz bugun :)

Çevrimdışı Unalll

günaydın abilerim ve arkadaşlarım Beşiktaşın ve tüm Beşiktaşlıların doğum günü kutlu olsun

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Gunaydin herkese,insallah artik cimleri goruruz bugun,oglene dogru da anlik bir fotigraf aldik mi keyfimiz iyice yerine gelir  :) aslinda bu stadin bugun acilmasi lazimdi ya neyse  :) dogumgunumuz kutlu olsun :halay:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Kartal39

Günaydın 113 Yıllık Koca Çınarın  büyük taraftarları. Çimlerin toprakla buluşacağı , içerideki ince işlerin su gibi akıp gideceği  , akşam bol gollü 3 puanın geleceği bir doğum günü olur inşallah.

Çevrimdışı Unalll

Yeni stadımızda tribün şovlarını çeken profesyonel kamarayla biri olucak mı çok güzel olur youtube a falan atar iyice ünlenir Beşiktaş taraftarı

Çevrimdışı Ensar

bir kaç sayfa geriye gidip okumak bu kadar zormu :alala:
bu nesil nasıl anlamıyorum hiç emek verme herşeyi önüne bekle  :bandit:
öyle deme abi 800 mesajdır okuyarak geliyorum ayıp oluyor :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cisse557

Ben de üçlüye yenilik getirilmesi taraftarıyım. 1. Ligden tut amatöre kadar herkes aynı üçlüyü çekiyor. Düşünsene yabancı futbolcusun gittiğin her yerde aynı şeyi duyuyorsun. Bence bu konuda özgün olmalıyız.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Artik yesili gormek istiyoruz , sis elinden geldigince hizli olmali , su muzigi acsinlar adamlara motivasyon olsun yaw :D 

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Günaydın arena doğum günümüz kutlu olsun  :ishock:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yeni stadımızda tribün şovlarını çeken profesyonel kamarayla biri olucak mı çok güzel olur youtube a falan atar iyice ünlenir Beşiktaş taraftarı

olmalı.. böyle fikirleri mutlaka Rıdvan Akar'a twit atın.. dikkate alıyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı mylife1903

Sizce Bunlar gibi modern bir soyunma odamız olur mu ? Yoksa Türkiyedeki diğer soyunma odaları gibi daha basit bişey mi olur ?
Su konu cok muhim, dikkat ettim devamli arada kayniyor.

Gorseli vardir kesin projede, nasil olacak soyunma odalari, rakip takim soyunma odasi nasil olacak?

Tuneller nasil dekore edilecek?

Arkadaslar rakip takim titremeli sahaya cikarken.

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Su traktörün arkasındaki çim degilmi yav
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Su konu cok muhim, dikkat ettim devamli arada kayniyor.

Gorseli vardir kesin projede, nasil olacak soyunma odalari, rakip takim soyunma odasi nasil olacak?

Tuneller nasil dekore edilecek?

Arkadaslar rakip takim titremeli sahaya cikarken.
Bence tunelde fazla korkutup sahaya alistirmamak lazim , tunelde sakin olsun rakip sahaya adimlarini attiklarinda titresinler , ilk 15 dk yapacagimiz baski ile cok macta one gecer , one gecincede  farka gideriz , bu sene sampiyon olursak .......

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün az da olsa yeşilleri görürüz

Çevrimdışı Unalll

Ben de üçlüye yenilik getirilmesi taraftarıyım. 1. Ligden tut amatöre kadar herkes aynı üçlüyü çekiyor. Düşünsene yabancı futbolcusun gittiğin her yerde aynı şeyi duyuyorsun. Bence bu konuda özgün olmalıyız.
bencede böyle bi şey süper olur abi farkımız olur
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 21:53:14 ALI RIZA ]

Çevrimdışı sallapati

Su traktörün arkasındaki çim degilmi yav

yok silindir var orda.. toprağı düzleştiriyor

Çevrimdışı mylife1903

Bence tunelde fazla korkutup sahaya alistirmamak lazim , tunelde sakin olsun rakip sahaya adimlarini attiklarinda titresinler , ilk 15 dk yapacagimiz baski ile cok macta one gecer , one gecincede  farka gideriz , bu sene sampiyon olursak .......

Tunelde basilacak takim var, tunelde sakin tutulacak takim var. mesela simdi gs ile oynasak tunelde baski yapmayacaksin, iyi karsilayacaksin, cay, kahve 3-4 tane sallayip gondereceksin ama fb ile oynuyorsan tunelde basacaksin hatta guvenlikler canere ense tokat falan yapacak sahaya cikip 3-4 sallayip gondereceksin, sonra mac sonrasi aglamalarini dinleyeceksin.

Vodafone arena ile dikkat edilmesi gereken diger bir konu ise, ben besiktasin rakip takim ile beraber sahaya cikmasini istemiyorum, once rakip ciksin baskiyi, kufuru, isligi, tukurugu yesin tam bunlar alismaya baslarken besiktas sahaya ciksin ikinci sok dalgasi rakip icin.

Bu konuda yonetmelik incelenmeli, cezasi varsa da kucuk bir para cezasidir, oder geceriz.

Bu haftanin pfdk kararlarina bakin fb takimi federasyonun pankartini acmiyor, cezasi 15000tl. Manevi baskisi nedir derseniz, firat aydinusun yonetimidir cevabi.