Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479322 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

tel örgü tel örgü dedik

öyle bi rastlantı oldu ki,, bir youtube kanalında izledim,, eskilerden kalma bir hastalık varmış adı

dikenli tel hastalığı günümüze çevirdiğimizde tel örgü hastalığı adında bir psikolojik travma varmış.. o kadar okudum buna denk gelmemiştim...

hatta ntvde bununla ilgili haber yapılmış

http://arsiv.ntv.com.tr/news/445511.asp

ctrl+f yapıın tel örgü hastalığı yazın ve metni okuyun...

görüyorsunuz dimi.. bizi neyle sınıyor sayın TFF
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı aşığımsana

Çevre düzenlemesinde aslında Portekiz tarzı kaldırımlar ile motif yapılabilirdi. Çok da hoş olurdu.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Futbolcu çıkış tüneli bayağı geride kalmış.Açılışa kadar biteceğini düşünüyorum.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı RevivaL

Şunun güzelliğine bakar mısınız

Hanım gösterdi bunu biraz önce. Elmas gibi parlıyor diyor. Düşünün değerini  :evillol:

Çevrimdışı Hep Yek

tel örgünün olduğu yerde neden merdiven boşluğu var?çıkış kapısıda yok.koysunlar orayada koltuk.ne sıkıştırsak kardır.

Çevrimdışı eronimo18

Aynı fikirdeyim. Öngörülemeyen teknik veya - psikolojik sıkıntılar olabilir ilk maç psikolojisiyle.

Bu nedenle ilk lig maçımızdan önceki hafta içinde 45 dk lık bir gösteri maçı yapılabilir.

Rakip olarak benim favorim İstanbul'dan göç eden Beşiktaş sempatizanlarının

kurduğu Yunanistan'ın Paok takımı. 2. olarak ise bize stadını açan (parasıyla da olsa)

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olabilir.

stad oyanan ilk maç kesinlikle puan maçı olmamalı bence, takımın alışması için hafta arası bir açılış maçı düzenlenebilir.

avrupada elenen bir takımla rahatça organize edilir bence
HADİD - 20

Çevrimdışı birkanmaraz

Çevrimdışı acan07

kale ağları nasıl olsun istersiniz.
düz beyaz ?
düz siyah?
 siyah-beyaz?
 arma işlemeli ?

Çevrimiçi murat

düz beyaz ?
düz siyah?
 siyah-beyaz?
 arma işlemeli ?
pikselli :D

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı birkanmaraz

Guzel nerde gordun.
akrabam kaldede çalışıyor . Rica ettim attı. kalıp ve parlatma işlemi içinmiş. @kutalmis.pinar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O iğrenç şeyler gidecek ordan. Ben anlamam.😡
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

düz beyaz ?
düz siyah?
 siyah-beyaz?
 arma işlemeli ?
Düz siyah
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

yarın beni karşılamak için çimleri sereceklermiş dedim şeffaf mebranlarıda serin tabi içimden belki sererler :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfunyasar

Yeni aciktaki tel orgu olmayabilir. Belki direkleri cok belli olan camdir. Camdir o cam. :(

Ridvan Akar tel orgu olmayacak dedi ama tribun ayriminda mi yoksa saha kenarinda mi onun detayini vermedi. Gerci stadimizda tel orgu olamayacak demek hic olamayacak anlamında degil mi?

Neyse moral bozmak yok son 23 artik.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktaki tel orgu olmayabilir. Belki direkleri cok belli olan camdir. Camdir o cam. :(

Ridvan Akar tel orgu olmayacak dedi ama tribun ayriminda mi yoksa saha kenarinda mi onun detayini vermedi. Gerci stadimizda tel orgu olamayacak demek hic olamayacak anlamında degil mi?

Neyse moral bozmak yok son 23 artik.
4 ayrım tel olacak gibi bloklar arası ayrım cam olacaktır yine kale arkalarında ağ kullanılacak anladığım bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarın buralar şenlenecek bol bol fotoğraf gelecek.

Ama o telleri unutmamalıyız. Uygun zamanda yüklenmek lazım. Cam olsun abi adamlar yapıyor işte biz neden yapmayalım..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı acan07

valla bende düz siyah istiyorum . M.city bi ara kullanıyodu onu ozmndan beri içimde kaldı.
düz siyahçıyım bende

Çevrimdışı Kuarejzmaaa

Selamlar,geleneksel uzun süredir takip ediyorum ama anca üye olabildim postundan bi tanede benden gelsin  :D
Umarım Bursa maçıyla stat açılışı yapılmaz.Resmi maç değilde özel bir maçla açılış olursa çok daha iyi olur.

Çevrimdışı Factatum

Takım soyunma odasındaki rejenerasyon havuzu da pikselli olmuş.  :evillol: