Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482038 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Selamlar,geleneksel uzun süredir takip ediyorum ama anca üye olabildim postundan bi tanede benden gelsin  :D
Umarım Bursa maçıyla stat açılışı yapılmaz.Resmi maç değilde özel bir maçla açılış olursa çok daha iyi olur.
:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

Selamlar,geleneksel uzun süredir takip ediyorum ama anca üye olabildim postundan bi tanede benden gelsin  :D
Umarım Bursa maçıyla stat açılışı yapılmaz.Resmi maç değilde özel bir maçla açılış olursa çok daha iyi olur.
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı RevivaL

Çimler Cumartesiydi Pazar'a mı kaldı şimdi  :uyucam:

Çevrimdışı Efe

Çimler Cumartesiydi Pazar'a mı kaldı şimdi  :uyucam:
rubi tobin yarın dedi çimcilerden aldığı bilgi bu şekilde :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

rubi tobin yarın dedi çimcilerden aldığı bilgi bu şekilde :)
O Dediyse doğrudur
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı İlkem1903

c-90 görüş açılı türkiyenin en iyi stadını yapıyolar tribün ayrımlarını tel örgülerle yapmaları abes olmus tribün ayrım yerinin ordan bilet kombine alan arkadasın görüs açısı kapanıcak bu görüntü stada yakısmıyo ama yapacak biseyde yok anlasılan

Çevrimdışı LifesGood®

Doğruluğu nedir bilmiyorum ama twitterda takip ettiğim ve güvendiğim bir sayfa olan '' Medya Beşiktaş '' adlı sayfanın bugün akşam yazdığı yorumları paylaşıyorum, direkt olarak başkanımızın ağzından yazmışlar;

FİKRET ORMAN: "Uzun zamandır uğraş verdiğimiz stadımızın sonuna geldik. Yapılamaz denilen stadı yapmayı başardık, gururluyuz."
FİKRET ORMAN: "Stadın açılışı Bursaspor maçına denk geliyor. O gün mü yoksa 1 gün sonrasında mı açarız, onu Y.K ile kararlaştıracağız."
FİKRET ORMAN: "Hedefimiz, son 3 iç saha maçında Beşiktaş’ımızı Vodafone Arena'da izlemek."
FİKRET ORMAN: "Çatının membran kaplamasını bitirdik, ışıklandırmalar takıldı, koltukların localar dahil olmak üzere hepsi konuldu."
FİKRET ORMAN: "Zeminle ilgili drenajdan tutun da ısı yalıtımına kadar her şey tamam. Geriye sadece serme çimlerin konması kaldı."
FİKRET ORMAN: "İnşallah çimlendirme işlemleri de kulübümüzün doğum günü olan 19 Mart’ta, yarın başlayacak."

Dediğim gibi doğruluğu konusunda emin değilim ancak güvenilir bir sayfa olduğunu takip ettiğim kadarıyla anladım ki bu sayfayı Övünç Özdem ve Rıdvan Akar gibi kişiler de takip ediyor.

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin

Çevrimdışı ZEKI

BU arada bugun aldigim bilgiler ile sosyal medyada yazilan bilgiler de uyusuyor.
Devlet erkani acilisa 10 nisani vermisler, bizde 9 unda maci oynamak istemisiz. Fakat mac oynanan stadta acilis mantikli olmayacagindan federasyona basvurup degisiklige gitmisiz
Resmi aciklama olmasada 10 nisan gunu devlet erkanina ve divan uyelerine
11 nisanda da taraftara bursa maci ile acilis olacak.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

kale ağları nasıl olsun istersiniz.
düz beyaz ?
düz siyah?
 siyah-beyaz?
 arma işlemeli ?
Düz  siyahın  dışında ne yaparsan yap  anında  pişman olursun.Siyah derinlik verir arkasındakini  görürsün.Heleki  beyaz yapma  gafletine  düşersen sadece  ağı  görürsün.Siyahta  farketmezssin bile.Kaybolur  gider.

Çevrimdışı Efe

BU arada bugun aldigim bilgiler ile sosyal medyada yazilan bilgiler de uyusuyor.
Devlet erkani acilisa 10 nisani vermisler, bizde 9 unda maci oynamak istemisiz. Fakat mac oynanan stadta acilis mantikli olmayacagindan federasyona basvurup degisiklige gitmisiz
pazartesi maç her türlü geliyorum bence sıkıntı yok  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

peki Zeki abi birde benim komplo teorime göre olayı yorumlasak???

bu maç tarihlerindeki değişiklik midemi bulandırdı. günü önemli değil kertenkeleleri her yerde her zaman ezeriz AMA maçlar bildiğin cinconun kupa yarı finaline yorulmadan dinlenerek çıkacağı şekilde ayarlanmış normalde bu sarı kızların maçları 11i ve 18indeydi. kupa maçı 20sine alındı baktılar cinconun 18inde maçı var  isteseler 16sı yada 17si yapar sadece cinconun 1 maçını değiştirip işi bitirebilirlerdi AMA onlar maçı 15ine aldılar cincona 5 gün mola verdirmiş oldular. bu seferde baktılar cinconun 11inde maçı var cincona kıyamadılar maçını 9una çekelim deyip bizim maçı 11ine aldılar.

buradaki tek amaç cincon sıkışık takvimde maç oynamasın kupa yarı finali öncesi yıpranmasın olurda 11inde kısa süreli sakatları olur iyileşemezler ama 9unda sakatlanırsa rehabilitasyon süresi uzun olur yeterli olur.

normalde 11 18 20si die gerçekleşmesi gereken takvim 9 15 20 die organize edildi. biz şike sezonu sonrası braga maçları akabinde 9. günde 4. maçımız olan cincon maçını oynamıştık cincon ise 10 gün dinlenip maça çıkmıştı.

şimdi bunları neden anlatıyorum. tüp kafanın tabiri ile galatasarayımızı nasıl kurtarırız senaryosu yazılmış çizilmiş oynanıyor. amaç cincona kupayı aldırmak böylelikle avrupaya kısa yoldan katılım garantiye alınacak ve ceza gelecek yıl çekilip kurtarma operasyonu adımları atılmış olacak.

manidar olan tam febe maçı arefesinde bu düzenlemenin yapılması acaba cincona kupa senin olacak FEBEYE LİGDE KAZARA ÇELME TAKMA kontratı imzalanmış olabilir mi...

Necmi abi konu dışı gibi oldu ama burnuma pis kokular geliyor. bu sayfada atılım fazla okuyan arkadaşlar sosyal medyada dönen oyunları dillendirebilirler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

pazartesi maç her türlü geliyorum bence sıkıntı yok  :D
zaten yönetim seni düşünmüş hafta içine almış @Efe
on yıldır takip ediyor kaçırmasın demiş :busted_cop:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

meraba. stad acilisi 9 nisan kesinmi. 20 gunde nasil yetiscek acaba ??

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı ZEKI

peki Zeki abi birde benim komplo teorime göre olayı yorumlasak???

bu maç tarihlerindeki değişiklik midemi bulandırdı. günü önemli değil kertenkeleleri her yerde her zaman ezeriz AMA maçlar bildiğin cinconun kupa yarı finaline yorulmadan dinlenerek çıkacağı şekilde ayarlanmış normalde bu sarı kızların maçları 11i ve 18indeydi. kupa maçı 20sine alındı baktılar cinconun 18inde maçı var  isteseler 16sı yada 17si yapar sadece cinconun 1 maçını değiştirip işi bitirebilirlerdi AMA onlar maçı 15ine aldılar cincona 5 gün mola verdirmiş oldular. bu seferde baktılar cinconun 11inde maçı var cincona kıyamadılar maçını 9una çekelim deyip bizim maçı 11ine aldılar.

buradaki tek amaç cincon sıkışık takvimde maç oynamasın kupa yarı finali öncesi yıpranmasın olurda 11inde kısa süreli sakatları olur iyileşemezler ama 9unda sakatlanırsa rehabilitasyon süresi uzun olur yeterli olur.

normalde 11 18 20si die gerçekleşmesi gereken takvim 9 15 20 die organize edildi. biz şike sezonu sonrası braga maçları akabinde 9. günde 4. maçımız olan cincon maçını oynamıştık cincon ise 10 gün dinlenip maça çıkmıştı.

şimdi bunları neden anlatıyorum. tüp kafanın tabiri ile galatasarayımızı nasıl kurtarırız senaryosu yazılmış çizilmiş oynanıyor. amaç cincona kupayı aldırmak böylelikle avrupaya kısa yoldan katılım garantiye alınacak ve ceza gelecek yıl çekilip kurtarma operasyonu adımları atılmış olacak.

manidar olan tam febe maçı arefesinde bu düzenlemenin yapılması acaba cincona kupa senin olacak FEBEYE LİGDE KAZARA ÇELME TAKMA kontratı imzalanmış olabilir mi...

Necmi abi konu dışı gibi oldu ama burnuma pis kokular geliyor. bu sayfada atılım fazla okuyan arkadaşlar sosyal medyada dönen oyunları dillendirebilirler
sonucta stadin acilisini konusuyoruz  :biggrinking:
simdi birde soyle dusun 9 nisan bursa maci var ve cumhurbaskanin takviminda 10 nisan uygun 9 nisanda stadi acabilirmisin? veya cumhurbaskani mac oynanmis stadi acmaya gelirmi?
Baskan bugun bir gun once stadi aicp acmamayi dusunuyoruz demisti hatirlarsan, sonra tff ye basvurulmus ve tff degisiklik istegini onaylamis @tangaz tabiki bunlar kulaklara gelenler. Dogrusu yanlisini yasayip gorecegiz. bana paranoyadan cok mantikli geldi.
GS nin fenere yenilmesini hic bir gs li kabul etmez. Sence ederler mi?

Çevrimiçi Necmi

meraba. stad acilisi 9 nisan kesinmi. 20 gunde nasil yetiscek acaba ??
artık 11 Nisan :busted_cop: oldu maç ertelendi  :bandit:
Hoşgeldin kardeşim ne yetişmesi stad bitti artık :D bırak 11 i 1 nisanda bile maç oynanır bu stadda

Ve bu arada ilk tebrigi ben yapiyim. 113. YAŞIN KUTLU OLSUN BEŞİKTAŞ'IM.NİCE MUTLU YILLARA,NİCE ŞAMPİYONLUKLARA..

kardesim cim beklicek diyolardiya onun icin sordum. bu arada hergun girip takip ediyorum verdiginiz bilgiler icin tesekkurler

artık 11 Nisan :busted_cop: oldu maç ertelendi  :bandit:
Hoşgeldin kardeşim ne yetişmesi stad bitti artık :D bırak 11 i 1 nisanda bile maç oynanır bu stadda
haklısın Abi ne kaldiki soyunma odalarında bile 1 haftalık is kalmis dusun yani en gec başlanan yer.Daha 3 hafta once siva atilmamisti.

Çevrimdışı tangaz

sonucta stadin acilisini konusuyoruz  :biggrinking:
simdi birde soyle dusun 9 nisan bursa maci var ve cumhurbaskanin takviminda 10 nisan uygun 9 nisanda stadi acabilirmisin? veya cumhurbaskani mac oynanmis stadi acmaya gelirmi?
Baskan bugun bir gun once stadi aicp acmamayi dusunuyoruz demisti hatirlarsan, sonra tff ye basvurulmus ve tff degisiklik istegini onaylamis @tangaz tabiki bunlar kulaklara gelenler. Dogrusu yanlisini yasayip gorecegiz. bana paranoyadan cok mantikli geldi.
GS nin fenere yenilmesini hic bir gs li kabul etmez. Sence ederler mi?

abi bunlar yahudi pazarlığını iyi bilirler bir maç verirler ama karşılığını tff.den misli ile alırlar. tarihimiz boyunca o kadar çok kahpe bizans senaryosu gördük yaşadık ki her olasılığı değerlendirmek gerekiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

zaten yönetim seni düşünmüş hafta içine almış @Efe
on yıldır takip ediyor kaçırmasın demiş :busted_cop:
:D başkan acımıştır benden fazla takip etti demiştir  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK