Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486569 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Bana niye yükleniyorsunuz :D

twitter fenomeni olma yolunda emin adımlarla ilerlediğin için olabilir @SDemirsoy  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harun1903

@Efe şeffaf mebranlar hakkında hiç mi duyum yok ?

Bu arada son membran boş bırakılacakmış çim otursun ve hava alsın diye , çim oynanır duruma gelince son membran takılacakmış .

Abi çatıdaki koca delikten gelmeyen hava bir dilim membrandan mı gelecekmiş kim dedi bunu? :ebebe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Alper Üstündağ statta çalışan bir görevli mi? Veya kulüpte?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Deplasman tribününde de olmasın. Derbi maçlarının seyircisiz oynandığını hepimiz biliyoruz hal böyleyken o alanı da biz kullanacağız, neden insanları kafesin içine hapsedelim.

O konu ayrı bir şey. Bence orada gerekli, oradan sahaya yabancı madde attıklarında bizim tribünümüzü kapatır bunlar. 2 derbi maçında 2000 kişi rahat maç izlesin diye 15 maç riske atmaya değmez.

Çevrimdışı insolente_jk

Tel Örgü Kabul edilemez  :D

Metal Bariyerler Kabul edilemez :biggrinking:

Dünyanın en güzel ve en modern stadlarından birine sahip Bayern Münih taraftarına kabul ettirmişler :friendship:

Alışırsınız  :tabe:
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 15:53:34 insolente_jk ]
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı kutalmis.pinar

ne cabuk agi serip mebrani cektiler yine yarin bitecek o zaman bu hiz baya iyi
aynen bugün bir tane daha ağ serebilirler yarın 2 tane takıp biter :super: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı zekotha

Burada tel örgü kabul edilemez diyoruz ama stadyumda hayvanlık yapacakları kaçımız uyarabiliriz? Bir de o boyutta kırılmaz cam maliyeti ne kadardır onu da bilmek gerek

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O konu ayrı bir şey. Bence orada gerekli, oradan sahaya yabancı madde attıklarında bizim tribünümüzü kapatır bunlar. 2 derbi maçında 2000 kişi rahat maç izlesin diye 15 maç riske atmaya değmez.
Cam yapılsın diyorum o alana yapılmasın demiyorum. Neden daha güzel bişi varken her yapılan şeyin gerçekten en iyisinin yapıldığını düşünüyorsunuz araştırmadan etmeden? Bu statı yapan kişiler daha önce 50 tane stat yaptılar da mükemmelliğe mi eriştiler? 120 milyon dolar harcanması herşeyin en iyisinin düşünüldüğü anlamına mı geliyor?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

@Efe şeffaf mebranlar hakkında hiç mi duyum yok ?

Bu arada son membran boş bırakılacakmış çim otursun ve hava alsın diye , çim oynanır duruma gelince son membran takılacakmış .
şeffaflar la ilgili hic bilgim yok ama beyazlarin hepsi yarin biyecek goruntu o :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

twitter fenomeni olma yolunda emin adımlarla ilerlediğin için olabilir @SDemirsoy  :D
netleşsin bi ortalık bakalım :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

Burada tel örgü kabul edilemez diyoruz ama stadyumda hayvanlık yapacakları kaçımız uyarabiliriz? Bir de o boyutta kırılmaz cam maliyeti ne kadardır onu da bilmek gerek

hayvanlık yapacaklar açısından bir fark yok ve her yerde en pahalı malzemeyi kullanırken cam ayrım maliyeti mi bizi bozacak?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı seckinturk

Stadı zor bela gezebilidik, çok güzel olmuş gerçekten ancak kimse kendini Mart sonu Nisan başı diye kandırmasın çok iş var.

Çevrimdışı Can_

Deplasman tribününde de olmasın. Derbi maçlarının seyircisiz oynandığını hepimiz biliyoruz hal böyleyken o alanı da biz kullanacağız, neden insanları kafesin içine hapsedelim.

Derbi maçlarda deplasman yasağı olmazsa ne olur? Kendimiz için istemediğimizi misafir ettiğimiz insanlar için neden isteyelim?
Beşiktaş'ı üzmeyin!

Çevrimdışı ahmetx

Ben sipariş ettim abi, eve göndereceklerine oraya göndermişler.

Ne gördünüz de neye inanıyorsunuz? Aynı muhabbet koltuklardaki koltuklardaki BEŞİKTAŞ yazısında da oldu. "Simetrik değil, böyle şey mi olur, isyan bağrış çağrış jilet twit retwit". Sonra JK yazıldı, simetri oldu.

Biraz sakin olun, bu kadar tez canlılığa lüzum yok.
Hay Allah hiç güleceğim yoktu demek yanlışlıkla gelmiş stada   :lol: . Bariz numaralı eski açık ayrımına tel örgüleri getirmişler işte , kaldı ki koltuk meslesinde koltukları bizden önce yanlış dizmişlerdi doğru dizecek adam baştan doğru dizerdi Old Trafford gibi olur çıkardı köşeler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı can1903

Tüm forum ahalisi herkese bir çağrıda bulunmak istiyorum.
İnönü stadında tezahürat videosuna ihtiyacımız var.
Gerekli şartlar mümkün ise HD kalitesinde ve yayın hakkı, telif gibi durumların olmaması.
Belgeselde kullanılmak üzere.
Şimdiden teşekkürler.
HD değil de şu olsun, lütfen olsun. https://twitter.com/pipisipis/status/692351098246578176

@rubi_tobin
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Cam yapılsın diyorum o alana yapılmasın demiyorum. Neden daha güzel bişi varken her yapılan şeyin gerçekten en iyisinin yapıldığını düşünüyorsunuz araştırmadan etmeden? Bu statı yapan kişiler daha önce 50 tane stat yaptılar da mükemmelliğe mi eriştiler? 120 milyon dolar harcanması herşeyin en iyisinin düşünüldüğü anlamına mı geliyor?

Kırılmaz camı nereye tuturacaklar? Bir şeyin kırılmaması, devrilmeyeceği anlamına gelmiyor, bir yüklenmede öne doğru devrilirse alttakilere ne olacak?

Bunları düşündün mü?

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Güzel çalışma ancak kolonların sık olmamasının sebebi estetik ile beraber o alanın maç dışı organizasyon alanı olarak da kullanılmak istenmesi.
Ömür vefa ederde o bölümü görme şansınız olursa ne demek istediği daha iyi anlayacaksınız.
iki saat fotoya baktım diyorum ikisi arasında ne fark var şimdi anladım valla :D

Çevrimdışı cadavra

Dua edelimde seffaflar uzun gibi olmasin günde 4 5  adet taksalar bu hiz yeter.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kırılmaz camı nereye tuturacaklar? Bir şeyin kırılmaması, devrilmeyeceği anlamına gelmiyor, bir yüklenmede öne doğru devrilirse alttakilere ne olacak?

Bunları düşündün mü?

Abi tamam da dünyada ilk kez yapılacak bir şey istemiyoruz ki :)

Örnekleri var, yapmışlar sonuçta :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı seckinturk

ne cabuk agi serip mebrani cektiler yine yarin bitecek o zaman bu hiz baya iyi
Valla stadı gezdim çıktım 1 mebran gerilmiş. Toplam 30 dk dön dünya dolaştı güvenliğe yalvardı , geldim biri takılmış

Çevrimdışı yigitcan1903

Beğenmeyen hemen tepkisini gösterecek tabii
Hem de istediği mecradan
Ona bile karışıyolar Tey Allam :evillol:
O teller öyle kalsa yöneticilerden iyi mi bilceksiniz bence güzel oldu diyip sıyrılırlar aradan

Sesinizi çıkarmaktan korkmayın,beğenmediğimizi söyleyecez
Mahalle baskılarına kulak asmayın

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bunları düşündün mü?

:kop:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi tamam da dünyada ilk kez yapılacak bir şey istemiyoruz ki :)

Örnekleri var, yapmışlar sonuçta :)

Tribün ayrımlarından bahsetmiyorum, tribünün önüne yapılacak camdan bahsediyorum.

Yan tarafa doğru kimse yüklenmez, ama öne doğru yüklenirler. Önü cam olan bir tribün bölümü var mı bu örnekler arasında?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bunları düşündün mü?

Tel örgü devrilse alttakiler ne olacak? Kırılmaz camı nereye mi tutturacaklar? Bence seninle hiç tartışmayalım bu konuyu. Ahmet'in attığı postlara da mı bakmıyorsun hiç?
Korku akıl katilidir.