Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484340 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Kombinesi olmayanın işi çok zor bilet bulmada

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ERAY G

Kombinesi olmayanın işi çok zor bilet bulmada

şu an alınan kombineler hangi sezonu kapsıyor ?

teşekkürler

Çevrimdışı yigitcan1903

şu an alınan kombineler hangi sezonu kapsıyor ?

teşekkürler
Stadin açıldığı tarihten itibaren 1 seneyi

Çevrimdışı FARUK

Rüzgar dağcılık zeminden çekilmiş video

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı doctore

@doctore, feda sezonu ile bir önceki sezon tribün fiyatlarını karşılaştırırsanız sorunuzun cevabını bulursunuz.

@ERAY G

1- adı üzerinde feda sezonu, ne bekliyordunuz indirim mi?
2- demek ki sebep passolig değilmiş.
3- aynı sezon renklilerin bilet fiyatlarına bakın asıl sorunun cevabını o zaman bulursunuz.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı SDemirsoy

şu tel örgü muhabbeti umarım doğru değildir yapılacaksa bile böyle bir şey yapılması gerekir

Çevrimdışı ERAY G

@ERAY G

1- adı üzerinde feda sezonu, ne bekliyordunuz indirim mi?
2- demek ki sebep passolig değilmiş.
3- aynı sezon renklilerin bilet fiyatlarına bakın asıl sorunun cevabını o zaman bulursunuz.

@doctore

ama araştırmamışsınız.

kapalının dışındaki bütün tribünlerde indirim yapılmışken kapalıya zam yapılmıştı.
Bunu o sezon kapalıdan kombine alan biri olarak ifade ediyorum.

Ve soruyorum bu uygulamayı nasıl okumamuz gerekiyor ?

teşekkürler

Çevrimdışı ERAY G

Stadin açıldığı tarihten itibaren 1 seneyi

18 mart 2016 da alsam, 18 mart 2017 de bitiyor mu ?

Çevrimdışı Erdem Çözer

şu tel örgü muhabbeti umarım doğru değildir yapılacaksa bile böyle bir şey yapılması gerekir

aynen.. hiç olmamalı ama olsa bile böyle kısa olmalı ve tabi oralara pankart asılmasına kesinlikle izin verilmemeli
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tel örgü filan istemiyorum kale arkalarında. File veya Juventus stadındaki gibi cam olsun. Hem passolig bilmem ne denip hem de tel örgü çekilirse burada passolig seviciliği yapanlara güzelce giydiririm. Ayrıca o kadar kamera koymasınlar her tarafa tel örgü çekeceklerse ne anlamı kalıyor kameranın caydırıcılığının.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

Tesisat nerde peki abi yani bunlar ısıtma yada soğutma borularıysa makina benzeri birşeye bağlanması gerekmiyormu bu borulara soğuk yada sıcak havayı verecek olan alete yani @Necmi abi  Nerede o zımbırtı ben fotolarda farkedemedim de
sadece ısıtma ve hava değil içinden antifrizli sıvı dalaşacak kalorifer gibi düşün
boruların tamamı yanda ana boruya bağlanıyor ana boruda içerde kombiye bağlı sıvı
sürekli devir daim olacak kombi dediğime bakma yüksek kapasiteli bir ısıtıcı olacak @Emre.Guler

Çevrimdışı özgür

Güncel

ısıtma borularının kenarda açık kalan kısımları kumla kapatılmaya başlanmış. sis çim öncesi son hazırlıkları yapıyor sanırım.

Çevrimdışı vural

18 mart 2016 da alsam, 18 mart 2017 de bitiyor mu ?

Tarih olarak değil hafta olarak biter. Yani önümüzdeki sezon 25.hafta maçından sonra biter.
Kombinenizi Antalya maçından sonra alırsanız 26. haftayı da kapsar.

Çevrimdışı YunusEmre

[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 14:06:51 YunusEmre ]

Çevrimdışı FARUK

Güncel rüzgar dağcılık

Ana ısıtma boruları da kapatılmış çakıl ile artık kumla kapatılmaları kaldı

Çevrimdışı YunusEmre

BJK TV de program başladı birazdan vodafone arenaya bağlanacaklar...

Çevrimdışı 8bir

@ilhan  sevinirim gelirsen
Cumartresi kaçta oradasınız bende Düzce den geleceğim maça. Arada küçük GAZİLER buluşması tertip edelim.
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı Efe

son fotolara göre yarın çim başlayamaz yapılacak iş var ısıtma sisteminin numralı tarafı kapatılacak kazılan bölümler var toprağın sıkıştırılması gerekiyor pazartesi belki serilir yarın başlarlarsa süpriz olur benim için
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı rubi_tobin

Paintte istedigini yaptım abi gercekten sanki daha güzel olurmus öyle olsaymıs

Güzel çalışma ancak kolonların sık olmamasının sebebi estetik ile beraber o alanın maç dışı organizasyon alanı olarak da kullanılmak istenmesi.
Ömür vefa ederde o bölümü görme şansınız olursa ne demek istediği daha iyi anlayacaksınız.

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı FARUK