Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486473 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

isyan başlasın tüm hesaplara hücum ne tel örgü ne de file istemiyoruz insanca maç izlemek istiyoruz .
Hem Türkiye'nin en modern stadını yapıcam diyorsun hem de taraftara insanlık dışı muamele yapıyorsun. Bu kesinlikle kabul edilemez. Ben twitterda yüklendim, @SDemirsoy a da bildirelim o da yüklensin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Güncel
son ağlar çekiliyor artik cumartesi beyaz mebran bitecek pazartesi on taraftaki mebranlar baslar insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı RevivaL

Tel örgü kabul edilemez. Umarım hatalarını çabuk anlarlar

Çevrimdışı kartalpençesi

niye bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz anlamıyorum doğrusu
önce bir takılsın sonraki süreçte duruma göre ya ortadan kaldırılır ya da kalmaya devam eder
önce bir görelim neyin nesidir gerekli mi gereksiz mi yararlı mı değil mi bir bakalım
herşeye olumsuz bakmayın bunlar yapılırken belliki bir sebebi var değil mi güzel arkadaşım.

Zaten takıldı bence diğeride böyle bir şey olur cam olmazsa. (2. fotoğrafta ok'un yeri kaymış :) )
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı berkotistis

@AkarRidvanakar @besiktas @VodafoneArena  twitter hesaplarına 4 tane twit döşendim tel örgü ile ilgili. desteklerinizi bekliyorum

Çevrimdışı Efe

ne cabuk agi serip mebrani cektiler yine yarin bitecek o zaman bu hiz baya iyi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SLYKRT

ALPER ÜSTÜNDAĞ
ÖZEL HABERİM/BJK Vodafone Arena'da tel örgü sadece deplasman takımı taraftarının bulunduğu tribüne düşünülüyor,her habere itibar edilmesin..
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

18 mart 2016 da alsam, 18 mart 2017 de bitiyor mu ?
Sözleşmede 1 sene diyor
Hafta olarak mı bakarlar bilmem

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı baro19

Stadımızdaki atmosferi görmek için sabırsızlanıyorum ya geçen sene Trabzonspor maçında Konya Arena da bile çok güzel atmosfer oluşmuştu :)

Çevrimdışı tuncaboylu

ALPER ÜSTÜNDAĞ
ÖZEL HABERİM/BJK Vodafone Arena'da tel örgü sadece deplasman takımı taraftarının bulunduğu tribüne düşünülüyor,her habere itibar edilmesin..

Arkadaşlar bir şey demeyeyim diyorum da, bir resmin kenarında bir şey görüp dolduruşa geliyorsunuz. İsyanlar, bağrışlar, çağırışlar.

Sürekli aynı şey, bir durun allah aşkına ya.

Adamlar 120 milyon dolara stad yaptılar, tel örgüyle canına okuyacak değiller bu güzelliğin heralde.

Gerçi şimdi yine bir iki kişi durumdan vazife çıkarıp, "Tel örgü döşeyeceklerdi, biz isyan edince değiştirdiler" diye gezinecek. Neyse.

Çevrimdışı harund1k3

Tel örgü mevzusuyla alakalı tff'nın kural kitabına bakmak gerek. Dün bana biri belli bir mesafeden yakın olursa kale arkası tribünleri koymak gerekiyor yazdı. Şimdi kural kitabında açık açık demir tel yazıyorsa demir tel örgünün her bir örgü arasındaki boşluklaralı belirtilmişse o zaman işimiz zor. Ama kural kitabında sadece engel olmalı yazıyorsa o zaman yönetim hala demir tel yaparsa o telleri yıkarız.
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 15:51:00 harund1k3 ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yardırın arkadaşlar. Twitter hesaplarınızı söyleyin RT yapalım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar bir şey demeyeyim diyorum da, bir resmin kenarında bir şey görüp dolduruşa geliyorsunuz. İsyanlar, bağrışlar, çağırışlar.

Adamlar 120 milyon dolara stad yaptılar, tel örgüyle canına okuyacak değiller bu güzelliğin heralde.
kardeşim biz duyduğumuza değil gördüğümüze inanırız.Bana tamda tribün ayrımının olduğu yerdeki tel örgüleri bir açıklar mısın lütfen ne amaçla oraya gelmiş olabilir? @tuncaboylu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

yukardaki resimlere bakarsanız tüm blok aralarındaki tel örgüleri görebilirsiniz kimsenin boşyere dolduruşa geldiği yok bizim amacımız bir işi daha başlamadan önleyebilmek tüm stada yayılmadan @tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

kardeşim biz duyduğumuza değil gördüğümüze inanırız.Bana tamda tribün ayrımının olduğu yerdeki tel örgüleri bir açıklar mısın lütfen ne amaçla oraya gelmiş olabilir? @tuncaboylu

Ben sipariş ettim abi, eve göndereceklerine oraya göndermişler.

Ne gördünüz de neye inanıyorsunuz? Aynı muhabbet koltuklardaki koltuklardaki BEŞİKTAŞ yazısında da oldu. "Simetrik değil, böyle şey mi olur, isyan bağrış çağrış jilet twit retwit". Sonra JK yazıldı, simetri oldu.

Biraz sakin olun, bu kadar tez canlılığa lüzum yok.

Çevrimdışı SDemirsoy

Hem Türkiye'nin en modern stadını yapıcam diyorsun hem de taraftara insanlık dışı muamele yapıyorsun. Bu kesinlikle kabul edilemez. Ben twitterda yüklendim, @SDemirsoy a da bildirelim o da yüklensin.
Bana niye yükleniyorsunuz :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gerçi şimdi yine bir iki kişi durumdan vazife çıkarıp, "Tel örgü döşeyeceklerdi, biz isyan edince değiştirdiler" diye gezinecek. Neyse.
Deplasman tribününde de olmasın. Derbi maçlarının seyircisiz oynandığını hepimiz biliyoruz hal böyleyken o alanı da biz kullanacağız, neden insanları kafesin içine hapsedelim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

ne cabuk agi serip mebrani cektiler yine yarin bitecek o zaman bu hiz baya iyi

@Efe şeffaf mebranlar hakkında hiç mi duyum yok ?

Bu arada son membran boş bırakılacakmış çim otursun ve hava alsın diye , çim oynanır duruma gelince son membran takılacakmış .