Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492294 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Aydemir54

Bu stada böyle arma çok kötü olmamış mı.
 Fotoğraf: besiktaş ığdır

Çevrimdışı bürküt

Bence arkadaşa fazla yüklenilmiş.Kendimizi bazı kalıplara sokmaya gerek yok.Dünya hergün değişiyor.Yok biz böyleyiz yok şöyleyiz diyerek kısıtlanmanın anlamı yok.Geçmişte bana da kareografi ters geliyordu ama şimdi olması gerektiğini düşünüyorum.İnanın yapılsa saatlerce izlerim herhalde..
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 13:21:51 bürküt ]

Çevrimdışı hsyn_RQ7

arkadaşlar stad bitti bitecek hiç bişeyi beğenmiyorsunuz bi şu başkanı bi hür bırakın şuan türkiyede tekiz stadını kendi yapan fenerbahçeyi saymıyorum çünkü onlar stadı sadece büyüttüler o yüzden bu inci gibi stadın değerini bilin bazıları çıkmış siyah sütünlar hiç olmamış bazıları çıkmış vodafone arena yazısı olmamış yha bu projede çatıdaki mebran hariç herşey lansman tanıtımındaki gibi yapılıyor lütfen emeğe saygı!

Çevrimdışı sallapati

harbiden ya.. kel alaka bir logo ve kel alaka bir yerde  :D ... şu üzerinde kartal olan logomuzu hiç sevmiyorum abi.. yıllarca demirören formaları bile öyle üretti.. neyseki kurtulduk o beladan.. formalarımız düzgün artık

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

@tunca.ayyildiz  ne sordurmaya çalışıyorsun :upto:
belki biz sormuşuzdur. emin ol sormadığımız bir soru kalmamıştır :D
ama röportaja her şeyi yazamıyorsun sadece beşiktaş taraftarını bilgilendirecek bir yazı bile
çok uzun oldu.

İtalya-Hollanda maçını soruyorum; maç ne zaman başlar, ne zaman biter vs.  :)

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Sarı şeritleride görmüş olduk komple boyanmasından iyidir  :evillol:

aynen katılıyorum sana bunun olmasıda doğal uzaktan zaten belli olmuyor ama merdivenleride füme yapsalardı daha klas dururdu ama böyle halide güzel...

Çevrimdışı Fikret

@gulsah_marmara instagram hesabından alıntıdır.
bu açı da güzelmiş baya.
çim ekilince içeriden biraz yeşillikte gözükür.
akşam maçlarında ışıkla beraber seyirci falan :photo:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu da Signal Iduna park. İlla bir şekilde saçmalayacaksınız.
Hastayım westfalene

Çevrimdışı merzifonkartali

sarı şeritleri, keşke kırmızı yapabilme ihtimalimiz olsaydı.sanki kırmızı şerit olunca merdiven olduğu belli olmuyor.  :s20:
O Sene, Artık Her Sene...

Çevrimdışı cadavra

@gulsah_marmara instagram hesabından alıntıdır.
Ya bu fotoğrafta yerin altinda olmasi cok belli duruyor istemeden de olsa bence bole cukurun icinde olmasi super bi olay yani benim cok hoşuma gidiyor bole olmasi anitlar kurulu istemeden bize bi guzellik sundu.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

köşelerdeki vodafone arena yazıları güzel ancak Vodafone logosu çok büyük, uyumsuz ve de çirkin.
stadın üstüne de çift taraflı vodafone yazılacak deniyor. bence çatıya birşey yazılmamalı zaten. şimdi başka stadlardan fotolar atmış bazıları. allianz arena diye küçücük bir ad yazmış stada. Allianz reklamı ne kadar küçük ve sade. Burada Vodafone TR ofisiyse stadın her tarafını billboard sanıyor. Dandik kırmızı logolarını görmekten bıktım şahsen. Stad logosu bile koymayıp yaptıkları saygısızlık bence.

valla açık konuşmak gerekirse ralli pilotları falan gibi stadın her tarafına reklam yapıştırması görmek hoş olmaz. belli bir kısmına tahammül ediyorum ama abartı bir durumda var ortada. tribüne denizbank falan yazsın eyw dedik.
ama vodafone arena ismi ve forma reklamı zaten sponsorluk parasının çok büyük bir kısmı. bu yapıştırmalar gereksiz logolar için çok bir para verdiklerini sanmıyorum.

Stadın logosu, Beşiktaş logosu yerine her yer e vodafone abartı oldu. Eski stadın çatısının altında Beşiktaş yazısı vardı şimdi oraya da vodafone yapıştırırlar mı diye korkuyorum  :lol:
ttarena sponsorluğu da az para değildi. türk telekom stad bitmeden 3 sene reklam yapmadı. ttarena ismini aldıysa da ali samiyen kompleksi vs denildi yönetim-taraftarı tarafından. türk telekom reklamı tribünlere, çatının üstüne, stadın köşelerine her tarafta göze sokulmadı.

neyse stad bitsin diye bekliyoruz bunları sineye çekiyoruz bakalım. vodafone sponsorluğu iliğini sömürmesin. bazen minimalist davranmak daha elit bir izlenim uyandırır. Her tarafa Vodafone logosu yapıştırınca daha çok kişi Vodafone kullanmayacak. Ne bu görgüsüzlük diyecek. stad açılmadan 3 sene de reklamını yaptılar zaten.
unutmadan ekleyeyim vodafone'un İNATLA KIRMIZI Logo şekilde formaya yazılması sebebiyle forma satışları da düşüyor.
ilk sene 3 forma da da kırmızı vardı sırf reklam sırıtmasın diye. hadi onlar gene iyiydi.
bu seneki formalar siyah-beyaz tasarım güzel formalar ama o kırmızılı logo hakikatten sonradan koydurma. vodafone başka takımlar için rengini değiştiriyordu logoyu bize yapmıyor aynı şeyi o yüzden kızıyorum. :akuma:
Görüşlerine katılıyorum.. Güzel ifade etmişsin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

kaynak : resmi site

Tribünde Küfür Etme, Vodafone Arena'da Beşiktaş'ı Yalnız Bırakma
2015-16 Spor Toto Süper Ligi Hasan Doğan Sezonu'nun bitimine 11 maçımız kaldı...

Şampiyonluk yolunda ligin avantajlı takımı Beşiktaş...

Başkanıyla, yönetimiyle, teknik kadrosuyla, futbolcusuyla ve fedakar taraftarıyla bütünleşen Beşiktaş, son 11 maçın her birini final niteliğinde oynayacak...

İster iç saha, ister dış saha artık her maçımızda en çok büyük taraftarımıza ihtiyacımız var...

Taraftarımızın desteği, ihtiyacımız olan motivasyon ve birlikteliğin tamamlayıcı unsurudur...

Boş tribünler önünde şampiyonluğa koşan bir Beşiktaş mı, yoksa yüreği siyah-beyaz aşkla dolu binlerce insanın coşkusuyla sahaya çıkan Beşiktaş mı?

Hangisi olacağının kararını yine büyük taraftarımız verecek...

Tribünde küfür etmek, kötü söz ve kötü tezahüratta bulunmak ancak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu istemeyenlerin özlediği bir tablodur... Bu tabloya ortak olmamak için tribünde tüm centilmenliğinizle Beşiktaşımızı desteklemeniz şart...

Artık söz taraftarımızda... 11 maç, 11 final... Özlediğimiz şampiyonluğa çok yakınız...

Haydi Beşiktaşlı,

Tribünde desteğini centilmence göster, şampiyonluğa koşan takımına en büyük katkıyı yine sen sağla..

Unutma ki, şu ana kadar aldığımız cezaların (547 bin 500 TL UEFA + TFF) 442.500 TL'si tribündeki küfür ve kötü söz için ödendi...

Unutma ki, bundan sonra alacağımız tribün cezaları Vodafone Arena'daki maçlara yansıyabilir ve yeni yuvamızda maç izleme hasretinize zorunlu bir engel koyabilir.

Yeni yuvamızda, 41903 taraftarımızla şampiyonluğu kutlamanın bir anahtarı da büyük taraftarımızın elinde...

Küfür etme...
Küfür edilmesine izin verme...
Kötü söz ve kötü tezahürata başvurma...

Unutma ki, Her Şey Armamız İçin...

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

en son win2000 de vardı masaüstü ikonlarının arkasını görememe yıl olmuş 2016 arkası beyaz fontsuz arma yapılamıyor mu arkadaş!

Çevrimdışı YunusEmre

kaynak : resmi site

Tribünde Küfür Etme, Vodafone Arena'da Beşiktaş'ı Yalnız Bırakma
2015-16 Spor Toto Süper Ligi Hasan Doğan Sezonu'nun bitimine 11 maçımız kaldı...

Şampiyonluk yolunda ligin avantajlı takımı Beşiktaş...

Başkanıyla, yönetimiyle, teknik kadrosuyla, futbolcusuyla ve fedakar taraftarıyla bütünleşen Beşiktaş, son 11 maçın her birini final niteliğinde oynayacak...

İster iç saha, ister dış saha artık her maçımızda en çok büyük taraftarımıza ihtiyacımız var...

Taraftarımızın desteği, ihtiyacımız olan motivasyon ve birlikteliğin tamamlayıcı unsurudur...

Boş tribünler önünde şampiyonluğa koşan bir Beşiktaş mı, yoksa yüreği siyah-beyaz aşkla dolu binlerce insanın coşkusuyla sahaya çıkan Beşiktaş mı?

Hangisi olacağının kararını yine büyük taraftarımız verecek...

Tribünde küfür etmek, kötü söz ve kötü tezahüratta bulunmak ancak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu istemeyenlerin özlediği bir tablodur... Bu tabloya ortak olmamak için tribünde tüm centilmenliğinizle Beşiktaşımızı desteklemeniz şart...

Artık söz taraftarımızda... 11 maç, 11 final... Özlediğimiz şampiyonluğa çok yakınız...

Haydi Beşiktaşlı,

Tribünde desteğini centilmence göster, şampiyonluğa koşan takımına en büyük katkıyı yine sen sağla..

Unutma ki, şu ana kadar aldığımız cezaların (547 bin 500 TL UEFA + TFF) 442.500 TL'si tribündeki küfür ve kötü söz için ödendi...

Unutma ki, bundan sonra alacağımız tribün cezaları Vodafone Arena'daki maçlara yansıyabilir ve yeni yuvamızda maç izleme hasretinize zorunlu bir engel koyabilir.

Yeni yuvamızda, 41903 taraftarımızla şampiyonluğu kutlamanın bir anahtarı da büyük taraftarımızın elinde...

Küfür etme...
Küfür edilmesine izin verme...
Kötü söz ve kötü tezahürata başvurma...

Unutma ki, Her Şey Armamız İçin...

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

:claps: :claps: :claps:

samet de güzel yorumlamış

http://twitter.com/Samedowski/status/708254393884413952

Çevrimdışı Savaş

Aslında stadda antreman yapma olayı güzel fikir bunu ticarete de dökmek lazım.

Kombinelerden dolayı maclarda yer bulamayacak fakat stada girmek isteyen 100binler olacaktır.

Bunu degerlendirmek lazım cunku stad en kötü 2 sene kapalı gişe oynayacaktır maçlarda.

Her hafta belirli bi saat belirlenip o saatte takım antremanı stadda yapabilir. Antreman icin bilet basılarak ekstra bir gelir kaynağı da yapılabilir. Boylelikle kombinesi olmayıp maca bilet bulamayan taraftarlar için hem stadın atmosferi hem de takımı görmek açısından imkan yaratılabilir.

Atıyorum 20 tl veya 30 tl'den bilet satılsa ayda 600 bin tl gibi senede 6 milyon tl gibi bi gelir elde edilebilir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Paylaşıldı mı bilmiyorum
Gece membran ın görünümü aydınlatma fazla olmamasına rağmen iyi duruyor

Çevrimdışı GIUNTI

Bu arma yapıştırmadır ve şimdilik konmuştur diye düşünüyorum.

Aksini düşünmek istemiyorum.

Çevrimdışı Emre.Guler

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 13:40:29 Emre.Guler ]

Çevrimdışı Erhan

bu açı da güzelmiş baya.
çim ekilince içeriden biraz yeşillikte gözükür.
akşam maçlarında ışıkla beraber seyirci falan :photo:

InterContinental otelmiş

Çevrimdışı eaglekartal

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın henüz açılmamasına rağmen sıkça Vodafone reklamlarının olması ve bunun karşılığında herhangi bir anlaşma olup olmadığı taraftarlar tarafından merak edilen konu oldu.
HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Vodafone’nun sözleşmedeki yükümlülükleri gereği 2013-2014 ve 2014-2015 sezonları olmak üzere ilk 2 yıl için 5’er Milyon Dolar olmak üzere toplam 10 milyon Dolar ödeme yaptığı öğrenildi.

Vodafone şirketinin ayrıca bu sezon için ise sezon açılışını beklemeden stat sanki yılın başında açılmış gibi davranarak yarım sezonluk ödeme yapacağı belirtildi.

Bu yıl ise stat ne zaman açılırsa o zamandan itibaren 7 Milyon Dolar oransal olarak işlemeye başlayacak.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı GörkemGörkem

@SDemirsoy bu resmi atmışsın ama kimse farketmemis sag üstteki skorborda bakın @ahmetx @Necmi @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy bu resmi atmışsın ama kimse farketmemis sag üstteki skorborda bakın @ahmetx @Necmi @Yunus Emre Dökmeci

evet biliyorum ilk çıktığında çok konuşulmuştu