Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5491816 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bos bos konusma :D millet vodafone arena yazan yerde neden vodafone logosu var stat logosu veya yaninda BJK amblemi yok diyor. Amblemi istedigin yere koy ama sponsor isminin yanina logo amblem falan gelmez ve verdigim örneklerle de gayet hakli oldugumu gösterdim :D iyi günler
Stat logosu olmamasına ben de karşıyım. O zaman o logoyu neden yaptık? Ayrıca attığın statlarda sadece bir noktada sponsor isimleri geçiyor bizim stadımızdaki gibi dört bir yanında içinde ve üstünde değil. Bu stadı Vodafone yapmadı biz yaptık ama dışarıda öyle bir algı var ki Vodafone parayı verdi stadı o sayede yaptık her tarafa Vodafone logosu yerleştirerekte kamuoyundaki bu algıya kendin şapka çıkartıyorsun. Yine aynı muhabbetlere girmek istemiyorum ama verdiğin örnekler yanlış. Statta logomuzun veya stat logosunun geçtiği bir yeri gösterir misin şu ana kadar? 
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Bi isterim bakalım, müsait olursa alırım o açıdan bir foto @ahmetx
Asıl ben SIS yetkililerine önemli bir soru sordurmaya çalışıyorum bugün : )
@tunca.ayyildiz  ne sordurmaya çalışıyorsun :upto:
belki biz sormuşuzdur. emin ol sormadığımız bir soru kalmamıştır :D
ama röportaja her şeyi yazamıyorsun sadece beşiktaş taraftarını bilgilendirecek bir yazı bile
çok uzun oldu.

Çevrimdışı denilanz

Bizim taraftarın en sevmediğim huyu bazı kişiler bilmedikleri şeyler hakkında öyle güzel ahkam kesiyorlar ki sanırsın 40 yıldır o işi yapıyorlar.

Öncelikle şunu sorayım sopalı pankart ne zaman bizim kültürümüz oldu? Sahi siz kültürün ne olduğunu bilir misiniz?  :lol: Bizim tribün adına bir pankart kültürü varsa o da nükteli ve suya sabuna dokunan bir fikir yapısıdır. Şekil olarak değil ama içerik olarak bir kültür oluştu genel olarak. Ancak bu hiçbir şeyin bahanesi olamaz.

Şu an daha adını dahi yazamadığınız koreografi dünya tribünlerinin en etkili gövde gösterisidir. Bir tribün isim yapmak istiyorsa insanların aklına kazınacak görsel şovlar mutlaka yapmalıdır.

Bizim ülkemizde bunu gs tribünleri çok yapıyor ama ortaya koydukları şovlar etkin olmadığı için kalıcı bir iz bırakamadılar. Sadece bol bol koreografi yapan bir tribün olarak biliniyorlar ki bu bile güzel bir şey. Mesela fb tribünleri de ucundan kıyısından girdi bu işe ve yaptıkları 2 koreografi ultras forumlarında gs'den çok daha beğeni topladı.( kel adamlı olan ve amblemi sığdırmadan yaptıkları)

Bu işleri sabaha kadar kötüleseniz de değerinden bir şey kaybetmezler. Ayrıca maliyetleri de öyle uyduruduğunuz gibi 100 bin lira filan değil; 15-10 bin lira arası. Bu sadece ilk görselde oluyor daha sonra o kartonlar tekrar kullanıldığı için maliyet çok daha düşüyor. Taraftar bunun için yardım topluyor, yetmediği kadarını da yönetimden insanlar karşılıyor. Siz sadece 1 maç küfretmeseniz o parayla sene boyunca her maç koregrafi yapılır. Bu yüzden küçük emrah ayaklarına yatmayın bence.

Velhasılıkelam bu işler ciddi emek işleri. Bol keseden atıp kendinizi ve beraberinizde tribünlerimizi komik duruma düşürmeyin.
Ben bu yorumu çok beğendim açıkçası. Bu arkadaş eğer moderasyona alındıysa bunun doğru olmadığını düşünüyorum.

Alıntı
Bizim taraftarın en sevmediğim huyu bazı kişiler bilmedikleri şeyler hakkında öyle güzel ahkam kesiyorlar ki sanırsın 40 yıldır o işi yapıyorlar.
O kadar doğru ki. Hepimiz zaman zaman yapabiliyoruz bunu ama daha çok alışkanlık haline getirenler var.

Alıntı
Öncelikle şunu sorayım sopalı pankart ne zaman bizim kültürümüz oldu? Sahi siz kültürün ne olduğunu bilir misiniz?  :lol: Bizim tribün adına bir pankart kültürü varsa o da nükteli ve suya sabuna dokunan bir fikir yapısıdır. Şekil olarak değil ama içerik olarak bir kültür oluştu genel olarak. Ancak bu hiçbir şeyin bahanesi olamaz.
Önce bir soru sormuş. Kırmızı kısım biraz sert belki ama bazılarının belirttiği gibi öyle "kültürsüz" deme de söz konusu değil. Yeşil kısmın ise neredeyse tamamı övgü. Ne var bunda?

Alıntı
Şu an daha adını dahi yazamadığınız koreografi dünya tribünlerinin en etkili gövde gösterisidir. Bir tribün isim yapmak istiyorsa insanların aklına kazınacak görsel şovlar mutlaka yapmalıdır.
Evet, kırmızı kısım iğneleme içeriyor ama yeşil kısım yine çok doğru. Koreografi yapan alt lig takımları bile haber olmuyor mu? Olmadı mı?

Alıntı
Bizim ülkemizde bunu gs tribünleri çok yapıyor ama ortaya koydukları şovlar etkin olmadığı için kalıcı bir iz bırakamadılar. Sadece bol bol koreografi yapan bir tribün olarak biliniyorlar ki bu bile güzel bir şey. Mesela fb tribünleri de ucundan kıyısından girdi bu işe ve yaptıkları 2 koreografi ultras forumlarında gs'den çok daha beğeni topladı.( kel adamlı olan ve amblemi sığdırmadan yaptıkları)
Bir değerlendirme yapmış. Bence hiçbir sorun yok.

Alıntı
Bu işleri sabaha kadar kötüleseniz de değerinden bir şey kaybetmezler. Ayrıca maliyetleri de öyle uyduruduğunuz gibi 100 bin lira filan değil; 15-10 bin lira arası. Bu sadece ilk görselde oluyor daha sonra o kartonlar tekrar kullanıldığı için maliyet çok daha düşüyor. Taraftar bunun için yardım topluyor, yetmediği kadarını da yönetimden insanlar karşılıyor. Siz sadece 1 maç küfretmeseniz o parayla sene boyunca her maç koregrafi yapılır. Bu yüzden küçük emrah ayaklarına yatmayın bence.
Herkes şu kırmızı kısma takılmış. Benim yorumlarıma bakabilirsiniz, genelde "biz" demeyi tercih ederim. Kesinlikle yapmayacağım şeylerde de kullanırım hatta. Bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü. Ama yani forumda "siz" dilini kullanan o kadar çok kişi var ki hepsine "Beşiktaşlı değil" yaftasını mı yapıştıracağız? Belki kendini o küfür eden grubun içinde düşünmek dahi istemiyor, yani olabilir. İçinde bulunduğumuz siyasi dönemin de en çok kullanılan kelimelerinden biri, alışkanlık yapmıştır. Birinin bu kelimeyi kullanması "Beşiktaşlı değil" damgası yemesi için en ufak bir yeterliliğe sahip değildir. Kaldı ki o kısım hariç gayet doğru bir şey söylemiş. Koreografi yapılması için gereken şeylerden birinin de para olduğunu söylemiyor muyuz? Adam bunun maliyetinin hem söylenildiği kadar fazla olmadığını belirtmiş (Başka biri bir haber paylaşmıştı, nitekim gerçekten 100 binlerle değil 10 binlerle ifade etmek daha doğruymuş maliyeti. Yine de doğruluğu araştırılabilir.) hem de kötü bir özelliğimizi ortadan kaldırırsak (Tribünde küfür) misli misli karşılayabileceğimizi belirtmiş. Öyle hedef alınmışki yorumunun bir kısmını onaylayan arkadaş bile tepki aldı. Küçük Emrah nitelemesini ben de hiç hoş bulmadım ama kabul edelim, böyle benzetmeler fazlasıyla yapılıyor forumda. Özellikle piksel konusunda bol bol yapıldı.

Alıntı
Velhasılıkelam bu işler ciddi emek işleri. Bol keseden atıp kendinizi ve beraberinizde tribünlerimizi komik duruma düşürmeyin.
Nasıl ki bayraklı, pankartlı çalışmaların emek verilerek yapıldığını ve buna saygı gösterilmesi gerektiğini söylüyoruz aynı şekilde koreografi için de emek harcandığını kabul etmeliyiz. Arkadaş da bunu belirtmiş. Yani burada da bir şey yok bence.

Sonuç olarak ben de koreografinin stadımızda olması gerektiğini düşünüyorum. Hatta iddiam da olacağı yönünde. Tabii ki her maç değil; büyük maçlar ve kutlamalarda olacaktır. Akıl işi pankartlarımız, atkı şovlarımız, bayraklarımız, hatta cep telefonlarımızın ışıkları. Bunların hepsi olacak ve zaten olmalıdır da. Ben @Özay arkadaşımızın moderasyon kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Varsa moderatörlük bir durum söylediklerinin çoğuna katıldığımdan ben de alınabilirim.

Çevrimdışı SuperBJK

Ooo müdavimi olduğum konu geçmiş  :D

İmzam aşağıda beyler, iyi günler  :D

Çevrimdışı Emre_ZA

Yetki bende olsa haftada en az 1 idmanı yeni stadımızda taraftarın önünde yaptırırdım. Takım, Nevzat Demir'de taraftar baskısı yemiyor, tüm dünyadan izole yaşıyor. Fulya'dayken böyle değildi. Yabancı futbolcular da dahil tüm yeni stadımızda bu baskıyı biraz almalı..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı ademkestane

Ya bu toprak Italyadan gelmisse. Ayrıca neden aynı olamaz. Gayet aynı olabilir. Iki ülkede dünya gezegeninde bulunuluyor. Peşin hükümlü olma bu kadar.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

italyadan gelmiş olamaz bu topragın daha hangi çimi koyacaklarına 2 gun içinde karar verildi. şu olabilir ısıtma sistemi koyulduktan sonra çimin altına koyulacak olan toprak çim ile beraber yola çıktıysa sorun yok ama bu serilenin ordaki toprakla aynı özellikleri tasıması mümkün değil

Çevrimdışı okilic

Ben bu yorumu çok beğendim açıkçası. Bu arkadaş eğer moderasyona alındıysa bunun doğru olmadığını düşünüyorum.
O kadar doğru ki. Hepimiz zaman zaman yapabiliyoruz bunu ama daha çok alışkanlık haline getirenler var.
Önce bir soru sormuş. Kırmızı kısım biraz sert belki ama bazılarının belirttiği gibi öyle "kültürsüz" deme de söz konusu değil. Yeşil kısmın ise neredeyse tamamı övgü. Ne var bunda?
Evet, kırmızı kısım iğneleme içeriyor ama yeşil kısım yine çok doğru. Koreografi yapan alt lig takımları bile haber olmuyor mu? Olmadı mı?
Herkes şu kırmızı kısma takılmış. Benim yorumlarıma bakabilirsiniz, genelde "biz" demeyi tercih ederim. Kesinlikle yapmayacağım şeylerde de kullanırım hatta. Bunun doğru olduğunu düşünüyorum çünkü. Ama yani forumda "siz" dilini kullanan o kadar çok kişi var ki hepsine "Beşiktaşlı değil" yaftasını mı yapıştıracağız? Belki kendini o küfür eden grubun içinde düşünmek dahi istemiyor, yani olabilir. İçinde bulunduğumuz siyasi dönemin de en çok kullanılan kelimelerinden biri, alışkanlık yapmıştır. Birinin bu kelimeyi kullanması "Beşiktaşlı değil" damgası yemesi için en ufak bir yeterliliğe sahip değildir. Kaldı ki o kısım hariç gayet doğru bir şey söylemiş. Koreografi yapılması için gereken şeylerden birinin de para olduğunu söylemiyor muyuz? Adam bunun maliyetinin hem söylenildiği kadar fazla olmadığını belirtmiş (Başka biri bir haber paylaşmıştı, nitekim gerçekten 100 binlerle değil 10 binlerle ifade etmek daha doğruymuş maliyeti. Yine de doğruluğu araştırılabilir.) hem de kötü bir özelliğimizi ortadan kaldırırsak (Tribünde küfür) misli misli karşılayabileceğimizi belirtmiş. Öyle hedef alınmışki yorumunun bir kısmını onaylayan arkadaş bile tepki aldı. Küçük Emrah nitelemesini ben de hiç hoş bulmadım ama kabul edelim, böyle benzetmeler fazlasıyla yapılıyor forumda. Özellikle piksel konusunda bol bol yapıldı.
Nasıl ki bayraklı, pankartlı çalışmaların emek verilerek yapıldığını ve buna saygı gösterilmesi gerektiğini söylüyoruz aynı şekilde koreografi için de emek harcandığını kabul etmeliyiz. Arkadaş da bunu belirtmiş. Yani burada da bir şey yok bence.

Sonuç olarak ben de koreografinin stadımızda olması gerektiğini düşünüyorum. Hatta iddiam da olacağı yönünde. Tabii ki her maç değil; büyük maçlar ve kutlamalarda olacaktır. Akıl işi pankartlarımız, atkı şovlarımız, bayraklarımız, hatta cep telefonlarımızın ışıkları. Bunların hepsi olacak ve zaten olmalıdır da. Ben @Özay arkadaşımızın moderasyon kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Varsa moderatörlük bir durum söylediklerinin çoğuna katıldığımdan ben de alınabilirim.

Katılıyorum sana bence de yazdıklarında bir hakaret yok üslup sert ve yanlış ama hakaret içermiyor. Ayrıca bu koreografi işine bende destek veriyorum deplasman seyircisinin geldiği günlerdi inönüde gs liler de vardı ufacık eskı açık deplasman tribününde görsel bir şov yaptılar hatırlayanlar bilir altın sarısı ve kırmızı naylonumsu defter kabı gibi birşeyle tabi bizim tribün çok zeki olduğu için anında cevabı buldu jan janlı o...lar diyerek  :D :D :D ama bizim o bestemiz yerine manşetlerde o tribün görüntüsü vardı . Tribünde konuşulanları çok net hatırlıyorum adamlar yapıyor şeklinde gizli bir takdir edişimiz vardı. Ama eski stadımız koreografi açısından pek elverişli değildi bence açılışta efsane bir koreografi olmalı çünkü bu tüm dünyada manşet olacak. Bunu barça da yapıyor bir çok takımda. Bizim efsane bestelerimize ses rekorlarımıza bu gibi görselliği de eklememiz lazım. Bir liverpol maçında beyaz giyip şov yaptık ana habere çıkmadığımız ülke kalmadı sizce sadece ses ile yapsaydık bu kadar etkili olurmuydu ? Ana okulu işi demekte üslup olarak sert ama bu da bir görüştür herkesin birbirine saygı duymayı öğrenmesi gerekir. Şahsi fikrim yenilik ve gelişime açık olmalıyız Dünyada yeni trend bu çünkü.

Çevrimiçi Necmi

Az önce radyo sporda ismail er çimin italyadan 60 tırla yola cıktıgını gelen çimin daha çabuk zemine oturan bir hibrit çim oldugunu söyledi. okuyorum bu sarı kum çimin yetiştigi toprakla aynı deniyor. ben buna inanmıyorum ülkemizdeki toprak turunun italyada ki toprakla aynı özellikte olması mumkun degil bence.
ne hibriti ya şurda sayılı gün kaldı çim serilip üzerine hibrit çakılmaya başlandığında hepsi moraracak
gelen rulo çim doğal çim hibrit serildikten sonra çakılacak  toprak aynı derken herhalde aynı toprağı burdan alıp
götürüp onun üzerine çim ekmediler çim kumu denen bir malzeme var bunun aynı özellikleri taşıyanını kullanmışlardır
adamlar herşeyi laboratuvar araştırmasıyla yapıyorlar. italya marstamı
adamlar ihsanın röportajını alıp ordan senaryolar çıkartıp çıkartıp yazıyor
şu stad başladığından beri bu adam her ağzını açışta saçmaladı zaten.
Düşünün işte yaptığı işden bir haber bir şirket çalışanımız var. 

ysariusta

• Ziyaretçi

Zeka oyunu mu oynayalım Denilanz. Ben açık bir hakaret görüyorum. Ayrıca kuralları uzun zaman içinde oluşturduk. Forum kurulduğunda en önemli fark şuydu. Yüz yüze gelip görüşebilir insanlarız. Bunu bilerek hitap etmek gibi bir üslup vardı. Gerçekten dediğin gibi ise zaten bundan sonra öyle yazar. Üyelikten atmadık. Benim takıldığım şey fikirleri değil. Üslubu oldu. Affedilir şey değil. Beşiktaşlılığı ölçecek bir şey yok ki. O kırmızı dediğin kısımlar herkese hakarettir

Çevrimdışı ACAB1903

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama Beşiktaş tribünü ve kapalısı ile ilgili güzel bir yazı ve tarih.. Beşiktaş stadı ve tribünleri hep özeldir.

http://faiktribunu.com/tarihce/besiktas-kapalisi/

Çevrimdışı sallapati

bu ülkede gazetecilik bitmiş... burdaki ingilizce bilen herhangi biri bile bunların yaptığı haberciliğin 10 katını masa başından yapabilir.. elinin altında bir telefon ve internete bağlı bir bilgisayar yeterli

ysariusta

• Ziyaretçi

italyadan gelmiş olamaz bu topragın daha hangi çimi koyacaklarına 2 gun içinde karar verildi. şu olabilir ısıtma sistemi koyulduktan sonra çimin altına koyulacak olan toprak çim ile beraber yola çıktıysa sorun yok ama bu serilenin ordaki toprakla aynı özellikleri tasıması mümkün değil
Neden değil?  Bunun bilgisi varsa onu söyle. Jeoloji bilgini paylaş bizimle. Bence aynı olabilir. Çok muhtemel. Aynı dünyadayız.

Çevrimdışı BORAN

Sarı şeritleride görmüş olduk komple boyanmasından iyidir  :evillol:

Çevrimdışı ademkestane

ne hibriti ya şurda sayılı gün kaldı çim serilip üzerine hibrit çakılmaya başlandığında hepsi moraracak
gelen rulo çim doğal çim hibrit serildikten sonra çakılacak  toprak aynı derken herhalde aynı toprağı burdan alıp
götürüp onun üzerine çim ekmediler çim kumu denen bir malzeme var bunun aynı özellikleri taşıyanını kullanmışlardır
adamlar herşeyi laboratuvar araştırmasıyla yapıyorlar. italya marstamı
adamlar ihsanın röportajını alıp ordan senaryolar çıkartıp çıkartıp yazıyor
şu stad başladığından beri bu adam her ağzını açışta saçmaladı zaten.
Düşünün işte yaptığı işden bir haber bir şirket çalışanımız var.

İSMAİL ER şirket çalısanımı? valla bilmiyordum. herneyse benım en çok merak ettiğim gelecek olan çim tv de bazen görüyorum böyle kocaman rulolar halinde tek parçası baya yer kapatan cinsten mi. her halde bursa stadına yapılan belediye boy parça parça degildir. size hoş sohbetler benım yemek molası bitti son msj

Çevrimdışı DrmsAli

+1

Çevrimdışı okilic

yahu şu çim işi çok büyüdü ekme serme :) adam bir çatıya 20 milyon para harcıyor nerdeyse salak değil ya açılış maçında bastığı yerden kalkacak çim koysun yada ayaklar çime gömülsün. Bunların hepsi düşünülüp hesaplanmıştır. Bırakın hibritle güçlendirilmiş serme çimi her maç rulo rulo çim seren takımlar var. Teknoloji çok ileride ben herşeyin düşünülüp yapıldığına inanıyorum. Zaten aksi olursa rezil oluruz ki başkanın rakiplerin zemni hakkında eleştiri yaparken defalarca bizde asla böyle bir şey görmeyeceksiniz dediğini unutmayalım. Benim çim konusunda da diğer konular da da itimatım tam. Başkanı çok eleştiririm tanıyanlar bilir. Beyaz yalanlarını sevmem net olmayışını sevmem yanlış politikalarını yererim. Ama stad konusunda çok iyi iş çıkardı. Eksikler kesinlikle olacaktır. Belki yazın çatının metal kolonları boyanır ne bileyim led dış paneller yapılır güneş enerjisi ile beraber yazı fontu değişir bunlar detaydır ama çim olsun çatı olsun ana konu bunlar bunlarda hata olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çevrimdışı mustafa.kuru

Koreografiyle ilgili görüşüm, derbi maçlardan önce fon müziğiyle beraber mutlaka yapılmalıdır...Rakibi psikolojik olarak etkiliyor ve müthiş bir baskı altına alıyor....Yeni açık koreografi, diğer tribünler damalı bayrak....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Fikret

Stat logosu olmamasına ben de karşıyım. O zaman o logoyu neden yaptık? Ayrıca attığın statlarda sadece bir noktada sponsor isimleri geçiyor bizim stadımızdaki gibi dört bir yanında içinde ve üstünde değil. Bu stadı Vodafone yapmadı biz yaptık ama dışarıda öyle bir algı var ki Vodafone parayı verdi stadı o sayede yaptık her tarafa Vodafone logosu yerleştirerekte kamuoyundaki bu algıya kendin şapka çıkartıyorsun. Yine aynı muhabbetlere girmek istemiyorum ama verdiğin örnekler yanlış. Statta logomuzun veya stat logosunun geçtiği bir yeri gösterir misin şu ana kadar?
köşelerdeki vodafone arena yazıları güzel ancak Vodafone logosu çok büyük, uyumsuz ve de çirkin.
stadın üstüne de çift taraflı vodafone yazılacak deniyor. bence çatıya birşey yazılmamalı zaten. şimdi başka stadlardan fotolar atmış bazıları. allianz arena diye küçücük bir ad yazmış stada. Allianz reklamı ne kadar küçük ve sade. Burada Vodafone TR ofisiyse stadın her tarafını billboard sanıyor. Dandik kırmızı logolarını görmekten bıktım şahsen. Stad logosu bile koymayıp yaptıkları saygısızlık bence.

valla açık konuşmak gerekirse ralli pilotları falan gibi stadın her tarafına reklam yapıştırması görmek hoş olmaz. belli bir kısmına tahammül ediyorum ama abartı bir durumda var ortada. tribüne denizbank falan yazsın eyw dedik.
ama vodafone arena ismi ve forma reklamı zaten sponsorluk parasının çok büyük bir kısmı. bu yapıştırmalar gereksiz logolar için çok bir para verdiklerini sanmıyorum.

Stadın logosu, Beşiktaş logosu yerine her yer e vodafone abartı oldu. Eski stadın çatısının altında Beşiktaş yazısı vardı şimdi oraya da vodafone yapıştırırlar mı diye korkuyorum  :lol:
ttarena sponsorluğu da az para değildi. türk telekom stad bitmeden 3 sene reklam yapmadı. ttarena ismini aldıysa da ali samiyen kompleksi vs denildi yönetim-taraftarı tarafından. türk telekom reklamı tribünlere, çatının üstüne, stadın köşelerine her tarafta göze sokulmadı.

neyse stad bitsin diye bekliyoruz bunları sineye çekiyoruz bakalım. vodafone sponsorluğu iliğini sömürmesin. bazen minimalist davranmak daha elit bir izlenim uyandırır. Her tarafa Vodafone logosu yapıştırınca daha çok kişi Vodafone kullanmayacak. Ne bu görgüsüzlük diyecek. stad açılmadan 3 sene de reklamını yaptılar zaten.
unutmadan ekleyeyim vodafone'un İNATLA KIRMIZI Logo şekilde formaya yazılması sebebiyle forma satışları da düşüyor.
ilk sene 3 forma da da kırmızı vardı sırf reklam sırıtmasın diye. hadi onlar gene iyiydi.
bu seneki formalar siyah-beyaz tasarım güzel formalar ama o kırmızılı logo hakikatten sonradan koydurma. vodafone başka takımlar için rengini değiştiriyordu logoyu bize yapmıyor aynı şeyi o yüzden kızıyorum. :akuma:

Çevrimdışı Erhan

@gulsah_marmara instagram hesabından alıntıdır.