doğal taşın boyanıp boyanmamsıyla ilgili bir fikrim yok ama zevk meselesi bana görede çok çirkin duruyor içerden.
ama ledlerin yani locaların ikinci katı boyanmalı gerçekten ufak dokunuşlarla stadın kalitesi inanılmaz artıyor.
ona katılıyorum ikinci balkon katı koyu füme yada siyah olursa çok daha şık duracaktır. Ama elzem değil
ana işler bittikten sonra daha çok makyaj yapılır. Öncelik stadın açılmasını engellemeyecek işlerin bitirilmesi.
işte burdaki ince ayrıntı bana göre kelimesi oluyor bir şeyi senin zevkine uymaması kötü yapmaz o nedenle çok kötü oldu diye bir genelleme yapamazsın.
bak sana bir şey diyeceğim forzada bir kişi kalktı çatı çok yüksek oldu berbat dedi renkliler bunu ağzına sakız etti
şimdi kora halinde çatı yüksek berbat duruyor diyor bir kişinin kendini bilmezce cahilce konuşması bir olmayan algıyı yarattı.
şimdi eminim kendisiyle gurur duyordur. Renklilerin ağzına laf verdiği için.
bu çatının yüksekliği tribün bitiminde 4 metre ve ben daha alçak bir çatının olabileceğini düşünmüyorum. bu taraftarla temas noktasına getirirki risklidir.
Senin zevkin olmayabilir ama sosyal medya ortamında kelimelerini seçeceksin kardeşim. Zevkime uymuyor demekle çok kötü olmuş demek arasında
dağlar var birinde kendi zevk çizgini gösteriyorsun diğerinde stada çamur atıyorsun
@ozcan7Bunuda bir Beşiktaş forumunda yapıyorsun. Burası Beşiktaşa aitse burda insanların her lafı söyleme hakkı yok.