Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495997 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

tam bitirebileceklerini düşünmüyorum ufak tefek eksikler kalacaktır ama stad içi komple bitecek eski açık tarafında dış bölümde eksikler kalabilir ama çok göze çarpacak şeyler olmayacaktır daha 12 gün var dolu dolu gerekirse maç günüde çalışırlar
Bugun canli yayinda gordum taraftar dolasim alanlari hazir.Yer doseme,tavan,isik,bufe hepsi hazir.Dis taraftada bizi ilgilendiren yerler tamamlanacaktir..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Ayni dertten bende muzdaribim.

Tapatalk ile ilgili birsey degil gibi. Guncelledim. Kaldirdim tekrar yükledim yine ayni şey.

2 gun evvel yoktu yeni basladi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Android kullanıcılarının ortak sorunu sanırım. Zaten Tapatalk'ın yeni güncellemesiyle beraber timeline kullanım kolaylığı ortadan kalktı. Ben eski sürüme döneceğim, belki çözüm olur.

Çevrimdışı tgrlyldrm

yeni stadla birlikte insallah semt pankartlarindan kurtuluruz otogara donuyo cunku stad. Sadece Beşiktaş...

Çevrimdışı GörkemGörkem

Keske hibrit yaptırmasaydık simdi bir cok özellikten yararlanamıcaz  :evillol:

Çevrimdışı ozcan7

ledlerin ikinci katını boyayıp yazı yazınca mükemmel olmuş.kolonların tribün arkasında gözükmeside biraz kötü duruyor iç kısımları siyaha boyama şansımız olmazmı acaba çok mu saçma olur.
Ya en güzel günler bizim olacak ya da kimsenin güzel günü olmayacak.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

ledlerin ikinci katını boyayıp yazı yazınca mükemmel olmuş.kolonların tribün arkasında gözükmeside biraz kötü duruyor iç kısımları siyaha boyama şansımız olmazmı acaba çok mu saçma olur.
. Kusra bakma dediklerinden hicbirsey anlamadim.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

doğal taş kaplayıp onun üzerinimi boyayacaksın :alala:
nesi kötü duruyor bence gayet iyi duruyor.

Çevrimdışı ozcan7

doğal taş kaplayıp onun üzerinimi boyayacaksın :alala:
nesi kötü duruyor bence gayet iyi duruyor.

doğal taşın boyanıp boyanmamsıyla ilgili bir fikrim yok ama zevk meselesi bana görede çok çirkin duruyor içerden.

ama ledlerin yani locaların ikinci katı boyanmalı gerçekten ufak dokunuşlarla stadın kalitesi inanılmaz artıyor.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 01:37:45 ozcan7 ]

Çevrimdışı aşığımsana

Çok güzel oluyor be. Önce şampiyonluğu alalım sonra şampiyonlar ligi maçlarından birine gitmek nasip olur inşallah.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

doğal taşın boyanıp boyanmamsıyla ilgili bir fikrim yok ama zevk meselesi bana görede çok çirkin duruyor içerden.

ama ledlerin yani locaların ikinci katı boyanmalı gerçekten ufak dokunuşlarla stadın kalitesi inanılmaz artıyor.
ona katılıyorum ikinci balkon katı koyu füme yada siyah olursa çok daha şık duracaktır. Ama elzem değil
ana işler bittikten sonra daha çok makyaj yapılır. Öncelik stadın  açılmasını engellemeyecek işlerin bitirilmesi.
işte burdaki ince ayrıntı bana göre kelimesi oluyor bir şeyi senin zevkine uymaması kötü yapmaz o nedenle çok kötü oldu diye bir genelleme yapamazsın.
bak sana bir şey diyeceğim forzada bir kişi kalktı çatı çok yüksek oldu berbat dedi renkliler bunu ağzına sakız etti
şimdi kora halinde çatı yüksek berbat duruyor diyor bir kişinin kendini bilmezce cahilce konuşması bir olmayan algıyı yarattı.
şimdi eminim kendisiyle gurur duyordur. Renklilerin ağzına laf verdiği için.
bu çatının yüksekliği tribün bitiminde 4 metre ve ben daha alçak bir çatının olabileceğini düşünmüyorum. bu taraftarla temas noktasına getirirki risklidir.
Senin zevkin olmayabilir ama sosyal medya ortamında kelimelerini seçeceksin kardeşim. Zevkime uymuyor demekle çok kötü olmuş demek arasında
dağlar var birinde kendi zevk çizgini gösteriyorsun diğerinde stada çamur atıyorsun @ozcan7
Bunuda bir Beşiktaş forumunda yapıyorsun. Burası Beşiktaşa aitse burda insanların her lafı söyleme hakkı yok.

Çevrimdışı ozcan7

ona katılıyorum ikinci balkon katı koyu füme yada siyah olursa çok daha şık duracaktır. Ama elzem değil
ana işler bittikten sonra daha çok makyaj yapılır. Öncelik stadın  açılmasını engellemeyecek işlerin bitirilmesi.
işte burdaki ince ayrıntı bana göre kelimesi oluyor bir şeyi senin zevkine uymaması kötü yapmaz o nedenle çok kötü oldu diye bir genelleme yapamazsın.
bak sana bir şey diyeceğim forzada bir kişi kalktı çatı çok yüksek oldu berbat dedi renkliler bunu ağzına sakız etti
şimdi kora halinde çatı yüksek berbat duruyor diyor bir kişinin kendini bilmezce cahilce konuşması bir olmayan algıyı yarattı.
bu çatının yüksekliği tribün bitiminde 4 metre ve ben daha alçak bir çatının olabileceğini düşünmüyorum. bu taraftarla temas noktasına getirirki risklidir.
Senin zevkin olmayabilir ama sosyal medya ortamında kelimelerini seçeceksin kardeşim. Zevkime uymuyor demekle çok kötü olmuş demek arasında
dağlar var birinde kendi zevk çizgini gösteriyorsun diğerinde stada çamur atıyorsun @ozcan7
Bunuda bir Beşiktaş forumunda yapıyorsun. Burası Beşiktaşa aitse burda insanların her lafı söyleme hakkı yok.

zaten benim yazdığım benim fikrimdir,zevkimdir abi.Genellemeyle ne alakasi var anlayamadım.Benim için olanı belirtiyorum kötü oldu diye.Piksel kötü oldu diyende nasıl genelleme yapmayıp kendi fikrini belirtiyorsa bende aynı şekildefikrimi belirttim.İnsanların fikirleri bir olamaz zaten böyle birşey mümkün değil.Aynı bahsettiğin gibi çatıyı beğenen kadar beğenmeyen kötü oldu diyende var bu çatıyı iyi veya kötü yapmaz çünkü insanlar fikirlerini belirtiyor.Çatı yüksekliği konusuda aynı kimisine göre yüksek olmuştur kimisine göre normal ama çatı konusundaki hayal kırıklığı sanırım herkesin şeffaf beklemesinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Sonuç olarak benim asıl değinmek istediğim tam olarak stada genel olarak bakıldığında beton görntüsünün çok fazla olması.Bunu ne minimuma indirirsek stadın iç estetiği çok çok daha güzel olacaktır.Tabiki bu yine benim düşüncem.

Çevrimdışı emre1

çatıya yüksek oldu diyenler var ama bana alçak bile çatının iç halkası en üst 4-5 basamağın göz hizasında bana sorsanız keşke biraz daha yüksek olsaymış

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

zaten benim yazdığım benim fikrimdir,zevkimdir abi.Genellemeyle ne alakasi var anlayamadım.Benim için olanı belirtiyorum kötü oldu diye.Piksel kötü oldu diyende nasıl genelleme yapmayıp kendi fikrini belirtiyorsa bende aynı şekildefikrimi belirttim.İnsanların fikirleri bir olamaz zaten böyle birşey mümkün değil.Aynı bahsettiğin gibi çatıyı beğenen kadar beğenmeyen kötü oldu diyende var bu çatıyı iyi veya kötü yapmaz çünkü insanlar fikirlerini belirtiyor.Çatı yüksekliği konusuda aynı kimisine göre yüksek olmuştur kimisine göre normal ama çatı konusundaki hayal kırıklığı sanırım herkesin şeffaf beklemesinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Sonuç olarak benim asıl değinmek istediğim tam olarak stada genel olarak bakıldığında beton görntüsünün çok fazla olması.Bunu ne minimuma indirirsek stadın iç estetiği çok çok daha güzel olacaktır.Tabiki bu yine benim düşüncem.
neresi beton  :alala: merdiven boşlukları ve ikinci balkon katı dışında beton yok
girişler falan hepsi boyandı hele dışardan baktığında hiç beton görünmüyor. gri gördüğün her yeri beton sanma

Çevrimdışı Özay

Necmi bey yanlış düşünüyorsunuz. Kimse çatı konusunda birbirini alıntılamadı, size öyle gelmiş sadece. Bu stadın çatısı sağlıklı bir yükseklikte olabilir ancak tribün mimarisinden dolayı yüksekte asma tavan gibi geliyor insanlara. Burada sayısız tribün çatısı paylaşıldı; insanları o düşünceye sevk eden de bu örneklerdir.

Ben mesela ilk gördüğüm günden beri çatının yüksek olduğunu düşünüyorum.Bunun belli başlı açıklamaları olabilir ancak bu insanlara öyle göründüğü gerçeğini değiştirmez.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 03:37:17 Özay ]

Çevrimdışı ozcan7

neresi beton  :alala: merdiven boşlukları ve ikinci balkon katı dışında beton yok
girişler falan hepsi boyandı hele dışardan baktığında hiç beton görünmüyor. gri gördüğün her yeri beton sanma

Resimler üzerinden konuşmuyorum genel olarak içini gittim gördüm.Gittiğimde henüz ledler başlamamıştı.Dolayısıyla iki kat loca ve merdivenler zaten gayet beton gözüküyordu.Ki locanın bir katı led olarak kapanıyor.İkinci katıda boyanabilirse gayet güzel makyaj yapılmış olabilceğini düşünüyorum.Merdivenler konusundaki açık renk zorunluluğunu bildiğim için yapacak bişey yok.Tabiki bunlar benim fikrim.Size beton olarak gelmeyebilr.Kabul etmek zorunda değilsiniz.Sizinde dediğiniz gibi genelleme yapmamak gerekir.

Çevrimiçi Necmi

Necmi bey yanlış düşünüyorsunuz. Kimse çatı konusunda birbirini alıntılamadı, size öyle gelmiş sadece. Bu stadın çatısı sağlıklı bir yükseklikte olabilir ancak tribün mimarisinden dolayı yüksekte asma tavan gibi duruyormuş gibi geliyor insanlara. Burada sayısız tribün çatısı paylaşıldı; insanları o düşünceye sevk eden de bu örneklerdir.

Ben mesela ilk gördüğüm günden beri çatının yüksek olduğunu düşünüyorum.Bunun belli başlı açıklamaları olabilir ancak bu insanlara öyle göründüğü gerçeğini değiştirmez.
çatı 37 metre yükseklikte tribünlerde 33 metre yükseklikte yani yüksek olan çatı değil stadın kendisi
çatının başlangiç noktası yani halatlar en üst tribün sırasından 6 metre daha aşağıda iken bu çatı nasıl yüksek olabilir.
bu stad dik bir stad dik tribünlerin olursa çatıda kaçınılmaz şekilde alçalan tribünlerle arasındaki mesafeyi arttırır
tribün yüksekliği 33 metreyken çatının alt yüksekliği 27 metre gördüğün gibi çatı yüksek falan değil öyle algılamak farklı bir şey
öyle olması farklı. bu sürekli çekilen resimlerin tribünden ve zemin hedefli çekilmesinden kaynaklanıyor ve stadın üst tribününün
çok dik olmasından

Çevrimdışı emre1

çatı son basamakta ayakta duran bir adamdan 4. ile 5. metre arası yükseklikte senin evindeki tavan bile senden 1bucuk metre yükseklikteyken burası bir stad daha ne kadar alçak olabilir ki. kaldı ki çatının asıl amacı stadın üzerini kapatsın karda kışta yağmurdan yahut sıcak havalarda güneşten falan korumak. görünüşde estetiği bozan bir durum var mı catı açısından bence yok gayet klas o yüzden ne çok yüksek ne çok alçak. tamamen kendi düşüncem
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 04:07:19 emre1 ]

Çevrimiçi Necmi

çatı son basamakta ayakta duran bir adamdan 4. ile 5. metre arası yükseklikte senin evindeki tavan bile senden 1bucuk metre yükseklikteyken burası bir stad daha ne kadar alçak olabilir ki. kaldı ki çatının asıl amacı stadın üzerini kapatsın karda kışta yağmurdan yahut sıcak havalarda güneşten falan korumak. görünüşde estetiği bozan bir durum var mı catı açısından bence yok gayet klas o yüzden ne çok yüksek ne çok alçak. tamamen kendi düşüncem
en üst sırada ayakta duran birinden en fazla 2,5 metre yüksektedir o demir kolonların boyu zaten 4 metre

Çevrimdışı Özay

çatı 37 metre yükseklikte tribünlerde 33 metre yükseklikte yani yüksek olan çatı değil stadın kendisi
çatının başlangiç noktası yani halatlar en üst tribün sırasından 6 metre daha aşağıda iken bu çatı nasıl yüksek olabilir.
bu stad dik bir stad dik tribünlerin olursa çatıda kaçınılmaz şekilde alçalan tribünlerle arasındaki mesafeyi arttırır
tribün yüksekliği 33 metreyken çatının alt yüksekliği 27 metre gördüğün gibi çatı yüksek falan değil öyle algılamak farklı bir şey
öyle olması farklı. bu sürekli çekilen resimlerin tribünden ve zemin hedefli çekilmesinden kaynaklanıyor ve stadın üst tribününün
çok dik olmasından

Kısmen açıklama da getirmişsiniz zaten. Bazı sebeplerden ötürü öyle görünüyor çatı. Ben mesela kullanılan malzemenin beyaz olması, çatı demirlerinin ince olması, eski açığın kısa olması gibi sebeplerden dolayı öyle göründüğünü düşünüyorum. Mesela şu yeni açığa bakınca çatı hiç gözüme ilişmiyor ancak diğer tribünlerde takılıyorum ne yazık ki.

Stad bitmeye yakınken bütün kusurlarını örtüyor. Gayet güzel bir stad oldu ancak bunca tantananın 2 sebebi var; birincisi her haltını inceliyoruz bu stadın. Geçenlerde tt arena'nın takip edildiği bir foruma baktım da bu süreçlerden geçerken o stad daha felaket görünüyormuş. Bir şeyi ne kadar derin incelersen o kadar kusurlu oluyormuş.

İkinci olarak ise sürekli juventus arena imgesi var gözümüzün önünde. Bu stad gerçekten şu ünlü İtalyan tasarımının konuşturulduğu tek stad olmuş. Haddinden fazla derli toplu. Doğal olarak aklımız gitmeden duramıyor.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 04:35:34 Özay ]

Çevrimdışı emre1

en üst sırada ayakta duran birinden en fazla 2,5 metre yüksektedir o demir kolonların boyu zaten 4 metre
abi ben demir kolonlardan 1- 2 metre yüksektir die düşündüm kendimce neyse gene dediğime geliyo evindeki tavan bile bizden 1bucuk metre yüksekte
edit: bu arada şimdi tavana baktımda 1bucuk metre çok demişim ya 1 metre falan  :)
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 04:33:18 emre1 ]

Çevrimiçi Necmi

Kısmen açıklama da getirmişsiniz zaten. Bazı sebeplerden ötürü öyle görünüyor çatı. Ben mesela kullanılan malzemenin beyaz olması, çatı demirlerinin ince olması, eski açığın kısa olması gibi sebeplerden dolayı öyle göründüğünü düşünüyorum. Mesela şu yeni açığa bakınca çatı hiç gözüme ilişmiyor ancak diğer tribünlerde takılıyorum ne yazık ki.

Stad bitmeye yakınken bütün kusurlarını örtüyor. Gayet güzel bir stad oldu ancak bunca tantananın 2 sebebi var; birincisi her haltını inceliyoruz bu stadın. Geçenlerde tt arena'nın takip edildiği bir foruma baktım da bu süreçlerden geçerken o stad daha felaket görünüyormuş. Bir şeyi ne kadar derin incelersen o kadar kusurlu oluyormuş.

İkinci olarak ise sürekli juventus arena imgesi var gözümüzün önünde. Bu stad gerçekten şu ünlü İtalyan tasarımının konuşturulduğu bir stad olmuş. Haddinden fazla derli toplu. Doğal olarak aklımız gitmeden duramıyor.
Aslında juve stadı güzel bir stad değil ayıbı çok fazla numaralı tribününü biz yapsak kulübü basarlardı apartman katı gibi
çatı yüksek ve kaba demir yığını üst katlar çok ince kalıyor etkisini kaybediyor. merdivenleri çok çirkin ama bitmiş stabil hale gelmiş bir stad içindede taraftar olunca heybetli görünüyor bizimkiyle mukayese etmek için bizimde öncelikle içine girmemiz lazım
bizim tribünler daha yüksek bildiğim kadarıyla dahada dik ve o staddan daha büyük bir stad her şeyiyle daha kaliteli olduğu kesin
çatısıda bizimkinden yüksek birde bu resimde bak juve stadına
Benim beğendiğim stad Matmut ATLANTIQUE onun çatısı alçak görünüyor aslında bizimkiyle hemen hemen aynı belki yüksek bile olabilir ama yanıltan arkalarının kapalı olması juvenin stadıda o nedenle alçak görünüyor
mesela düşündükleri ledleri yaparlarsa o araya birden çatı çok alçak görünür

Çevrimiçi Necmi

buda Matmut ATLANTIQUE onunda numaralı tribün rezalet
ama stadda sadeliğin verdiği bir asalet var.

Çevrimdışı toedeyou

@Necmi abi Hibrit makinası 5 saate yolunu tamamlıyor ve geri dönüyor ve 24 saat çalışıyor demiştinde  genişlik olarak nekadar alan (cm veya metre olarak) hibritleme yapıyor? 

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Hibrit makinası 5 saate yolunu tamamlıyor ve geri dönüyor ve 24 saat çalışıyor demiştinde  genişlik olarak nekadar alan (cm veya metre olarak) hibritleme yapıyor? 
1,5 metre :)