Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495562 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı toedeyou

bak buda güzelmiş hiç söylemedin sanırım

Çevrimiçi Necmi

yani 24 saatte 7 metre eninde 105 metre boyunda bir alana hibrit çakıyor
10 günde bir sahanın hibritini bitiriyor. yanlız burda biraz yavaş gibi geliyor bana
ama bu hesapta burdaki çalışma hızı. bu hesapla en geç cumartesi günü işini bitirmesi
gerekiyor. zaten ayın 5 inde tff denetlemesi var. sahanın bitmiş çizgilerinin çizilmiş
kale direklerinin yedek kulübelerinin yerine konmuş olması lazım. Tabi skorboartların
aydınlatmanın ses sistemininde bitmiş olması gerekiyor. burda bir tek skorboartlarda
sıkıntı olur gibime geliyor çünkü bekliyorlar buda asmak için aparat yapıldığı anlamına gelir.
o ne kadar sürer belirsiz. Başkan dere geçerken at değiştirdi. Islanmak kaçınılmaz

Çevrimiçi Necmi

bak buda güzelmiş hiç söylemedin sanırım
söyledim diye hatırlıyorum :alala: ama bir haftadır curcuna yaşandığı için verilen bütün bilgiler sayfa aralarında kayboldu :bandit:

Çevrimdışı toedeyou

hibritten hiç korkmadım zaten o kadar açıklamalardan sonra . Süre sıkıntısı yok c.tesi olmazsa pazartesi olur onların kredisi var zaten. Skorboard lar için sıkıntı belli ama Başkanımızın vardır bildiği diyelim. Ayrıca bilgilendirmelerin için tekrar teşekkür ederim

Çevrimdışı toedeyou

söyledim diye hatırlıyorum :alala: ama bir haftadır curcuna yaşandığı için verilen bütün bilgiler sayfa aralarında kayboldu :bandit:

Olabilir belkide unutmuşumdur. Curcunasız forumun tadı olmuyor abi onlarıda okuyorum ama birgün girmeyince 40 sayfa geriden gelmekte bazan zor oluyor  :D

Çevrimiçi Necmi

Olabilir belkide unutmuşumdur. Curcunasız forumun tadı olmuyor abi onlarıda okuyorum ama birgün girmeyince 40 sayfa geriden gelmekte bazan zor oluyor  :D
silmesek kaç kırk sayfa okursun o kadar uzun süre girmiyorsan silinen sayfaları görmüyorsun demektir.
sen genelde gece giriyorsun sen girdiğinde temizlik yapılmış oluyor :D

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın Hibrit Çimi olan Büyük Beşiktaş Taraftarı  :)

Çevrimdışı bhdr

Günaydın arkadaşlar. Son 12 gün 12 saat ... :)

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı lazkopat

aynı şey yapıkredide ikinci defa başıma geldi açtım ağzımı yumdum gözümü müşsteri hizmetlerine. onla işi çözemedim başka kredi kartından para aktardım bende.

dedim bu iki oldu üçüncüde başka bankamı yok. bu arada aktif bankada gönderdim istediler kimlik fotokopisi ile dilekçe 10gün oldu hala numaram değişmedi onlarda dünkü sinirden paylarını aldılar. dedik 10 gündür 10 gün ağa bi telefon değiştirilemezmi bankacılığı yeniden mi keşfediyorsunuz bilgisayar yok hala daktilo ilemi çalışıyorsunuz nedir sizin derdiniz diye tekrar kayıt açtılar kaydınız batsın arkadaş.

abi ben yapı kredi atmden baya önce numaramı değiştirdim. hatta yapı kredi internet bankacılığında istediğim zaman işlem yapabiliyorum güvenlik mesajı bana geliyor. ama burada gelmiyor bütün gün kafayı yedim gerçekten
SİYAH BEYAZ HAYATLAR

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı burak yaşar

4,5g ile ilgili gecis yaptiysaniz sim kart degistirmissen eger gelmeyebilir geçen başıma gelmişti aradım telesekreterle halloldu hemen.. İnternetten alisverise kapali olsa uyari vermesi gerekir.. Bi kartınız hangi bankanın kartiysa musteri hizmetlerini arayın ora çözecektir hemen..
aynı şeyi ben de yaşadım. internet bankacılığındaki numarayı değiştirsen bile 3D secure sayfası bankadaki değil passo'ya kayıtlı olan telefona atıyor mesajı. sonuç olarak başka bir arkadaşımın kartıyla ödedim, başka bir çözüm bulamadım.

Çevrimdışı İhsan

Günaydın
Hibritasyonmobilin koordinatlarını gösteren bir foto rica etsek  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı attila_metu

en üst sırada ayakta duran birinden en fazla 2,5 metre yüksektedir o demir kolonların boyu zaten 4 metre

Abi demir kolonları dış kolonların üzerinde. İnsanlar ise tribünde. Yani çatı ile insanlar arasındaki fark bulunduğu tribüne göre değişir.
Tribünün en yüksek olduğu yerlerde fark azalar ancak köşelerde ve eski açıkta aradaki fark artacaktır.

Çevrimdışı doctore

Günaydın BeşiktaşAreNA. en güzel çarşambalar sizlerin olsun. :halay: :halay:

kaç günde, kaç led ekran takıldı bilen var mı?

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı yigitcan1903

Loca arası ledler beton görünümünü oldukça kurtardı
Pankartlar da üst katı kurtarır
Yalnız merdivenler ve girişler oldukça sırıtacak gibi
Resmi hesap şoplu fotoğraf paylaşmış taraftarın olduğu beton kısımlar çok batıyor göze
Bu sezon olmaz ama yazın girişlerin giydirilmesi lazım ve merdivenlerin güzel bir renge boyanması

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı laoban

https://twitter.com/AkarRidvanakar/status/713732514158931968 yüklenin transformers

keske!

tek korkum hadise gibi maymunlara pirim yaptirip guzel stadin acilisina illaki bir nazar boncugu takacaklardir.

Çevrimdışı Ensar

rüyamda çatıya vodafone yazılıyordu , taraftar var stadda ben belestepeye çıkıyorum izlemek için , başkan elinde mikrofon ile geliyor stadda canlı yayın yapıyormuş  :biggrinking: mantı sevilmez mi diye soruyor bana  :halay:  :lol: çok seviyorum hatta türkiye den getirtiyorum diyorum  :halay: :halay: ne saçma rüya lan bu  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı panic13

rüyamda çatıya vodafone yazılıyordu , taraftar var stadda ben belestepeye çıkıyorum izlemek için , başkan elinde mikrofon ile geliyor stadda canlı yayın yapıyormuş  :biggrinking: mantı sevilmez mi diye soruyor bana  :halay:  :lol: çok seviyorum hatta türkiye den getirtiyorum diyorum  :halay: :halay: ne saçma rüya lan bu  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

ben de rüyamda açılış maçını gördüm. rahmetli Yusuf Tunalıoğlu ve Seba sahadaydı. bizde de veli, ozzy ve olcay sahadaydı. Veli çok koştuğu için kalkan çimleri Olcay düzeltiyordu. Ben de veteranlar takımındaydım ama nedense rakip sahaya doğru koşamıyordum. Tribünler tıklım tıklım idi. sanırım kafayı yiyorum :D @Ensar
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ensar

ben de rüyamda açılış maçını gördüm. rahmetli Yusuf Tunalıoğlu ve Seba sahadaydı. bizde de veli, ozzy ve olcay sahadaydı. Veli çok koştuğu için kalkan çimleri Olcay düzeltiyordu. Ben de veteranlar takımındaydım ama nedense rakip sahaya doğru koşamıyordum. Tribünler tıklım tıklım idi. sanırım kafayı yiyorum :D @Ensar
çok büyük sıkıntı var abi , bence sağlık ekibimiz stadın girişinde kontrol yapmalı , twitter yüklenelim bunun için Rıdvan akara felan yazalım  :lol:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !