Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5496714 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı empisayn

nasıl bir kıvam istiyorsun kulak memesi iyi mi :D  :evillol:

hahaha , böyle çime basınca bir yumuşaklık olursa tadından yenmez :D

şaka bir yana stadta çalışan en disiplinli ve kaliteli firma SIS fakat insan tedirgin oluyor işte
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Emre.Guler

Emre kardesim sen mahirsin bu konuda. Localara siyah led takiliyor. Ustte sadece beyaz bir platform uygulayabilirmisin zahmet olmazsa? Acaba siyah beyaz seritler nasil gorunur cok merak ettim. Zaminin yoksa sorun degil...
Abi evde imkanim yok unutmazsam yarin yaparim

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı cadavra

Bu sunni güneş isigi veren aletleride gorsek ya bi calisirken cimlerin ustunde.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

Bu sunni güneş isigi veren aletleride gorsek ya bi calisirken cimlerin ustunde.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bhdr

1903 tribünü ve loca koltuklarının siyah tercihi başta bi ürkütmüştü beni ne yalan söyliyim. Hele piksel geçişiyle beraber düşününce eğreti gelmişti gözüme biraz. Lakin şimdi alışmaktanmı bilmiyorum daha bir havalı sanki +1 kat gibi duruyo ve görsel olarak muhteşem. Hele koltuğun poşetleri çıksın ve ledler yerleşsin daha çok seveceğiz o kısmı eminim. :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bugün fotoğraf bakımından iyi geçmedi ama yinede benim için can alıcı olan yerler (ledler ve hibrit makinasının yeri) fotoğraflarda  vardı.Vip koltuklarında hepsi takıldı.Geriye montajı yapılacak tek yedek kulübesi ve skorbord kaldı  :super: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı srncby1903

yeni stadimiz ufak tefek eksiklikler haricinde mukkemmel oldu eksiklikler giderilir sayin baskan a tesekkur ederiz ayrica ... kasimpasa macini hatirlatmak istedim sizlere :) cok onemli mac cok ...

yeni stadimiz ufak tefek eksiklikler haricinde mukkemmel oldu eksiklikler giderilir sayin baskan a tesekkur ederiz ayrica ... kasimpasa macini hatirlatmak istedim sizlere :) cok onemli mac cok ...
eksiklikler dahil tamamen bitişi temmuz haziranı bulur.Yeni sezonda da sanki 40 yıllıkmış gibi eksiksiz stadımızda devam ederiz :biggrinking: :ok:

Zaten eksik yerlerde restoranlar,ofisler vs. bizi hiç ilgilendirmeyen yerler.Bitişini anca dikkatli kişiler öğrenip bizle paylaşır. Faruk abi gibi..

Çevrimdışı Ardau

nasıl bir kıvam istiyorsun kulak memesi iyi mi :D  :evillol:
Kahkaha attım

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

1903 tribünü ve loca koltuklarının siyah tercihi başta bi ürkütmüştü beni ne yalan söyliyim. Hele piksel geçişiyle beraber düşününce eğreti gelmişti gözüme biraz. Lakin şimdi alışmaktanmı bilmiyorum daha bir havalı sanki +1 kat gibi duruyo ve görsel olarak muhteşem. Hele koltuğun poşetleri çıksın ve ledler yerleşsin daha çok seveceğiz o kısmı eminim. :)
Siyah tercihi bana göre güzeldi.Neden bilmiyorum siyahın çekiciliği bana hoş gözüküyor.En sevdiğim 2. Renk siyah bu arada. :icool:

Çevrimdışı ulwi

Kasımpaşa maçını alıp , Bursa maçında şov yaparsak psikolojik olarak Fener 1-0 yenik başlar Gs derbisine :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Avusturya rejisinin görüntüleri harika :claps:

Bizim kalın kafalılar biraz örnek alsın. :akuma:

Stadın etrafından görüntüler, soyunma odaları, oyuncuların gelişi vs.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Büyük hali varmı acaba? Wallpaper yapmak için  :ebebe: :super:
Ağzımdan aldın filigransız ve büyük boyutlu  :D

Bu arada saha kenarına serilenler suni çim mi? Yoksa suni çimin altındaki katman mı?

Çevrimdışı koray1903

siyah kalitedir siyah asalettir siyah karizmadır, siyah hiçbir yerde sırıtmaz, olduğu yere hava katar. Tabi yanında BEYAZ varsa...

Çevrimdışı battal

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

ÖNEMLİ DUYURU
passo sistemi açılmış deneyebilirsiniz

Fark etmez... zaten hiç paniklememiştim.  :iblush: :nerd: :o_o: :utan
Yoksa 2827 defadan daha fazla girip kontrol ederdim
120 22 01 den selamlarımla  :super:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı onurturan

siyah kalitedir siyah asalettir siyah karizmadır, siyah hiçbir yerde sırıtmaz, olduğu yere hava katar. Tabi yanında BEYAZ varsa...
Üst katta 9. sırada 3 tane yan yana koltuğumuz var ve 3 ü de beyaz   :biggrinking: :biggrinking:
piksel bizim işimiz :D
 eski açıktan geniş açılı fotolarda bile kabak gibi gözüme çarpıyolar :D

SORUMA CEVAP ALAMADIM! Saha kenarında serilecek suni çimler başladımı?Yoksa onların altınadamı işlem uygulanacak? :bandit:

Çevrimdışı Erçin

Altına bişey seriyolar suni çimlerin sonra çimi serecekler

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Üst katta 9. sırada 3 tane yan yana koltuğumuz var ve 3 ü de beyaz   :biggrinking: :biggrinking:
piksel bizim işimiz :D
 eski açıktan geniş açılı fotolarda bile kabak gibi gözüme çarpıyolar :D
Bizimkiler ne renk abi gozum kesmiyo pek

Çevrimdışı ilhan mansız

nihayet bizde 2 kişi aldık, hayırlısı olsun,,