Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495995 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hep Yek

Bizim statda böyle işik oyunlari olsa güzel olurdu bence
fotoyu görünce nerden geldi bilmem inönüde kareografi yapan janjanlılar aklıma geldi.renklerden olsa gerek...

Çevrimdışı gurol_1903

abilerim ciddi anlamda çıkmazdayım. yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle şunu belirteyim yaklaşık 5 ay önce telefon numaramı değiştirdim ve passoligde de numaramı güncelledim. internetten de kontrol ettim şu an kullandığım kullandığım telefon numaram gözüküyor. üç maçlık bilet almak istiyorum passalig kartıma parayı yatırdım. passo.com.tr den gerekli adımları yaptım ama telefona gönderilmesi gereken güvenlik mesajı bana bir türlü gelmedi.
passoligi arıyorum sadece telesekreter dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyor müşteri temsilcisine bağlamıyor beni.
güvenlik kodu telefonuma aktifbank tarafından gönderildiği için aktifbankı aradım "biz ilgilenmiyoruz passolg baksın" dediler.
yani anlayacağınız ne passoligden ne de aktifbanktan adam akıllı bir yanıt alamıyorum. Allah rızası için bir Allah'ın kulu bana akıl versin.
passokartı ara kayıp çalıntı için istenen numarayı tuşla ilgiliye bağlanırsın. ordan yardımcı olurlar. aksi halde dünyanın en zor şeyi müşteri temsilcisine ulaşmak. ben şahsen bugün ulaşamadım dediğim gibi yaptım zaten onlar da kafayı yemiş hiç kayıp çalıntı hattı demediler bile.

Çevrimiçi Necmi

passokartı ara kayıp çalıntı için istenen numarayı tuşla ilgiliye bağlanırsın. ordan yardımcı olurlar. aksi halde dünyanın en zor şeyi müşteri temsilcisine ulaşmak. ben şahsen bugün ulaşamadım dediğim gibi yaptım zaten onlar da kafayı yemiş hiç kayıp çalıntı hattı demediler bile.
sadece kafayı yememişlerdir bayağıda küfür yemişlerdir bu gün :busted_cop:

Çevrimdışı Altuğ

Konu dışı ama sürekli bu geliyor nedeni ne?

Forum kaynaklı değil sanırım tapatalk android versiyonunda bi sıkıntı var iPhone ve iPad'de test ettim tüm gün öyle bir uyarı ile karşılaşmadım.

Çevrimdışı Orhan

foursquare
takilan ledler alt tribunleri daha uzun gosteriyor.Guzel bir algi yaratacak kapaliyken

Çevrimdışı emrecakmak

Bilmiyorum konuşuldu mu daha önce ama biri müze çıkışı kartal yuvasına olsun tarzı birşey yazmıştı.

kaynak : http://bjk.org/vodafone-arenada-buyuk-kolaylik

Çevrimdışı gurol_1903

sadece kafayı yememişlerdir bayağıda küfür yemişlerdir bu gün :busted_cop:
zaten benim cümleye girişim "neden bu hattan bağlandığımı biliyorsunuzdur sanırım" oldu. onlar da evet sistemlerde sorun var şöyleyken böyle açıklamaya başladılar bile küfür yememek için  :lol: benden yırttılar da efsane diyaloglar dönmüştür bugün istifa eden de olmuştur kaldıramayıp

Çevrimdışı TheGenc61

Kardeşim passoyu arayacaksın kartını internet işlemine açtıracaksın hatırladığım kadarıyla bloke koyuyolar kart değişikliği ya da numara değişikliğinde

abi passoyu arıyorum da devamlı telesekreter çıkıyor. hiç müşteri temsilcisine bağlanamadım. Nasıl kaldırırım o blokeyi?
Canımın Canısın BEŞİKTAŞ
Ömrümün Yarısı BEŞİKTAŞ
Sen Benim Vazgeçemediğim
Tek Aşksın Sensin BEŞİKTAŞ..!

Çevrimdışı cadavra

Su an ingiltere macini izliorum da tribün cizgi uzakligi dier ingiltere stadlarina göre Wembley baya uzak kalio.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aktuğ

efsane
isim, edebiyat (efsa:ne) Farsça efsāne
1. isim, edebiyat Eski çağlardan beri söylenegelen, olağanüstü varlıkları, olayları konu edinen hayalî hikâye, söylence
2. Gerçeğe dayanmayan, asılsız söz, hikâye vb
"Hamdi'nin hayatına dair uydurulmuş efsanelerden birisi de onun müthiş bir aşk yüzünden bu hâle geldiğidir." - Y. K. Karaosmanoğlu
3. Olağanüstü bir başarı elde etmiş kimse, kurum vb

ne alaka diyebilirsiniz,burada bu konuda ne işi var diyebilirsiniz ve haklısınızda.fakat öyle yerlerde kullanılıyor ki,kullanan arkadaşlar "efsane" nedir bilsin istedim.

Çevrimdışı TheGenc61

Özellikle 4,5 g ye geçiş de yapılmışsa sorun oluyordu vakifbankta arayıp actiriliyor.. bi de tel No değişikliğinin hangi banka kartı kullanılıyorsa orada duzelttirilmesi gerekir 3d işlemlerde şifreninggönderildiği no su an kullanılan değilse bankadanddüzeltilmesi gerekiyor...

abi ben yapı kredi atmden baya önce numaramı değiştirdim. hatta yapı kredi internet bankacılığında istediğim zaman işlem yapabiliyorum güvenlik mesajı bana geliyor. ama burada gelmiyor bütün gün kafayı yedim gerçekten
Canımın Canısın BEŞİKTAŞ
Ömrümün Yarısı BEŞİKTAŞ
Sen Benim Vazgeçemediğim

Çevrimdışı gurol_1903

hiç kullanmadım taptalk nedir nasıl yenir bilmem ama araştırdım yabancı bi forumda baya bi konuşmuşlar en son taptalkı kaldırıp yeniden kurunca düzelmiş sanırım. bi göz at istersen
http://www.civinfo.com/forum/site-suggestions-feedback-rules/272873-taptalk-showing-thread-deleted-android.html

Çevrimdışı cisse557

hiç kullanmadım taptalk nedir nasıl yenir bilmem ama araştırdım yabancı bi forumda baya bi konuşmuşlar en son taptalkı kaldırıp yeniden kurunca düzelmiş sanırım. bi göz at istersen
http://www.civinfo.com/forum/site-suggestions-feedback-rules/272873-taptalk-showing-thread-deleted-android.html
Çok teşekkür ediyorum nice şampiyonluklar göresiniz :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Valla locadaki led panolar Persembe gunude bitebilir cunku aksama dogru 1. Cikis kapisina gelinmisti.Simdi malum sitede gordum 2. Cikis kapisina kadar gelinmis.Bekledigimin cok ustunde gidiyorlar HELAL OLSUN VALLAHI!! :-):-)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı YunusEmre

abi ben yapı kredi atmden baya önce numaramı değiştirdim. hatta yapı kredi internet bankacılığında istediğim zaman işlem yapabiliyorum güvenlik mesajı bana geliyor. ama burada gelmiyor bütün gün kafayı yedim gerçekten

4,5g ile ilgili gecis yaptiysaniz sim kart degistirmissen eger gelmeyebilir geçen başıma gelmişti aradım telesekreterle halloldu hemen.. İnternetten alisverise kapali olsa uyari vermesi gerekir.. Bi kartınız hangi bankanın kartiysa musteri hizmetlerini arayın ora çözecektir hemen..

Çevrimdışı can1903

Yarın Şeffaf 15 olsun. Ledler ilerlesin. Hibrit sona yaklaşsın amin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TheGenc61

4,5g ile ilgili gecis yaptiysaniz sim kart degistirmissen eger gelmeyebilir geçen başıma gelmişti aradım telesekreterle halloldu hemen.. İnternetten alisverise kapali olsa uyari vermesi gerekir.. Bi kartınız hangi bankanın kartiysa musteri hizmetlerini arayın ora çözecektir hemen..

teşekkür ettim abi inşallah yarın hallolur.. gerçekten biletimi almak istiyorum artık stres oldu bana
Canımın Canısın BEŞİKTAŞ
Ömrümün Yarısı BEŞİKTAŞ
Sen Benim Vazgeçemediğim

Çevrimdışı Savaş

Ayni dertten bende muzdaribim.

Tapatalk ile ilgili birsey degil gibi. Guncelledim. Kaldirdim tekrar yükledim yine ayni şey.

2 gun evvel yoktu yeni basladi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın Şeffaf 15 olsun. Ledler ilerlesin. Hibrit sona yaklaşsın amin.
AMİN! Seffaf 15 olur.Ledler zaten tam vites.Hibritte %60'larda suan.Gelecek hafta biter. :-D:-D:-D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Keşke alt kat loca koltukları da pikselli veya full beyaz olsaydı. Alt tribünlerimiz küçük görünüyor bu haliyle. Loca ara katına da siyah ledler geldi kapkara bölündü alt ve üst kat. Nasıl düşünmezler bunu anlamıyorum. Bu kadar zor mu bu işler ya?

Çevrimdışı can1903

AMİN! Seffaf 15 olur.Ledler zaten tam vites.Hibritte %60'larda suan.Gelecek hafta biter. :-D:-D:-D
Hibrit yavaş gitti ya bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Hibrit yavaş gitti ya bence.
normal gidiyor belki 1 yada 2 gün kaybedecek iyisi olsunda 1-2 gün önemli değil pazar günü bitme aşamasına gelir diye düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

normal gidiyor belki 1 yada 2 gün kaybedecek iyisi olsunda 1-2 gün önemli değil pazar günü bitme aşamasına gelir diye düşünüyorum
Stadın dışı nasıl olcak hocam ya. Çok kötü şuan durumu bence. @Efe biter mi 11 inde

Çevrimdışı Efe

Stadın dışı nasıl olcak hocam ya. Çok kötü şuan durumu bence. @Efe biter mi 11 inde
tam bitirebileceklerini düşünmüyorum ufak tefek eksikler kalacaktır ama stad içi komple bitecek eski açık tarafında dış bölümde eksikler kalabilir ama çok göze çarpacak şeyler olmayacaktır daha 12 gün var dolu dolu gerekirse maç günüde çalışırlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Eski acik ve Kapali tarafi acilisa kesin yetisecek.Numarali arkada yetisecektir.Bir tek Yeni Acik tarafi sarkar oda o kadar engel teskil etmez. @can1903