Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5866670 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

mabetten artık hiç ses seda gelmiyor .umarım bi sıkıntısı yoktur.eskiden de yoğun çalışırdı ama gelip bi kafayı uzatır giderdi.şöyle kabaca bi neler yapıldıgını yada yapılacagını  söylerdi.bizde rahatlardık.ama belkide aylardır hiç gelmiyor... :alala: :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Emre.Guler

bu sitenin bu huyu rahatsız ediyor.
Eski uyemi yeni uyemisin bilmiyorum. Mustafa kaba insaat sirasında hergün foto cekip bu siteden yayinlardi kendi sitesinin linkini vererek. Sonra yöneticiler ile ne yasadilar bilemem ama birden bire buradan yayin yapmayi birakti ve kendi stesinde yayinlanan resimlerin buradan paylasilmasini istemedi

Bu sitelik bisey yok yani

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

bu sitenin bu huyu rahatsız ediyor.

o siteden kulaktan duyma bilgileri getirip burda paylaşmanın bir anlamı yok insanlar geriliyor.

Çevrimdışı aoguzd

mabetten artık hiç ses seda gelmiyor .umarım bi sıkıntısı yoktur.eskiden de yoğun çalışırdı ama gelip bi kafayı uzatır giderdi.şöyle kabaca bi neler yapıldıgını yada yapılacagını  söylerdi.bizde rahatlardık.ama belkide aylardır hiç gelmiyor... :alala: :alala:

Mabet izindeymis yılbaşından sonra işbaşı yapacakmış.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi hibrit çim mi olacak zemin dün Metin Albayrak bir şeyler söyledi kafam karıştı iyice ?

Çevrimdışı asyakartalı

abi kartal yuvasi stad ile birlikte acilmasi lazim. stadin ilk gunleri o heyecanla cok cok iyi cirolar yapilir. bu paradan mahrum kalmamak lazim. ne yapip edilip kartal yuvasina onem verilmeli bence
inşaat sektöründe çalışan biri olarak,projelerin ve imalatların önceden hazırlanması koşuluyla,yeni açılan avm lerdeki dev spor mağazalarının 15 günde açılışa hazır hale geldiğini gözlerimle görüyor ve sürekli yaşıyorum.kartalyuvası mağazası hertürlü açılışa yetişir-hiç sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı osman1903

koltuk planına göre mart başında koltuklar bitiyor.
ocakta hemen girerlerse şubat ortası membran biter.
içerde işlerde bir şey kalmadı. Ocak onbeşe kadar biter diyordum ama varsın martın başında bitsin
sıkıntı yok bir tek taş kaplama ne durumda olur birde müze bölümü Kulelerin iki tarafındaki duvarlarda henüz yapılmadı
oralarda bayağı bir hızlı çalışma gerekiyor.
Abi içerde bişey kalmadı diyosun da gelen resimlerde hiç öyle görünmüyo niye ki?

Çevrimdışı heart

yeni açık tarafında ki ince işler ne durumda acaba ?
oradan hiç bilgi gelmiyor.  :alala:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimiçi Necmi

Abi içerde bişey kalmadı diyosun da gelen resimlerde hiç öyle görünmüyo niye ki?
en son gittiğimde numaralı ve eski açığın zeminleri bile bitmişti.
sizin resimlerde gördüğünüz üstleri kapatılmış yerler bir tek kapalıda biraz iş var ordada
localar ofis olarak kullanıldığı için biraz geç başladı resimlerde dikkat etmedinizmi zeminler perdah makinesiyle siliniyordu
zemin siliniyorsa bilki orda başka iş kalmamıştır. Baksanıza artık turnikeler takılmaya başlanmış
içerde iş bitmese neden turnike taksınlar. final yapılıyor ve daha önümüzde 79 gün var mart 19 a

Çevrimiçi Necmi

inşaat sektöründe çalışan biri olarak,projelerin ve imalatların önceden hazırlanması koşuluyla,yeni açılan avm lerdeki dev spor mağazalarının 15 günde açılışa hazır hale geldiğini gözlerimle görüyor ve sürekli yaşıyorum.kartalyuvası mağazası hertürlü açılışa yetişir-hiç sıkıntı olmaz.
yok mağazanın iç dekorasyonunu yapmak bir şey değil
ama daha dış duvarı yapılmadı stada giriş noktası olduğu için iskele
kurup beton dökemiyorlar. Geciken o @asyakartalı

Çevrimdışı cisse557

Kimse bahsetmemiş ama bu Turnikeler zemin kaplaması bitince takılması gerekmiyor mu?

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eagleizm

Twitterda bir hesap 43.500 koltuk siparişi verildi diyor.
Bunu yorumlarsak ne demek oluyor?
Buna loca koltukları ve vipler dahil mi?
Kaç tanesi yedek koltuk?
@ahmetx@Necmi  abi?
BEŞİKTAŞ..

Çevrimiçi murat

Kaç tanesi yedek koltuk?
@ahmetx@Necmi  abi?
bende twiterda girip 50 bin sipariş verildi diyebilirim.yetkili birinden duymadıktan sonra pek bir anlam ifade etmiyor.

Çevrimiçi Necmi

Kaç tanesi yedek koltuk?
@ahmetx@Necmi  abi?
twitterde yazan her şeyi yorumlarsak işimiz var :D

Çevrimdışı eagleizm

Hani bu tür haberlerden yola cıkarak laf arasında bilgi sızdırırsınız diye söyledim  :evillol: @Necmi  @MURAT 
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Efe

pazartesi gunu bi cok sey neylesir pazartesiyi bekleyelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asyakartalı

yok mağazanın iç dekorasyonunu yapmak bir şey değil
ama daha dış duvarı yapılmadı stada giriş noktası olduğu için iskele
kurup beton dökemiyorlar. Geciken o @asyakartalı
yeni yerini hep merak ediyordum.lafı geçmişken sorayım.eskisi ile aynı yere mi açılacak kartal yuvası?

Çevrimiçi murat

Hani bu tür haberlerden yola cıkarak laf arasında bilgi sızdırırsınız diye söyledim  :evillol: @Necmi  @MURAT 
ara ara başkan birşeyler sızdırıyor. ona inanmayıp bizden mi medet umuyorsun :D

Çevrimdışı eagleizm

ara ara başkan birşeyler sızdırıyor. ona inanmayıp bizden mi medet umuyorsun :D
Başkanın dediği sıkıstırma olayını  2 yıldır biliyoruz forum sayesinde  :ok:
Bu arada Vodafone karakartal 1. yıl lansmanında başkanın kulağına ne söyledin yeri gelmişken sorayım abi :sevinc
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Membranin Pazartesi günü başlama ihtimali bence çok yüksek.Çünkü Pazar günü kedi yollarının biteceğini düşünüyorum.Ve hemen bekletmeden membrana baslamalarida çok normal!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Membranin Pazartesi günü başlama ihtimali bence çok yüksek.Çünkü Pazar günü kedi yollarının biteceğini düşünüyorum.Ve hemen bekletmeden membrana baslamalarida çok normal!
Cuma günü ayın 1'i olacak.Çalışılmaz  herhalde.Cumartesi**Pazar  2 günde biraz zor olmaz mı kalan 18 kedi yolu @kutalmis.pinar

Çevrimiçi murat

Başkanın dediği sıkıstırma olayını  2 yıldır biliyoruz forum sayesinde  :ok:
Bu arada Vodafone karakartal 1. yıl lansmanında başkanın kulağına ne söyledin yeri gelmişken sorayım abi :sevinc
ben birşeyler söyledimde önemli olan başkan ne kadarını duydu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Bizim çatının statiği uygunsa bende bundan istiyom  :D

çok iyi yaaaa :D bende istiyorum bundan :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Yukarıdan iple kaymak güzelmiş, bizde de olsa :D 10-20 Tl gidip arada yaparız :D

Futbolcular sahaya oradan inse :D