Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5867006 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

"Mabet tersini söylemisti" yi farklı konularda okadar fazla okudum ki, sonunda Mabet'i bilsede değişir korkusundan bilgi vermez duruma getirdik diye düşünüyorum.
birde çalışanların bilgi vermesi ve resim çekmesi kesinlikle yasak bu konuda sözleşme imzalatıyorlar.

Çevrimdışı BlackEagle52

Allahıma hamdolsun stadımız bitmek üzere. Kulübümüzün zor gününde yanında olmayan insanlar stad bitmeye yaklaşınca dişlerini bilemeye başladılar. Yorumlarda da stadla alakalı olumsuz yorum yazan arkadaşlara da kızmıyor değilim. Dünyanın en güzel yerinde stad yapıyorsun bazı kendine taraftar diyen arkadaşlar beğenmiyorlar. Sebebini de kapasite olarak gösteriyorlar. Emin olun bu kapasiteyi full doldurursak 100000 kişilik stad gibi etkisi olur.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Allahıma hamdolsun stadımız bitmek üzere. Kulübümüzün zor gününde yanında olmayan insanlar stad bitmeye yaklaşınca dişlerini bilemeye başladılar. Yorumlarda da stadla alakalı olumsuz yorum yazan arkadaşlara da kızmıyor değilim. Dünyanın en güzel yerinde stad yapıyorsun bazı kendine taraftar diyen arkadaşlar beğenmiyorlar. Sebebini de kapasite olarak gösteriyorlar. Emin olun bu kapasiteyi full doldurursak 100000 kişilik stad gibi etkisi olur.

aha da fitil ateşlendi  :naughty:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı drmmm

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı akademik kartal

sıradaki gelsin
 next mission: kedi yolları  :super: :super: :super: :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ahmetemre

abi zaten bu risk hep vardı:) insan birsey kesin olcak der ama tersi olabilir cnk hersey değişken hatırlıyorum yeni acıkta cok acayip seyler yapılacaktı burdada bunlar belirtilmişti ama sonra cok baska seyler oldu:) revizyon deniyordu galiba sürekli değişiyor proje ne diceğini 50kere dusunmen gerekir:D

mesela ben kale arkasında ag olmucak deniyor ben olacak diyorum tribünleri demirlerle ayırıcaz diyorum bizimkiler camda olabilir diyorum yine net konusmuyorlar ama neden olmasın diyorlar mesela

yani belli olmuyor o işler
negatif negatif yazdın trolledikçe trolledin bir de rütbe verip kongrekartalı yapmış seni @Necmi abi :evillol:
ben de onbaşı olmak istiyorum :biggrinking:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı drmmm

Çevrimdışı Efe

bence kedi yollari 20 falan olmustur rahat yarisi bitti diyebiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı drmmm

çatımızı gören hanımların dantel yapası geliyormuş..  :biggrinking:  :biggrinking:  :biggrinking:

bu nasıl güzel motiftir diye kendilerinden geçiyorlarmış..  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı ahmetx

Bitsin şu kedi yolları da membran ,çim ve koltuk takibi yapsak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı khanlu

Usta bilgisayar kullanıcıları size sesleniyorum: Yen, inönü fotolarından birinde şöyle fotomontajla falan stadı memranla bir kapatında görelim, yılbaşı hediyesi verin bize.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı TALAT

bana stadin heybetini tribunlerin dikligi, sahaya yakinligi falan degil de catinin basikligi, tribunlere yakinligi verecek gibi geliyor. diger stadlarda da bu mesafe ayni mi bilmiyorum ama bizim ki sanki kafa degecekmis gibi gozukuyor resimlerden
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı samet-53

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Vodafone Arena 30 Aralık 2015 pic.twitter.com/b0JxEWmjZI</p>&mdash; Yeni İnönü Stadı (@yeniinonustadi) 30 Aralık 2015
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 16:45:05 samet-53 ]
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimiçi Necmi

negatif negatif yazdın trolledikçe trolledin bir de rütbe verip kongrekartalı yapmış seni @Necmi abi :evillol:
ben de onbaşı olmak istiyorum :biggrinking:
:nerd: ben vermedim Beşiktaş kongre üyesi  o
artık ifşa oldu yazdıklarına dikkat eder Beşiktaş kongre üyesine yakışan üslupta yazar :evillol:

Çevrimdışı sahinnd

Butun traversleri taktiktan sonra basliycaz montaja diyor mir ofis sayfasinda
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kedi yolları gezintisi  :money:
Kapali - Yeni acik arasina Kedi yolu takilmamis Acaba oraya skorbord gelecekte ondan mi takilmadi dedim kendi kendime :alala: @Efe abi @FARUK abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Öğlene göre Çatıda bir değişiklik yok gibi hava muhalefeti nedeniyle durmuş olabilir işler

Çevrimdışı can1903

Vodafone Arena 30 Aralık 2015

Üstünü örtün, sevgilim üşümesin!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Mir Ofis cevap yazmış:
"Planlamamız bütün stadın traverslerini tamamlayıp sonrasında koltuklara geçmek fakat inşaat işleyişine göre uygulamada değişiklikler olması da muhtemel. Başlangıç için net bir tarih veremesek de projeyi 90 günde tamamlamayı planlıyoruz."

kaç gün oldu başlayalı @Efe ?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı drmmm

kedi yolu resime bakıldığında stadı yarı yarıya kaplamış arada iki boşluk var 42/2 =21 - 2 = 19 tane olması gerekiyor.  :kop: