Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5866982 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Demek istediğim o değil hızlı açacağız ayağına henüz tam oturmamış bir zeminde çıkıp maç oynatmasınlar demek istiyorum. Sis'te yapsa en kralı da yapsa o çimin toprağın oturması lazım sen hızlı açacağım diye bunlar oluşmadan oynarsan Antalya zeminine döner.
Toprağın oturmaması düşünülemez çünkü drenaj yapıldıktan sonra üzerine serdikleri çakıl,kum vs üzerinden zaten özel makinalarla zemin dengelenmesi yapılıyor ,çim serildikten sonrada özel makinalarla dengeleme işlemi devam ediyor . İngiltere milli takımı bile SİS le çalışıyor merak etmeyin şark kurnazlığıyla iş yapan bir firma değil bu tüm ayrıntıları düşünmüşler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı poyraz37

günaydın karakartallar

Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan Beşiktaş Vodafone Arena'nın ana iskeletini sorunsuz bir şekilde kurmanın mutlu ve 15 Ocak'tan itibaren zemini boşaltacak olmanın heyecanını yaşıyor. Stattan sorumlu Asbaşkan Umut Güner, "Çatı kaplamalarına stat dışından vinçle devam edeceğiz. Drenaj ve çim çalışmalarına başlayınca statta yapılan işler bir an da kendini gösterecek. Stadın içini boşalttığımız gün açılış tarihini kesin vereceğimiz gündür" dedi.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Çevrimdışı KUMANOVALI

günaydın Beşiktaş Arena

celallenmeyin
@ahmetx e kulak verin

rahat olun

hayırlı işler
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı sallapati

Fikret Başkan neden 3 maç daha Başakşehirdeyiz dedi?

eğer 3 maçtan sonra Olimpiyata gidersek şampiyonluk BYE BYE :bye: :bye:

Çevrimdışı aoguzd

herkesin görüşüne saygım var. bence serme yapılacak çim Necmi abi'nin dediği gibi aynı kalitede olacaksa stad mutlaka erken açılmalı. bizim için önemli olan şampiyonluktur. geçen sene yetersiz₁ dediğimiz gaziantepspor maçı ile düşüşümüz başlamıştır, akhisar maçı ile devam etmiştir. geçen sene son 4-5 maçı hatrlayın lütfen. hangi fbli'ye sorsan Beşiktaş ligi bitiremez diyor. stad ekstra motivasyondur, coşkudur.  2 ay öncede yazmıştım takım potada olur ise stad mutlaka ve mutlaka açılmalıdır.

bu sene şampiyon olman önümüzdeki senelere damga vurman ve rakiplerini bitirmen anlamına gelir.

aynen katılıyorum abi ne kadar erken açılırsa o kadar iyi. bence müzedir restorandır vs dış görünümü bozmayacak şekilde ufak tefek bir iki eksikle açılabilir ama stadın açıldığı gün çevre düzenlemesinde eksik olmamalı. ayrıca ligin sonunu kim getiremiyor o konuda fenerliler kendilerine baksınlar kaç kere ligin son maçında şampiyonluk verdiler bi de üstüne timsah yürüyüşü yapıp stadlarını yaktılar  :kop:

Çevrimdışı ahmetx

Müze , kartal yuvası , kuleler ,kulüp ofisleri , kat arası led paneller , ses sistemleri , olursa tribün ısıtması açılışa yetişmez seneye kalır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak Akay

Günaydın herkese Çim işi baya konuşulmuş Bence çim konusunda Necmi abinin dediği sistem devam edicektir öylede olmalıdır.Dünya çapında stad yapılıp sıradan bir çimle açmak olmaz bu kalitemize yakışmaz ayrıca yazın hibrit yapılacak diyenler var ama şampiyon olursak yazın yetişir ama inşallah olmaz ama 2. olursak çok erken eleme maçları var çim o zamana yetişmez bence bahsedilen çim yapılmalı bırakalım 2 maçıda olimpiyat'da oynuyalım aceleye gerek yok.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Ensar

Müze , kartal yuvası , kuleler ,kulüp ofisleri , kat arası led paneller , ses sistemleri , olursa tribün ısıtması açılışa yetişmez seneye kalır.
geriye zaten cim ve koltuk kaldı stadin yarısı  yetişmez diyorsun abi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Bizim çatının statiği uygunsa bende bundan istiyom  :D

Çevrimiçi murat

Herkese günaydın. Apandisit ameliyatı sebebiyle uzak kaldım mabedimizden en son ne oldu merak ediyorum. narkozdan sonra sorduğum şey stad açıldı mı olmuş  :D bi on gün yatıcaz o da kara denk geldi ne güzel stad çalışmalarını takip ederim diyordum  :)
geçmiş olsun.stad  bitti serme çimde maç bile yaptık :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

günaydın karakartallar

Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan Beşiktaş Vodafone Arena'nın ana iskeletini sorunsuz bir şekilde kurmanın mutlu ve 15 Ocak'tan itibaren zemini boşaltacak olmanın heyecanını yaşıyor. Stattan sorumlu Asbaşkan Umut Güner, "Çatı kaplamalarına stat dışından vinçle devam edeceğiz. Drenaj ve çim çalışmalarına başlayınca statta yapılan işler bir an da kendini gösterecek. Stadın içini boşalttığımız gün açılış tarihini kesin vereceğimiz gündür" dedi.

Haber Kaynağı: Fotomaç
Günaydın Arena :)

Guzel haber demekki Kaplama disaridan yapilcak :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

geriye zaten cim ve koltuk kaldı stadin yarısı  yetişmez diyorsun abi :D
başkan Ntv canlı yayınında zaten tüyo verdi bu yıl öncelikli ihtiyaçları bitirmek istiyoruz diğerleriyle daha sonra ilgileneceğiz dedi.Belki kartal yuvasını bitirebilirler ama.

Çevrimdışı Oktay

Bizim çatının statiği uygunsa bende bundan istiyom  :D

ne varki bunda bunun için statikmi gerek :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

geçmiş olsun.stad  bitti serme çimde maç bile yaptık :D

hatta çim tam oturmadığından kalktı falan :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

Beyler olayı çok büyütüyorsunuz...

son 4 maç demek sadece 6 saat açık kalacak demek stad... 90*4 = 360 dakika = 6 saat...

loca + koltuk +çim + wc+ restorant + büfe + kartal yuvası + çevre düzenlemesi halledilirse

müze + kuleler + kulup Binası +  BJK tv vs    maç dışındaki günlerde yapılmaya devam edilir.... oraların kapıları kapatılır.. Kimse içerisi nedir ne değildir anlayamaz zaten....

ama sadece bu saydıklarım için bile gece mesaisi yapmak lazım...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Başkan neden 3 maç daha Başakşehirdeyiz dedi?

eğer 3 maçtan sonra Olimpiyata gidersek şampiyonluk BYE BYE :bye: :bye:
Neden :alala:

Olimpiyatta oynadiginiz hiçbir macta maglup olmadik bu sezon :tabe:

Basahsehir , Fb ve Gs yi yendik
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

ne varki bunda bunun için statikmi gerek :D
çatıda boruları  bir bu tarafa bir öbür tarafa asınca insanın aklına geliyor mecburen  :)

Çevrimdışı onur_U

aynen katılıyorum abi ne kadar erken açılırsa o kadar iyi. bence müzedir restorandır vs dış görünümü bozmayacak şekilde ufak tefek bir iki eksikle açılabilir ama stadın açıldığı gün çevre düzenlemesinde eksik olmamalı. ayrıca ligin sonunu kim getiremiyor o konuda fenerliler kendilerine baksınlar kaç kere ligin son maçında şampiyonluk verdiler bi de üstüne timsah yürüyüşü yapıp stadlarını yaktılar  :kop:

fenerle ilgili yazdıklarına katılıyorum kardeşim. ben zaten bizim son iki sezondaki performansımız açısından öyle konuşuluyor demek istedim.

Çevrimdışı Factatum

Yönetim şapkayı önüne koymuş çok düşünmüş belli ki!

Şimdi burada çoğunluk stadın tam hazır olunca açılmasından yana tavır koymuş. Ama son iki-üç haftada şampiyonluk kaçarsa, aynı taraftar başını duvarlara vuracaktır.

Şampiyonluk yarışında, psikoloji çok önemli. Futbolcuda son haftalarda stress çok yükselecek. Bu da kesin. Ancak Olimpiyat stadında bu stressin doğru yönetilemediğini bir çok kere tecrübe ettik. Sonu hüsranla biten bir çok maç yaşadık orada.

Oysa yeni mabedimiz, yeni temiz sayfa olacak. Biliyoruz ki; sadece taraftar değil, futbolcularımız da orada olmak için can atıyor. Basın açıklamaları ve sosyal medya hesaplarından ilettikleri mesajlar hep bu yönde. Dolayısıyla yeni stadın takım üzerindeki pozitif etkisi kesinlikle yüksek olacak. Hakem ve rakip üzerindeki tam tersi etkisi de keza o göre.

Yönetim son iki üç haftada şampiyonluk yolunda talihsiz kazalar yaşamak istemiyor. Bu kararlarına da saygı duyuyorum. Çünkü sene boyunca tüm emekler o kupa için sarfediliyor. Aksini düşünsenize, son iki üç haftada talihsiz bir kazayla şampiyonluk kaçmış ve o stadı kozmetik sebeplerden dolayı açamamışız. Sene başında o stad hangi ruh haliyle açılır? bir düşünün derim ben!       
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 10:11:34 Factatum ]

Çevrimdışı Efe

Hibritisiz açılırsa bir daha hibrit yapmazlar ben söyleyeyim. 2-3 maç uğruna stadın en önemli özelliği olarak lanse ettiğin şeyi yapmazsan büyük prestij kaybedersin..
bende ondan korkuyorum acikcasi serme hibrite lafim yok ama sermd normal cimin bize aciklamasi olamaz antrenman sahasi hibrit stad patates tarlasi olmaz bu ben suan taraftarin gazini almak icin soylenen sozler diye tahmin ediyorum daha sonra cimciler ise basladiklari zaman o olmadi bu sekilde yaptik yeni sezona acacagiz diyecekler tahminimce umuyorum oyle olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

An itibariyle Gebzede kar yagisi basladi istanbulda basladimi ?

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O SENE BU SENE !

Çevrimdışı Efe

15 ocakta bosaltacaklarsa bence gec surda bi kac gun sonra cati imalatu bitecek belki yeni parcalar takilacaksa bilemem yada mebrani kaldirip yerine koyup cikacaklar sahadan fotomaca pek guvenilmez ama insallah dogrudur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Günaydın Arena

@selen_ko instagram hesabından

Çevrimdışı Efe

Günaydın Arena

@selen_ko instagram hesabından

son semerler takiliyor kedi yoluda takiliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Neden :alala:

Olimpiyatta oynadiginiz hiçbir macta maglup olmadik bu sezon :tabe:

Basahsehir , Fb ve Gs yi yendik

1-2 maç rüzgara yakalanırsın.. kapanan rakip gelir.. bizim topçular çok kırılgan.. psikolojik olarak bile etkileniyorlar olimpiyattan.. 2 beraberlik.. şampiyonluk uçar gider...

bizim fikstür şu şekilde.. (inanılmaz bir tesadüf olmuş...)

İKİNCİ YARI

puan durumunda ilk 9 takımla deplasmanda
son 9 takımla içerde oynayacağız..

adamlar can derdinde olacaklar düşmemek için her türlü pisliği yapacaklar.. oyunu soğutacaklar.. rüzgarı kullanacaklar...
son konya maçında başakşehir stadında hakem üzerinde ciddi etki yaptı bu taraftar...

olimpiyat stadında hakemi etkilemen imkansız..
Son 3 maça verirler Tolga Özkalfa , Fırat vs.. doğrar geçer...

Fbnin son maçında taraftar cidden havaya girmişti.. Olimpiyatta oynayarak baş edemeyiz FB ile...

top kornere çıkmamıştı... hakem hop korner verdi.. geldi +2 puan...

en küçük olasılığı hesaplamalıyız... Olimpiyat sonumuz olur....