Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5867705 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Stadsız şampiyon olamayız Fener Kadıköy'de baskıyla her maçını alıyor biz içeride 2 kez mağlup olduk

Hibrit falan anlamam en kolay yapılacak çimi yapsınlar

Çevrimdışı dr.ozan

antalya bursa kayseri ve osmanlı.. son 4 maç bu şekildeyken o stad yarım yamalak açılırsa yazık olur..
bu yetersiz₁ takımları nerde olsa yeneriz zaten..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

burdan yazalim yonetim takip ediyor yorumlari bu sevdadan vaz gecsinler hibritsiz acilis istemiyoruz
Hibritisiz açılırsa bir daha hibrit yapmazlar ben söyleyeyim. 2-3 maç uğruna stadın en önemli özelliği olarak lanse ettiğin şeyi yapmazsan büyük prestij kaybedersin..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

O halde çim işini şu şekilde özetleyebilir miyiz ?

1- Hibrit ekme çim ( normal planda yapılması beklenen)
2- Hibrit serme çim ( 15-20 günlük bir süre kazanmak ve stadı erken açmak için yapılması planlanan. Bu sistemle 1. sistem arasında kalite açısından hiçbir fark yok. Tek fark, serme çim sebebiyle maliyetin artması. Bu sistem uygulandığı takdirde, sezon sonu söküm işlemi yapılmayacak. sadece periyodik bakım yapılacak)
3- Normal eski usul serme çim ( Bu sistem uygulandığı takdirde sezon sonu tamamı sökülüp en baştan hibrit ekme çim yapılacak)

Şimdi sanırım muallakta kalan nokta  yukarıda özetlemeye çalıştığım 3 seçenekten hangisinin uygulanacağı.   
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 09:43:49 Mustafa UZUN ]

Çevrimdışı leucocyte

Aynı şekilde düşünüyorum. Geç olsun temiz olsun. Bir defada bitsin. Antrenman sahasıyla, stat aynı zemine sahip olsun..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arkadaş hadi çimi serme yapti iyi güzel oldu diyelim, bunun müzesi çevre düzenlemesi osu şusu bir sürü şey var , EKSİK STAD İSTEMİYORUM , adam gibi her seyini tastamam yapalım dünya çapında bir açılış yapalım !
Bursa stadının açılışına dönerse burada günlerce sabahlamamızın bir anlamı kalmaz. Onu 2 ay sonra yaparız bunu 1 ay sonra tamamlarız mantığı saçma ve bu laflar sadece başkanlık seçimi için yapılıyor. Varsın herşey tam olsun o zaman açılsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

Başkan parayı düşünüyor bence...

neden derseniz... stad açıldıktan sonra tam 1 yıl geçerli kombineler...

son 3 maça açarsa .. hem 2015/2016  sezonu  hem de 2016/2017 sezonu son 3-4 maça ekstra bilet satabilecek...

yani 6-8 maç ekstra hasılat + 3-4 maç kira ödemekten kurtuluyorlar..

ama artılarını ve eksilerini iyi tartmak lazım...

bana müze dışında herşey %100 hazır olacak deseler.. Çim de Başakşehir stadı kalitesinde olacak deseler (sadece 3-4 maç için) ben kabul ederim açıkcası...

Çevrimdışı ahmetx

Wuu gece baya hareketli geçmiş  :icool: , görünen o ki, yönetim serme çim düşünüyor serme çim 20 - 30 gün arası bize zaman kazandırır ancak her serme çimle bu iş olmaz Sis in kendi serme çimleri bildiğim kadarıyla Türkiyede yok nakliyesi ve gümrüğüyle beraber ciddi para ödemek zorunda kalacağız.Sis Amsterdam arenanın çimlerini 1 günde değiştirdi ve kalite çok iyiydi .Yaza da hibrit dokuması yapılır bu iş biter fazla canınızı sıkmayın artık 19 mart hatırına paraları dökeceğiz gibi görünüyor.Ama kesin bilgiyi @Necmi abi öğrenir bugün İlyas Kobaldan .Şimdi Sis nasıl serme çimle sahayı ertesi gün maça hazır ediyormuş alttaki videoda seyredelim.

[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 09:47:15 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

@Necmi abi sabaha kadar çim konusu ile ilgili bilgi vermiş ama nafile, hala herkes bildiğini okumaya devam ediyor.
Bu arada Günaydın  arkadaşlar.

Çevrimdışı Ensar

ayrıca serme çim yapacaklarsa havalandırma ve drenaj sistemini de yaza bırakırlar bence benden söylemesi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı serdart

Herkese günaydın. Apandisit ameliyatı sebebiyle uzak kaldım mabedimizden en son ne oldu merak ediyorum. narkozdan sonra sorduğum şey stad açıldı mı olmuş  :D bi on gün yatıcaz o da kara denk geldi ne güzel stad çalışmalarını takip ederim diyordum  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkan parayı düşünüyor bence...

neden derseniz... stad açıldıktan sonra tam 1 yıl geçerli kombineler...

son 3 maça açarsa .. hem 2015/2016  sezonu  hem de 2016/2017 sezonu son 3-4 maça ekstra bilet satabilecek...

yani 6-8 maç ekstra hasılat + 3-4 maç kira ödemekten kurtuluyorlar..

ama artılarını ve eksilerini iyi tartmak lazım...

bana müze dışında herşey %100 hazır olacak deseler.. Çim de Başakşehir stadı kalitesinde olacak deseler (sadece 3-4 maç için) ben kabul ederim açıkcası...

Hibrit çim ile normal çimi hazırlaman arasında 1 ay fark var yok sırf bu sebepten lütfen saçma sapan işlere girişmesinler. Bunun acısını biz çekeriz. Antalyaspor gibi bir zeminde milyon euroluk topçuları oynatmaya kalkmasınlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

son 3-4 maça açılsın bence stad.. en hızlısından yapsınlar ama müze dışında herşey %100 hazır olsun... gece mesaisi yapsınlar 3-4 ay

Çevrimdışı ahmetx

ayrıca serme çim yapacaklarsa havalandırma ve drenaj sistemini de yaza bırakırlar bence benden söylemesi
hayır o kesinlikle olmaz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

Bursa stadının açılışına dönerse burada günlerce sabahlamamızın bir anlamı kalmaz. Onu 2 ay sonra yaparız bunu 1 ay sonra tamamlarız mantığı saçma ve bu laflar sadece başkanlık seçimi için yapılıyor. Varsın herşey tam olsun o zaman açılsın.
tam bir rezillik abi ya inşallah bu duruma düşmeyiz valla utancımdan daha ağzımı açamam , o kadar anlatıyoruz etrafımızda , diyorum baba taş böyle yok çatı şöyle şu kadar kaldı yok çim böyle bak parçalanmıyor tarla gibi olmayacak felan

Çevrimdışı sallapati

Hibrit çim ile normal çimi hazırlaman arasında 1 ay fark var yok sırf bu sebepten lütfen saçma sapan işlere girişmesinler. Bunun acısını biz çekeriz. Antalyaspor gibi bir zeminde milyon euroluk topçuları oynatmaya kalkmasınlar.

Antalya gibi yapmazlar merak etme...Bahçıvan Nusret efendi yaptı orayı :D  :biggrinking: .. :bandit: :bandit: yine SIS yapar ama hızlısını yapar.. Başakşehir , Topsas Arenadan daha kaliteli olur... 3 maç idare ederiz

Çevrimdışı Ensar

hayır o kesinlikle olmaz
niye amaç süre kazanmak değil mi ?
zaten 3-4 maç oynanmayacak mi ?

olmasa ne olur 3-4 maç yazın yaparız derler

Çevrimdışı ahmetx

SIS in Antalya gibi bir zemin yapacağına inanan arkadaşlar nasıl bir firmayla çalıştığımızın farkında değiller, SIS kutupta bile 10 numara zemin yapabilecek donanımda bir firma .

Çevrimdışı ahmetx

niye amaç süre kazanmak değil mi ?
zaten 3-4 maç oynanmayacak mi ?

olmasa ne olur 3-4 maç yazın yaparız derler
onu Sis kabul etmez çünkü  :D

Çevrimdışı onur_U

herkesin görüşüne saygım var. bence serme yapılacak çim Necmi abi'nin dediği gibi aynı kalitede olacaksa stad mutlaka erken açılmalı. bizim için önemli olan şampiyonluktur. geçen sene yetersiz₁ dediğimiz gaziantepspor maçı ile düşüşümüz başlamıştır, akhisar maçı ile devam etmiştir. geçen sene son 4-5 maçı hatrlayın lütfen. hangi fbli'ye sorsan Beşiktaş ligi bitiremez diyor. stad ekstra motivasyondur, coşkudur.  2 ay öncede yazmıştım takım potada olur ise stad mutlaka ve mutlaka açılmalıdır.

bu sene şampiyon olman önümüzdeki senelere damga vurman ve rakiplerini bitirmen anlamına gelir.

Çevrimdışı ilhan

Arkadaş pes bu kadar olur yaniiii  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

SIS in Antalya gibi bir zemin yapacağına inanan arkadaşlar nasıl bir firmayla çalıştığımızın farkında değiller, SIS kutupta bile 10 numara zemin yapabilecek donanımda bir firma .
Demek istediğim o değil hızlı açacağız ayağına henüz tam oturmamış bir zeminde çıkıp maç oynatmasınlar demek istiyorum. Sis'te yapsa en kralı da yapsa o çimin toprağın oturması lazım sen hızlı açacağım diye bunlar oluşmadan oynarsan Antalya zeminine döner.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Ensar

Arkadaş pes bu kadar olur yaniiii  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
ne oldu hayırdır niye bu kadar sinirlendin abi :)
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 09:50:14 Ensar ]

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Yarim yamalak yeni stad mi acilir.

Biraz elestirecegim ama; ne kadar sabirsiz, acelecisiniz. Surda 6 ay daha bekliyemiyor musunuz. Stadi aceleye getirip son 4 mac icin acilsa ne olucak. Cogu sey yarim yamalak kalacak. Yillar boyu orasi burasi eksik olacak. Turkiye'de bu isler boyledir. Bu stad projede planlanan son civisine kadar cakilacak oyle acilacak arkadas. Yonetim kesinlikle bu stadi sezon bitmeden acmak gibi bir hataya dusmeyecek.

Bir isi ya tam yaparsin ya da hic eline bulastirmazsin.